Taksi Muuramesta

AudiA4M

Mitä mahtoi liikkua valkoisen farmari mersun kuskin päässä ?? Muurame taksi kyltti katolla.
Ajoin tänään Helsingistä Lahteen ja seurasin kuskin toilailuja ohituskaistalla,auto täynnä asiakkaita hänellä vielä. Meni minusta ohitse, valkoinen iso pakettiauto perässä jolla oli vilkku päällä vasemmalle. Menivät näin peräkanaa monta kilometriä ja lopulta pakettiauto näytti menevän rampille sivuun. Eli ei päästänyt kuski toista ohitse vaikka oli oikealla kaistalla tilaa. Melkoisen itsekästä käytöstä taksi kuskilta. Ajoin hetken päästä taksista ohi niin hauskaa heillä näytti olevan. Vaikka se oli pakettiauto ja ajoi selvästi kovaa nopeutta niin miksi aikuinen ihminen taksi kuski tekee noin ?

14

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eetu24

      eihän sen päässä ollut mitään ei varmaankaan edes hattua

    • a-persu

      Vuorelalla?

    • virkahattu

      Joo taas kohelsi torvi soiden neljänkympin sivutiellä, löydän sen jätkän mannin nurkalta...

    • kilauta_kaverille

      Ihan sellainen kymmenenpisteen vinkki. Vuorelalla ei ole valkoista Mersua. Käsitykseni mukaan niitä on kylällä keltaisella kyltillä kaksi kappaletta, mutta en tiedä niiden omistajaa.... mutta Vuorelalla on V70 ja niitä on tässä vielä kaksi muutakin, mutta enempää niistä en tiedä.

    • Hohhoija

      Aluksi se oli puheissa farkku ja sitten pakettiauto :D Oisit ottanut rekkarin ylös niin olisit voinut soittaa omistajalle!!! Hyvä pelata arvausleikkiä täällä ! ?
      A) Ottakaa asioista selvää ja B) Älkää haukkuko väärää puuta ilman faktaa !!!

      • sossoija

        Ei tuo aloitus ollut kovin vaikea ymmärtää. Aika selvästi käy ilmi mikä oli farkku ja mikä taasen sen perässä ajanut pakettiauto...


      • hoihhoija

        Tuli luettua viimeinen lause niin että voi ymmärtää myös toisin..mutta kun lukee uudestaan niin näinhän se on.


    • Loymardz

      Mene sinne taxila k market kinkoranta ja sano Marjut Juvonen mistä sa kaikki mitä hän on minultta löytnnyt ja souäita sinne k market kun hän ei vahingossakan vasta ja miljardi pakko tehdä rötös ilmoius ja sata tehty jo monta tuntia sitte että ilois joku pieni mahis sada takasin ja vahingosakan sustu vadtaman kun pitä palutta pölitty ja myytu omsisus ja mildardi ei kende vastata ja sanoa mistä sa takasin sellaista mutö ei ole enä olemassa.

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152725100989486&id=795134485

      Hän maksa kyydin ja tuot ne tänne Helokantie 1 d A4 40640 Jyväskylä mm kelainen tuikku jopo kulta samsari edge hope koru rukolievat kädet ja asonnon avain kaikki tänne ja äkki nii että saa perua rötös joka vasta kun kaikki on sattu talsin että ei kusetta ja sano että saa ja site ei saakan kun Marjut kaiki mitä sano bullshit ja pyytä soitta lyöt tavar ja ei saa tietä onko siellä eikä vasra hän tehnyt dili nidden kanssa e ei tietekön saa vastat lun soutta että ei paljastu että pyltty teke rötls ilmotujsen mutta jos joutu paikkan pälle käymyn niin kestä kauemmin ennrn kun huoma että hän pöllinyt ja teke ilmoituksen sen takia hän teje dili etä paikan pälke mene jilun jälken mutta oleko nii tyhmä ei tetenkä heti rötös ilmoitus ja hön sano mistö saa jos ei pökitty mutta milhardi et nittä rip kun on mlijardi pölitty ja nolla ei pölttu mahdont tipda sellasti eli meljardi ei nolla kyllä.

    • Loymardz

      Avamet on Marjut Juvosella sen takia kun hän ne varasti minultta ja jäpi kinni sittä ja toimen pude mitä tehtin on rikos ilmoitus netistä joten lukot ei tarvitse sarjoitta uudellen ja Marjut Juvonen Maksa kaikki kuulut ja voi otta yteyttä Jyvöskylän poilisi laitoksen ja Jyväskylän uulosotto viranomasin tai Jyväskylän syttäjän tai haste miehen tai Jyväskylän kärjö oikeuten mutta koska tekijä on jännut kinni minulla ei enö ole juridita velvoitetta hoita tämä osuus ja mikä eli Marjut Juvonen ei ole todettu sylisesksi tähän rikoksen sihen mennessä kunnes rikos on vanhentunut minun juridinen velvoitte pätty samalla ajan kohtana kun rikos vanhebe mitä käytänössä tarkoitta että en minulla ei ole enä juridista velvoitetta hoita tämä koska minun juridinen velvoitte pätty samalla kun Marjut Juvosen rikos vanhene joten olen käytänössä suorittanut minun osuus tästä juridisesta velvoitesta ja mikä eli Marjut Juvonen postu sumoen rajojen ulko puolelle olen epä varman susuitelen käyttämän laki mies palveluitta kerrektien ohjeiden samisen mutta lulisi etyä masta postumis kielto ja matkustus kielto ja tietylttä ulkomaitta voidan toimitta koti mahan lusä tietoja littyen suomen ja muuden valtioden välisin luvutus sipimuksin littyvin asoihin suosiitelen käyttämän laki mies palveluitta ja jossin tapauksissa viodan käyttä diplomatia ratkausuja sittä lisä teitoja netistä mutta vahva osvitta kyllä on että Marjut Juvonen mahdolisesti on pistumassa sumen rajojen ulko puolelle face kaikki poistettu ja pakene kaikki juridiset velvoitet mahdoliseti ei kuvitellut että jääi kinni siti jääi kinni totesi että käry kävi ja pakene hyöty olematon lin paikki kuitenkin tiedossa ei ehditty käydy kohtessa tarkoituksena tavoitta häntä mutta suorittean mahdoilsesti myöhemässä vaihessa se vielä epä varma haku voimassa sihen asti kunnes rikos vanhene.

    • Loynardz

      Poisti face Marjut Juvonen mutta keskon kaikki osiot boijkotissa kunnes potkut ovat verifoiottu sittä ennen bojkotti voimassa.

      (Mutta työ suhten irtisanominen ilman Marjut Juvosen läsnä olo ja sihen verifiontti poista keskon boijkottin mikä eli Marjut Juvonen lähte suomen rajojen ulko puolelle)

      Kenlleäkän ei ole lupa poiketa boijkotista ennen kun työ suhten irti sanominen on verifioittu.!.:)

    • Loynardz

      Samsari A5 melkein tuikku mutama vikko vanha ei rotattu maksoi noin 300 ege ja löyty palkkiona ja takuu ja kuiti kaikista vijestä joka löytä Marjut Juvonen poisi kakki tiedot face siti olin paikka tiedossa valitetavasti ei olla ehditty käydy kohtessa vielä tatkoituksena tavoitta häntä lupa pidättä ja otta talten saa soitta 045-2612210 ja velvolinen pitä talten otettuna kunnes savun kohtesen miläeli hän pakene on velvollinen korvata minulle sittä aihutunet ylimäräiset kuulut mikä eli olette epä varma tellä on mahdolisuus otta tähän tarkoituksen vakutus mistä tahansa vakutus ytiöstä ja silloin te maksatte ainoastan oma vastu osuus kuuluista :)

    • Loynardz

      Tämä Samsari A5 ja tehdas asetukset palauttan ja tiedot poistettan ja otetan käyttön uutena puhelimena muukan tule usb laturi ja data ja lataus tukeva normali pituinen usb johto ja milä eli talten otto johta suhen että san takasin sekä keltainen tuikku 300 egen jopo ja rukolevat kädet 52 egen hopea koru ja asunnon avamet satte Samsari lisäksi Seheiser Momentum tai Koss iPorta pro kuulokkeet molrmmat otan muukan ja se rippu talten otettun tavaran kunnosta.

      • Zip

        Pidä ny jumalauta turpas kii, tosta saa selvää ees googlen kääntäjä


    • markuzy

      Hyppää voltti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe