Aihe

Naltreksoni

Kiitoslääkärille

Minulle määrättiin Naltreksoni päivittäiseen käyttöön. Vihdoinkin oli lääkäri, joka todella ymmärsi. Olen todella tyytyväinen. Viinanhimo on hävinnyt niin hyvin, että vaikka kotona viinaa on, ei tee mieli juoda. Päivittäisyys on hyvä asia, koska tarvittaessa sitä ei viinanhimoissaan ottaisi. En ole vielä kokeillut auttaako myös kohtuukäyttöön.

9

74

  Vastaukset

  • Kokeile ihmeessä auttaako myös kohtuukäyttöön... :)
   Totta puhuen, jos alkoholismiin olisi keksitty noinkin toimiva lääke, se olisi välittömästi miljardi-bisnes. Yksistään Suomessa on arviolta 300.000 työssä käyvää alkoholistia, jotka kaikki yrittävät kontrolloida omaa juomistaan. Varakkaista länsimaista löytyy varmaan satoja miljoonia ihmisiä, jotka painivat saman ongelman kanssa.

   • Ehkäpä sen teho peruustuukin siihen ettei alkoholi vaikuta totutulla tavalla, silloin juomisen määrään on helpompi asettaa rajat.


  • "Yksistään Suomessa on arviolta 300.000 työssä käyvää alkoholistia, jotka kaikki yrittävät kontrolloida omaa juomistaan."

   Ilmeisesti aika onnistuneesti osaavat kontrolloida juomistaan, jos kuitenkin ovat kykeneviä sopeutumaan työelämän kurinalaisuuteen ja säännölliseen elämänrytmiin. :)

   • No hommahan etenee siten, että ote lipsuu ja karkailee koko ajan pahemmin ja pahemmin. Toisesta päästä näitä sitten tippuu pois työelämästä, mutta toiseen päähän on koko ajan lisää tunkua.
    Suomessa on kuitenkin alkoholisteja hyvinkin korkeilla virkapaikoilla, sekä erittäin aroissakin ammateissa.


   • ex-juoppo kirjoitti:

    No hommahan etenee siten, että ote lipsuu ja karkailee koko ajan pahemmin ja pahemmin. Toisesta päästä näitä sitten tippuu pois työelämästä, mutta toiseen päähän on koko ajan lisää tunkua.
    Suomessa on kuitenkin alkoholisteja hyvinkin korkeilla virkapaikoilla, sekä erittäin aroissakin ammateissa.

    Juurikin noin se kiertokulku käy. Ja mitä paremmalla oksalla työelämässä istuu, sitä pidempään saa pallinsa pitää, vaikka viinaongelman takia tapahtuu yhtä ja toista. Avainhenkilö hallitsee juomisensa loppuun saakka.


  • Tuu parin kuukauden päästä kertomaan maistuuko viina edes

  • " En ole vielä kokeillut auttaako myös kohtuukäyttöön." Aika heikot eväät on jos tätä tarvitsee edes miettiä. Onko tarkoitus päästä alkoholiongelmasta eroon vai pitkittää sitä? Tämä lääke sopii erittäin hyvin molempiin tarkoituksiin....
   Alkoholisti joko juo tai sitten ei - kohtuuskäyttö on tarkoitettu vain selityksesi, sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Kohtuullinen vai kohtuuton alkoholisti?

  • "vaikka kotona viinaa on, ei tee mieli juoda. "

   Juu saman huomasin naltreksonista kun sitä yhden kesän käytin. Kämppä oli täynnä viron viinoja ja kaljoja ja korkeintaan bissen silloin tällöin join. Olisi halunnut kännätä, mutta ei tehnyt mieli juoda. Ongelma sekin..

  • Onkohan noilla napeilla haittavaikutuksia? Meinaan jos ei oo niin voihan noita napsia lopun ikänsä ja ottaa lasin viiniä ruuan kanssa viikonloppuisn ja saunakaljat eli normaaliksi määriteltyä alkoholikäyttöä, joka ei käy terveyden eikä ihmissuhteiden päälle..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   12697
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6029
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4682
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3354
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   2421