Neuvokaatyhmää

Maanvuokrapois

Näin maani vuokranneena,veuvokaa tyhmää. En vaan osaa käsittää tätä metsästysfilosofiaa. Ammuttiin kai kaksi ilvestä,etteivät enää vähennä kauris/peurakantaa sitten seuraavana viikonloppuna pidetään yhteisjahti jonka kohteena on kauris/peura. Ero vaan siinä että toinen syö nälkäänsä ja tämä toinen tappaa huvikseen. Onko järkee vai ei. Ja muuten hirvet pitää tappaa sukupuuttoon, muuten ei hirvikolarit lopu,hirvihän se syypää kolariin aina on. Vaikkakin emä vasoilleen opettaa että muista katsoa ensin vasempaan sitten oikeaan ja vielä kerran vasempaan,mutta kun mennään vaan sillä periaatteella,eihän sieltä eilenkää tullu.

7

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jahhty

      Se on vain siinä, että tämän peuran tai hirven tarvitsevat nälässä olevat ihmiset, eivät pakkasessa nälissään värjöttelevät poikasiaan ruokkivat luontokappaleet. Yleensähän se heikoin ja voimmattomin jää pedon suuhun.
      Ilvekset ja sudet tulevat ihmisten lähettyville, kun metsäkoneet raivaavat niiden luontaiset elinpaikat. Siksi kait peurat ja hirvetkin nykyään ovat niin lähellä ihmistä.
      Kaikken huippu näiden metsämiesten ahneudessa on se, että tullaan rusakkojahtiin toisen pihapiiriin. Lupaa kysymättä kuljeskellaan toisen tontilla koiriensa kanssa.
      Osa näistä metsämiehistä on niin laiskoja, että tunkevat autollaan passipaikalle ja istuskelevat autonsa kupeessa retkijakkaralla pyssy tanassa, odottamassa kun nälkiintynyt koira ajaa riistaa pyssymiehen eteen viotettavaksi.
      Eipä ole outoa sekään, että ns. metsästyskoira tulee toisen pihapiiriin ja hyökkää lemmikkikoiran kimppuun.

      • Anonyymi

        sama meno jatkuu edelleen, vuodesta toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sama meno jatkuu edelleen, vuodesta toiseen.

        Sama se on vähän metodistilla. Saarnataan miten avioton seksi on kauheaa syntiä, ja samana iltana sama saarnaaja kutsuu nuoren miehen sänkynsä lämmittäjäksi.


    • ilonasiaettäkuoli

      Etkö maanvuokraajana tiedä, että sinulla on oikeus lopettaa se typeryys, kenenkään mailla ei saa nk. "metsästää" ilman lupaa, toki ne idiootit tekevät mitä tahtovat. Metsästys on kusipäisin harrastus, mitä voi olla, huvin vuoksi tapetaan, haavoitetaan, kidutetaan jatkuvasti lain turvin täysin avuttomassa tilassa olevia eläimiä / eläinlajeja sukupuuton partaalle. Niin kauan, kun kaupassa on lihatuotteita kaatopaikalle asti vietäväksi, on aivan turha puhua nälkäänsä tappamisesta. Järjetön ylituotanto ja ahneus/vaatimustaso aiheuttaa hirvittävän turhan kärsimyksen ympäri maailman.

      Nk."metsästäjät" luulevat olevansa joitain sankareita, joita tulis kohdella ylöspäin katsoen...on se hienoo tulla Krouviinkin paskalle/savulle haisevana, vitun typerä pellepuku päällä, että taas on oltu suurinpiirtein maata puolustamassa, kun isot pahat villit eläimet tulevat liian lähelle omaa reviiriä, onneksi se yksi idiootti kuoli, kun toinen idiootti PIMEÄSSÄ heilui aseen kanssa, ei tipu myötätuntoa, päinvastoin oli pikku valopilkku tähän kaamokseen.

      • dsefrhgy

        Onkohan niitä kukaan koskaan puhalluttanut näiden kaatoryyppyjensä jälkeen?


    • maatpoismetsästäjiltä

      Ilves ammuttu suomijärvellä. Lavaautoilijat saivat haluamansa. Laskekaa taas ilvekset ja tietysti kerrotte summan kymmenellä niin saadaan taas kaatolupia.

    • Huvimetsästyskukoistaa

      Ketut tapettu. Tulikahan hyvä soppa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe