Naiset. Kertokaapa, millainen on fiksu mies.

Fiksukyselynaisille

Kertokaa omin sanoin, mitkä ominaisuudet tekevät miehestä fiksun. Missä olette törmänneet fiksuun mieheen? Miten suhtaudutte yleensä fiksuun mieheen?

79

3362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastausmiehelle

      varmaan aivan samanlainen kuin fiksu nainen.

      • Mustavalkoista

        Toi oli hyvä vastaus. Ajattelin juuri noin, että jos tuon "fiksuus käsityksen" ajattelee samalla lailla, niin silloin sekin täyttyy. ;* ) Meitä ihmisiä, kun on niin moneen käsitykseen, kun on ihmisiäkin. Kaikki vaan ei ole mustaa tai valkoista.


    • musta2

      sanoisin että unelmieni mies on :älykäs,auktoriteetti, fiksu, huumorintajunen, voi olla vähän väkivaltanen, mutta vähän vaan, tempperamenttinen

      • Allyouneedisloveme

        Minulle tuo älykäs mies saisi tehdä melkein mitä vaan, mutta ainut asia mitä hän ei saisi tehdä on se, ettei hän rakastaisi minua.


      • alaspilvistä

        Vähän väkivaltainen, vähän vaan vaarallinen. Mutta älykäs ja vilmaattinen. Haha, tää on niin klisee. Onnea etsinnän suhteen.


      • Hyvämies--
        alaspilvistä kirjoitti:

        Vähän väkivaltainen, vähän vaan vaarallinen. Mutta älykäs ja vilmaattinen. Haha, tää on niin klisee. Onnea etsinnän suhteen.

        Ei mies saa olla yhtään väkivaltainen! Mikä vittu teitä luusereita vaivaa?


      • Anonyymi
        Allyouneedisloveme kirjoitti:

        Minulle tuo älykäs mies saisi tehdä melkein mitä vaan, mutta ainut asia mitä hän ei saisi tehdä on se, ettei hän rakastaisi minua.

        Ui hyvin sanottu. 'sä sanot sen mitä hait kivun ja nautinnon jonne Aaron biisi


      • Anonyymi
        Hyvämies-- kirjoitti:

        Ei mies saa olla yhtään väkivaltainen! Mikä vittu teitä luusereita vaivaa?

        Samaa mieltä täasä kyl


      • Anonyymi
        alaspilvistä kirjoitti:

        Vähän väkivaltainen, vähän vaan vaarallinen. Mutta älykäs ja vilmaattinen. Haha, tää on niin klisee. Onnea etsinnän suhteen.

        Taidat nauttia väkivaltaisesta miehestä ja vaarallisesta, no tietysti oma häpeä ja kipu, no outoja riittää, itse pelkään väkivaltaa, niin että mielummin juoksen karkuun, väkivalta ei oo fiksua nähnytkään vaan se on raukka mies, itse olen mies


      • Anonyymi

        Onko olemassa vähän väkivaltasta? Kyl se läimii sua turpaan oikein huolella ku sille päälle sattuu.:(


    • lyhyesti

      En kuvaisi älykkyysosamäärällä tai koulutustasolla fiksua miestä.
      Fiksu mies kohtelee hyvin ja arvostavasti naista. On siis tunneälykäs.
      Päässä liikkuu muutakin kuin nyrkit, pillut, kostot, oma napa ja huorittelut.
      Päihteetön ja rationalistinen, alkoholin kohtuu käyttäjä, vastuuntuntoisesti seksiä harrastava.

      • nyt-kun-asiasta

        Samalla kerroit ongelmasi.
        ""Päässä liikkuu muutakin kuin nyrkit, pillut, kostot, oma napa ja huorittelut.""
        Moni ihminen on sairastunut mielestään erilaisiin ylilönteihin. Se on surullista.
        Noihin tilanteisiin ei pitäisi koskaan edes joutua, jos sekä mies että nainen ovat fiksuja.
        Se mitä alussa sanoit, pitänee paikkansa toisen lauseen kohdalla :
        "" Fiksu mies kohtelee hyvin ja arvostavasti naista. On siis tunneälykäs. ""
        Juuri noin se on, myös naisen kohdalla.


      • Sulla kannattaa ottaa koira.


      • vink_vink

        Pohjalainen mies voisi ottaa hiiren.


      • Anonyymi

        Minusta fiksu mies on, kohtelias, kaikki huomioon ottava, absolustisti, kunniottaa kaikkia (ei vain naisia) vaan kaikkia, hyväkäytöksinen, viisas, reilu, huumorintajuinen. Harva näitä ominaisuuksia täyttää, en mäkään ihan kaikkia täytä mut yritän mm parantaa, tosin aika vaikeekin on kun jos ei saa takas


    • Fuskua

      Fiksu mies kohtaa ihmisen ihmisenä. fiksussakin miehessä on ne huonot tai ärsyttävät puolet, mutta ne jäävät toiseksi hänen hyväss, toiset humioon ottavassa käytöksessään.

    • MelkeinEsseeTämä

      Lista on mittaamattoman pitkä. Tässä mieleen ensimmäiseksi nousevia asioita.

      Fiksu mies on sinut itsensä kanssa. Hän ei hakeudu vaikeuksiin. Hän tunnistaa voimavaransa ja niiden rajallisuuden. Hän ei tee suurta numeroa saavutuksistaan. Hän huolehtii omasta ja ympäristönsä hyvinvoinnista. Hän on hankkinut itselleen vähintään yhden ammatin. Hän pukee tunteensa sanoiksi. Sanat "kiitos" ja "anteeksi" tulevat selkäytimestä. Hän pyrkii ratkomaan konfliktit puhumalla. Hänellä on mielipiteitä ja hän on kiinnostunut muidenkin mielipiteistä. Hän myöntää, jos ei tiedä. Hän haluaa oppia uutta. Hän ei kanna kaunaa. Hän haastaa itseään aika ajoin. Hän ei kategorisoi ihmisiä. Hän valitsee itselleen rinnalleen naisen (tai miehen), jonka kanssa kokee tarpeidensa tyydyttyvän, ja jonka tarpeet kokee itse voivansa (ainakin jossakin määrin) tyydyttää. Hän ymmärtää elämän rajallisuuden ja asennoituu tulevaisuuteen uteliaisuudella. Hän pyrkii oppimaan virheistään. Hän on älykäs ja viisas.

      Olen törmännyt fiksuihin miehiin jos jonkinlaisissa paikoissa. Maailmahan on täynnä fiksuja miehiä (ainakin niissä paikoissa, joissa minä tapaan liikkua). Viimeksi törmäsin fiksuun mieheen työpaikallani. Suhtautumiseni fiksuun mieheen on usean tekijän summa. Kumppaninvalinnassa fiksuus on vain yksi kriteereistä. Tärkein niistä on TUNNE.

    • JotainTämmöistä

      Fiksu mies näkee maailmaa monimuotoisena ja mielenkiintoisena paikkana. Hän on käynyt muuallakin kuin Tallinnassa viinan hakumatkalla (anteeksi Risto;), joten hän ymmärtää ja näkee maailmaa suurena kokonaisuutena, jossa erilaisuus ja monimuotoisuus tukevat ja haastavat toisiaan. Hän ajattelee globaalisti, joten hän näkee ja ymmärtää, että maailmassa on muutakin kuin vain Suomi, Helsinki, hän itse ja hänen ja ongelmansa. Fiksu mies omaa matemaattis-loogisuuden lisäksi aimo annoksen tunneälyä ja sydämen sivistystä. Hän kohtelee ja huomio muita ihmisiä hyvin. Hänellä ei ole tarvetta korostaa itseään tai omia saavutuksiaan. Hän aidosti osaa arvostaa myös muita kuin itseään. Hän on ehkäpä taiteellinen tai ainakin on kiinnostunut taiteesta. Ymmärtää taiteen merkityksen ihmiskunnalle. Hänellä on tietysti hyvät käytöstavat ja hyvä yleissivistys.

      Hän ei prassaile tai aja jollain 700 hevosvoimaisella uuber lyyber borchella, jota ei ole maailmassa valmistettu kuin yksi kappale:D Ei autoissa sinänsä mitään vikaa, jos ei tarvitse olla se kaikkein pramein, kallein ja kaikilla mausteilla varustettu öky kuluttaja:) Miksi nostin esille autot ja miehet? Koska minun mielestäni mies, jolle auto ja sen kaikki varusteet ja tehot ja mitä lie on kaikki kaikessa, ovat aika lapsellisia. Ja nopealla johtopäätöksellä ajattelen, että miksi kukaan järkevä edes satsaisi johonkin "turhuuteen" niin paljon, jos se ei olisi hänelle niin tärkeä juttu. pakko vielä kuvittaa tämä juttu sellaisella mielikuvalla kuin "keski-ikäinen kaljuuntunut mies punaisen ferrarin ratissa:D Anteeksi, jos omistatte ferrarin ja sattuu olemaan vielä kalju:D

      Tässä jotain mietteitä fiksusta miehestä. Toki on paljon muitakin ominaisuuksia, mutta näin ohimennen tuli nämä asiat mieleen. Joo ja lukee monipuolisesti kirjallisuutta. Aku Ankkaa mukaan lukien:D ja tietysti huumorintaju, älykkyys ja fiksuus on vastustamaton yhtälö.

      • Jokukysyy

        Herääkin kysymys, millainen sinä olet kun suutut.


      • Toinenkysyy
        Jokukysyy kirjoitti:

        Herääkin kysymys, millainen sinä olet kun suutut.

        Miksi tällainen kysymys sinulle tästä tekstistä heräsi? Eihän siinä mainita mitään suuttumisesta.


      • Edellinen

        noinkin oppineena -mitä nyt tosta tekstistä ajattelen naisen olevan. Kysymyksen olisi pitänyt olla: millainen mies saa olla kun suuttuu?


      • höpöjä
        Edellinen kirjoitti:

        noinkin oppineena -mitä nyt tosta tekstistä ajattelen naisen olevan. Kysymyksen olisi pitänyt olla: millainen mies saa olla kun suuttuu?

        tota tekstiä ei ole kirjottanu oppinu nainen, oli meinaan melkosen hölmöä tekstiä ja lapsellista ja jne. siitä puuttui se oikea fiksuus-osa.


    • Kyllää

      Fiksu mies sen itse tietää.

    • Ylikolmekymppinen.n

      Fiksu mies on tunneälykäs. Hän kunnioittaa naista tilanteeseen sopivalla tavalla muttei kuitenkaan alistu naisen edessä. Fiksu mies omaa hyvät käytöstavat, ei tahallaan loukkaa, eikä aliarvosta naista.

      Ammatilla/koulutustasolla ei mitään merkitystä. Fiksuus on enemmänkin sydämensivistystä, kuin älykkyyttä.

      Ero-/jättämistilanteen fiksu mies hoitaa kauniisti oli sitten jättäjä tai jätetty. Fiksun miehen kanssa voikin tämän takia eron jälkeen jäädä jopa ystäviksi.

      Fiksu mies on muutenkin ystävänä korvaamaton. Luotettava ja lojaali.

      Huumorintajua on myös oltava.

      • Anonyymi

        Ei ainoastaan vain naisia, vaan kaikkia miehiäkin


      • Anonyymi

        On paljon naisia, joita ei voi kunnioittaa, kuten miehiäkin. Miksi itsekkäitä, pahansuopia, juoruilevia, päälletunkevia, kateellisia ja petollisia pitäisi kunnioittaa?

        nimim. Paha pahoille, hyvä hyville.


    • Siinäkaikki

      Fiksu mies ei koskaan loukkaa minua eikä pahoita mieltäni tarpeettomasti.

    • EiHäivyKun

      Fiksu mies ei jätä minua yksin, kun tarvitsen tukea.

    • halveksinrasvalettiä

      Mies jolla on taitoa kunnioittaa naista, sellainen mies on hyvä, itseäni kehumatta... kuumaverisyys ei ole välillä pahitteeksi, valkoinen kuumaverinen kun olen, ja halveksun marokkolaisia,,,,,,'

    • fiksu.mies

      pitää käsivarren mitan etäisyyttä naaraisiin.
      Kulkee ns. pienemmän riesan tietä.

      • jkluil

        Fiksu mies on naimisissa naisen kanssa, koska mies on onnellisimmillaan parisuhteessa naisen kanssa. Tästä on tehty monia tutkimuksiakin, että yksinäinen mies on kaikkein onnettomin ja miehen elinikää lisää parisuhteessa oleminen. Fiksua on olla kiinnostunut omasta terveydestään.


      • kerta_riitti
        jkluil kirjoitti:

        Fiksu mies on naimisissa naisen kanssa, koska mies on onnellisimmillaan parisuhteessa naisen kanssa. Tästä on tehty monia tutkimuksiakin, että yksinäinen mies on kaikkein onnettomin ja miehen elinikää lisää parisuhteessa oleminen. Fiksua on olla kiinnostunut omasta terveydestään.

        Älä mainosta asiaa naisen kannalta, parisuhde on fiksulle miehelle taakka, läheisriippuvaiselle pakkomielle. Naimisiin fiksu mies ei mene koskaan, tyhmätkin tajuavat tämän viimeistään eron jälkeen.


      • Anonyymi
        jkluil kirjoitti:

        Fiksu mies on naimisissa naisen kanssa, koska mies on onnellisimmillaan parisuhteessa naisen kanssa. Tästä on tehty monia tutkimuksiakin, että yksinäinen mies on kaikkein onnettomin ja miehen elinikää lisää parisuhteessa oleminen. Fiksua on olla kiinnostunut omasta terveydestään.

        Ei välttämättä oo onnellisimmillaan parisuhteessa, oikeastaan yksinäinen on onnellisin, tutkimuksiin ei oo ihan luottaminen


    • TällaisiaEnemmän

      Fiksu mies on menestynyt, vahva, ottaa minkä haluaa.

      • Esimerkiksi

        Mielestäni nämä ominaisuudet eivät liity fiksuuteen, vaan itsekkyyteen ja röyhkeyteen. Ulkoinen vahvuus liittyy myös narsistisiin piirteisiin, jotka ovat fiksuuden vastakohta. Fiksu saa olla heikko, koska se oikeastaan on vaatimus hyvälle tunneälylle. Paksunahkainen ihminen ei tunne mitään, eikä pysty olemaan empaattinen, pystyy käsittelemään ihmisiä pelinappuloina.


      • SeOnJännä

        Yhdistät siis herkkyydeen heikkouteen.


    • Esimerkiksi

      Fiksuus on vähän laajempi asia kuin älykkyys, jota voi mitata suoraan älykkyysosamäärällä. Kuitenkin hölmöys ja matala ÄO menevät käsi kädessä. Fiksu ihminen ei voi olla yksinkertainen ja hänen pitää osata käsitellä asioita analyyttisesti monelta kannalta. Ihminen jolla ei ole loogista ajattelukykyä, tekee usein tyhmiä päätöksiä, joista on harmia sekä hänelle itselleen että muille. Fiksuuteen vaaditaan myös tietty taso yleissivistystä. Fiksulla on hyvät käytöstavat, hän on luotettava, ei kehuskele, eikä nosta itseään toisten yläpuolelle, ei ole tarvetta olla huomion keskipiste, ei pomota toisia, ei rällästä, juo itseään humalaan, ei ahdistele naisia, ei ole väkivaltainen, lipevä tai ei ole seksin vietävissä. Osaa myös olla hiljaa, eikä ole koko ajan äänessä, eikä huuda tai puhu liian kovaa sopimattomasti, kilju tai karju. Fiksu ei myöskään vahingossa tai tahallaan loukkaa toisia, koska osaa ottaa toiset huomioon. Paljolti siis hyvää käytöstä ja tunneälykkyyttä. Fiksukin saa kyllä joskus suuttua ja tarpeen tulleen pitääkin esim. kun puolustetaan toisia ja ehdottomasti saa sanoa mielipiteensä, mutta hän ei jyrää toisia mielipiteillään ja osaa perusteella mielipiteensä. Kaikessa toiminnassa hän pyrkii oikeudenmukaisuuteen ja korkeaan moraaliin.

      Fiksuus on siis aika harvinanen ominaisuus.

    • NykyaikaOnArmoton

      Fiksu mies on tyhmä.

      • Anonyymi

        Just päinvastoin


    • tärkeinkaikista

      Fiksu mies pysyy pois tältä palstalta.

      • Anonyymi

        Ei välttämättä


    • suffragetti

      Kuolema...en ole kaskaan, ikinä tavannut elävänä fiksua miestä. Kiitos ja hyvää yötä. :D

      • suffragetti

        Itseäni en ole väittänyt fiksuksi. :D
        .....koskaan.


    • fiksujamiehiäon

      Kouluja käynyt voi olla fiksu, mutta tyhmä ihmisenä. Mies joka on mies samalla kun on ystävällinen ja laajasti elämää ymmärtävä on mielestäni fiksu käyttäytyjä.

    • Fiksu_älykäs

      Fiksua on tunneälykkyys ja yleensäkin toisen/toisten ihmisten huomioiminen. Asettautuminen toisten asemaan ja ymmärtäminen. Kunnioitus ihmistä ja ihmisyyttä kohtaan. Jossain määrin fiksuus on myös älykkyyttä, ei tyhmä osaa käyttäytyä fiksusti.

      • Valitettavasti

        Ei taida noilla ominaisuuksilla valitettavasti naista saada, jos ei rikas ja/tai omaa hyvää statusta. Luuserina pitää naiset tommosta.


    • ex-morkkis

      minun fiksu miehelle ei riitä fiksuus pitää sillä olla legakin jota käyttää minuun tai minä kuolen.

      kyllä ne riidat tulee epävarmuudesta. se on mustis ja kuvittelee että mulla on "miehiä täällä" vanhat nimet nousee julki mustis mustis mutta miksi se ei toimi sen eestä alapäällään.

      • huijaat_itseäsikin

        Jotain ongelmaa kutienkin koska vietät paljon aikaasi täällä etkä ole kotona läsnä perheellesi. Syytäkin olla mustasukkainen.


    • fiksumieskö

      Fiksu mies haistattelee suuttuessaan jopa omille lapsilleen. Fiksu mies erottaa lapset äidistään ainakin vuoriviikoiksi, sillä kyllähän lapsilla nykyään pitää isäkin olla ja fiksu mies osaa muille olla kohtelias se onvaan vähän temperamenttinen. Fiksu mies saa lopulta äidin luopumaan koko perheajatuksesta.

    • fiksuihminen

      Fiksu mies osaa "lukea ihmisiä"siis tunneälyä,herkkyyttä missä mennään.Kohtelee ihmisiä tasavertaisina,ei ylennä tai alenna itseään tai muita.Luotettava ei pelkästään parisuhde mielessä vaan voi luottaa,että pitää sanansa,ei levittele asioita ym.

    • niinkinvoikäydä

      Joskus olen törmännyt,joskus menen sanattomaksi ja käyttäydyn typerästi:/.

    • tosiasiontässä

      Fiksut miehet on varattu ja osa vähemmän fiksuistakin.

    • GirlieGirl

      Fiksu mies on komea ja rikas, sekä saa kaverit ja muutkin kateellisiksi.

    • Anonyymi

      Fiksu mies osaa käyttäytyä tilanteeseen sopivalla tavalla. Hän ei riehu, ei rettelöi, eikä möykkää. Hän kohtelee ihmisiä asiallisesti, ei hauku, ei huutele asiattomuuksia, ei solvaa ketään. Fiksun miehen ei silti tarvitse olla tylsä, vaan hän voi suhtautua asioihin myös humoristisesti ja hullutella, mutta ei käyttäydy tökerösti tai loukkaavasti. Toki fiksu mies voi myös olla tasaisen tylsä ja harmaa. Fiksuus itsessään on niin erinomainen ominaisuus, että harmaus ei haittaa.

      Fiksut miehet ovat ihania, täysin ulkoisista ominaisuuksistaan riippumatta. Heidän seurassaan ei tarvitse pelätä, eikä jännittää. Fiksun miehen seurassa on miellyttävä olla.

    • Anonyymi

      Sellane, joka ajattelee omilla aivoillaan.

    • Anonyymi

      Lyhyesti viksu mie on: tilanne lukutaitoinen, huomioiva, ei korota ääntään tarpeettomasti. Osaa ilmaista mielipiteensä rakentavasti ei komentelemalla käskyttämällä, fiksu mies välittää heikompi osaisista ja muista köyhistä. Ei kumminkaan tee numeroa siitä ja tuosta. Kantaa kasvatus vastuunsa, hoitaa asiansa ajallaan eikä 15 päivä. Fiksu mies pitää huolta itsestään ja naisestaan sekä huolehtii hänestä hänen ollessaan tilapäisesti poissa käytöstä. Fiksu mies arvostaa, kunnioittaa ja sen tulee näkyä käytöksessään. Fiksu mies osaa olla femiininen kumminkaan ei liiaksi. Fiksu mies korjaa matolaatikon, maksalaatikon, se ei aina toimi, riisikipon, toyota on ystäväsi tänäkin aamuna auton, huoltaa samaan syssyyn myöskin kodin putket.

    • Anonyymi

      Fiksu mies on lainkuuliainen, väkivallaton, päihteetön ja vaimolleen uskollinen. Fiksu mies puolustaa heikkoja ja ajaa heidän asiaa. Puolustaa totuutta, on rehellinen ja oikeudenmukainen. Fiksu mies ei sorra, alista, halveksi, pilkkaa eikä edistä vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta.

      • Anonyymi

        Eihän tuo ole totta. Kuvaat hyvän miehen. Voi olla vähemmän fiksu ja toimia noin.


    • Anonyymi

      Fiksun miehen tunnistaa siitä ko se on niin fiksu.

    • Anonyymi

      Etsi ihan itse fiksu miehesi äläkä saalista muiden omia täällä.

    • Anonyymi

      Riippuu siitä, miten se fiksuus määritellään. Fiksuus voi olla älykkyyttä, oppineisuutta, tunnollisuutta, hyviä käytöstapoja tai sydämen sivistystä. Harvoin näkee näitä kaikkia samassa ihmisessä, tai ainakaan itse en ole tavannut tällaisia miehiä kovinkaan paljon.

    • Anonyymi

      Fiksu mies ymmärtää antaa eikä vain anna ymmärtää.

    • Anonyymi

      Enpä ole tavannut fiksua ihmistä,mutta kaippa tuo johtunee siitä etten itsekkään ole "fiksu" Kriteereitä ja normeja ollaan asettamassa ja karsinoimassa ihmisiä mutta onko se fiksua... Fiksun ihmisen tunnistaa siitä että on hiljaa myös hitaammat näytää melko normaaleilta kun pitäävät kärpäspyydyksen kiinni eikä kaiva nenää.
      Jos puhtaasti älykyysosamäärän perusteella mennään niin maailman "älykkäin" ihminen on täysi vajakki kun mennään hieman eteenpäin kehityksessä sitä odotellessa. Yleensä täysin debiilit diletantit nostaa tai vetää älykortin esiin fiksummat yleensä teeskentelee typerämpiä kuin ovatkaan pääsee helpommalla.

    • Anonyymi

      Tällä palstalla ei fiksuja naisia edes oo, koska ei ne oo edes tällä palstalla ollenka😅

    • Anonyymi

      Mun mielestä fiksu mies ymmärtee myös naisen kehoa.

      Se ei loppuviimeks kestä paljon.

      Se tuntoo kyllä mutta välillä on tunto pois.

      Miehillä ei näin luultavasti ole, tai miehet kertokoopa om7sta tuntemuksistanne.

      Ei niitä voi tietee ellei sano.

    • Anonyymi

      Ei ole olemassa fiksuja miehiä. Sad but true.

      • Anonyymi

        Taidat pyöriä aivan vääränlaisissa piireissä sitten, jos ei kerta ole yhtään fiksua miestä tullut ikinä vastaan, vai haluatko vähän tarkentaa miten olet tähän tulokseen päätynyt ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat pyöriä aivan vääränlaisissa piireissä sitten, jos ei kerta ole yhtään fiksua miestä tullut ikinä vastaan, vai haluatko vähän tarkentaa miten olet tähän tulokseen päätynyt ?

        Tarkkailemalla maailmaa, sen ihmisiä, sekä historiallisessa että nykypäivän valossa, sekä ympärilläni olevia ihmisiä niin suvun, ystävien, kuin työpaikkojenkin piirissä, lukemalla, katsomalla, kokemalla, kuuntelemalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkkailemalla maailmaa, sen ihmisiä, sekä historiallisessa että nykypäivän valossa, sekä ympärilläni olevia ihmisiä niin suvun, ystävien, kuin työpaikkojenkin piirissä, lukemalla, katsomalla, kokemalla, kuuntelemalla.

        No sitten sulla ei ole hoksottimet kohillaan, tai pidät itseäsi liian älykkäänä ja totuus on usein aivan toinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No sitten sulla ei ole hoksottimet kohillaan, tai pidät itseäsi liian älykkäänä ja totuus on usein aivan toinen.

        Ehkä sinä et vain uskalla tunnistaa päivänselvää totuutta. Eikä nyt tarvita mitään hymistelyä, kun todistusaineisto on kiistaton. Sitä ei vaan ole "poliittisesti korrektia" sanoa ääneen nykyisessä maailmanjärjestyksessä, pelon aikakaudella, vahvimman pelossa.


    • Anonyymi

      Fiksu mies omaa tunneälykkyyttä. Osaa käyttäytyä toisia ihmisiä kohtaan ärtymättä ja kiroilematta. Osaa keskustella ja on rehellinen ja avoin. Ottaa huomioon toistenkin mielipiteet ja arvostaa kumppania eikä pidä häntä itsestään selvyytenä olemaan rinnallaan. Puhuu ongelmista ja myöntää heikkoutensakin, se on vahvuutta.
      Molemminpuolinen kunnioitus toista kohtaan on fiksujen ihmisten parisuhteen kulmakivi.

      • Anonyymi

        ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


    • Anonyymi

      Fiksu mies kunnioittaa muita ihmisiä, ei pyri tekemään kiusaa tai vahinkoa kenellekään vaan koittaa päinvastoin olla hyvä ja kohtelias kaikille.

    • Anonyymi

      Vanhanaikainen, romanttinen, rehellinen ja suoraselkäinen, kunnioittaa naista, herkkä ja ymmärtää rakkauden arvon ( elämä ei siis ole pyörinyt oman mulkun ympärillä ja vain paneskellut ketä liekin) tykkää puhua ja asiat kiinnostavat häntä.

      Paljon muitakin ihania ominaisuuksia on miehissä, joita on ollut kunnia tuntea. Niitä toisenlaisia miehiäkin kun on pilvin pimein.

      Epämiehekkäin ja inhokki piirre miehessä on ehdottomasti raukkamaisuus. Näitäkin on tullut vastaan 😆. Se on tosi etovaa.

      Niin suloisia ja rehellisiä kappaleita (taas Tapsaa 😝) on mm. R.A.K.A.S ja tämä https://youtu.be/d3v9ATl1abs. Vaikka niitä on kyllä Tapsalla paljon, Ah!

      • Anonyymi

        Ja yksi piirre miehessä on se kaikkein tärkein - Hyvä Sydän ❤️

        Tämä ei tarkoita että ihminen olisi täysin viaton, tai ettei voisit olla likainen mielikuvitus 😝, omalaatuisia haluja tms. Mutta kaiken sen yläpuolella toimia ohjaa hyvä sydän 🥰


    • Anonyymi

      Hyvä kysymys. Olen kokenut sellaiset miehet fiksuksi, jotka haluavat ottaa toiset huomioon. Heillä on paljon ajatuksia, joista he haluavat keskustella ja syventää viisauttaan. He kykenevät tarpeen tullen sekä muuttamaan käsityksiään että perustelemaan niitä. Perushyvät käytöstavat. Suhtaudun itse kunnioittavasti fiksuun mieheen. Niin ja fiksuihin miehiin törmään ihan säännöllisesti, heitä on paljon.

    • Anonyymi

      Kun minun mies otti polvilleen poikittain ja anto kämmenellä läpsi en oikutteluistani kun selkäsaunan että itkin.
      Ei kysellyt vaan antoi vaikka armoa anoin ja sit lopetti ja sanoi että tuon on loputtava jos meinaat fiksun miehen pitää.
      Hyväksi oli. Ei ollut mikään seksi leikki kolme päivää meni ennenkuin otti sängyssä antoi hurjat kyydit

    • Anonyymi

      Fiksu mies on huumorintajuinen, mutta asiallinen. Kaikesta kuultaa sivistys ja rehellinen asenne.

    • Anonyymi

      Fiksuja miehiä on ja heistä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.
      Aitous, mukavuus ja rehtiys joka paljastuu käytöksestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe