XE todella muovinen auto

Jaguareilaadukas

Kävin SCC:n yläkerrassa istumassa ja täytyy sanoa että surkea penkki kun vertaa volvon uusiin sportnahkoihin. Ja se muovisuus??mitä tuossa on ajateltu? Tuntuu että ovet ovat kuin jostain corollasta ja sisustan laatuvaikutelma todella jäljessä volvo,audi,mersu,bmw linjasta....täytyy olla todella kumma tyyppi joka ostaa tuommoisen?

17

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toopelit

      ostaisin heti jos pystyisin!

    • mokomaköyhä

      Mitä Volvo tekee tuossa listassa tai vw-audi? Volvo ei ole premium merkki kuin Suomessa ja sport tai urheilullisuus ei kuulu Volvon imagoon millään tavalla ja etuvetoinen audi on ainakin etuvetoisena samanlainen naisten kauppakassi kuin muutkin etuvetoiset.

      ...ja paskaako se sulle kuuluu mitä ihmiset omilla rahoillaan ostelevat?

    • JormaUuspitkänen

      Pitää itsekin käydä kokeilemassa tuota XE:tä, se ainakin kilpailee edellä mainittujen merkkien kanssa. Olen vain kuullut että 2000-luvun jagget on vika herkkiä ja kun miettii, ei varaosat ja korjaukset taida mitään halpoja olla ?

      • vikaherkkäonyhdyssana

        Jaguar on voittanut 2000-luvulla useamman kerran maailman suurimmassa autojen luotettavuutta mittaavassa kuluttajien kyselyssä (J.D Power)jopa Lexuksen, jota kai pidetään jonkinlaisena mittarina. Esim. Mersu on harvoin ollut edes kymmenen joukossa.


      • Katonettiaito

        Niinkuin nettiautossa on yksi XE mikä on ruosteessa 8500km ajettuna ja ilmoituksen mukaan vikavalot palaa vähän väliä muutenkin. Onko tää sitä laatua? Heheh


    • opelius

      Joka merkissä löytyy nahkaa ja ominaisuuksia jos löytyy sitä täppiä, eli mitä uutta?

    • Kokemustanäistä

      Kaksi merkkiä jotka päältä kauniita ja sisältä susia: Jaguar ja Land rover/range rover. Nämä autot ovat uutenakin todellisia vikapesiä ja tekniikka surkeaa. Hienoja ovat ja jos on rahaa paljon niin mikäs siinä. En kuitenkaan itse jaksa viedä autoa jatkuvasti pajalle joten ajan joko mersulla tai volvolla. Jaguar on varsinkin todella kaukana premium maineesta...vähän samaa sarjaa imagon kanssa kun lexus...lexus tosin on luotettava. Jaguar ja lexus ovat niitä autoja joita ei saa vaihdettua kuin muutamaan liikkeeseen edes jotenkin järkihinnalla. Osa liikkeistä ei näitä ota ollenkaan valikoimiin seisomaan. Huonolla hinnalla toki pääsee aina eroon mutta jos osarilla ostat niin siihen tuskin mahollisuutta on. Mersu ja volvo on ainakin autoja joista pääsee eroon hyvin paljonkin ajettuina. Niille on aina markkinat. Jopa amg mersu pitää hintansa ihan hyvin paljonkin ajettuna.

      • Harrastuksiavaan

        Tossa oli yhellä tutun rouvalla evogue ja oli ekan kahden kuukauden aikana korjamolla valtaosan ajasta. Se on kivaa harrastella uudehkojen romujen kanssa sitten:)


      • Retard

    • Jaguarkuski

      Ajakaa te köyhät vaan Volvoillane.Minä ajan Jaguarilla.
      Onpa sentää varaa ajaa kunnon autolla.

    • Xe.on.aito.Jag

      Aloittaja valitsi väärän mallin. Happamuudesta läpi lukien arvaan että pettyi kun ei olekaan rahaa ostaa uutta XE:tä. Ei pakko ole valita muovista mallia. Ottaa hienon takamuksensa alle nahkapenkit niin kummasti muuttuu tilanne. Uskomattoman vahva alumiinikori ihan luokkansa paras törmäystestissä. 3 vuoden täystakuu sis. huollot. Osta jos on rahaa!

    • hauskojaOnPoikastenJutut

      Eipä ne Volvonkaan hinnat alkaen penkin kummoisia ole. Kannattaa verrata järkevästi vastaavia asioita keskenään, vai mitä poika?

    • Siiitäsittevaaaa

      Volvo mielletään paljon kalliimmaksi kun jagur joka on ongelmajätettä vaihtoautomarkkinoilla ekojen vuosien jälkeen. Volvo on nyt uusien S90 ja V90 mallien turvin harpannut semmoisen askeleen ettei jaguar valitettavasti pysty kilpailemaan mitenkään luxus volvojen kanssa. Jaguar XE ei ole hyvin viimeistelty eikä hiljainen. Ei myöskään löydy tehokasta konetta dieseleistä. Huonot musavehkeet ja jopa kallein merdian soitin on aivan paska. Volvolta löytyy B&W soitin joka hakkaa kaikki jagen soittimet mennentullen. Jaguaria joutuu myymään nollakorolla,huollot vakiona ja nyt ovat keksineet jakaa 3500e automaattivaihteistonkin ilmasiksi kun ei kukaan osta jaguaria kun se on paska ja epäkäytännöllinen auto jossa ei ole kun kaunis ulkomuoto mutta siihen se jää. Netti on täynnä käytettyjä jaguareja ja myyntiaika on 1-2 vuotta ja todellinen myyntihinta on aina se "polkuhinta" ja korkotarjous on pakko olla sekä muita houkutuksia että saadaan joku idiootti ostamaan brittejen tekemä koppi.

    • Jaguarxe

      Se on kiva kun köyhät on kateellisia. Xe on hieno laadukas auto jossa takuu pitkä toisin kuin saksan romuilla ja ketä tuon hintaiswn auton ostajaa jokin hälleenmyyntiarvo kiinnostaa? Volkkaripojut ja muut luuserit ostakaa audi ja kuvitelkaa ajavanne autolla.

      • Jaguuri

        Ja joudutaan myymään jatkuvasti 0% korkotasolla sekä huollot vakiona ja ties mitä...varmaan kohta tulee korjauksetkin ilmasiksi? Nimittäin niitä jaguurin kanssa tarvitaan konsanaan


    • Xejagge

      Jaguarin huolto kuuluu hintaan. Eikö se ole vain hyvä asia, paitsi kateellisten Suomessa että saadaan huippuluokan auto edullisella maksulla ja huoltoneen? Tosin ei xe tarvitse huoltoa, kuten taas Audi ja lonkkari ja muut Saksan romut joilla ihmiset ajaa.

    • Rikaspoju

      AI joku köyhä kävi istumassa sen? Minä ostin auton ajamatta.huippupeli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1395
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      164
      880
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      154
      762
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      756
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      614
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe