Akun vaihto

Epätoivoinen47

Miten saa vaihdettua akun VW Polo Variant SDI vm. 2001 autoon?
On yritetty akkua vaihtaa, mutta se johtohässäkkä mikä on siinä akun päällä, ei nouse eikä käänny edestä pois. Akku ei yksinkertaisesti mahdu pois, eikä uusi tilalle. APUA!!!

7

1460

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kaveriapu

   Pyydä uusavuton tojokaverisi auttamaan. Sitten teitä on jo kaksi avutonta, jotka eivät osaa vaihtaa akkua.

  • Volsu-insinööri

   Näin pakkasilla Volsun alaarvoiset halvasta muovista tehdyt kaapelit jähmetty kivikovaksi ja menee poikki jos vähänkin taivuttelee. Kilahtaa kuin jääkimpale palasiksi. Muu ei auta kuin ottaa iso toho ja tohottaa koko konetila lämpimäksi. Jos sattuu , että syttyy palamaan, mikä on varsin todennäköistä Volsun ominaisuuksiin kuuluvista kaikenlaisista nestevuodoista johtuen, ei siinä isoa vahinkoa synny. Onpahan yksi hengitysilman saastuttaja vähemmän.

  • TImiehenTuskaaTyhmää

   On kovin tyhmää lähteä itse vaihtamaan akkua kun akkuliike tekee sen nopeasti ja vastuullisesti lämpimässä hallissa ja käytännössä akun hinnalla.

  • elämänTarkoitusSAIRAS

   Ja ihan samanlainen aloitus Audipalstalla, hienoa röllipoika.

  • juugeo

   Olihan tuo vähän kirurgin toimintaa golfiinkin. Lämmin tila kannattaa mielellään ottaa käyttöön. Ympäriltä tilaa vievät osat irti.Viimeiseen asti varottava akun kenkien irroitusta. Sitten akun rinnalle so. samoihin kaapeleihin mieluummin liitettynä esim moottoripyörän akku tai toinen saman tehoinen akku. Silloin ei virtapiikit aiheuta muutoksia sähköjärjestelmässä. Lopuksi navat irti . Hyvä olla assistentti pitämässä huolta varavirta järjestelmän pysymisestä paikoillaan. Uusi mahdollisimman saman tehoinen ja kokoinen akku koteloonsa oikein päin. Navat kiinni ja ympäristön hilut paikoilleen. Näin ainakin golfiin tuli akku vaihdettua. Uudemmissa toki kannattaaselvittää pitääkö uusi akku kuitata auton tiedostoon. Mikäli vähänkin epävarma kannattaa selvittää yksityiskohdat luotettavlla asentajalla.Missään tapauksessa ei tule sähköjärjestelmää totaalikatkaista sekunnin osaksikaan. Tekniikka ei ole onnenkauppaa, se kuuluu erotiikkapuolelle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2452
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1641
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1383
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   463
   1145
  5. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   944
  6. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   110
   943
  7. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   34
   905
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   62
   824
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   93
   738
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   703
  Aihe