Kehä 3 ulkopuoliset kauppikseen hakijat

kaikkivarattuja

Kaikki valmennuskurssit järjestetään vaan isoissa kaupungeissa. Minkäslaisia ratkaisuja kannattaisi kehä kolmosen ulkopuolella, ison kaupungin ulkopuolella asuvan hakijan harkita pääsykoelukemisen tueksi?

20

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parivinkkiä

      On olemassa valmennuskeskuksilla myös verkkokursseja eri tavoilla toteutettuina, enemmän tai vähemmän ohjausta tai itsenäistä työskentelyä. Yleensä jos lukee vain materiaaleja ja tekee itse tehtäviä ja tarkastaa ne jostain valmiista vastauksista, niin on halvempi, ja jos on enemmän verkkoluentoja ja saa kouluttajalta palautteet tehtäviin niin on kalliimpi.

      Jos on joku kaveri pyrkimässä samaan paikkaan niin kannattaa lukea yhdessä. Pitäkää lukupiiriä, jossa käytte läpi kirjan luku kerrallaan ja käsittelette se sitten aina lukemisen jälkeen yhdessä, teette aina vuorotellen hyvät muistiinpanot.

    • pieni.urakka.edessä.2016

      Itse valitsin verkkovalmennuskurssin vaikka omalla paikkakunnalla olisikin ollut valmennuskursseja. Videot voi aina stopata ja "kelata" jos joku asia esim menee ohi ja voi kattoo paikasta riippumatta huomattavasti halvempi ja vaivattomampi vaihtoehto kuin mennä valmennuskurssille. Ite oon kyl eniten tykänny kirjottaa muistiinpanoja ja tehny verkkovalmennuskurssin tehtäviä.

      • Bussirahatsäästöön

        Hyvä pointti, verkkoluennon voi kuunnella ja rollata takaisin niin monta kertaa kuin on tarpeen. Livenä sen kuulee vain kerran ja jos jotain meni ohi, niin se on voi-voi.


      • Pieni.urakka.edessä.2016

        Jep! Lisäks verkkovalmennuskurssilla on myös mahdollista kysyä askarruttavista asioista niiltä luennoitsijoilta esim sähköpostin/sisäisen foorumin välityksellä, ainaki ekonomivalmennuksella oli (en vaan oo vielä kyselly mitään et käytännössä en tiedä kauanko menee et saa vastauksen). Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen ku ostaa, koska ero verkkovalmennuskurssienki hinnassa voi olla useampi satanen!


    • Aallongylders

      Hentusen verkkokurssi hieman alle 700e ja oli mulle ainakin aivan riittävä viime keväänä, vaikka asun Helsingissä.

      • vaihtoehtoja

      • luovutustappio

        Hei, itse meinasin, että myyn Valmennuskeskuksen Kauppatiede takuu, koti 2016 valmennuskurssin pois "huokeaan" hintaan, jos jotakuta kiinnostaa. Ei ole se kauppis sittenkään oma juttu :D terkuin: ei sittenkään kauppikseen.


    • Luddiitti
      • Onnetonta1

        Älä Johannes mainosta. Paljon melua tyhjästä.


      • säälittävää
        Onnetonta1 kirjoitti:

        Älä Johannes mainosta. Paljon melua tyhjästä.

        Hohhoijjaa. Alkaa jo ärsyttämään tuollainen mainostaminen. Itse en ainakaan kyseistä palvelua osta ihan vain sen takia, että kyseinen mainostaminen alkaa jo olemaan niin ärsyttävää.


    • Pieni.urakka.edessä.2016

      Tässä ketjussahan oli alunperinkin ymmärtääkseni tarkoitus saada vinkkejä, mitä muita vaihtoehtoja on kuin mennä "fyysisesti" valmennuskurssille, joten eikös niiden esiintuominen sit ole ihan suotavaakin? :) Tietenkin on varmaan heitäkin jotka haluavat vain lukea ilman mitään "ylimääräisyyksiä" ja pääsevät sillä, mut itselle on ainaki ollu kivaa vaihtelua mittailla omaa osaamista tehtävillä ja katsoa välillä videoita, joissa on asioita selvitetty usein vielä käytännön esimerkeillä, joita ei kirjoissa välttämättä ole.

      • Kaikkeasitänäkeekin

        Samaa mieltä. Ei kannata lukea viestiketjua, jossa keskustellaan verkkovalmennuksista, jos ei halua lukea verkkovalmennuksista.


      • Pieni.urakka.edessä.2016

      • visuaalinenoppija

        Ei hullujen ihmisten kanssa kannata alkaa edes väittelemään. Jättää vaan huomiotta ja jatkaa keskustelua ihan normaalisti.

        Mutta tosiaan, riippuu vähän siitä, millainen oppija on, mutta itselle ainakin sopii pääsykokeeseen valmistautuminen hyvistä materiaaleista ja kirjasta. Luennoistakin on sinänsä hyötyä, mutta materiaali on tärkein juttu.


    • kdjslwiejfnls

      Itsekin pieneltä paikkakunnalta, lisäksi käyn töissä koko kevään ajan. Valmennuskurssille meno olisi siis vaikeaa sovittaa töiden kanssa ja matkoihin menisi turhaa aikaa, lisäksi läheisessä kaupungissa on vain paska valmennuskurssi. Niinpä ostin verkkovalmennuskurssin, on ollut kyllä hyvin hyödyllinen. Toivottavasti paikka aukeaa näillä eväin :)

      • Mursu2016

        Hintavertailu on vaan aika hankalaa noissa kun kaikki on vähän erilaisia sisällöltään.

        Kuitenkin täälläkin mainitut hinnat kuulostaa aika kalliilta? Tsemppiä sulle lukuihin, eiköhän paikka sulle aukea!


    • 3haettuennenpääsyä

      Itseopiskelumateriaaleista parhaita ovat ehdottomasti tehtävät. Harmi, että niidenkin laatu heittelee usein todella paljon. Tiivistelmät tekisin itse, koska silloin oppii paljon paremmin kuin että lukisi jonkun muun tekemää tiivistelmää. Loppujen lopuksihan se on jokaisen ihan oma urakkansa tehtävä ja parhaiten se onnistuu vain lukemalla ja sitten tekemällä tehtäviä.

    • Bosse2015

      Ekonomivalmennuksen kurssista kokemuksia?

      • Pieni.urakka.edessä.2016

        Hommasin ton Ekonomivalmennuksen verkkokurssin tossa lokakuussa ja oon kyl tykänny tosi paljo! Hinta oli vaan 390€ mutta harjoittelumatskua yms kyllä riittää niin paljo ku jaksaa tehdä ja videot selventää TOOOSI hyvin kirjojen asioita. Muista kursseista mulla ei oo kokemusta ja voin sanoo ihan rehellisesti et itse hommasin ton täysin ton halvan hinnan takia (valintaan toki vaikutti myös se, että katsoin sisältöjen vaikuttavan halvasta hinnasta huolimatta niin laajoille, että ei kiinnostanu maksaa vielä jotain 400-500€ ylimäärästä jostain samantyyppisestä).


    • näin

      Laitan vielä tähän alas, jos jotakin kiinnostaisi :) eli myyn Valmennuskeskuksen Kauppatiede takuu, koti 2016 valmennuskurssin pois "huokeaan" hintaan, mikäli joku kiinnostuu. Ei ole se kauppis sittenkään oma juttu :D terkuin: ei sittenkään kauppikseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4874
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3207
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1355
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1176
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      858
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      855
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      478
      690
    Aihe