Ylen toimittajat

45678

Tiedonvälityksen pitää olla puolueetonta, mutta esim. Ylen toimittajat ovat selkeästi punavihervasureita. Ja oksettaa tämä oman ideologian tyrkyttäminen haastatteluissa!

45

1053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeeJiiPee

      Totta

      • MediaMoguli

        Toimittajat pelkästään menevät siitä mistä helpoimmalla pääsee. Kun moittii kaikkea, ei tarvitse rasittaa pollaa ja pysyy niin sanotusti edistyksellisten kirjoissa. Aika lailla oli meno samanlaista edellisen hallituksen aikana. Ei paljon järkeä käytetty.
        Oikeasti toimittajalta pitää vaatia normaalia pitempää poliittista muistia. Mieluummin sellaista muistia, joka muistaa teot, eikä niinkään sanomisia. Poliittinen sanan käyttö on aina ollut pelkkää potaskaa.
        Kansankin poliittinen muisti saattaisi parantua, jos toimittajat edes vähän viitsisivät vaivautua työssään.


      • kokoomusyle5

        Ylen pomot kokoomusloisia!! Ottakaa paviaanit selvää asoista!


      • YLEvero

      • näintänään
        YLEvero kirjoitti:

        Kansalaisaloite YLE-vero pois.

        Allekirjoita.

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

        Pakkovero pois. Pakkoruotsi pois. Ylen toimittajien palkkoja pitää laskea meidän ei ole pakko maksaa heille älyttömiä palkkoja. Ulkomaan huvimatkat on puolitettava kun ei ole varaa.


    • Bror-Erik2432

      Ylen toimittajat ovat selkeästi valistuneempia kuin heitä arvostelevat mv lehden
      valistamat kansalaiset.Tämähän on selvää kuin auringonlasku länteen ;) siis mitä
      innistelet vielä joutomies?

      • soikasinkingi

        Kaj Kunnas taas ylisti eilen A-studiossa Usain Boltia ja väitti hänen olevan varmasti puhdas dopingista. Hänelle on pakkomielle tuo Bolt, jota muualla maailmassa pidetään taas esimerkkinä Jamaikan dopingsysteemistä.


      • suvakit_vaihtoon

        Öö...kas, ku en oo huomannu! Ei tunnu olevan minkäänlaista eroa MV lehteen tuolla YLEn uutisoinnilla. On vaan sitä toista rasistista vasenta reunaa. Jos pitäis etsiä jokin ylen toimittajia kuvaava termi, niin "naiivi" ois varmaan lähimpänä.

        Senkin käyttäminen taitaa olla hieman väärin naiiveja ihmisiä kohtaan, koska he eivät sentään oo aina noin itseriittoisia. Oisko sitten naiivi ja suvaitsematon hyvä kuvaus.


    • MädätettyMedia

      YLE on muun mädättäjä median ohella Suomen kansan vihollinen. Viherkupla maailmassa elävän tärähtäneistön aivopesu ryhmien levittäjien päätelaite jonka jutut ovat valheita,sairaita. Oikeista asioista vaietaan ja tuodaan esille hörhöpelleryhmien mölyämistä.

      • Bror-Erik2432

        Oikeita pellejä ovat vain het jotka ymmärtävät olevansa pellen roolissa :)Eiks jeh?


    • Halla-ahonäänestäjä7

      LEVITTÄÄKÖ YLE RIKOLLISTA INFORMAATIOTA
      Ylen matunhyysärit asialla

      Onko verorahoilla elävä Yle-johtaja Atte Jääskeläinen menettänyt lopullisen järjenhivenen?
      ÄIJÄ HUUTAA POLIITIKOISTA, JOTKA ESIINTYVÄT HÄNEN VASTUSTAJIENSA KANSSA joissakin ohjelmissa MUTTA ITSE JULKAISEE TÄLLAISTA

      VASTAATKO TEOISTASI ATTE JÄÄSKELÄINEN?
      http://mvlehti.net/2016/01/18/kuka-siella-ylen-pakolaisillassa-oikein-mukana-istuikaan-k-18/

      Kärkimedia MV:n juttu joka on tätä kirjoittaessa luettu 250 000 kertaa
      http://mvlehti.net/2015/11/13/onko-tama-tappaja-nyt-suomessa-turvapaikanhakijana-k-18-kuvia/

      • mv-fani

        MV-lehti on ainoa lehti, mistä saa monipuolista tietoa mm. matujen tilanteesta. Meillä yritetään salata kaikki negatiiviset uutiset, vain pakon edessä niistäkirjoitetaan, kun ovat somessa jo tiedossa.


    • tarkkanäköinen

      Ja taas joku bananin jakaja selittämässä, siellä (syyria) oli yksinhuoltajia ja pieniä lapsia . Ylen umpi tyhmä naistoimittaja ei edes vaivautut kysymään missä ne huoltaja miehet ovat , ne kun on Suomessa ja muualla euroopassa. Joka ainoa ählämi lähetettävä sinne mistä on lähtöisin ,siellä kun pärjää muija ja mukulatkin ,kyllä on raukkamaisia nämä ählämi "miehet" ,spr:n suvakkien lelli "lapset" voi voi säälittäviä työntekijöitä on spr:llä ja yle.llä. Toinen pakolais uutinen koski norjan pakolaisten palautusta venäjälle, vajaa sata mielenosoittajaa 97% naisia . Kolmas uutinen nämä pellet voi voi ja taas naiset .

    • veheriäästä

      Hirveätä manipolointia puhuvat hurskaasti demokratiasta, mutta itse eivät harrasta sitä lainkaan. Ovat nykyisen hallituksen suurimpia vastustajia eivätkä ole edes sitä huomannut kuka palkan maksaa, demokratiaa.....

    • PotkutStenroosille

      Toimittelija änkkä Stenroos nimitti Twitterissään uusnatseiksi Tampereen mielenosoittajia. Onko kyseinen suojatyö paikkaan otettu ruotsinkielinen henkilö muutenkaan sopiva ja osaava työssään kun ei mitään asiaa kykene sanomaan ja ei mistää oikeasti tiedä Brysselin työssään? RKP on vallannut YLEn täydellisesti.

      • hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

        laitappa tänne se twitteri


    • rahatpoisvassureilta

      Joo ja sitten on tuo yleisradion vihervassuri hissi ohjelma. Hyvät ja huonot uutiset. Ohjelmaan osallistuvat henkilöt ovat pääosin vihervasureita. Ohjelman avulla heidän poliittista vaikutustaan puoluepolitiikassa vahvistetaan. Television katselijoiden rahoilla! Ja ihan laillisesti ?

    • tarkkanäköinen

      Kamalaa sanna ukkola , mitä ihmettä, miksi ei silloin syyllistetty hurreja kun hurrilasta tuli satoja mamuja päivässä Suomeen, et puuttunut siihen sanallakaan , nyt tämä hurripelle seurassasi on kyllä pohjanoteeraus tämän hurri callen äänikin on niin vastenmielinen kuten ulkonäkökin , ei sovi radioon eikä myöskään tv:oon. ukkola olet häpeäksi Suomalaiselle viestinnälle, kaikin puolin, hurrit on lahjus rahoineen iskeneet heikoinpaan lenkkiin ,eli ylen apina-naamaisiin naistoimittajiin.

    • dfghj
    • Öjfhjlmapit

      Ylen toimittelijoilla on husut housuissa. Suvakki idiotismin paskan levitys koneisto jatkaa vihapuheita suomalaisia kohtaan. Harhoissa elävä vihreän fasismin meloni puhkeaa pian.

    • TotuudenLähettiläs
    • Pohjoinenkalifaatti
    • Bror-Erik2432

      Jopa näyttää joitain kiihdyttävän äärimmilleen se fakta että uutiset eivät ole sa-
      maa mielipuolta kuin itse. Kannattaa rauhoittua ja hakea sitä mielen tasapainon
      kultaista keskitietä joka ei tuomitse virheistämme vaan opettaa ottamaan erheem-
      me tyynin mielin vastaan :) Ihminen on erehtyväinen ja lehmä on märehtiväinen.
      -Vihassa elävät ihmiset kuolevat aikaisin mutta me leppoisat ja positiiviset lapa-
      tossut luomme valoamme koko ikämme ;)

      • Bror-Erik2443

        PS. Kannattaa myös seurata ulkomaisia medioita kuten BBC,Russian Today,Dagens Nyheter ym. ennenkuin alkaa mylkyttämään omaa
        uutisköyhyyttään ;) Eiks jeh?


    • Seuraan sekä ruotsin telkkarikanavia että suomen.

      Huomattava ero on esimerkiksi kun joku on kutsuttu YLEn studioon haastatteluun.
      Suomen YLEssä esimekiksi huomaa että sinne kutsutaan pääsäntöisesti
      ihmisiä jotka sopivat YLEn oman policyn kanssa niin myös haastattelut/lysymykset
      ovat mitään sanomattomia.

      Ruotsin telkkarissa (SVT/TV4) taas usein päinvastoin sillä siellä haastateltu - olkoon sitten PK-oikea tai ei - joutuu useimmiten vastaamaan "seinää vastaan" jatkokyselyillä. Usein uutislähetyksissä on kaksi edustajaa "kontramielipideillä" jotka seisoo vastakkain siinä toimittaja keskellä ja ..huomio...toimittaja neutraali ja antaa väitteln edistyä itsesttän jos ei mene raiteltaan.
      Esimerkiksi nyt juuri kirjoittaessa kl 07.17 SVT1 käydään keskustelu tässä hengessä.

      YLE,ssä taas näkee kuinka toimittaja katsoo papereistaan jo seuraavaa kysymystä piittamatta mitä haastateltu sanoo/väittää mutta aika loogista toki kun jo tietää että vastaus on oikeaa sorttia.

      Jokatapauksessa on onni että voidaan vielä ainakin lukea ulkomaalaista mediaa (DN, RT, The Guardian (suosittelen), RT, Fox-news (ymmärtäkseen erään tuyyppistä amerikkailaista mentaliteettia) NYT, Reuters. Siinä nippu minun vakio uutistuottajista.

      Eli näin täältä Oolannin horisontilta.

      En ymmörrä miksi "Bror-Erik" jatkuvasti aggressivisesti hyökkää toisia kohataan täällä suomi24,ssa - voihan sitä tuoda omat näkökohdat esille ilman toisen ihmisen panettelua.

      • Laksdkjd

        D.Trumpin puheita ole kuunnellut,katsonut YOUTubesta. Mielenkiintoista. Tuleva USAn presidentti.


      • ihan saman olen tehnyt - kiinnostava juttu.
        Aika kova jätkä että uskalsi jälleen boikotoida FOXin GOP,n haastattelun (siis eilen). Ihan tosissani uskon että Trump on parempi kuin Hillary US,n pressana jos maailmanrauha on meille tärkein kriteeri.
        Onneksi Bush on parilla prossalla ainakin pois pelistä ja pari muuta sotahullua .
        Yks ainoa joka on moittinut US,n suuria kuluja ulkomaisissa "rauhantehtävissä" on yllätäen kyllä nimenomaan Trump ja vastusti jo ennen GOPtä Iraksekannusta.


      • 815

        Näinhän pitäisi mennä kaiken järjen mukaan,mutta esim. eilen a-talkissa toimittaja oli asettunut toisen puolen kannattajaksi.
        Eli mielsi itsensä oppositioon hallitukseen nähden kun ei nyt kerran 40-vuoteen
        oma puolue ole hallituksessa.
        Eikä riitä yksi kanava sen julki tuomiseen.


    • kurkkua-myöten

      Yle-svenskan sivuilla on jo toiseen kertaan käyty kiivasta keskustelua Ylen ns. puolueettomasta uutisoinnista.Eivät tunnu ihmiset sielläkään puolella olevan tyytyväisiä toimintaan.
      Meille suomenkielisille,jotka pääasiassa rahoitamme kyseisen laitoksen ei anneta
      mitään mahdollisuutta asian puimiseen
      On nimittäin niin yksipuoliseksi mennyt Ylen toiminta.Päivästä toiseen muutama armoitettu lausunta-automaatti on sekä radiossa että tv:ssä luokittelemassa kanssa-ihmisiä vuohiin ja lampaisiin.

    • JäätikönUhka33333

      Pahinta näissä toimittajien paskoissa on se, että harmittomistakin uutisista vääristellään sanamuotojen vääntelyillä kaikenlaista säälittävää liioiteltua paskaa, jonka sitten monet tuppaavat uskomaan sen sileän tien, jos eivät ole asiasta paremmin perillä. Se on tietysti heidän työtään, mutta kyllä tulee välillä aika äärimmäisiä ajatuksia mieleen mitä noille tietyille (EI KAIKILLE) toimittajille pitäisi tehdä.

    • Bror-Erik2443

      Voihan rasistin munat kuinka taas marginaalissa raikaa mv lypsykarja kuin aute-
      reisella juhannuskedolla naudat aituuksessaan.-Mölinää ja melskettä negatiivisuu-
      den puotipaperiin käärittynä on varmaan se salainen ase jolla alatason henkistä
      yhteiskuntakeskustelua käydään,siellä viemärissä ;)

      • Bror-Erik2436

        Good night you down there,sleep well :)


      • ilmapuntari

        Bror-Erikiä ei liioin ole tuo ruotsalainen sivistys puhumattakaan suomalaisesta vielä saavuttanut.
        Höblästä ne rasistisimmat jutut olen lukenut.


    • Itsekkin_muusikko

      YLEllä ei ole lupa olla puolueeton, sillä se sai yleveron Kataisen vasemmistohallitukselta. Niiden lauluja laulat, kenen leipää syöt

    • 515

      onkin aika saada se vastaamaan kansan tahtoa,ei meidän tarvitse rahoittaa
      oppositiopolitiikkaa,jota kaiket päivät jauhetaan.
      Tietävät itsekin,etteivät enää kauan siellä heilu.

    • MVonhvyäjulkaisu

      Kaikkien kukkahattutätien äiti, Sanna Ukkola kirjoitti oikein Yle:n blogiin MV-lehdestä. Kostoksi kritisoi, kun nimesivät miehensä Matias Turkkilan myyräksi ja munattomaksi, jonka päällä Sannan tuhti ruho istuu ja määrää mitä mieltä Suomen sisun entinen pj ja hommafoorumista luopunut (vaimon pakottamana?) miesparka saa olla.

      Mv-lehti on radikaali, mutta eipä kukaan haasta oikeuteen. Kärjistetty tyyliin, mutta Ei voi haastaa, koska kirjoittavat FAKTAA.

    • adfbgnll

      Katsokaapas hiukan Ylen uutisointia. Se keskittyy valtaosin pk-seudulle huolimatta maakuntatoimituksista. Kaikki uutisissa olevat "kyselyt" tehdään Helsingissä tmv. Edustaako se koko Suomea? Uutisissa näkökulma on aina pk-seutu: esimerkiksi teksti-tv uutisoi urheilun osalta HIFK, HJK, Jokerit sitä tätä. Ne voittivat tai hävisivät vastustajan ollessa sivuseikka. Suoraa markkinointitukea ko. seuroille.

      Eikö Ylen pitäisi olla tasapuolinen ja neutraali toimija eikä aluepolitiikan toteuttaja? Sallittakoon ne markkinaperusteisille toimijoille, muttei Ylelle.

    • 615

      Kyllä Ylen rooli näyttää olevan paremminkin Helsingin paikallisradio.
      Samat pääkaupunkiseudun puolijulkkikset aina haastateltavana.Kaikkien mielipiteet
      testattu kymmeniä kertoja ja aina tulee taatusti oikea vastaus.
      Miksi sitten meidän ulkopuolisten pitää rahoittaa tämä aivopesu.
      Nyt siellä on sitten hätä kun kaikki eivät ole samaa mieltä uutisoinnin tasosta,
      on aloitettu trollijahti,jonka mukaan kaikki on vain Venäjän asian ajamista.
      Ei uskalleta huomata sitä omaa roolia vastakkainasettelusssa

      • lähiönuori

        Masentavista on, ettei omaa surkeaa journalismin tasoa nähdä, vain oma erinomaisuus. Valtamedia on menettänyt ihan itse oman journalistisen uskottavuutensa.


    • OIKEISTOKOMMARIT

      YLEN toim joht. on Kok Lauri Kivinen,YLEN hallintoneuvoston puh joht. Persu Kimmo Kivelä, varapuh joht. Kok Kalle Jokinen.Ylen hallintoneuvostossa on 6 kesk,4 kok, 4 ps, 4 sdp, 1 vas, 1rkp, 1 vihr. että sellainen vihervasemmisto porukka.te persut ja muut äärioikeisto kommarit haukutte omaa politiikkaanne ja omia jäseniä.

    • Anonyymi

      Ylen aamu ohjelmakin on nostanut tasoa, kun on saatu lauteille Lehmusvesi, Totti Mikko ja Ilkka. Suuret kiitokset edistyksestänne.

    • Anonyymi

      Nyt tuli loistava juttu!

      https://yle.fi/a/74-20019659

      Ei pitäisi olla Ukrainan suhteen enää epäselvyyksiä. Tiesin nuo jutut jo ennenkun ne julkaistiin, että media sortuu hölmöilyyn.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1952
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      148
      1558
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe