Herralassa ei ole kauppaa

Errkkki

Hämmästyin kun kuulin tuosta, kaikkea löytyy kampaamoista ja pitopalveluista lähtien mutta tavallista ruokakauppaa ei ole? Olen katsellut taloja alueelta mutta sen voin unohtaa jollei kauppaa löydy.

Eikö kukaan paikallinen halua pitää kauppaa vai mistä johtunee. Tuotahan voisi joku alkaa pitämään vaikka kotoaan/autotallista käsin alkuun, voisi myydä vain tilausten perusteella tavaraa tiettynä aikana, noudettuna tai toimitettuna kotiin (mahdollisesti jotain kalliita lupia tarvitaan). Tukkuliikkeestä myyjä hakisi tavarat vaikka kerran viikossa.
Luulisi että asiakkaita piisaisi, en sitten tiedä miten on.

15

169

  Vastaukset

  • Jos asia sua häiritsee niin mitähän jos tulisit ja pistäisit kaupan pystyyn ? Ideoita sulla tuntuu riittävän ja tahtoa jakaa niitä, kunhan ei itse joudu toteuttamaan niitä.

   • No olkaa siellä ihan keskenään ilman kauppaa sitten..... Miksi jonkun ulkopuolisen pitäisi tulla tekemään teidän työt? Onkos se herrala joku suomen romania vai?


   • Errkkki kirjoitti:

    No olkaa siellä ihan keskenään ilman kauppaa sitten..... Miksi jonkun ulkopuolisen pitäisi tulla tekemään teidän työt? Onkos se herrala joku suomen romania vai?

    Olemme mielelläme ilman kauppaa. Aina parempi mitä vähemmän täällä on palveluita niin ei ole kaikenäköiset idiootit tänne muuttamassa.
    Pidämme kylästämme koska se on rauhallinen, turvallinen ja sopivan matkan päässä palveluista.
    Pistäisimme kyllä kaupan pystyyn jos sellaista tarvitsisemme. Sinähän itse se "romanialainen" tässä ole joka haluaa muiden tekevän asiat puolestasi.
    Parempi kun pysyt poissa täältä koska emme halua naapurustoomme mitään pummeja. Muuta vaikka liipolaan, siellä on kauppoja lähistöllä ja muitakin pummeja niin tunnet olosi kotoisaksi.


  • No ohhoh. Olen aina pitänyt pienten paikkakuntalaisten puolta, ja olen ollut harmissaan kun heiltä on palveluja otettu pois, kuten pankit ja kaupat ym. mutta tietenkin se että palvelut katoavat ovat näitten pienten paikkakuntien asukkaiden OMAA SYYTÄ JA TYPERYYTTÄ. Myötätuntoni taitaa olla loppu nyt. Eihän ne kaupat ja muut palvelut lähtisi pois jos asukkaat vaan käyttäisivät niitä, mutta kun ollaan idiootteja ja ajetaan omalla autolla sadan kilsan päähän ostamaan halpaa ruokaa. Sääliksi käy ainoastaan vanhuksia tai muita joilla ei omaa autoa ole.

  • Kiitos huolenpidostasi. Emme tarvitse kauppaa tai palveluita. Emme kaipaa myöskään sinun sääliäsi, mielipiteitäsi, myötätuntoasi tai seuraasi.

   • Olen asunut herralassa, mut en muistanutkaan, miten töykeitä ihmisiä!


  • Minä pysyn edelleen tässä liipolan kupeessa
   Soskun rahoilla ja asumistuki jonku työteliäät hollolalaisetkin valtion kirstuun kantavat kelpaa mulle
   Sittari prisma alkon kera ja lidl tarjoavat puitteet arjen elämälleeikä tarvitse tuijottaa jossain Herralan korvessa rusakkoja ja pällääviä asukkaita jota eivät näe kulmillaan ketään ihmisiä kuin saman naapurin pärstän vuodesta toiseen
   Villiruusu välillä niin saa seksiäkin harrastaa kiimaisen eronneen puuman kanssa

  • Hiljaista on, näin halutaan

  • Herralassa ollut aikoinaan pari pankkia, pari kauppaakin... Myöhemmin elintarvikekioski ja baari... Ihmiset eivät käyneet kaupassa, eivät kioskissa, joten konkkaan meni että...

   Nykyinen Herralan baari on vasta kumallinen mesta... Ei saa olutta, eikä tupakkaa kun kuulemma luvat maksaa niin paljon... Maitoakaan ei löydy, mutta irtokarkkeja koululaisille on myydä ja kahvia...

   Suosittelen ohittamaan koko paikan!

   • Tuollaine baari pitääkin olla. Noita kaivattaisiin lisää. Ei juoppoja eikä sauhuttelijoita.


  • Herralasta pääsee junalla vaikka Lahteen tai Järvelään kauppaan ja kippoloihin vieläpä edullisesti montakertaa päivässä. Itse käydään Lahdessa töissä niin kaiken tarvittavan voi hakea samalla omalla autolla eikä matkoihin (lahti tai hollola) mene kuin 15-20min. En haluaisi asua missään muualla kaupungin metelissä ja vilskeessä ja vilinässä ne on niin nähty ja koettu.

   • Jotkut tykkää maaseudusta rauhasta. Joillain voi vähän urbaanitranssi rikkoutua aivan yhtä lailla kuin ruraalitranssi. Ite kyllä niin maalla kuin kaupungilla aikaa viettäny vuosien ajan, että en nyt tiiä kumman vallassa oon enemmän.

    Mutta Herrala voipi olla ihan asia paikka maaseuturakkaille.


  • Tästä Herralasta ajelee Hollolan Prismalle n. 10-15 minuuttia, sieltä löytyy tarvittavat palvelut, loput Lahdesta... Loput hoituu netissä tilaamalla vaikka verkkokaupasta ja jne... Herralassa on nopea valokuitu nettiyhteys paremmalla väellä käytössä! :)

   Herralan baari meni lopullisesti konkkaan, ja se on hyvä koska kylän ulkopuoliset kaljaveikot siellä enemmän kävi, ei tarvii hörhöjä katsoa... Uutta baaria tai baarin pitäjää ei tarvita, eikä kauppaa... Eikä edes juna-asemaa, sillä omalla autolla menee minne tahtoo, koska tahtoo! :)

  • Hollolassa kannattaa asua syrjemmässä. Soramäessä, salpakankaalla tai keskustassaasuessa joutuu katsomaan samoja hörhöjä joka päivä.

  • Ne hörhöt lähtee vielä metsään peräänkin, ettei niiltä saa rauhaa missään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   5667
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5130
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2514
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2288
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   268
   1980