Tori-palsta poistuu helmikuun lopussa

Uusien viestityyppien ansiosta osto- ja myynti-ilmoitukset voi nyt laittaa aiheeseen sopivalle palstalle ja merkitä ne Osta/Myy/Vaihda –viesteiksi.

Vanhat osto- ja myynti-ilmoitukset ovat luettavissa Tori -palstalla helmikuun loppuun asti, jonka jälkeen koko osio poistuu.

Suomi24 Ylläpito
Ilmianna
Jaa

32 Vastausta


Todella kehno uudistus. Miksi viette palvelua vain alaspäin jatkuvasti?
Ei ole (viestityyppi)hakua jolla löytäisi myynti-ilmoituksen palstalta. Ei edes ole olemassa rajausta jolla voisi hakea haluamaltaan palstalta.
Ja siis pitäisihän se olla myös erikseen viestityypit: myydään, ostetaan, vaihdetaan, annetaan.
Täys mahalasku koko viime talvena alkanut Suomi24-uudistus ja sen jälkeinen "kehittely". Tämä uutukainen on luokkaa ISO VITSI.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kokeilin keskusteluhakua jotta löytäisin jonkun myymässä villakoiraa, laitoin hakuehdoksi: myydään villakoira.
No, kuinka ollakaan, ts. olihan se odotettavissa että haku palauttaa mitä sattuu ja mistä sattuu.. Ensimmäinen hakulistalla oli: "TAISTELUUN MONIKULTTURISMIA VASTAAN!!!":
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13728805/taisteluun-monikultturismia-vastaan!!!

Nauruhan siinä väkisinkin pääsi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei vaan hyvä palvelu! Ei täältä kukaan järkevä osta tuotteita! Ne ostetaan huuto.net tai tori.fi sivuilta jotka ovat keskittyneet vain huutokauppaan eikä foorumitoimintaan.. Varsinkin huuto.netissä näkee vieläpä ostajien/myyjien palautteet että onko luotettava vai ei.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Käyttäkää huutonettiä! Paras!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos minä osallistun keskusteluun, en varmasti halua nähdä ensimmäistäkään kaupallista ilmoitusta.
Ilmianna
Jaa
Varmaan seuraava askel onkin sitten se että kaikki palstat poistuvat ja viestityyppien rinnalle tulee uusi ryhmittely "Aihealue". Miksette heti laittaneet kun vuosi sitten uusi uljas Suomi24 lanseerattiin???
Pellehermannin pellekoulun päättötyönäkö tätä Suomi24:a kehitetään???????
Ilmianna
Jaa
Muutos sekoittaa aktiivisimpia palstoja. Tämänhän piti olla KESKUSTELUfoorumi eikä sekasotku.
Esim. on paljon aktiivisia tietotekniikka-alueen palstoja ja jos tietokoneiden ja niiden komponenttien (osien) osto- ja myynti-ilmoituksia alkaa tulla sinne tänne, menee sekavaksi. Monet laittavat ilmoituksiaan varmuuden vuoksi useille eri palstoille, kun eivät tiedä, minne ilmoitus kuuluisi laittaa.

- Kunkin päätason alla pitäisi olla oma Tori-palsta tai pitää olla oletusnäkymä, jossa ne ilmoitukset on blokattu eli ei näytetä kaupallisia ilmoituksia keskustelujen seassa oletuksena.

Esim. http://keskustelu.suomi24.fi/tiede-ja-teknologia/tietotekniikka -> http://keskustelu.suomi24.fi/tiede-ja-teknologia/tietotekniikka/tori
Samoin http://keskustelu.suomi24.fi/viihde-ja-kulttuuri/tv-ja-radio/ -> http://keskustelu.suomi24.fi/viihde-ja-kulttuuri/tv-ja-radio/tori
Myös http://keskustelu.suomi24.fi/ajoneuvot-ja-liikenne -> http://keskustelu.suomi24.fi/ajoneuvot-ja-liikenne/tori

- Tuleeko niihin paikkakunta pakolliseksi kentäksi? Paikkakunta on tärkeä tieto ja on huuto.net:ssä ja tori.fi:ssä, ja jos sille ei ole omaa kenttää, se unohtuu hyvin usein.
- Tuleeko haku, jossa voi valita ostetaan, myydään, vuokrataan, vaihdetaan, annetaan?
- Tuleeko mahdollisuus jättää keskustelunäkymästä pois ne osto- ja myynti-ilmoitukset?
Suurinta osaa keskustelijoista ne osto- ja myynti-ilmoitukset vain häiritsevät ja jotkut alkavat laittaa pilailuvastauksia niihin, jos tekstissä on jotain hauskaa tai virhettä heidän mielestään.

- Entä vanhan ilmoituksen poisto? Jos jo myyty tai ostettu. Tuleeko mahdollisuus POISTAA vanhentunut osto- ja myynti-ilmoitus? Miten poistot tehdään? Pitääkö ilmiantaa oma myynti-ilmoitus? Vai tuleeko mahdollisuus merkitä vanhentunut osto- ja myynti-ilmoitus vanhaksi? Tiedon pitää näkyä jo otsikossa, jotta viestiä ei avattaisi turhaan.
- Jotkut alkavat nostaa vanhentuneita ilmoituksia tarkoituksella. Syy voi olla myynti-tekstissä olevat virheet tai korkeat hinnat. Nostetaan vaikka kaksi vuotta vanhaa television myynti-ilmoitusta, koska siinä on nykyaikaan nähden törkeän kova hintapyyntö.
-- Osto- ja myynti-ilmoitusien laittajien pitää olla REKISTERÖITYNEITÄ käyttäjiä! Ja heillä pitää olla mahdollisuus poistaa omat vanhat ilmoituset! Myös pitää voida muokata ilmoitusta.
Siis vanhat ilmoitukset pitää saada poistaa! Eikä niitä saa nostaa keskustelufoorumin kärkeen vastauksilla. Ilmoituksesta ei tule uutta kiusanostoilla (uusi pvm). Ilmoituksen alkuperäinen laittopäivämäärän pitää näkyä. Myös nimimerkin pitää näkyä ja pitää siis olla rekisteröity nimimerkki.
Ilmoitusta ei saa nostaa alkuun ainakaan silloin, jos joku muu kuin alkuperäinen ilmoittaja kirjoittaa siihen vastauksen.
- Entä saavatko firmat nyt mainostaa? Mainos jokaiselle palstalle ja alapalstalle.

Tuollaista nyt tuli äkkiseltään mieleen eikä tämä ole puhtaaksikirjoitettu vastaus vaan pikaisesti tehty kooste ongelmista ja kehitysideoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kiitos. Täyttä asiaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ja kuvia ehdottomasti pystyttävä laittaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Postitte näköjään Tori-palstalta mahdollisuudn laittaa enää uusia osto/myynti-ilmoituksia. Ei menny sitte niinku Strömsössä..
Miltä tahansa muulta palstalta voi edelleen kirjoittaa uuden alootuksen=osto/myynti-ilmoitus kun aloituksen aihealueen tilalle vaihtaa Tori. LOL

Sallikaa mun nauraa - LOL LOL

Menee ihan Suomi24-kaavalla: tekaistaan kaikki vähän sinne päim - suunnitelma löytyy tupakkiaskin kannesta, testattu on kun menee kääntäjästä läpi. Pikaisesti tuotantoon ja loppuja viilaillaan ja paikkaillaan purukumilla seuraavat kuukaudet.
Ilmianna
Jaa
Se alkuperäinen Tori-palvelu takaisin tai sitten kokonaan kieltoon osto/myynti ilmoitukset!
Ilmianna
Jaa
Miksi vitussa yhdelläkään palstalla ei ole mitään moderointia, pedofiilit ja spämmääjät riehuvat vapaasti. Poliisille on jo tehty ilmoituksia kun te ette kykene yhtään mihinkään.
Ilmianna
Jaa
Miksi ei poisteta saman tien foorumijakoa? Viestin eteen vaan kuvake osoittamaan, mitä viesti käsittelee.
Ilmianna
Jaa
Jos on oikeasti pakko toteuttaa myynti-ilmoitukset noin... (Suomi24, luettehan palautetta?)
Laittakaa myynti-ilmoitukseen pakolliset lisäkentät:
- paikkakunta tai postinumero
- ilmoituksen pito-aika, joka voi olla valittavissa vaikka 1, 2, 3 tai 4 viikosta. Valitun ajan jälkeen ilmoitus poistuisi automaattisesti (esim. seuraavana yönä), oli siihen vastauksia tai ei. Rekisteröidyllä käyttäjällä pitää myös olla mahdollisuus muuttaa ilmoitusta ja poistaa ilmoitus.
Myynti-ilmoitusta ei saa nostaa kärkeen vaikka siihen vastattaisiinkin, koska muutoin monet myyjät kävisivät vilkkailla foorumeilla joka päivä nostamassa ilmoituksiaan. Lisäksi niitä nostettaisiin häiriköintitarkoituksessa.
Myynti-ilmoituksissa pitää näkyä keskustelulistassa paikkakunta, ilmoituksen laittopvm (joka määrää paikan keskustelulistassa) sekä nimimerkki.
--
Myynti-ilmoitukset pitää saada blokattua pois keskustelulistalta, koska moni käyttäjä ei halua niitä nähdä.
--
Muillekin viesteille pitäisi saada keskustelulistaan alkup. laittopvm sekä kirjoittajan nimimerkki.
Ilmianna
Jaa
Erinomaisen typerä tämä uudistus, on se, että harkitsematta ja väkisin on pyritty saamaan mainospämmiä keskustelupalstoille ja tällähän tavalla se nyt toteutuu.

Ps. Keskustelupalstoilla on jo netin alusta alkaen inhottu mainosspämmiä/"kaupallisia tiedotteita".
Ilmianna
Jaa
Kun ei viitsitä tai jakseta siistiä palstoja, niin muutetaan käytäntöä ja sallitaan se, mikä oli ennen kiellettyä.

Saadaan laiskotella luvan kanssa.
Ilmianna
Jaa
Huuto.net ja tori.fi on niitä oikeita myyntipaikkoja. Ei täältä kukaan ostele tavaroita tai muita..
Ilmianna
Jaa
Tämä on taas niitä uudistuksia, joilla edistetään häiriköintiä ja sekaannusta foorumeilla.
Ilmianna
Jaa
tämän jälkeen on turha etsiä mitään ostettavaa. ei löydy....se on varma
Ilmianna
Jaa
http://keskustelu.suomi24.fi/t/378/myyn-civic-1-6lsi-vm-95

Miksi ylläpito päätti nostaa tämän 15 vuotta vanhan ilmoituksen ekaksi. Nykyisin tuollaisen 21 vuotiaan auton arvo ei todellakaan ole 70.000 markkaa

Olisiko aika luopua nostoista kokonaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Niin, miksi nostit sen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se on niin sekaisin. Luulee jo, että Suomi24:n ylläpito hallitsee hänen elämäänsä täydellisesti koko ajan. Esim. luulee, että Suomi24 komentaa hänen sormiaan ja käskee kirjoittamaan niitä hänen vastauksiaan. Niin hän sitten harhaisena syyttää Suomi24:ää omasta idioottimaisesta käytöksestään.
Onko sillä muuta elämää kuin lukea kaikki Suomi24:n viestit?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HankkikoonElämän kirjoitti:
Se on niin sekaisin. Luulee jo, että Suomi24:n ylläpito hallitsee hänen elämäänsä täydellisesti koko ajan. Esim. luulee, että Suomi24 komentaa hänen sormiaan ja käskee kirjoittamaan niitä hänen vastauksiaan. Niin hän sitten harhaisena syyttää Suomi24:ää omasta idioottimaisesta käytöksestään.
Onko sillä muuta elämää kuin lukea kaikki Suomi24:n viestit?
Joo, ei ne potkut luotsin toimesta ainakaan aiheettomat olleet.
Täys skitso!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
VastaaPaska kirjoitti:
Niin, miksi nostit sen?
Miksi ylläpito nosti sen. Miksi he eivät anna viestien olla aloitusjärjestyksessä kuten oli 10 vuoden ajan. MIKSI??? Mitä haittaa siitä oli?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
NostotPoisTaiKUOLET kirjoitti:
Miksi ylläpito nosti sen. Miksi he eivät anna viestien olla aloitusjärjestyksessä kuten oli 10 vuoden ajan. MIKSI??? Mitä haittaa siitä oli?
muutos tehtiin ihan sun kiusaksi. ompahan sullakin nyt jotain tekemistä loppuelämäksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Edelleenkin Tori-palstalle tulee uusia ilmoituksia. Ylläpito kun jätti aukon
Ilmianna
Jaa
Täysi vitsi taas Suomi24 ylläpidon lupaus!!!!!!!!!
Edelleen Tori palsta olemassa ja edelleenkin sinne voi ilmoituksia laittaa. Hehheee..
.
**************************************************************************
******************* TÄYSI VITSI KOKO SUOLI24 *************************
**************************************************************************
Ilmianna
Jaa
Johan viimen katosi koko Tori-palsta. Totaalisekoilua koko Suomi24-uudistus. Ei taida kaikki muumit olla laaksossa..
Eikö tarkoituksena ole ainakin joskus olla saada mahdollisimman paljon käyttäjiä Suomi24-sivustolle. Viimeaikojen ratkaisuilla ja teoilla tuskin on saatu yhtään lisää käyttäjiä sivuille, päinvastoin. Kuinka Suomi24 enää myy sivustoaan mainostajille kun palveluja ajetaan alas ja koko ajan huononnetaan jäljellejääviäkin??????????????
.
.
*************************************************************
*************** Suomi24-kuolinkellot soivat ****************
*************************************************************
.
.
Ilmianna
Jaa
Eikös tästä jo joutaisi ottaa nipi pois, hommahan on viety loppuun!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
nupi näyttää pitävän aloituksen etusivulla ja ensimmäisenä mutta kopio seilaa jo sivulla kaksi. Kaikista ylläpidon kiinnittämästä aloituksesta on kopio sivulla kaksi.
Tämä Suomi24 ylläpidon toiminta jaksaa joka päivä yllättää ja viemään kaffet väärään kurkkuun, yleensä vielä naurunremahduksen kera. Ei voi olla mitään kehnommin hoidettua sivustoa. Aivan lanka hukassa porukoilla jotka vastuussa tällaisesta touhuilusta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvinhän tuo Tori.fi toimii. Mainostetaan oikein telkassakin.

Katsokaa vaikka itse.
Ilmianna
Jaa
Tämä on kai sitten sääntöjen mukaista:

Hei. Etsin Sinua. Olen xxxxxxxxxxx

Myyn kuulakärkikynän. Hinta postikuluineen 1,50€
Ota yhteyttä: zzzzz@zzzz.zz
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tori-palsta poistuu helmikuun lopussa

Uusien viestityyppien ansiosta osto- ja myynti-ilmoitukset voi nyt laittaa aiheeseen sopivalle palstalle ja merkitä ne Osta/Myy/Vaihda –viesteiksi.

Vanhat osto- ja myynti-ilmoitukset ovat luettavissa Tori -palstalla helmikuun loppuun asti, jonka jälkeen koko osio poistuu.

Suomi24 Ylläpito

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta