Parapsykologia, toinen ulottuvuus ja Skitsofrenia.

NmD

Yksi teoriani:
Skitsofrenia ei ole sairaus, vaan toinen ulotttuvuus.
Se mitä itse ajattelet,toimit,päättelet, riippuu siitä mitä toinen ulottuvuus sinulle kertoo.
Eli tekeminen äänien äärellä, voi luoda sinulle harhakuvia, oman henkisen ja fyysisen persoonan muodossa, sekä muokata kokonaisuutta.
Jotkut saattavat harahtaa kristinuskoon ym tässä vaiheessa. Näin ei kumminkaan asia ole.
Astronimia ja fysiikka tässä vaiheessa tulevat kongreettisesti vastaan. Uskonnot ovat ihmisen luomia eeppisesti sisäänsä vetäviä rahastavia keksintöjä, eli viimeisiä oljenkorsia.
Jokainen äänenkuulija tunnistaa tästä alkuvaiheesta jo olennaisen. Ulottuvuuksia tiedemiesten mukaan on vaihtelevasti n.11kpl.
Mustat aukot ja aika. Tässä on kysymys aivan jostain toisesta asiasta kuin uskonnot, ym tiedostettavissa oleva tiede.
Nämä kyseiset vaikuttajat ovat tiedostaessani jossain näissä kyseiseissä ulottuvuuksissa. Päättele ja kyseenailaista äänesi jos niitä on!
Itsellä on kokemuksena n.5kk lähtien ääni/näköharha jakso päällä. Ovat olleet parapsykologian opiskelijoita oulusta, avaruusolioita, henkiä,
järjestäytyneen rikollisuuden osakkaita, telepaattisesti kyvykkäitä ystäviäni, sekä parapsykologisen osaston jäseniä, jotka sijaitsevat pitkässä niemessä.
Päätin tässä vaiheessa lähteä todistamaan itselleni mahdollisen skitrofrienian. Lähdin siis hoitojaksolle pitkään niemeen.
Psykologit ihmettelivät rauhallista olemustani ja taidon ratkaista ongelmia jä erityisesti sitä, että itse tiedostin kaikki
henkiset ongelmani, mutta ratkaisu näihin hukassa. En ollut pakkohoito jaksolla niemessä vaan ns. avoimessa hoidossa ovet avoinna.
Odotin pääni magneettikuvia joista selkisi skitsofrenian osallisuus ääniini. Sitä ei magneettikuivien, sekä psykiatrian perusteella havannoistettu.
Minulla todettiin lievä asteista kortikaalista likvortilojen atrofiaa pelkästään. Tämän perusteella pystyin poissulkemaan skitsofrenian.
Tällä hetkellä oletan vahvasti äänien olevan toisesta ulottuvuudesta. Sellaisesta ketkä
hallitsevat mustaa anetta, sekä ketkä pystyvät vaikuttamaan materiaalin. Tällä hetkellä mieleen tulee levitaatio. en tiedä kuinka moni teistä
on ääniä kuullut,nähnyt, sekä kokenut yliluonnollista tapahtumaa. http://fi.paranormaali.wikia.com/wiki/Parapsykologia. Tästä voi päätellä
parapsykologian eri osa alueet. Mitä sinulla näistä on? Skitsofrenia on lääketieteen käsitys parapsykologiasta, mikä on näennäistiede.
Mikä näennäistiede, lääketiede, ja fysiikka. Hallitukset tietävät varsin hyvin tämän aiheen todeksi. Mikäli olet skitsofeni nyky lääketieteen
mukaan. Päättele äänien alkuperää, älä usko, älä toimi näiden mukaan, ennen kuin huomaat henkistä ja fyysistä hyvinvointia.
Nämä äänet tietävät mikä sinua todellisuudessa vaivaa! Toteuttajat ovat erittäin kieroja, eli valehtelivia kusipäitä sainoisinko...
Mutta näiden äänien, tekemisten, sekä päättelykyvyn perusteella pystyt poissulkemaan tietyt kertomukset/tarinat, mitä nämä kertovat
olemuksestasi, eli inhimillisetä käyttyäytymisestäsi. Älä vajoa "synkkyyteen" vaan pyri päättelemään asiat, miten ne oikeasti ovat.
Albert Einstein kuuli ääniä. Skitsofreni lääketieteen mukaan. Johtopäätös,päätös ja nopeus, eli äö! Miten asiat oikeiasti ovat?
Käytä järkeäsi jos kuulet ääniä, sekä erityisesti johdata itseaäsi tiedostamalla todellisuus. Nämä tekijät ovat kavereitasi jos itse niin haluat.
hahahahaha. Mikäli äänet ovat nyky teknologian kautta yhteyden ottavia ääniä, Kuolen naurusta nähdessäni ja tavataessani heidät.
Veikkaan todellisuuden äärellä että näin ei kumminkaan ole. Telepatia nykytieteen valossa, ovat kaksoset ym, jotka tiedostavat toisiaan.
blablaablaa. Todellisuus on aivan eri. Aivokapasiteetti kun kohoaa yli n.9& voi tapahtua mitä vaan. Saattaa olla että etsimämme musta energia sijaitsee
aivoissamme. Avaruus, Albert ja yleinen suhteellisuus teoria. Kaikki objektit liikkuvat painovoimattomuudessa ikuisessa liikkeessä, mutta
valon nopeuteen 299 792 458 m/s vaikuttaa (massa). Painovoima joka sijaitsee kaikkialla, saa ajan saatossa kaikki liikkumaan samaa rataa.
"kepler". Käsittääkseni luotu sanamuoto elolliselle planeetalle, joka kiertää ns. samaa kiertorataa mitä meidän planeettamme maa.
Kaikki nämä ovat omassa helvetin pienessä galaksissamme. Mitä muualla on? Andromeda yhdistuu galaksiimme kokoajan. Halot ovat saattanut
yhtistyä jo. Johtuuko äänet halojen yhdistymisestä, vai orionin tähtikuvion betelguezen räjähtämisestä. Tämä kyseinen tähti on sen verran suuri, että
saattaa sisältää mustaa energiaa. Havainnostamme räjähdyksen vasta tulevaisuudessa, mutta todellisuus saattaa olla käsissämme kokoajan!!!
Äänet eivät ole harhoja vaan todellisuutta, mitkä yrittävät korjata huononpuoleista olemustasi. Ota äänet tervetulleeksi, mutta tiedä rajasi.
En jaksa enempää selittää. Välillä on hyvä avautua, ja tämä on minun todellisuus pienessä tiivistetyssä jokapäiväisessä olennaisessa olemuksessani.
Mitä äänet on, mistä tulevat, mitä tekevät, sekä haluavat sinun tekevän. Päätä itse ja valitse polkusi!

2

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MonteCarlos
    • 3333

      ei paha....yhdyn kyllä moneen asiaan :) itellä pikkasen erimuotosena ...sanon johdatukseksi :D niitä ääniä jota en kuule kuitenkaan , tunnen ne :)

      kans avauduin tonne kruunuchakra keskusteluun :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe