Jumala on suuri

ALLAHONSUURI

Allah=Jumala on suuri ja luomukunnan luoja sekä hänen suuruttenssa kaiken käsityskyvyn että ymmärryksen ulottomattomissa hänen suuruttenssa käsittää kaikkia luotuja tässä universumissa ja tuonpuleisessa maailmoissa,Kukan ei ole hänen vertaistan ei edes Jeesus (rauha olkoon hänen kanssaan).Allah=Jumala on Hallitsija, joka ei tarvitse mitään/ketään. Kaikki tarvitsevat HäNTä, joka on kaikkien luotujensa, koko maailmankaikkeuden, kaiken, varma ja ainoa omistaja.Kiitollisille, uskoville ja ajatteleville luoduilleen enemmän hyvyyttä antaja ja heitä vastalahjoillaan ja paratiisillaan palkitsija.Jokaisen elollisen ruokkija, huomioonottaja ja jokaiselle hyvyyden antaja.Allah on yksinkertaisesti luojamme tiedämme tai emme sekä hyväksymmekkö sen asian vai ei..Tuomiopäivänä Jeesus on kieltävä häntä palvonneet.Allah=Jumala on sanonut koraanissa että on hän täyttävä helvetiin ei uskovilla jinneillä että ihmisillä.Allah=Jumala Rakastaa on rakastava uskovia (Muslimit ) Ja Allah=Jumala on Rakastava oikeudenmukaisuutta ja oikeamielisyyttä sekä palkkitseva kärsivälliset ja oikeudenmukaiset uskovat oikeamieliset paratiisilla ja jumala on tekevä heidän valonssa täydelliseksi ja antava äärettöntä rakkauta ja rauhaa heille.Allah= jumala on tehnyt väkevän lupauksen joka ei rikoudu koskaan eikä tulee koskaan rikkoutumaan..koska kaikki niin tuntemamme että tuntemattomat voimat yli universumin ja yli kaikki tuntemamme/ tuntemattomat rajat,voimat,mahtit on tuon luojan puolella ja hallitsema.Ameen

90

681

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tapahtuikonäin

   Gabrielin opetustoiminta

   Kun Gabriel opetti Muhammedia lähes kymmenen vuotta, hän aina käytti puhuessaaan Jumalasta Jumala nimeä, eikä koskaan nimeä Allah vaikka aivan opetustoimensa loppupuolella se kahdesti meinasikin tulla hengen vaikutuksesta hänen huulilleen.

   • Tapahtuikonäin

    Gabriel lopetti juuri tuosta syystä opettamasta lisää Muhammedia.


   • Siionomit

    Me suomalaiset olemme valistunutta kansaa ja tiedämme ettei teidän Jumalanne ole mitään oikeita Jumalia, eikä tänne kuulu Allah sen paremmin kuin Jeesuskaan.
    Olemme ystäviä siitä huolimatta !


   • vl-mies

   • kunnioittavakäytös1

    Eikö Islamin uskoiset huomaa miten heidän maansa ovat kehityksestä jäljessä, ei sillä lailla mikään pääse kehittymään kun eivät osaa käyttäytyä ihmisten lailla.


   • Anonyymi
    Siionomit kirjoitti:

    Me suomalaiset olemme valistunutta kansaa ja tiedämme ettei teidän Jumalanne ole mitään oikeita Jumalia, eikä tänne kuulu Allah sen paremmin kuin Jeesuskaan.
    Olemme ystäviä siitä huolimatta !

    Good,God,Deo,Allah,Jumala ,missä on todisteet hänen olemassa olostaan?


  • vl-mies

   Kuunnelkaa tuolta syntejänne katuen nytkin suorana lähetyksenä TODELLISTA Jumalan sanaa, jossa julistetussa Jumalan valtakunnan synninpäästössä te saatte kaikki syntinne anteeksi, vaikka te olisitte tehneet mitä tahansa.

   http://www.nettiseurat.info/#

   Tämä koskee myös Isisläisiä ja kaikkia muslimeita ja kaikkia ihmisiä.

   Hyljätkää väärä uskonne islam, sillä islam vie teidät vain tulijärveen.

   • Allahonsuuri

    Ei kiitos! miksi palvosin sellaista joka on hauras ja kuolevainen saman ihmisen kuin itse olen eikä ole edes täydellinen? Kun häntä korkeamppi ylevämppi jumala joka on todellinen jumala on olemassa? joka ei koskaan kuole ja joka on täydellinen?


   • ALLAHONSUURI

    kristinusko on joukko jumalattomien kriminaalien keksimmä "helppo" tie päästä paratiisin mutta pian sen tulevat huomamaan (^.^) oikea jeesus kun palaa maanpäälle niin hän ei tule hyväksymään mitän muutta kun alistumista jumalalle ellei se kelpaa niin keinot on samaa kun entiselle kansoille (^.^)


   • ALLAHONSUURI

    kerron vähän teille mitä tule tapahtumaan ehkpä tulevaisuudessa,olen lähes varma että suurin osaa ihmisistä tule päättymään omankädenkautta(itsemurha) kun tulevaisuudessa saavat selville kuka on se todellinen jumalaa..Siksi suurin osaa tule päätymään näin koska suurin osaa ihmisistä 88 % on ylimielistä porukkaa eivätkä tule kestämään totuutta,noh mitähän tapahtuu kun koko elämänssä pagana jumalalle omistauttanut ihminen saa selville että se todellinen jumala onkin hänen inhokki Allah=jumala ..Sanon vaan että ylimiellisyys tule viemään monet tuhon partaalle ja senkin jälkeen odottaa ikuinen rankkaistus.


   • vl-mies
    ALLAHONSUURI kirjoitti:

    kerron vähän teille mitä tule tapahtumaan ehkpä tulevaisuudessa,olen lähes varma että suurin osaa ihmisistä tule päättymään omankädenkautta(itsemurha) kun tulevaisuudessa saavat selville kuka on se todellinen jumalaa..Siksi suurin osaa tule päätymään näin koska suurin osaa ihmisistä 88 % on ylimielistä porukkaa eivätkä tule kestämään totuutta,noh mitähän tapahtuu kun koko elämänssä pagana jumalalle omistauttanut ihminen saa selville että se todellinen jumala onkin hänen inhokki Allah=jumala ..Sanon vaan että ylimiellisyys tule viemään monet tuhon partaalle ja senkin jälkeen odottaa ikuinen rankkaistus.

    Muslimien "pyhähenki" on riivaajahenki.

    Siksi en halua kirota enkä herjata sitä, sillä Raamatussa kielletään herjaamasta paholaista ja hänen riivaajahenkiään.

    Mohammad on pedofiili ja kirottu koira.

    Muslimien allah on kirottu sian ulosteen ja koiran oksennuksen sekoitus.

    Muslimit ovat murhaajia.


  • vl-mies

   Muslimit ostaneet nyt suurella innolla Hitlerin kirjaa, jossa mm alustavat suunnitelmat juutalaisten kansanmurhasta. Kirja loppuunmyyty.

   http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/aatu_mk-45349

   Muslimipedofiileilla on eläimellinen viha ei-muslimeita kohtaan.

  • Sokeat

   Eikö muslimit näe kuinka heidän maansa ovat kehittymättömiä????

   • Sokeat

    Kunnioittava käytös kaikkia kohtaan vie eteenpäin :)


   • vl-mies
    Sokeat kirjoitti:

    Kunnioittava käytös kaikkia kohtaan vie eteenpäin :)

    On se niin mukava kunnioittaa tulevia murhaajiaan. Muslimit tulevat murhaamaan KOKO Suomesta kaikki ei-muslimit, jotka eivät käänny muslimiksi kun pakotetaan ja osan kuten Mohammadin kiroajat (esim minut) joka tapauksessa, jos vain suinkin kykenevät. Ainakin elleivät ei-muslimit ryhdy hyvin pian Suomessa radikaaleihin toimiin.

    Joihinkin toimiin pitäisi ryhtyä jo tällä eduskuntakaudella, mm Pohjois-Suomen Itsenäisyyspuolueen perustamiseen, mutta radikaaleihin väestöpoliittisiin toimiin pitäisi ryhtyä viimeistään seuraavalla eduskuntakaudella.

    Katsokaapa tuolta videolta muslimien 'hitlerin' kiihotuspuhetta, joka pidettiin Irakissa 2003. Suomenkieliset tekstitykset on. Muslimeilla varmaan kuola valuu, kun katsovat tämän videon sisältämän Irakissa pidetyn muslimikiihotuspuheen:

    https://www.youtube.com/watch?v=cwJ8uHBOCvk

    Niinkuin natseillakin valui kuola, heidän kuunnelleessaan Hitlerin tai Goebbelsin kiihoituspuheita.

    Jumala auttaa meidät oikeat uskovaiset taivaaseen asti, vaikka muslimit surmaisivat meidät, joten meidän ei tarvitse pelätä näitä salskeita taistelukuntoisia ja taisteluikäisiä 'EENAKIN POIKIA' tervettä itsesuojeluvaistoa lukuunottamatta.

    Lestadiolaiset, ateistit, agnostikot, uskonnottomat, hindut, buddhalaiset, kommunistit ja muut "kristityt" yhtykää yhteiseen maalliseen maanpuolustusrintamaan yhteisiä muslimivihollisiamme, yhteisiä vainoajiamme vastaan. SUOMEEN ON SYTTYMÄSSÄ PIAN SISÄLLISSOTA (ei hengellinen ennustus, mutta valistunut arvaus).


  • ihmisten_hallintaa

   Islam on hallito-oppi. Uskonnolliset osiot ovat kopioitu raamatun opeista.

   • vl-mies

    Pitää paikkansa tuo.

    Nimittäin islaminuskossa ei ole samanlaista oppia kuin luterilaisilla, joka erottaa maallisen regimentin uskonnollisesta regimentistä. Päinvastoin islam on painopisteeltään äärimmäisen vahvasti poliittinen ja nimenomaan väkivaltaiseen hallitsemiseen, alistamiseen ja valloitukseen hyvin voimakkaasti suuntautuva uskonto.

    Kristinuskoon kääntyminen on luterilaisen opin mukaan oltava aina vapaaehtoista, mutta islaminuskon oppi on päinvastainen ja käännytys perustuu yleensä alistamiseen ja uhkailuun, ja uhkaukset ollaan muslimien taholta myös valmiita toteuttamaan. Sana "muslimi" tarkottaakin juuri alistettua/alistujaa.

    Oikeaan kristinuskoon ei kuitenkaan ketään alisteta, vaan siihen armahdetaan antamalla kaikki synnit anteeksi Jumalan valtakunnan synninpäästöllä Pyhän Hengen valtuudella Herran Jeesuksen pyhässä nimessä ja kalliissa maahan vuotaneessa sovintoveressä.

    Tuolta voitte kuunnella netin välityksellä Jumalan valtakunnan julistusta ja Jumalan valtakunnan synninpäästöä, jossa saatte katuvaisina kaikki syntinne eli pahat tekonne/laiminlyöntinne anteeksi ja synnytte uudestaan hengellisesti eläviksi Jumalan lapsiksi Kristuksen ainoan oikean seurakunnan hoidettavaksi armolla ja totuudella. Oikeille uskovaisille ei kuulu laki opettajaksi, vaan oikeat uskovaiset ovat Jumalan vapaita armolapsia ja Jumalan armon opetuksen alaisina.

    Tit. 2:
    11 "Sillä Jumalan armo, kaikille ihmisille terveellinen, on ilmestynyt.
    12 Joka meidät opettaa kaiken jumalattoman menon hylkäämään ja maailmalliset himot, ja tässä maailmassa siviästi ja hurskaasti ja jumalisesti elämään,"

    Myös jokainen ihminen on alustansa alkaen Jumalan lapsi, mutta useimmat menettävät elävän uskon varhaisnuoruudessaan, kun eivät ole Jumalan valtakunnan armohoidon piirissä ja eivät ole riittävän kehitysvammaisia.

    Wikipedia Lutherin kahden regimentin opista:

    "Kahden regimentin oppi on Martti Lutherin aikanaan muotoilema luterilainen opetus Jumalan kahdesta hallinnasta. Luther laati kahden regimentin oppinsa Rooman kirkon vanhan kahden asteen siveellisyyden opin tilalle.

    Kahden regimentin opin mukaan on olemassa kaksi elämänaluetta:
    1. Maallinen regimentti (maallinen hallinta / maallinen valtakunta, regnum civile), jossa miekalla, esivallalla ja maallisilla järjestyksillä on tehtävänsä
    2. Hengellinen regimentti (Jumalan hengellinen hallinta / Kristuksen valtakunta, regnum Christi), jossa taistellaan Jumalan sanalla ja evankeliumilla.

    Koska ihminen on luonnostaan paha ja roisto, täytyy esivallan ja miekan käyttää rankaisukeinoja, ja lain saada aikaan ulkonainen järjestys. Ensimmäiseen regimenttiin kuuluu siis rankaisu ja pakko. Hengellisessä regimentissä (kirkossa / Kristuksen valtakunnassa) taas hallitsee evankeliumi ja siten sen leimaava piirre on vapaus.

    Molemmat regimentit ovat Jumalan säätämiä, ei vain hengellinen. Regimentit ovat erilaiset ja erilliset, mutta ne eivät ole irrallisia toisistaan. Ne ilmentävät Jumalan kahtalaista herruutta elämässä. Jumala käyttää siis maailmanhallinnassaan kumpaakin regimenttiä: maallinen on "Jumalan vasen käsi" ja hengellinen "Jumalan oikea käsi". Tässä kohden luterilainen käsitys regimenteistä poikkeaa vastaavasta reformoidusta käsityksestä, jonka mukaan Jumalan vastustaja on maallisen regimentin hallitsija."


   • vl-mies
    vl-mies kirjoitti:

    Pitää paikkansa tuo.

    Nimittäin islaminuskossa ei ole samanlaista oppia kuin luterilaisilla, joka erottaa maallisen regimentin uskonnollisesta regimentistä. Päinvastoin islam on painopisteeltään äärimmäisen vahvasti poliittinen ja nimenomaan väkivaltaiseen hallitsemiseen, alistamiseen ja valloitukseen hyvin voimakkaasti suuntautuva uskonto.

    Kristinuskoon kääntyminen on luterilaisen opin mukaan oltava aina vapaaehtoista, mutta islaminuskon oppi on päinvastainen ja käännytys perustuu yleensä alistamiseen ja uhkailuun, ja uhkaukset ollaan muslimien taholta myös valmiita toteuttamaan. Sana "muslimi" tarkottaakin juuri alistettua/alistujaa.

    Oikeaan kristinuskoon ei kuitenkaan ketään alisteta, vaan siihen armahdetaan antamalla kaikki synnit anteeksi Jumalan valtakunnan synninpäästöllä Pyhän Hengen valtuudella Herran Jeesuksen pyhässä nimessä ja kalliissa maahan vuotaneessa sovintoveressä.

    Tuolta voitte kuunnella netin välityksellä Jumalan valtakunnan julistusta ja Jumalan valtakunnan synninpäästöä, jossa saatte katuvaisina kaikki syntinne eli pahat tekonne/laiminlyöntinne anteeksi ja synnytte uudestaan hengellisesti eläviksi Jumalan lapsiksi Kristuksen ainoan oikean seurakunnan hoidettavaksi armolla ja totuudella. Oikeille uskovaisille ei kuulu laki opettajaksi, vaan oikeat uskovaiset ovat Jumalan vapaita armolapsia ja Jumalan armon opetuksen alaisina.

    Tit. 2:
    11 "Sillä Jumalan armo, kaikille ihmisille terveellinen, on ilmestynyt.
    12 Joka meidät opettaa kaiken jumalattoman menon hylkäämään ja maailmalliset himot, ja tässä maailmassa siviästi ja hurskaasti ja jumalisesti elämään,"

    Myös jokainen ihminen on alustansa alkaen Jumalan lapsi, mutta useimmat menettävät elävän uskon varhaisnuoruudessaan, kun eivät ole Jumalan valtakunnan armohoidon piirissä ja eivät ole riittävän kehitysvammaisia.

    Wikipedia Lutherin kahden regimentin opista:

    "Kahden regimentin oppi on Martti Lutherin aikanaan muotoilema luterilainen opetus Jumalan kahdesta hallinnasta. Luther laati kahden regimentin oppinsa Rooman kirkon vanhan kahden asteen siveellisyyden opin tilalle.

    Kahden regimentin opin mukaan on olemassa kaksi elämänaluetta:
    1. Maallinen regimentti (maallinen hallinta / maallinen valtakunta, regnum civile), jossa miekalla, esivallalla ja maallisilla järjestyksillä on tehtävänsä
    2. Hengellinen regimentti (Jumalan hengellinen hallinta / Kristuksen valtakunta, regnum Christi), jossa taistellaan Jumalan sanalla ja evankeliumilla.

    Koska ihminen on luonnostaan paha ja roisto, täytyy esivallan ja miekan käyttää rankaisukeinoja, ja lain saada aikaan ulkonainen järjestys. Ensimmäiseen regimenttiin kuuluu siis rankaisu ja pakko. Hengellisessä regimentissä (kirkossa / Kristuksen valtakunnassa) taas hallitsee evankeliumi ja siten sen leimaava piirre on vapaus.

    Molemmat regimentit ovat Jumalan säätämiä, ei vain hengellinen. Regimentit ovat erilaiset ja erilliset, mutta ne eivät ole irrallisia toisistaan. Ne ilmentävät Jumalan kahtalaista herruutta elämässä. Jumala käyttää siis maailmanhallinnassaan kumpaakin regimenttiä: maallinen on "Jumalan vasen käsi" ja hengellinen "Jumalan oikea käsi". Tässä kohden luterilainen käsitys regimenteistä poikkeaa vastaavasta reformoidusta käsityksestä, jonka mukaan Jumalan vastustaja on maallisen regimentin hallitsija."

    Unohtui äskeisestä viestistäni linkki niihin nettiseuroihin josta "voitte kuunnella netin välityksellä Jumalan valtakunnan julistusta ja Jumalan valtakunnan synninpäästöä, jossa saatte katuvaisina kaikki syntinne eli pahat tekonne/laiminlyöntinne anteeksi ja synnytte uudestaan hengellisesti eläviksi Jumalan lapsiksi Kristuksen ainoan oikean seurakunnan hoidettavaksi armolla ja totuudella. Oikeille uskovaisille ei kuulu laki opettajaksi, vaan oikeat uskovaiset ovat Jumalan vapaita armolapsia ja Jumalan armon opetuksen alaisina.":

    http://www.nettiseurat.info/


  • ogzettaa

   Allah ja Muhammed = oksennus

  • suuri_on_jumala

   Mohammed kopio uskon oppinsa raamatusta. Sen tosiasian huomaa lukiessaan koraania. Islam ei oikeastaan ole uskonto, vaan taitavasti koottu hallinto-oppi.
   Hohammedin hirmuteot ja väkivalta, sävyttävät koraania niin paljon, että ihme
   on, jos lukija ei kyseenalaista koraanin jumalallisuutta. Mohammed ei ollut henkisesti tasapainoinen ihminen, kylläkin älykäs ja määrätietoinen tyyppi. Hänen jumalansa
   oli takinkääntäjä, joka muutti mieltäänn tilanteen mukaan, siis sen mukaan missä asemassa Mohammed kulloikin oli.Mecassa ei ollut varaa pullistella lihaksiaan, mutta medinan aika olikin toinen. Ei tarvinnut elää sovussa, vaan voi tehdä julmuuksia, kun oli sotavoimia takana. Muslimien kannattaa lukea raamattu ja miettiä näitä asioita.
   On vain yksi jumala ja sitä ei kopioimalla tehdä. Se ei ole nimeltään Allah.

  • loppuu.vittuilu

   Sun kannattaisi varmaan ensiksi lukea se koraani ja elää Islamin uskoisten kanssa, ennenkuin tänne tulet selittämään häiriintyneitä juttujasi Allahista ja Sharia-laista.

  • xxxxxxxxxxxxx

   opettele muslimi syömään sianlihaa se on hyvää

  • uksomatonta

   Jokaisen pitäisi lukea Koraania ja tutustua tähän islamiin, niin että ymmärtäisi miksi tämä rauhanuskonto aiheuttaa rauhattomuutta lähes kaikkialla missä sitä on. Edes muslimit eivät tule toimeen keskenään. Ja miksi he tukkivat tänne parhaat sotakuntoiset miehet, kun heidän on vaikea sopeutua sianlihaan, naisiimme ´, puuroomme, jne.. Miksi sinä ja minä joudumme maksamaan tämän uskonnon salakuljetuksen maahamme? Miksi eukot joukolla rynnivät VOK;eihin auttamaan, vaikka omat vanhuksemme ovat 3 euron ruaalla nälissään ja paskavaipoissaan? Pakolaiset saavat haluamansa erikoisruan joka maksaa 8- 15 euroa päivä. SDP halusi vielä paperittomille ilmaisen sairaanhoidon ja Tuula Väätäinen uskosotureille ( ISIS ) samat edut kuin suomalaisille sotaveteraaneille.

   Ei hyvää päivää , onko tämä totta ja paskamediamme komppaa täysillä.....

  • LoveHope

   Tulta.net

  • vihaapahuutta

   Murhaajia raiskaajia varkaita noitia epäjumalia lihansa silpomista eläintenuhraamista demoneja poppamiehiänaisia homoja sitä on muslimien egyptiläinenarabiuskonto . Sen takia niili kuivuu. Efyptin faaraon vitsauksia . Siinalta tulee lain kiroukset. Syntiinlangenneiden riivaajahenkien joukko . Sodoma ja Gomorra sitä on islamistien syntijoukko. Mooabedom arabia muuttui hiekaksi pahuuden väkivallan tähden koska LUOJA VIHAA VÄKIVALTAA . KUOLLUT MERI KUOLI TULIKIVESTÄ JOKA TULI TAIVAASTA PAHOJEN PÄÄLLE. Paholainen on heidän jumalansa .

  • luil

   jumala ei ole suuri, eikä pieni, se on olematon.

  • satuolento_allah

   Allah on Mohammadin keksimä ja raamatusta kopioima. On vain yksi kaikkivaltias
   jumala, ja se ei ole Allah.

  • Itse666

   Olen sanonut 30 vuotta että islam on suurin uhka ihmiskunnalle. Se on käynyt toteen. Aamen.

  • 775628

   En usko että Suomessa on oikeita muslimeja. Oikea muslimi seuraa Muhammedin toimia tarkalleen ja hänen kerrotaan pyyhkineen takapuolensa kolmella kivellä.

  • vl-mies

   Olen iloinen että ex-muslimeja on saanut parannuksen armon totiseen kristinuskoon Jumalan armovaltakuntaan (jonka ulkonaista ihmisjoukkoa ihmiset kutsuvat nykyään "vanhoillislestadiolaisiksi") ja he ovat näin päässeet Jumalan lapsiksi ja osalliseksi siitä Jumalan lasten iankaikkisesta perintöosasta ja pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa Jumalassa Jumalan ainoassa pojassa.

   Jumalan valtakunta ei ole syömistä eikä juomista, vaan se on rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä.

   Arviolta noin 40.000 muslimin tulo Suomeen viime vuonna ei ole ollut turhaa, jo sen vuoksi että edes muutama heistä ovat saaneet parannuksen armon, niinkuin jo on tapahtunut. Tästä me uskovaiset olemme iloisia yhdessä näisen parannuksenarmon saaneiden kanssa.

   Ehkä osa onkin juuri siksi tullut Suomeen, että ovat halunneet luopua islaminuskosta, koska kotimaassaan heidän henkensä oltaisiin saatettu riistää siitä syystä, että he luopuvat islaminuskosta. Siinä tapauksessa he tekivätkin oikean päätöksen, paetessaan pois muslimialueilta. Ja vaikka olisivat lähteneet mistä tahansa syystä, niin jos he saavat täällä parannuksen armon, niin joka tapauksessa voi täydellä todella sanoa, että Jumala on johdattanut heidän lähtönsä ja tulemisensa tänne Suomeen tai muualle oikeiden uskovaisten keskuuteen (heidän matkansa on ollut silloin oikea päätös). Sydämellisesti TERVETULOA SUOMEEN kaikille niille, jotka haluavat luopua islaminuskosta eli haluavat luopua vääryyden puoltamisesta. Tämä tervetulotoivotus koskee myös kaikkia niitä ei-muslimeita, jotka ovat paenneet muslimien vainoa tai muuta turvattomuutta Suomeen.

   Pelkkä islamista luopuminenhan ei kuitenkaan vielä ihmistä pelasta iankaikkiselta kadotukselta, vaan vasta Jumalan valtakunnan löytäminen ja parannuksen armon saaminen Herran Jeesuksen sovintoveren evankelimin kautta antaa kaikki synnit anteeksi ja tuo taivaskelpoisuuden ja välttymisen kadotukselta. Muslimit joutuvat tulijärveen (paitsi eivät pienet lapset ja riittävän kehitysvammaiset), mutta niin joutuvat kaikki muutkin vääräuskoiset, uskonnottomat ja hengellisesti kuolleessa tilassa olevat (myös ne vanhoillislestadiolaiset, jotka ovat hengellisesti kuolleessa tilassa).

   Iankaikkinen kadotus on "toinen kuolema" eli tulijärveen joutuminen.

   Ilm. 21:8

   "Mutta pelkurit, luopiot ja iljetysten kumartajat, murhamiehet ja irstailijat, noidat, epäjumalien palvelijat ja kaikki valheen orjat saavat tämän palkan: he joutuvat tuliseen järveen rikinkatkuisten lieskojen keskelle. Tämä on toinen kuolema."

   Muslimeina pysyvät ovat juuri pelkureita, sillä he eivät ole luopuneet muslimiuskonnostaan tehdäkseen parannuksen Jumalan valtakuntaan, koska he pelkäävät sitä rangaistusta ja vainoa, joka heihin kohdistuisi islaminuskosta luopumisen vuoksi toisten muslimien taholta.

   Toki yleensä on kysymys siitäkin, etteivät he ole vielä kuulleet oikeasta uskosta, mutta toisaalta silloinkin islamin uskossa pysyminen on islamin vääryyksien (mm pedofilia, terrorismi, islamista luopujien surmaaminen ja naisten alistaminen) puolustamista vaikenemalla pelkuruuden vuoksi ja siten lisäsyntiä. Joka kantaa muslimi-identiteettiä, se puolustaa islaminuskon vääryyksiä vaikenemalla, niinkuin sivullinen, joka ei puutu esim koti-, koulu- tai katuväkivaltaan. Sellainen pelkuri on todellakin ansainnut tulijärven rangaistuksen, niinkuin kaikki epäuskoiset, ja hän on islaminvalheen orja pelkuruutensa vuoksi. Pelkuruutensa vuoksi hän ei ole lähtenyt vastustamaan vääryyttä, vaan on suostunut kaikkeen siihen vääryyteen, jota islaminusko aiheuttaa.

   2. Tess. 2:

   "8 Ja silloin se PAHANILKINEN ilmoitetaan, jonka Herra suunsa hengellä tappaa, ja tekee hänen kanssansa lopun, tulemisensa ilmoituksen kautta,

   9 Jonka tulemus saatanan vaikutuksen jälkeen tapahtuu, kaikella voimalla ja merkeillä ja petollisilla ihmeillä,

   10 Ja kaikella VÄÄRYYDEN PETOKSELLA niiden seassa, jotka kadotukseen tulevat, ettei he rakkautta totuuden puoleen ottaneet, autuaaksi tullaksensa.

   11 Sentähden on Jumala heille lähettävä väkevän eksytyksen, niin että he valheen uskovat:

   12 Että ne kaikki tuomittaisiin, jotka ei totuutta uskoneet, vaan VÄÄRYYTEEN SUOSTUVAT."

   • vl-mies

    Muslimit ovat myös epäjumalanpalvelijoita, sillä muslimien jumalaa ei ole olemassa, ja muslimien jumala on eri jumala, kuin totisten kristittyjen Jumala. Ja muslimien Mohammad oli vääräprofeetta, pedofiili, massamurhaajaterroristi, ryöväri ja raiskaaja (todisteet löytyvät muslimien omista "pyhistä" kirjoituksista).

    Totisten kristittyjen Jumala on herättänyt Herran Jeesuksen Kristuksen kuolleista ja hän on kolmiyhteinen Jumala, joka on yksi olemus, mutta yhdessä olemuksessaan kolme persoonaa. Ja Herra Jeesus Kristus on Jumalan ainoa poika ja itse Jumala (Jumalan toinen persoona), jonka kautta kaikki on luotu. Pyhä Henki on Jumalan kolmas persoona ja itse Jumala. Isä Jumala on luonut kaikenHerran Jeesuksen Kristuksen kautta ja synnyttänyt Kristuksen iankaikkisuudessa ennen aikojen alkua, ja hän on Jumalan ensimmäinen persoona. Joka ei usko tällaiseen Jumalaan, sillä ei ole Jumalaa ollenkaan, mutta Saatana on hänen "jumalansa" ja koko tämän maailman "jumala". Ja vielä tarkemmin, joka ei pysy KOKO PUHTAASSA Kristuksen opissa, sillä ei ole Jumalaa.

    2. Joh. 1:9

    "Jokainen, joka harhaelee ja ei pysy Kristuksen opissa, ei hänellä ole Jumalaa: joka pysyy Kristuksen opissa, hänellä on sekä Isä että Poika."

    Muslimit ovat myös iljetysten kumartajia, sillä he kumartavat Kaaban kiveä, joka sijaitsee Mekassa.


   • vl-mies

    Tuolta löydät lähimmän Rauhanyhdistyksen toimitalon Suomesta, joihin kaikkiin KAIKKI ihmiset ovat sydämellisesti tervetulleita seuroihin yms. Sieltä voitte löytää sielullenne pelastuksen Jumalan valtakunnan evankeliumin kautta Pyhän Hengen vaikutuksesta Herran Jeesuksen Kristuksen vuodattaman sovintoveren kautta:

    http://rauhanyhdistys.fi/fi/rauhanyhdistykset/

    Esimerkiksi Helsingin Rauhanyhdistys ry:

    Myrskyläntie 22, Helsinki

    Puhelin seurailtaisin: (09) 728 2162

    http://www.helsinginrauhanyhdistys.fi/

    "Helsingin Rauhanyhdistyksen toimintaan pääsee parhaiten tutustumaan tulemalla seuroihin toimitalolle. Tilaisuuksissa on myös mahdollisuus löytää keskusteluyhteyksiä." (Lainaus Helsingin Rauhanyhdistyksen verkkosivuilta).

    Esimerkiksi Oulun Rauhanyhdistys ry:

    Professorintie 7, Oulu

    http://www.oulunrauhanyhdistys.fi/

    Kirkkomme Amerikassa (USA ja Kanada):

    http://llchurch.org/

    Jumalan lasten seurakuntia Ruotsissa:

    http://www.sfcorg.se/sv/

    Tuolta voitte kuunnella suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi Internetin välityksellä suorana lähetyksenä (silloin kun on seuroja) Jumalan sanan saarnaa ja kaikkien syntienne anteeksiantamusta Herran Jeesuksen nimessä ja kalliissa maahan vuotaneessa sovintoveressä, jotta pääsisitte siitä pelastuksesta osalliseksi, joka on Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa hänen hengellisessä armovaltakunnassaan täällä Maan päällä:

    http://www.nettiseurat.info/

    http://rauhanyhdistys.fi/fi/seurat/seurat-radiossa/

    Tuolla lukee tietoa meidän uskostamme ja opistamme, joka perustuu Raamattuun, joka on Pyhän Hengen vaikutuksesta kirjoitettua Jumalan sanaa:

    http://rauhanyhdistys.fi/fi/nain-me-uskomme/

    Raamattua voi lukea mm täältä:

    http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible

    Tässä on linkkejä, joiden kautta voitte löytää Jumalan lasten tilaisuuksiin paikanpäälle, jotta voisitte päästä osalliseksi siitä iankaikkisesta pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa hänen hengellisessä armovaltakunnassaan täällä Maan päällä Pyhän Hengen kautta, jolloin tekin pääsette TAKAISIN Jumalan lapseksi.

    Sillä kaikki ovat olleet pikkulapsina Jumalan lapsia hedelmöityksestään alkaen eli alustansa alkaen, sillä Jumala on valmistanut kaikki ihmiset Kristuksen kautta, mutta suurin osa ihmisistä on menettänyt elävän uskon viimeistään varhaisnuoruudessaan, koska he eivät ole saaneet elää Jumalan valtakunnan evankeliumin armohoidossa Kristuksen seurakunnassa.

    Mutta riittävän kehitysvammaiset pysyvä aina henkisesti pieninä lapsina, joten he säilyvät elävässä uskossa myös ilman Jumalan valtakunnan evankeliumin armohoitoa, vieläpä vaikka he tekisivät mitä tahansa (sillä he eivät kovin hyvin ymmärrä tekemisiään, eikä heillä ole myöskään riittävää kykyä eikä ymmärrystä kontrolloida käyttäytymistään).

    Tehkää muslimit parannus tähän totiseen kristinuskoon ja parannuskehoitus koskee myös kaikkia muitakin epäuskoisia/vääräuskoisia/hengellisestikuolleita. Parannus tehdään katumalla syntejään ja ottamalla vastaan täysivaltainen armahdus kaikkien syntien anteeksiantamuksen Herran Jeesuksen Kristuksen sovintoveren evankeliumissa Jumalan valtakunnasta Jumalan lapsilta, jonka Jumalan lapset julistavat Pyhän Hengen voimalla ja valtuudella.

    Joh. 20:

    "19 Kuin siis sen sabbatin päivän ehtoo oli, ja ovet olivat suljetut, jossa opetuslapset kokoontuneet olivat Juudalaisten pelvon tähden, tuli Jesus ja seisoi heidän keskellänsä ja sanoi heille: rauha olkoon teille!

    20 Ja kuin hän sen sanonut oli, osoitti hän heille kätensä ja kylkensä. Niin opetuslapset ihastuivat, että he näkivät Herran.

    21 Ja Jesus taas sanoi heille: rauha olkoon teille! niinkuin Isä minun lähetti, niin minä myös lähetän teidät.

    22 Ja kuin hän nämät sanonut oli, puhalsi hän heidän päällensä ja sanoi heille: ottakaat Pyhä Henki:

    23 Joille te synnit anteeksi annatte, niille ne anteeksi annetaan, ja joille te ne pidätte, niille ne ovat pidetyt."


  • Mahumetti

   Muslimimaailma on samanlaisessa pysähtyneisyyden ja takapajuisuuden tilassa kuin Eurooppa keskiajalla katolisen kirkon hallitessa jumalanpelon ja väkivallan turvin.

   Tuohon aikaan muslimimaailma oli edelläkävijä, jossa tiede ja kulttuuri kukoistivat. Eurooppa oli surkea takapajula, jossa kansoja hallittiin pelolla ja väkivallalla, yritettiin tuhota antiikin tieteen ja kulttuurin saavutukset ja estettiin tieteiden kehittyminen tuomitsemalla kerettiläiset, kirkon oppien vastaisia totuuksia julkituovat tiedemiehet roviolle. Kaikenmaailman kaupunkivaltiot ja niiden pikkuruhtinaat sotivat jatkuvasti keskenään.

   Osat ovat vaihtuneet, islamin maailma on vajonnut keskiaikaiseen rappioon ja pysähtyneisyyteen. Nyt on vain se ero, että keskiajalla ei ollut tuliaseita, pommeja eikä öljyriippuvuutta.

  • vl-mies
  • aika_suuri

   Mohammad muutteli raamatun sisältöä, näki näkyjä ja kuuli ääniä, kuten tiettyihin mielisairauden piirteisiin kuuluukin. Ilmeisesti käytti myös ¨päihteitä¨.

  • Anonyymi

   On helppo yhtyä näihin kollegan mielipiteisiin, myös hallitus tarvitsee enemmän Jeesusta, Allah Akbar!

  • Anonyymi

   Kristikunnalla on jo ylistyslaulu, jonka nimi on On Jumala suur.

   • Anonyymi

    On Jumala suur.

    Kaikkeuden totuus on ikuinen elämä ja ajattomuus ilman rajoja

    MUT JOKA MULLASTA NOUSEE MULTAAN TAASEN PALAJAA
    - kiven laki on maalisuuden ponistusta ja huokaisua ja siinä se tuleekin pysymään iankaikkisesti neitseineen


  • Anonyymi

   Miten pyrkivätkään suomen ja suomalaisuuden hävitämään omiksi pasinoikseen ja helvetekseen elämän ympyröiksi

   KATELKAAS NYT JO HERTINEN AIKA YOUTUBESTA MIKÄ ON TOHUT KAIKKIALLA NÄITEN ELÄMÄNYMPYRÖISSÄ

   • Anonyymi

    PK-seuvun saakin jo siunata, on se jo niin tuholaisten asuttamaa ja hävitys senkuin kiihtyy suomalaiselle asumiskelvotomaksi - sieltä pako on jo meillä alkanut


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PK-seuvun saakin jo siunata, on se jo niin tuholaisten asuttamaa ja hävitys senkuin kiihtyy suomalaiselle asumiskelvotomaksi - sieltä pako on jo meillä alkanut

    Mites kauvan anname periksi ennenkuin käänäme suuntamme ja kerralla
    - tätä tilannetta jo nyt käymme


  • Anonyymi

   Ei allah jumala ole.
   Oikea Jumala kieltää tappamisen ja vihaamisen.
   Islamistit palvelevat saatanaa.
   Saatana yrittää valehdella tappaa ja kapinoida kaikkea Jumalan tahtoa vasttaa.

   • Anonyymi

    Näähän elävät täyven tyhyjyyven päällä, nämä hapuilevat neitseitä eikä niitä ole muutakuin sananpartena, nämä ovat siis tyhjän asialla


  • Anonyymi

   Iso kivi ja ihtesä peitäminen tunistamatomiksi, tämä yhistelmä pyrkii mailman sivistykset ja normaalin tuhoamaan

   MIKSI RUOKIMME NÄITÄ

  • Anonyymi

   Alotuksesta
   - Jumala on suuri

   JA KIVI VIELÄ SUUTEMPI koskas viel upottaa nämä,
   - sekin aika vielä tulee koittaan

   • Anonyymi

    Järkevyys voittaa mailmas ja tämä sitäkautten pistetään silpuksi


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tallukkaan


   • Anonyymi

    Raamatun kuvauksia katellen ikuisuus pohjalta siellä on se hohde elämästä

    Mikä oli alussa oli mukana ja oli RISILLÄ ennustetusti ja niin-olle on edelleen ja tulevassa
    - tämä on ikuista elämän polkua jota ei saisi hukata eikä tuhota


  • Anonyymi

   Mitenkähän toin alotuksen ( Jumala on suuri ) - suuden JUMALANSA OIKEIN KÄYPI

   Kumpi on kantava voima TODELLISUUS vaiko LUULOISUUS
   - mites JUMALA VOISI PYHITTÄÄ nämä touhut

   ELÄMÄMME ANTAJA

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kyläs näin huijareita nämä kaikki on kumartelijat


  • Anonyymi

   KYL KAIKKEUDEN JUMALA tulee vielä nämä uskot liottamaan taivaan pittimailmaan
   - silloin sumuharsona pollähtävät pimeyteensä

  • Anonyymi

   Islam on ainoa uskonto joka hyväksytään MAJESTEETIN edessä. Lopulta osoittautuu että jokainen muun uskonnon kannattaja oli pyhän Hengen pilkkaaja ja menee ikuiseen pois karsimiseen. Messias RAIVATAAN pois tieltä 3.5 vuoden kuluttua eikä hänelle jää yhtäkään.

   Islam on suuri kulttuuri, rikas ja ymmärtäväinen. Johdatettu ja evankeliumin vastaanottanut.
   Mutta myös on siinä lahkoja ja harhoja. Vaikka joka 100 vuoden välein tulee Mujaddid uudistaja.
   Imaami Mahdi on välttämätön.

   Myös kristinusko kehittyy 300 vuoden välein mutta ilman islamia niin ei tapahdu. Esim. Tohtori Luther 1500 luvulla oli mielestäni lähellä islamin ajatuksia. Jne.

   Suosittelen oikean Imaami Mahdin kuulemista, mutta on varottava väärää Mahdia jota saatana tarjoaa oikean sijaan.

   • Anonyymi

    Teilatkaas vain toisianne sillä vähenette, italiakin on ruvennut häkitämään maahansyöksyjät

    Kaikkeuden tie ei islamilla kuleta, vaan kaikeus ihte hiitoitaa sen kulkijan sydämmeen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Teilatkaas vain toisianne sillä vähenette, italiakin on ruvennut häkitämään maahansyöksyjät

    Kaikkeuden tie ei islamilla kuleta, vaan kaikeus ihte hiitoitaa sen kulkijan sydämmeen

    Kreikka


   • Anonyymi

    Paluu ja pysyminen 600- luvulla kuuluu islamille jotn eläkään siinä sitten ja omissa nurkisanne, setä helinää mitä pidätte ei mailma tarvitse eikä tapojanne


  • Anonyymi

   Alku kuudahus on täyttä huuhaata, koskaan jumala ei ihmiselle näytäydy

   ( Jumala on suuri )

   Tuolla huutamisilla jumalaa ei voi palkita mitenkään, sillä jumala on jo alussa tämänkin huudon ja huutajat laittanut ajalleen

   Ihminen kokee jumalansa kaikeuden hiljentymällä haikeuden edessä
   - ja siitä kumpuava kaikeus läheisyys on se elämä missä kaikkeuden kastelu tuntu sudämessä ja mielessä turvana
   - kaikki muuhuuto on turhaa ja huudot vielä turhempia

   Sempätakia nämä islamistin käyvätkin toistensa kimpuun tosi pohjan puutuessa fanaattisuudesta

   • Anonyymi

    Koko raamatun kuvauksista Jeesusmaisesti immeisen sielunelämä on kaikeudelle tärkein ja tämä ainous vain on HÄNELLE tärkein

    SEIMEN OIKEUS ON KAIKEUDEN OIKEUTTA OLLA YHTEYDESSÄ USKOSSAAN ELÄMÄN OHJAAJAAN IKUISEEN JA SAMALLA AJATTOMAAN

    Islamilla ei muutakuin rakitetaan polvesta polveen koska siitä puuttuu tosi olemuksen helminauha, vaikas sitä kokoajan sormisaan pyöritävätkin ajanvieteenänsä


  • Anonyymi

   Kaikki maallisuus ja mammona pudotetaan kuin silat hevosen selästä, sitten kun aika on
   - vain seimessä syntynyt usko on mitä otamme mukaan jatkokelpoisena, kaikki muu on maasta synnytettyä ja sen maa perii ns. itselleen, eikä mitään täältä luovuta muukaan

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tuohan on näille vain kuniakasta ja palkitsevaa, koko tekijän suvulle nostavaa ja etuista


   • Anonyymi

    Sivistyksen pitää herätä ja kääntyä suunas täyteen taistoon kokonais rintamalla


   • Anonyymi

    ALOITUKSESTA Jumala on suuri

    Tuota vernuten huutaen elätävän ihtesä muilla, möly ja röyhkeys näitä menetelmiä käyttävät sumeilematta


  • Anonyymi

   Allah =Elohim= Henki= Jumala=Herra=Maan ja taivaiden luoja=Bel

   Hän on luonut, ylläpitänyt, mutta myös tuhonnut luomakuntaa. Kerran jopa vedenpaisumuksella.

   Persoonallinen Luoja oli Jeesus, Jumalan Poika eli inkarnaatio. Hän oli AINOA HYVÄ, HYVÄ PAIMEN, JOKA EI TUHOA MAAILMAA VAAN PELASTAA SITÄ JA SEN ASUKKAITA.
   Mutta hän kuoli kirottuna ristillä 33 jkr tehtyään sovinnon pahojen kanssa ja jättäen maailman heidän haltuunsa.

   Allah eli Henki on jota ei saa pilkata.
   Jeesus ei välitä itseensä kohdistuvasta pilkasta, mutta Jumala ei sellaista salli.

  • Anonyymi

   Kunnian kukkoset pyrkivät muitten leipiin ja vielä huutaen ja meikaten omaan sa siis mitään sanomatonta huuhaata kivensä kahtelijat

  • Anonyymi

   Ja niinkauvan hyväksyvät uskomekin määrätyissä puiteissa näytelmin, kun tarves on etenemisen eristämisisäh, mut kun aika on SITTEN ONKIN VAIN YKSI ISLAM

   • Anonyymi

    Profeetta Muhammedin (saas) valtikka ja paimensauva on tosiaan miekka. Hän on vannoutunut käyttämään sitä kunnes kaikki lausuvat islamin uskontunnustuksen.
    Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä. Useat kuninkaat ympäri Eurooppaa lausu tuon jo 600 luvulla mm. Suomen Kuningas. Mutta 1100 luvulla alettiin vaatia myös sen tunnustamista , että Jeesus on Herra. Tämä sen tähden että se on tie ulos pelastukseen Pyhän Hengen eli Allahin pilkasta. Kukaan ei voi sanoa Jeesus on Herra paitsi pyhän Hengen vaikutuksesta. Eikä ole pilkkaaja vaan saa kaiken pilkan anteeksi.
    Suomi pilkkasi sotimalla 1000 luvulla Ruotsin kuninkaan hovia vastaan ja sen tähden piti Suomen alentua islamista kristinuskoon.


  • Anonyymi

   Tajutaankos mihin ITIKSEN SEUTUKIN on rysähtänyt
   - onkos suomalaisella enään mitään tarvetta tuolla seilata vaan muutoliike on noitten täytämiltä alueilta alkanut muualle, kukas noita kestäisi

   • Anonyymi

    Joo profeetta Jeremia sanoi minulle ennen kuin muslimit tuli: Aion lähettää Suomeen armeijan muslimeja juurineen karsimaan suomalaisia pois.
    Jeremia on Pronssimuuri, Rautapatsas ja LINNOITETTU KAUPUNKI.

    Ja noita linnoitettuja kaupunkeja muslimit tekee eli eristettyjä alueita jotta voivat juuria suomalaiset pois maan päältä.

    Kansat yrittää taistella Jeremiaa vastaan , mutta eivät tule onnistumaan tai menestymään. Ei edes Mahdi. On Jeremian päivä ja hän määrää tanssin tahdin tänä vuosituhantena. Joitakin kansoja tuhoo kokonaan kuten Suomen mutta joitakin kansoja viljelee ja kasvattaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo profeetta Jeremia sanoi minulle ennen kuin muslimit tuli: Aion lähettää Suomeen armeijan muslimeja juurineen karsimaan suomalaisia pois.
    Jeremia on Pronssimuuri, Rautapatsas ja LINNOITETTU KAUPUNKI.

    Ja noita linnoitettuja kaupunkeja muslimit tekee eli eristettyjä alueita jotta voivat juuria suomalaiset pois maan päältä.

    Kansat yrittää taistella Jeremiaa vastaan , mutta eivät tule onnistumaan tai menestymään. Ei edes Mahdi. On Jeremian päivä ja hän määrää tanssin tahdin tänä vuosituhantena. Joitakin kansoja tuhoo kokonaan kuten Suomen mutta joitakin kansoja viljelee ja kasvattaa.

    Taaaas hävis liijan paljastava vitja näistä neitseiten kiertäjistä

    HYVÄ JOS JOKUNEN LÖYSI SIELTÄ TOTUUTTA MIHIN NÄMÄ PYRKIVÄT


  • Anonyymi

   Yksilöinä ihminen elää ja taivaltaa läpi ikuisuuden meitä viedän ja samanhenkisillä on kyllä samaa matka, maaliset lyhyet elämä taival ei tässä juoksussa ole sinänsä mitän

   Vaikas islamisti mitenkäs pistää ohtaasa hiekkaan näytösluonteisesti vielä ja tällätyylein maalista röyhkeyttään tukevoittaapi ja kartutta, pyrkimyksiin neitseitensä pariin, eikös tämä ole lyhyttä näköä ja aivan höpön höpöä hömpäskää.

   • Anonyymi

    Mitäs nämä luulevat voittavansa tämän järestelmäsä ylläpitämisestä jo 1400v aivan orjan lailla
    - on nää fanatisoitua sakia kertakaikkiaan aivan tajuamattomiksih


  • Anonyymi

   Jumalan suuruutta voi lähestyä monelta kannalta.
   1 Teknologian innoittaja
   2 Taivaankappaleiden ja biosfäärin Luoja
   3 Psykologinen suuruus
   4 Sosiologinen kaikkivaltias
   5 Teologinen kirjallisuus
   Jne.

   Itse olen viime aikoina sosiologiaan joutunut siirtymään. Jumalan teot pahatkin selittyy sillä että yhteiskunta on tärkeämpi kuin yksilö.
   Kaikki Jumalan pahat teot viime aikoina ovat tie kääntää yhteiskunnan toimivuus kohdalleen.

   Jeshua sanoi jota vastaan Jumalan valtakunta nousee ruhjoutuu, mutta se joka nousee Jumalan valtakuntaa tai kansakuntaa vastaan itse hän katoaa pölynä ilmaan.

   Jumalan valtakuntaan menee portot ja veronkerääjät ennen kuin fariseukset.
   Eli 490-980 oli kirkko portto ja paavitkin haureellisia, ja 980-1470 kirkko keräsi aneita erilaisiin rakennusprojekteihin. Eli toimi veronkerääjänä.

   Mutta 1470-1960 oli kirkko kirjanoppinut ja fariseus. Ja nousi vastustamaan latinalaista kansakuntaa. Niin Jumalan valtakuntaa ja järjestystä. Jumalan valtakunta on vaikea niiden joille Jumala on vain psykologiassa suuri saavuttaa. PITÄÄ YMMÄRTÄÄ JUMALAN SUURUUS KAIKESSA MYÖS SOSIOLOGIASSA.

   • Anonyymi

    MITEN ME VOIMME YLEENSÄKKÄÄN YMMÄRTÄÄ YLLÄPITÄJÄÄMME LUOJAAMME
    - tämä on sellainen pieni, mutta kaiken kattava pulma


  • Anonyymi

   Kaikkeus on suunitellut ja laskenut jo seuraavan linunratan ja muuta härspäkkää päälle, KYLÄH MEILLE KYYTIÄ RIITTÄÄ vaikas välillä kulkisimme neulankin silmän läpi

   KYL TÄYTYY MYÖNTÄÄ JOT KYLLÄ TÄMÄ SUURI ON
   - ja islam on pieni kaikkeuden rinnalla

   • Anonyymi

    Näähän tyytyy haaveesesa neitseitä, tämä on sitä ropansa kiimaa minkä sanelemina kiertävät maan tomusa nielen sitäh


   • Anonyymi

    Jeesus kuvaus on elämän uskon rakentamista ja joka vielä on täysin tästä maalisesta irti ...


  • Anonyymi

   Nyt taasen kerätään yhteisvastuuta, kun kaikki rahamme ja velkaakin ottaen suomi tyhjätään näihin rajanylittäjiin näitten hyysäilyihin

   EN MUUTEN LATIANIKAAN LAITA NÄIHIN KERÄYKSIIN ENÄÄN KOSKAAN

   • Anonyymi

    MIKÄ ON TÄMÄ SUOMEN HALLITUS SUOMALAISTA KOHIN misäs näisä piilee järki

    Pitkittynyt koronakriisi on ajanut lapsiperheitä ahdinkoon - ruoka-avulle valtava kysyntä


  • Anonyymi

   Voi, kun nää trollit oppis edes kirjoittamaan oikein.

   • Anonyymi

    Huletaakos sinunkin piäs niinkuin aloittajalah

    Mailma on laitettu nyt niin sekasin jottei selvistäkään huluuksista ei voi selväsanaisesti meinata


  • Anonyymi

   Saas nähä miten ALLU vielä nämä retkahuttaa, kun mailma rupeaa näiten teoista paikojansa putsaamaan ja yhteiskuntamme vääristämisistä
   - ei taija mistään löytyä tälle sakille puoltajaa ja vielä vanhoja menetelmiään tänäkin päivänä pitävät oikeusen mukaisina raatolisina

  • Anonyymi

   Koraani on kopsattu Raamatusta, väännellen sen pyhää sanomaa poliittisiin pyrkimyksiin sopivaksi. Näin Ismaelin kiihkeät jälkeläiset saadaan ovelasti ja pakolla tottelemaan maailman halllitsijaksi havittelevien pyrkimyksiä. Tämä on täysin selvää, koska islamin käytännon toimet tukevat sitä. Kristin usko on maailman sorretuin uskonto. Tämä kertoo selvästi, että muut uskonnot ovat saatanasta. Myös islam vihaa juutalaisia, koska saatana tietää, että kun Jeesus tulee täytyy juutalaisten hallita Jerusalemia, siksi juutalaiset täytyy tappaa. Tosin he ovat yrittäneet sitä monet kerrat, epäonnistuen surkeasti. Antikristus ei ole muslimi, vaan Eurooppalainen liberaalinatsi, joka tuhoaa Iranin ja sen liittolaiset ja julistaa itsensä jumalaksi ja aloittaa juutalaisten vainot, mutta Jumala suojelee juutalaisten jäännöksen.

   • Anonyymi

    Helpo nakita kiina ja burmat ovat jo aloiteelishia


  • Anonyymi

   Eldankajärven jää [Finnish Continuation War Song] [English and Finnish lyrics]

  • Anonyymi

   Tanssit talolla (1000 tilaajaa special ! Kiitos! )

   • Anonyymi

    Niimpä JUMALAMME on kaiken takana eikä sitten kiveä kierrä


  • Anonyymi

   Voikos JUMALAN SUUDUUS liteytyä yhteen kiviläjään

   • Anonyymi

    Meinaakos nämä KAIKEUDENKIN sinne iskee ja neitseet taivaanrannasta omistaa käytöihinsä


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   387
   4523
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   211
   4106
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   84
   1741
  4. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   341
   1577
  5. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1518
  6. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   1108
  7. Paikallisessa bubissa 16.10-21

   Ei uskoisi, että löytyy tämmöisiä juippeja, että lyö Marjuskassa 70- vuotiasta miestä niin, että hän loukkaa itsensä ja joutuu osastolle! Miehellä
   Haapavesi
   33
   925
  8. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   65
   884
  9. Tuliko sinusta onnellinen?

   Toivon kaikkea hyvää
   Ikävä
   81
   878
  10. Nyt on jo pummattu syysvaatteetkin ja kengät

   Huonoa mainostamista kun ei edes lenkkareiden nauhojaviitsitä solmia, melkein kengät tipati jalasta, huvittavaa viihdettä kun on niin amatöörimaista,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   859
  Aihe