Krisse Salminen normaalina?

munystävii

Onko Krisse Salminen koskaan telkkarissa esiintynyt omana itsenään ilman hömppäblondin meininkiä? Vai onko hän oikeasti sellainen kuin roolihahmonsa? Käykö missää baareissa stadissa ja kannattaako tutustua? Millainen on luonteeltaan?

30

2494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • idioottikrisse

      Ei ole esiintynyt eikä esiinny luonnossakaan. Hänen roolinsa on niin epäonnistunut että se voi menestyä vain suomalaisen tuulipukukansan joukossa. Teennäisempää ja epäonnistuneempaa roolihahmoa saa hakea. Hän on myös epäonnistunut siviilielämässään tästä johtuen. Hömppäblondin esittäminen sängynpohjalla ei tuo menestystä parisuhderintamalla

      • häivyJO

        TOTTA ! Krisse ei ole koskaan oma itsensä, aina se TYPERÄ ROOLI PÄÄLLÄ ! Olen niin kyllästynyt siihen että hän on "tyhmä" ja "blondi" !! Ei mitään uutta ja omaa. Ja tosiaan haastatteluissakin aina se perkelleen ROOLI !


      • Rinsessaleikki
        häivyJO kirjoitti:

        TOTTA ! Krisse ei ole koskaan oma itsensä, aina se TYPERÄ ROOLI PÄÄLLÄ ! Olen niin kyllästynyt siihen että hän on "tyhmä" ja "blondi" !! Ei mitään uutta ja omaa. Ja tosiaan haastatteluissakin aina se perkelleen ROOLI !

        Kylläpä sulla menee huonosti, kun on pakko mennä kyllästyniseen asti seuraamaan yhden estraaditaiteilijan epäonnistuneita esityksiä ja kyllästyä siihen, että se on tyhmä ja blondi. Outo olisi kuvitelma, että hän olisi värjännyt tukkansa mustaksi ja puhuisi viisaita politiikasta tai ilmaston lämpenemisestä. Jaksaisitko sitten paremmin?
        Olisiko vaihtoehtona, että lakkaisit seuraamasta hänen edesottamuksiaan. Mieti muutosta omassa elämässäsi. Sillä voin ihan vannoa, että et itsekään ole jokaisen lähipiiriläisesi ihailun kohde.
        Etsi uusi idoli. Vaikka Ruonansuu.


      • ikuisesti.samaa.paskaa

        Tais krisse suuttua :) Uudistu !!! Keksi jotain uutta, aina sitä samaa "tyhmää blondia". Se on niin nähty. Uudistu !


      • Anonyymi
        häivyJO kirjoitti:

        TOTTA ! Krisse ei ole koskaan oma itsensä, aina se TYPERÄ ROOLI PÄÄLLÄ ! Olen niin kyllästynyt siihen että hän on "tyhmä" ja "blondi" !! Ei mitään uutta ja omaa. Ja tosiaan haastatteluissakin aina se perkelleen ROOLI !

        TOTTA !!


    • krissetakasin

      Kai Krisse Salminen joskus on ihan oma itsensä? En ymmärrä miten hän on muka epäonnistunut urallaan ja yksityiselämässään? Eikö kummatkin ole menneet keskimääräistä paremmin? Hahmo on suosittu ja kysytty, jaksaa naurattaa ainakin minua.

    • musiikkiluokalla

      Siviilissä on "normaali" ja aika ujo. Oltiin samassa koulussa Lahdessa. Oli vähän "paremmasta" ja rikkaammasta perheestä.

      • ownwfrjne

        Ovatko sitten lapset ja lastenlapset päässeet pitkälle juuri Reijo salmisen kautta kun aikoinaan tunsi kaikkia ja hänetkin tunnettiin kun malskilla oli positiivinen vire?


    • kyllllästytttäää

      Ihme nenän nirpistelijä ja puujalka vitsien laukoja!

    • Dazxo

      Krisse Salmisen olisi hyvä vaihtaa rooli, tai lopettaa kokonaan ns. huumorin tekeminen. Kyllästyttää koko tyyppi. Goodbye !

    • nepotismi

      Kun sukunimi on oikea niin ovet aukeavat paljon helpommin.

    • Aurorakos

      Eiköhän Krissekin jo ala vanheta ja samalla rauhoittua jollei sitten ihan niinku oikeesti ole seko. Turhaa julkisuutta saanut koko ikänsä. En pidä tyypistä.

    • AinaUusiaSalmisia

      Emme pääse Salmisten klaanista koskaan eroon !

    • kyllästyttää

      Krisse ei ole KOSKAAN haastatteluissa OMA ITSENSÄ. Ärsyttävä tyyppi, aina se rooli. Eihän hissukaan ole kokoajan kesämies, vesku ole uuno, tai ppp ole apuamies. Mutta krissellä aina se rooli päällä.

    • nogth

      Ei hän ole normaali,ei kukaan Salmisista ole normaali.

    • ari_zwag

      Krissen hahmo on todella pitkälle hienosäädetty, itse nautin kyllä roolista. Eikä asiaa haittaa sekään, että hän on silmäkarkkia.

      • täysin.kyllästynyt

        Älä krisse selitä ! Juna meni jo, aina sitä samaa :(


    • kylläonnättityttö

      Hitto toi Krisse on kuuma muija! Hokasin vasta äsken miten nätti ja seksikäs se on?
      Onko se suhteessa? Kyllä panisin.

      • Anonyymi

        Niin ärsyttävä akka. Pa*ka rooli päällä 24/7. Mikä hiton idea, että ei voi olla ikinä omaitsensä? "Emmä ku mä oon nii ujo"... No oisko aika aikuistua?


    • fffvgvcq

      Juu, se tyhmäblodi juttu ei oikein iske enää, kulunut juttu, ei osaa uudistua.
      Tai sitten ,hän on vain se mitä esittää.

    • seonnoloo

      Ei se ymmärrä kun omaa huumoriaan, eilen vaiko edellispäivänä jälkijunassa tajusi esiintyjien vitsit, silti katsomo ymmärsi ne vitseiksi, vai onko vain niin, että katsomo nauraa ihan mille vaan joukkoenergioissa.

      Ollaan me kaikki nuoria oltu ja tehty hoopoja, mut tosiasia on, et telkkarista tulee todella ala-arvoista ohjelmaa vaikka joku feikkaaja koittaa sitä tässäkin ketjussa muuksi muuttaa.

      Ketä kiinnostaa toisten tekemät ulkomaanmatkat, eikö mitään voisi jättää ihan yllätykseksi niille jotka sinne ekaa kertaa menevät, melko narsistitouhuu, kaikki pitää rahastaa.

      Tai no omaa huumoria saa, kun katsoo noita ohjelmia sillä silmällä, että mitä kaikkea jotkut rahan edestä tekee, sit kyl alkaa hymyilyttää, ainaskin noi parisuhteen näyttelijät, vaikka niil olis oma kumppani kotona, nii sielä he "tekevät töitä". Se on noloo, eikä ihan tervettä touhuu.

      • tiilikangasrules

        savimajasta bimboksi ja pysyy


    • Pisse

      Totta kai Kristiina hyödyntää olemassa olevaa Krisse-hahmoaan, koska se myy riittävästi. Lisäksi käsittääkseni arkityö on paljolti muuta kuin tämä näkyvin eli tv-työ eli erilaista pienempää keikkaa firmojen bileissä, humoristisena tapahtumajuontajana jne. Suomessa riittää ihmisiä, joista on hienoa tai joka tapauksessa kiinnostavaa, jos tapahtumassa on paikalla oikea julkkis, on julkisuuden syynä sitten ryyppääminen, sekoilu tai loistava huumori.

      Kyllähän noita roolihahmoja epäilemättä pyritään kovasti kehittämään, jotta mielenkiinto pysyisi yllä. Hienovarainen uudistaminen on ainakin paikallaan etteivät ihmiset kyllästy. Hahmon ryöstöviljely voi kääntyä itseään vastaan. Tästä on lukuisia esimerkkejä. Välillä joku näyttelijä tuntuu olevan joka toisessa elokuvassa, kun roolitöille ei katsota olevan varaa sanoa ei vaan taotaan niin kauan kuin rauta on kuumaa. Samoin jonkun vaikkapa putoushahmon työntäminen joka paikkaan mainoksista viihdeohjelmien kautta keskusteluohjelmien vieraaksi aiheuttaa väistämättä hylkimisreaktion, kun mitta tulee yksinkertaisesti jotain munamiestä täyteen. Silti häntäkin menee katsomaan puoli tavaratalollista lapsia, jos hän menee jonkin pienemmän kaupungin automarkettiin vetonaulaksi.

    • fghjiktyui

      Saran juttuja,, nuo silmäkarkit.

    • Itsevaan

      Suomi on niin pieni maa ja ihmiset sen verran yksinkertaisia että samat akut ja kaksiosaisen sukunimen omaavat plus pari muuta joista en edes muista mitään pyörivät kaikissa ohjelmissa. Ja sitten tietenkin paluun tehnyt PPP joka ei ole ollut hauska sitten 80 luvun lopun. En ikinä Suomessa asuessa edes katsonut putousta enkä muuta tuulipuvuille väkipakolla lusikkasyötettyä sontaa, mutta kyllähän niistä silti kuuli koko ajan. Minkälaistakohan on vielä pienemmissä maissa kuten vaikka Islannissa, onkohan siellä vain yksi kuuluisuus joka on kaikissa ohjelmissa yksin?

    • Gavarjim

      Kannattaisi Krissen pitää taukoa ja sen jälkeen yrittää vaihtaa tyyliä, jos pystyy. Tyhmän blondin rooli meni jo, ei sitä enää jaksa katsella ja samalla ulkoistaa "vitsit" muille.

    • Anonyymi

      Sama vika Roope Salmisella, aina joku typerä rooli päällä.

    • Anonyymi

      Kuka on Krisse Salminen?

      • Anonyymi

        Kuka on Kari Salmelainen?


      • Anonyymi

        Krisse, eli Heidi Kristiina Salminen on Roope Salmisen täti. Jos et Roopea tunne niin, hän oli entisen Miss Suomen Sara Siepin poikaystävä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe