Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikälainen idiootti kysyy kaljan ja taksin hintaa?

RuikkuAli

Ne maksaa mitä ne maksaa. Rahaa tai kortteja mukaan ja selviää paikanpäällä mitä mikäkin maksaa.

Onpa tyhmiä ihmisiä täällä.

15

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AsiastaAasiaan

      Tuo nyt oli idiootti-kommentti! Tottakai juuri noista kysellään ja keskustellaan!
      Onhan helpompi kysyä etukäteen hinta-haarukka esim. lentokentältä hotellille, kuin että paikanpäällä maksaa törkyhinnan taksista!
      Joo nyt tähän sinun kommentti "miksi matkustaa jos on parista eurosta kiinni"?
      No minäpä vastaan siihenkin suoraan niin ei sinun tarvitse nousta sängystäsi!

      Ensinnäkin Thaimaassa on vähän niinkuin tapana tingata. Itseasiassa tinkaaminen ja paikallisten kanssa muutenkin poriseminen on helvetin hauskaa!
      Toisekseen paikallisilla on vähän niinkuin tapana kusettaa turisteja! "Rip off", ymmärrätkö!
      Jos sinulla on etukäteen aavistus tulevasta mahdollisesta hinnasta, niin tinkaaminen on helpompaa ja turhilta kusetuksilta voi välttyä!

      Kerron esimerkin; Oletko kuullut kiertoajelu-kusetuksista? Oletko itse joutunut kohteeksi, vai oletko välttynyt tilanteelta koska olet siitä lukenut esim. suomi24 sivulta?
      Juuri tätä varten keskustelupalstat on loistavia paikkoja kysellä hintoja/tapoja/mahdollisia uhkia/mahdollisia kusetuksia!

      No palataan siihen ensimmäiseen, rahaan!
      Koska Ruikku kysyit tätä niin varmaan olet kovakin Thaimaan matkaaja, tiedät vastauksen seuraavaan vastakysymykseen: Tiedätkö miksi esim. Phuketin hintataso on se mikä se nykyään on?

      No vastaan tähänkin ettei sinun tarvitse yrittää nousta sängystäsi, olet kuitenkin liian laiska tekemään sitä!

      Phuketin hinnat on nousseet kattoon juuri sinunlaisten "viikon miljonäärien" takia!
      Lähdet kaveriporukalla viikoksi vähän pitämään hauskaa ja ottamaan ilon irti.
      Heti rahanvaihdon jälkeen tajuat, että sinulla on ihan V***STI rahaa kädessäsi. Se tietty ei pidä paikkaansa mutta Bahtin kurssi voi sekoittaa pikkupienissään olevan amatöörimatkaajan ajatukset!
      No mitä tekee amatöörimatkaaja tuhansien Bahtien kanssa? No sehän kuluttaa!
      Se ensinäkin ajattelee "mikään ei maksa mitään" ja sitten kuluttaa!
      Maksaa tuk-tukeille mitä vaan! Maksaa shoppailuissaan mitä vaan. Syö mitä vaan. maksaa tippiä siihen kivasti. Juo tietty paljon. Tykkää tytöistä. Tarjoaa drinksuja. Maksaa tytöille seurasta yms! Ja kaiken tämän kysymättä etukäteen hintaa!

      Tiiättekö muuten että suomalaiset "viikon miljonäärit" ei ole edes pahimpia, vaan itseasiassa vanäläiset, intialaiset on tehneet pääosan tästä pioneerityöstä että hinnat on pompanneet kattoon! On ne niin saatana tyhmiä.
      Monesti nähnyt näitä Intialaisiakin, ne suorastaan nakkelee rahaa (joo olen nähnyt kirjaimellisesti senkin) menemään! Ja venäläiset..no ne tiiätte!

      Nyt en tiedä edes mikä oli alkuperäinen kysymys kun tuli vuodatettua tovi,
      jos tänne asti jaksoit sängynpohjalla lukea niin kysy ihmeessä lisää niin naputtelen sitten menemään!

      • paremmineivoisanoa

        Tuo on juuri noin mitä kirjoitit.


      • GoKalkataa

        Pitää paikkansa. Ennen Kalkuttaa pidettiin köyhien paikkana.

        Nykypäivänä, kun niillä on meidät työpaikat, niillä on rahaa ja ne myös käyttävät sitä.


    • tippaathai

      Aika ankeissa oloissa ne työntekijät asuvat usein Phuketissakin. Monien kotiolot vielä ankeammat. Sekin on hyvä tiedostaa. Sitä ei ymmärrä jos, ei koskaan ole käynyt heidän luonaan. Eivätkä helposti farangeja kotiinsa pyydäkkään, se kasvojen säilytys juttu.
      Minä kyllä tippaan hyvästä palvelusta. Oleellista on muistaa antaa se tippi halutulle henkilölle suoraan käteeen. Ei siis jätetä huoneeseen, koska sen vie joku joka tarkastaa huoneen poistuttuasi. Myös ravintoloissa tai vaikkapa hierontaliikkeissä, pitää tippi antaa halutulle henkilölle suoraan käteen, mieluusti muiden näkemättä.

      Jos vaikkapa hieronta maksaa 300thb/h hieroja saa siitä puolet, ja keskiverto asiakasmäärä lienee noin 3-4 asiakasta päivässä, niin keskiansioksi jää alle 15 euroa päivässä. Siitä sitten maksetaan oman asumisen ja ruokien lisäksi kaukana olevan kodin kulut. Vaikka koulu itsessään on Thaimaassa ilmaista niin kouluruoka ja kyydit pitää maksaa. Aika omituista siis puhua korkeasta elintasosta.

      Tuleeko tippaaminen kalliiksi? Ei, ei, ei... Mä olen ollut tunnin hinnalla kaksikin tuntia hierottavana, ja taatusti yrittävät parhaansa. Olen myös tutustunut paikkoihin joissa he itse käyvät. Ovat siis heidän kukkarolleen sopivia, joista ei normaalisti farangeille hiiskuta. Minulle myös tarjotaan hyvin useita ilmaisia aterioita heidän omista eväistään, jos ruoka-aikaan satun paikalle, ja thaikut syövät usein :). Suhteillaan järjestävät kohtuuhintaisia kuljetuksia sitten vaikkapa lentokentälle, tai hotellimajoituksia edullisesti jne. Naurattaa joskus noi turistikeskuksissa pyydettävät hinnat. Ei harvinaista että sama vaate voi tinkimisen jälkeenkin jäädä yli puolta kalliimmaksi, kuin hieman sivussa hintalappuhinta.

      Kaikkea ei voi edes mitata rahassa. Taatusti matkani eivät olisi olleet niin hauskoja, jos en ketään olisi koskaan Thaimaassa tipannut. Tottakai asiaan vaikuttaa myös muu omakäytös. Seuraa on tarjolla liiankin kanssa, jos siltä tuntuu. Thaikut osaa bilettää, kun omiensa seurassa ovat. Ventovieraat tarjoavat paukkuja, joille tietenkin tarjotaan takasin, omasta vastaavasta pullosta. Kaikilla on kivaa. Tottakai jos ravintolaillan tarjoan sinne tulee myös pari kuokkavierasta, jotka ovat opetelleet ulkopuolella etunimeni :). Paripulloa viskiä ja hedelmiä hiukopalaksi, ja soodaa. Niillä yleensä pärjätään, ehkä tupakka-askipäälle. rahaa menee n. 30€ tippeineen. 6-8 hlöä .Ovat sitten taas kiitollisuudenvelassa. Usea valmis myös jatkamaan iltaa kaksistaan jos... Useinmiten päädyn jonnekin petonilattialle vilttien väliin odottamaan ajokuntoa :)
      Matkabudjettini käyttörahan osalta on pienempi kuin suurimmalla osalla, mutta en näe jääväni mitään paitsi.

      Kohta reissuun :).

      Huonosta palvelusta ei pidä tipata.

    • ViimeinVapaa

      Mitä maksaa Patongilla 2 tyttöä long time nykyään? 20 vuotta sitten 1000 bahtia.

      • ViimeinVapaa

        Lisä kysymys. Joko Patongin tytöt voi maksaa kortilla


      • Kaininmerkkiotsassasi

        Kyllä voi ja jopa kultaisen Masterinkin saa vingahtamaan kuin Dallape orkesterin.


    • Ruokaonmakuasia

      Typerimpiä kysymyksiä on myös millainen aamiainen.

      • thaigulinaristi

        Jos hotellit muuten on vertailu kelpoiset niin, valitsen mielummin paremman aamiaisen. Minusta se ei ole tyhmää.


      • PäivänTärkeinateria
        thaigulinaristi kirjoitti:

        Jos hotellit muuten on vertailu kelpoiset niin, valitsen mielummin paremman aamiaisen. Minusta se ei ole tyhmää.

        Aamiaisia löytyy 100-120 thb hintaan joka kohteessa Thaimaassa. Perusmattöä ne hotellien aamiaiset yleensä ovat. Kun kolme viikkoa samassa hotellissa asustaa niin alkaa jo kyllästyttämään.


      • ltv

        Tuo aamiainen onkin mielenkiintoinen juttu, lomakohteissa 2-3 viikon oleskelun jälkeen kyllästyttää...mites kotona jos vuodesta toiseen mutustaa leipää, puuroo, munaa. Yleensähän hotelleissa on buffeeaamiainen josta voi rakentaa mieleisensä annoksen, kotona ei ainakaan meillä ole buffeeaamiaista.


      • ahaantzau

        Itse ajattelin samaa. Oiskohan niin että nämä perusmättönä aamiaista pitävät asuvat erittäin halvoissa hotelleissa tai valitsevat aamiaiselta sen paahtiksen ja kahvin kuten kotonakin. Ja jos vielä kaurapuuro puuttuu.

        Toki mullekkin paikalliset naureskelevat kun syön usein khai jat tzai:ta aamulla, vain täytettä vaihdellen.
        sitten vaihdellen leipää, leikkeleitä, hedelmiä salaatteja, kroisantteja, nakkeja, pekonia, jotain riisiruokaa, jugurttia... tuoremehujakin on useita vaihtoehtoja. Kyllä mun kotiaamiainen on varsin paljon vaatimattomampi.


    • ahaantzau

      Piti vielä lisäämäni että ne 100thb:n aamiaiset onkin tosi runsaita ja vaihtelevia :)

      • SiitäSeLähtee

        Aamiainen vaihtelee minullakin Changin Leon Singhan Heinekenin San Miguelin ja Tigerin välillä riippuu vähän fiiliksestä.Mutta aina ennen aamiaista kunnon aamupano. Lounaaksi sitten kaksi tyttöä ja viskiä.


      • mietisvähän
        SiitäSeLähtee kirjoitti:

        Aamiainen vaihtelee minullakin Changin Leon Singhan Heinekenin San Miguelin ja Tigerin välillä riippuu vähän fiiliksestä.Mutta aina ennen aamiaista kunnon aamupano. Lounaaksi sitten kaksi tyttöä ja viskiä.

        paitsi että sulla ei muna seiso. mitä teen muka niillä naisilla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe