Haukiputaan uimahallitapauksesta

554g

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016011620969848_uu.shtml

"Olemme hänen tukena ja turvana jos hän haluaa"

Mikä ihmeen vastaus tuo oikein on tällaiseen tapaukseen, Marko Savolaiselta ??????
Tuskin tässä mitään tukea halutaan, vaan oikea porttikielto uimahalliin turvapaikanhakijoille....ei mitään kolmen viikon muodollisuuden vuoksi annettua porttikieltoa! Ainakin sille tekijälle elinikäinen porttikielto. Ei pitäisi olla niin vaikeaa!

25

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suvako

      Puuttuuko oikeusasiamies tälläiseen kollektiiviseen rangaistukseen?

    • ehdottaja.-

      katupartio istumaan naisten suihkutiloihin

      • Pesemättömien

        Täysikäisten ja painoisten eukkojen katupartio päivystämään ja tirkistelijät vedettävä hameen alle hengittämään kypsää tuotetta. Poliitikkojen ja virkamiesten kaaliin ei näytä uppoavan että tämäkin tapaus on osa islamilaista maailmanvalloitusta. Teoilla yritetään saada aikaan mellakoita ja näyttää naisille mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nuorille isalmisteille on luvattu paratiisiosa jossa 13 neitsyttä odottaa jokaista marttyyria, kaikki eivät vain malta odottaa paratiisiin pääsyä. Tai sitten Uimahallit muistuttavat liikaa mullahien kertomuksia paratiisista.


    • tappituntumalle

      Olin kaverini kanssa hotellissa työmatkalla ja varattiin illalla saunavuoro.
      Jossain vaiheessa alkoi kuulua kovaa naisten juhlimista ja ovet kävivät pesu- ja pukuhuoneessa.
      Kesken löylyjen tunki sisään joukko suomalaisia naisia ja käyttivät sopimatonta kieltä vaatien meitä poistumaan tai tulisivat syliimme ja saisimme vastata seurauksista.
      Kerroimme että saunavuoro oli varattu meille mutta viis veisasivat. Heillä oli omat juomat mukana ja käyttäytyivät estottoman härskisti näytelleen itseään avoimesti joka puolelta, mm. pyllistelemällä pesuhuoneen puolelta meille.
      Yritettiin puhumalla saada naisia poistumaan mutta turhaan. Sanoivat tulleensa "hiukan" etuajassa varaamalleen saunavuorolle ja ihmettelivät mitä aikuiset miehet kitisevät kun kerrankin saadaan naisia saunaseuraksi.
      Kun saatiin hotellin henkilökunta paikalle, saatiin nousuhumalassa olevat nuorehkot naiset heidän toimestaan poistumaan haistattelujen kera.
      Hotellin henkilökunta ei poistanut naisia hotellista eikä esitellyt meille mitään pahoitteluja. Päinvastoin laittoivat huumorin piikkiin. Tuolloin saatiin kuulla että naisporukkaa oli yhteensä 11 naista. Olivat jonkin järjestön kautta tuttuja keskenään ja juhlimassa jonkin tapahtuman loppua. Eli ilmeisesti eivät kuitenkaan ihan sydänystäviä kuitenkaan keskenään?
      Illalla hotellin ravintolassa sitten törmättiin näihin ruusuihin jotka ihmettelivät suureen ääneen meille ja muille läsnäolijoille miksi ei suomi-pojille naisseura ( heidän) kelpaa.
      Viimeiset havainnot ennen omaa poistumista paikalta oli kuinka nämä naiset kävivät todella hävyttömästi tarjoamassa seuraansa paikalla olijoille ja jokuselle näytti käyvän flaxi kun olivat päässeet joidenkin miesten syleilyihin ja suuteloihin.
      Sormuksista päätellen lähes kaikki saunaseura naiset (kaikki he joiden sormet nähtiin tarkemmin), olivat parisuhteessa kuten mekin.
      Jos kyseessä olisi ollut miesten muodostama porukka, todennäköisesti yö olisi vietetty putkassa ja loppukäsittelyt raastuvassa ehdottomine tuomioineen.

    • VähänJärkeeHei

      Mitä hiivattia tuo vauva teki uimahallissa? Porttikielto heti tuollaiselle äidille ja toukalle! Kumma kun ei tullut äitee koiran kanssa. Lapsi saattaa paskantaa ihan milloin vaan ja mihin vaan. Ei ole kivaa uida jos sinapit kelluu uimavedelle! Ei kuulu vauvan olla uimahallissa!

    • nikkabyyggäri

      muistakaa yksi tärkeä asia, eli ihmisoikeudet.

      Ihmisoikeudet ovat yleismaailmallisia, luovuttamattomia ja perustavanlaatuisia. Ihmisoikeuksien universaalisuus torjuu erottelut sukupuolen, ihonvärin, yhteiskunnallisen aseman tai muun vastaavan seikan perusteella. Ihmisoikeudet ovat yhteisiä kaikkien maanosien ihmisille, huolimatta kulttuuri- ja varallisuuseroista. Kenenkään ihmisoikeuksia ei voida viedä pois esivallan päätöksellä tai edes henkilön omalla suostumuksella. Ihmisoikeudet ovat osa kansainvälistä oikeutta. Ne perustuvat Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjaan.

      Eli kollektiivinen rotuun, ihonväriin tms perustuva syrjintä on kielletty, sitä ei voi edes poliisi, saati joku kunnallispamppu, harjoittaa ilman seurauksia. Tähänhän ne mannetkin vetoavat joka paikassa ja voittavat lähes kaikki oikeusjutut, missä heiltä evätään pääsy tai osallistuminen johonkin.

      • rasistirealisti

        ihmisoikeudet koskee ihmisiä, ei eläimiä


    • simmari

      Laittakaa uimahalli boikottiin kun porttikielto loppuu.

    • Simmari

      Uimahallitapauksia raportoitu myös Saksasta. Dresdenissä 19-vuotias Afgaani tphakija ahdistellut neljää 11-13 vuotiasta tyttöä.

      http://m.sz-online.de/nachrichten/sexueller-uebergriff-im-schwimmbad-3299631.html

      Dresden. Im Dresdner Georg-Arnhold-Bad ist es am Samstagnachmittag offenbar zu einem sexuellen Übergriff gekommen. Wie die Polizei mitteilte, soll sich ein Asylbewerber an vier Mädchen im Alter zwischen 11 und 13 Jahren vergangen haben.

      Die Kinder meldeten den Vorfall gegen 16.15 Uhr beim Bademeister. Hinzugerufenen Polizeibeamten zeigten sie später den Mann, der sie offenbar mehrfach unsittlich berührte. Dabei handelte es sich um einen 19-jährigen Afghanen.

      Der Mann wurde vorläufig festgenommen und auf dem Revier zu den Vorwürfen befragt. „Man hat Fingerabdrücke genommen sowie die Personalien festgehalten“, sagte Norbert Schilling, Lagedienstführer der Polizeidirektion Dresden. Anschließend wurde von der Staatsanwaltschaft entschieden, den Mann wieder auf freien Fuß zu lassen. Gegen ihn läuft jetzt ein Ermittlungsverfahren.

      Von zwei Begleitern des 19-Jährigen haben Polizisten noch im Georg-Arnhold-Bad die Identitäten aufgenommen. (fsc)

    • lakokokoo

      Kesällä immenkalvot paukkuu rannoilla
      toivottavasti ja paljon,
      ja toivon myös muutakin pahaa näitten tekevän.
      Emme ansaitse vapautta.
      Meillä on ylipappi sipilä.

      • odotankesää

        Tulee mielenkintoinen kesä.


    • suomalainen_suomalainen

      Partalasten porttikielto on jo kumottu! Perkele! Ei mene kauaa kun joku partalapsi on taas temmi pystyssä kyyläämässä suomalaisnaisia ja tyttöjä!

    • Toimikaa23

      Vitun vellihousut MIEHET. Menkää nyt helevetissä sinne uimahalliin ja pankaa ne mutiaiset kuriin.
      Kamera mukaan ja kuvaatte mutiaisten käytöstä ja video nettiin levitykseen....

      • oosmoy

        Voin jo kuvitella suvakkimedian uutisotsikot: "Kantasuomalaiset miehet kuvasivat alastomia alaikäisiä tyttöjä naisten suihkussa".


    • Rauhaavainrauhaa

      Nyt kun alkaa vähän oleen etäisyyttä tähän tapaukseen ajallisesti niin tulkaa tekin takas maanpinnalle jokka ootte ittiänne loukanneet asian johosta.

      Kauhia mökä ja syyllistäminen ihan tyhyjästä.

    • LoldierOfJaakkoIlkka

      Onko sinusta naisrauha tyhjänpäiväinen asia?

      • Rauhaavainrauhaa

        Ei tietenkään.
        Tämä möykkä ja syyllistäminen on tyhjänpäiväinen asia.

        Oikea reaktio tuohon temppuun olisi ollut korvatillikka siltä emolta joka sattu olemaan paikalla. Jos teinillä sattuu olemaan tummat hiukset ei pitäis olla mikään "juttu" minkä perään lähtään heiluttaan poliittista agendaa.


      • LoldierOfJaakkoIlkka

        Tämän "möykän" ansiosta naisia ahdistelevat maahantunkeutujateinit ovat oivaltaneet, ettei Suomessa sentään voi elää ihan kuin siat pellossa. Ainakin, jos tuossa Kalevan anteeksipyytelyuutisessa on mitään perää.

        Osa maahnatunkeutujateineistä on jopa luvannut tämän "möykän" ansiosta pystellä kokonaan pois suomalaisita uimahalleista - eikö tällaisen asian saavuttamiseksi kannata hieman somessa "möykötäkin"?

        Hienoa on sekin, että uimahallissa lapsia puolustamaan joutunut äiti on selkeästi kertonut, ettei anteeksiantoa ole tarjolla. Näin sen pitää mennä - Allah on armollinen, mutta Jaakko Ilkka ei.


      • rauhakanssasikin

        Tarkoitat varmaan että "möykästä huolimatta". Tottahan toki ymmärrät hyvin että kärjistäminen, yleistäminen ja syyttäminen väärin perustein ei matkaansaata yhtään mitään hyvää?


      • oksentaaämpäriä

        Tänään kuuntelin radiosta, kun Helsingin yliopistolta Islamintutkija puhui näistä ahdistelu/käyttäytymis malleista. Hän oli sitä mieltä, että niin Median, kun poliisienkin pitää avoimesti näitä tapauksia tuoda julki, sillä vain kun niitä hyssytellään, kaunistellaan ja salaillaan, se johtaa rasismiin. Nyt kun lukee vaikkapa tuolta putaan puskiksesta, niin siellä itseään koulutettuina mainostavat ylioppilaslakki päässä itseänsä kuvauttavat isonokkaiset tyttelit puolustaa matujen käytöstä ja sivuston ylläpitäjäkin mielummin haukkuu kantasuomalaista miestä .


    • ZeroTolerance

      Tämä kyseinen maahantunkeutuja ei ollut ensimmäsitä kertaa asialla. Jos jutusta ei olisi nostettu kunnon meteliä, sama maahantunkeutuja jatkaisi samaa touhuaan ja hiljalleen kokoo jengi olisi innolla mukana näidän muslimien "tuherruspelissä".

    • copynkaveripaste
      • EinariIte

        Vähän ehkä sinnepäin. Kun lukee jutun ajatuksen kanssa, huomaa, että muut pyytelevät anteeksi, mutta tuo ahdistelija korkeintaan painostuksen alla vähän myötäilee. Jutussa todetaan ympäripyoreästi: "Tällä nuorella miehellä on kuitenkin tapahtunut jonkinlaista vastuuseen kasvamista." Jos joku on niin tyhmä, että haluaa uskoa tämän lastenahdistelijan vilpittömyyteen, niin uskokoon.


      • Riina27

        Hulluksi menee maailma näiden musuliinien vallatessa eurooppaa


    • lsdmkjh

      maasta karkotus heti .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe