Aihe

Kehä 3 ulkopuoliset kauppikseen hakijat

kaikkivarattuja

Kaikki valmennuskurssit järjestetään vaan isoissa kaupungeissa. Minkäslaisia ratkaisuja kannattaisi kehä kolmosen ulkopuolella, ison kaupungin ulkopuolella asuvan hakijan harkita pääsykoelukemisen tueksi?

20

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Parivinkkiä

   On olemassa valmennuskeskuksilla myös verkkokursseja eri tavoilla toteutettuina, enemmän tai vähemmän ohjausta tai itsenäistä työskentelyä. Yleensä jos lukee vain materiaaleja ja tekee itse tehtäviä ja tarkastaa ne jostain valmiista vastauksista, niin on halvempi, ja jos on enemmän verkkoluentoja ja saa kouluttajalta palautteet tehtäviin niin on kalliimpi.

   Jos on joku kaveri pyrkimässä samaan paikkaan niin kannattaa lukea yhdessä. Pitäkää lukupiiriä, jossa käytte läpi kirjan luku kerrallaan ja käsittelette se sitten aina lukemisen jälkeen yhdessä, teette aina vuorotellen hyvät muistiinpanot.

  • pieni.urakka.edessä.2016

   Itse valitsin verkkovalmennuskurssin vaikka omalla paikkakunnalla olisikin ollut valmennuskursseja. Videot voi aina stopata ja "kelata" jos joku asia esim menee ohi ja voi kattoo paikasta riippumatta huomattavasti halvempi ja vaivattomampi vaihtoehto kuin mennä valmennuskurssille. Ite oon kyl eniten tykänny kirjottaa muistiinpanoja ja tehny verkkovalmennuskurssin tehtäviä.

   • Bussirahatsäästöön

    Hyvä pointti, verkkoluennon voi kuunnella ja rollata takaisin niin monta kertaa kuin on tarpeen. Livenä sen kuulee vain kerran ja jos jotain meni ohi, niin se on voi-voi.


   • Pieni.urakka.edessä.2016

    Jep! Lisäks verkkovalmennuskurssilla on myös mahdollista kysyä askarruttavista asioista niiltä luennoitsijoilta esim sähköpostin/sisäisen foorumin välityksellä, ainaki ekonomivalmennuksella oli (en vaan oo vielä kyselly mitään et käytännössä en tiedä kauanko menee et saa vastauksen). Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen ku ostaa, koska ero verkkovalmennuskurssienki hinnassa voi olla useampi satanen!


  • Aallongylders

   Hentusen verkkokurssi hieman alle 700e ja oli mulle ainakin aivan riittävä viime keväänä, vaikka asun Helsingissä.

  • Luddiitti
   • Onnetonta1

    Älä Johannes mainosta. Paljon melua tyhjästä.


   • säälittävää
    Onnetonta1 kirjoitti:

    Älä Johannes mainosta. Paljon melua tyhjästä.

    Hohhoijjaa. Alkaa jo ärsyttämään tuollainen mainostaminen. Itse en ainakaan kyseistä palvelua osta ihan vain sen takia, että kyseinen mainostaminen alkaa jo olemaan niin ärsyttävää.


  • Pieni.urakka.edessä.2016

   Tässä ketjussahan oli alunperinkin ymmärtääkseni tarkoitus saada vinkkejä, mitä muita vaihtoehtoja on kuin mennä "fyysisesti" valmennuskurssille, joten eikös niiden esiintuominen sit ole ihan suotavaakin? :) Tietenkin on varmaan heitäkin jotka haluavat vain lukea ilman mitään "ylimääräisyyksiä" ja pääsevät sillä, mut itselle on ainaki ollu kivaa vaihtelua mittailla omaa osaamista tehtävillä ja katsoa välillä videoita, joissa on asioita selvitetty usein vielä käytännön esimerkeillä, joita ei kirjoissa välttämättä ole.

   • Kaikkeasitänäkeekin

    Samaa mieltä. Ei kannata lukea viestiketjua, jossa keskustellaan verkkovalmennuksista, jos ei halua lukea verkkovalmennuksista.


   • Pieni.urakka.edessä.2016

    Hyvin tiivistetty! :D Tuli mieleen et tässä on mun vähä samasta aiheesta alottama ketju, johon tuli mun mielestä hyvin mielipiteitä ja kokemuksia (kunnes sekin meni tän kaltaseks keskusteluks.. :D) http://keskustelu.suomi24.fi/t/13682256/parhaat-itseopiskelumateriaalit---mielipiteita


   • visuaalinenoppija

    Ei hullujen ihmisten kanssa kannata alkaa edes väittelemään. Jättää vaan huomiotta ja jatkaa keskustelua ihan normaalisti.

    Mutta tosiaan, riippuu vähän siitä, millainen oppija on, mutta itselle ainakin sopii pääsykokeeseen valmistautuminen hyvistä materiaaleista ja kirjasta. Luennoistakin on sinänsä hyötyä, mutta materiaali on tärkein juttu.


  • kdjslwiejfnls

   Itsekin pieneltä paikkakunnalta, lisäksi käyn töissä koko kevään ajan. Valmennuskurssille meno olisi siis vaikeaa sovittaa töiden kanssa ja matkoihin menisi turhaa aikaa, lisäksi läheisessä kaupungissa on vain paska valmennuskurssi. Niinpä ostin verkkovalmennuskurssin, on ollut kyllä hyvin hyödyllinen. Toivottavasti paikka aukeaa näillä eväin :)

   • Mursu2016

    Hintavertailu on vaan aika hankalaa noissa kun kaikki on vähän erilaisia sisällöltään.

    Kuitenkin täälläkin mainitut hinnat kuulostaa aika kalliilta? Tsemppiä sulle lukuihin, eiköhän paikka sulle aukea!


  • 3haettuennenpääsyä

   Itseopiskelumateriaaleista parhaita ovat ehdottomasti tehtävät. Harmi, että niidenkin laatu heittelee usein todella paljon. Tiivistelmät tekisin itse, koska silloin oppii paljon paremmin kuin että lukisi jonkun muun tekemää tiivistelmää. Loppujen lopuksihan se on jokaisen ihan oma urakkansa tehtävä ja parhaiten se onnistuu vain lukemalla ja sitten tekemällä tehtäviä.

  • Bosse2015

   Ekonomivalmennuksen kurssista kokemuksia?

   • Pieni.urakka.edessä.2016

    Hommasin ton Ekonomivalmennuksen verkkokurssin tossa lokakuussa ja oon kyl tykänny tosi paljo! Hinta oli vaan 390€ mutta harjoittelumatskua yms kyllä riittää niin paljo ku jaksaa tehdä ja videot selventää TOOOSI hyvin kirjojen asioita. Muista kursseista mulla ei oo kokemusta ja voin sanoo ihan rehellisesti et itse hommasin ton täysin ton halvan hinnan takia (valintaan toki vaikutti myös se, että katsoin sisältöjen vaikuttavan halvasta hinnasta huolimatta niin laajoille, että ei kiinnostanu maksaa vielä jotain 400-500€ ylimäärästä jostain samantyyppisestä).


  • näin

   Laitan vielä tähän alas, jos jotakin kiinnostaisi :) eli myyn Valmennuskeskuksen Kauppatiede takuu, koti 2016 valmennuskurssin pois "huokeaan" hintaan, mikäli joku kiinnostuu. Ei ole se kauppis sittenkään oma juttu :D terkuin: ei sittenkään kauppikseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18534
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6817
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2004