Jokos siilinjärvellä?

SiiliTukkaKukkaHukka

Joko siilinjärvellä on tullut jotain sellaista esiin että naiset olisivat käyneet ostamassa seksiä nuorilta turvapaikanhakijoilta?

16

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamuahmah

      Heh, joko rupesi pikkukullia pelottamaan että vaimo käy hakemassa isoa meisseliä tarinanharjulta :D.

      • SiiliTukkaKukkaHukka

        Sun muija se siellä näkyi jo kiehnäävän...oli joku mamupoika kainalossa...ihan sillä mä vaan kysyin...


      • mamuahmah

        Mitä sitten? Ja täällä kotona mun sylissä on hemaiseva Thai tyttö eli se mamupoika saa pitää akkani vaikka ilmaiseksi. Joko akkas on tullut takaisin tarinanharjulta ettei sun tarvitse tumputtaa pikkuveitikkaa sormet känsäisinä :D.


      • hehehehehehee
        mamuahmah kirjoitti:

        Mitä sitten? Ja täällä kotona mun sylissä on hemaiseva Thai tyttö eli se mamupoika saa pitää akkani vaikka ilmaiseksi. Joko akkas on tullut takaisin tarinanharjulta ettei sun tarvitse tumputtaa pikkuveitikkaa sormet känsäisinä :D.

        Sormet rakoilla olisi oikea sanonta, känsät eivät tule vemputtamisesta. :)


      • mamuahmah

        No sinähän sen tiedät kun joudut vemputtamaan. Minä kun saan aitoa tavaraa aina kun haluan, niin nämä vemputusasiat ovat vähän vieraita. :D.


      • sdasasdsad
        mamuahmah kirjoitti:

        No sinähän sen tiedät kun joudut vemputtamaan. Minä kun saan aitoa tavaraa aina kun haluan, niin nämä vemputusasiat ovat vähän vieraita. :D.

        Ihanko totta! Peräkamarin poikako siellä valehtelee? Et oo naista saanut ikinä ja siksi näkyy miten olet kateellinen noille irakin pojille. Akkaskaan ei sulle nysvelölle ola antanut:) Saati Thaitytöt :=) Ne pakolaiset pistää sunkin akkas vonkumaan siellä aisan perään. Thai tyttö muka sylissä, HAHAHAA! taitaa olla tyttö läppärin näytöllä ja miljoonan potti roskahti näppikselle? Siilinjärveläinen thaipano.

        Eukkos voihke kuuluu pitkin kylää kun mamut pistää tikkua nekkuun...ja mies siellä kotona vaan kättelee.....


      • mamuahmah

        Kylläpä pikkukullilla kolahti pahasti kun kävi totuus ilmi että on käsi vähän pipinä vemputuksesta. Tuollainen äidin pikku mammanpoika ei ole nähnytkään naista alasti kuin ainoastaan oman äitinsä saunassa. Minulla riittää naisia ja rahaa joka sormelle toisin kuin sunlaisella luuserilla jota jokainen nainen sylkee kasvoille. Tälläkin hetkellä Thai naiseni hieroo mun jalkoja samalla kun polttelen kuubalaista sikaria konjakkilasi kädessä samaan aikaan kun sinä luuseri paska työntelet lumia kunnan vuokratalon parkkipaikalta paskan Tojotasi ympäriltä bua-ha-haa... Jep, akkani voihke kuuluu pitkin kylää mutta se voihke on pelkkää anelua kun se raukka yrittää päästä takaisin mun syliin mutta en enää kelpuuta kun laatunaiset löytyy ulkomailta. Painu sä löysä paska vaan äitisi syliin joka lukee sulle Muumipeikkoa että pääset uneen. Hyvää yötä pikku piltti ja älä vemputa liikaa syyläistä ja rupista pikkuveijariasi . :D.


    • vmm332

      Rupesko vanha suola janottamaan vanhaa ämmää ja vielä piti lähteä uusiin vaaleihin heikoin tuloksin. Eikun vaan lohdutukseksi Hankenin laakeriseppele päähän ja viikko-savoon kirjoittelmaan 20-v urokselle vastauksia Bugati Veyronista.

    • jeevestietää

      Kuulemma siellä Fontanellan kuntosalilla päivisin lihaa jaetaan.. aika avointa näytti olevan..

      • jeeveseitiedä

        Hitto kun kiinnostaa...


    • sunjokellusta

      Pakolaiset ovat traumatisoituneet sodasta ja tekevät noita varmaan sen takia, jos nyt yleensäkään tekevät mitään lainkaan, voi olla että nuo raiskausjutut lehdissä on ihan keksittyjä pakolaisten yleisen maineen mustaamiseksi.

      Kävihän ne Hennalan pakolaiskeskuksessa lucia neidotkin vierailulla eikä siellä kai ketään siinä raiskattu, pelkästään kuvia olivat ottaneet tytöistä erityisen runsain mitoin.

      Ehkä laittavat kuvat facebookin kautta kotimaahansa osittaen kuinka hyvää tarjontaa pakolaisille täällä annetaan. Ettei tarvitse itseään räjäytellä päästäkseen neitsytlauman tykö.

      Eli tyttöjen pitää varmaan noudattaa vain ohjetta että: jos sinua lyödään poskelle käännä lyöjälle silloin toinenkin poski, siten että jos sinut raiskataan emättimeesi käännä raiskaajalle vielä anaalisi. Kyllä raiskaaja ymmärtää silloin ja tuntee suurta syyllisyyttä....

    • Kuikuikui

      Hiphei, kiva, kun vastaukset on kysymyksen kanssa samaa tasoa. Jatketaan samaan malliin. Käävään, missä käävään, arvuutelkoon ukot, jos ei tärkeempöö tekemistä, ollaanko ompeluseurassa vai mieron tiellä.

      • kuikkuik

        Älä nyt ämmä noin katkera ole vaikka et enää Keskustalle kelpaakaan. Siellä on katsos päteviä nuoria naisia nyt kehissä!


    • Ootkotosissasmitä

      Ei ole, se on rikos, normimuija ei alaikäiseen sekaannu.

    • Anonyymi

      Olen sinkku - asun 200m2 omakotitalossa 45 m2 kaksio Olen OK kaikin puolin .onko tarjota ie liian rasvaista . olen itse dieetillä kerro

    • Anonyymi

      Ei tiällä pöljällä naiset kiinnosta sen kun vievät luuskat lidän leireille. Meillä on fontiksessa ihan omat jutut vai mitä kehvontimppa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1965
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      140
      1445
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe