Luettavaa nenästävedettäville..

Pakolaishuijari

7

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huu.haa

      Oletkohan tarkistanut oman nenäsi?
      Minä luen mieluummin sellaisten henkilöiden ajatuksia, jotka omalla nimellään ja kasvoillaan uskaltavat niitä kirjoittaa ja kertovat muutakin itsestään.
      Missään ei ole kerrottu kuka todellisuudessa on paavo tajukangas, mutta hänen aate ja arvomaailmansa käy hyvin selväksi hänen blogistaan. Faktatietoa se ei valitettavasti ole. Menee samaan kategoriaan mv:n, magmeettimedian, yms kanssa.

    • Pakolaishuijari

      Niin, olen tarkistanut oman nenäni, ja sinun kannattaisi tarkistaa itsessäsi myös muutamia asioita...
      Koitahan aivan aluksi hahmottaa kuka artikkelin oli kirjoittanut ja mikä hänen nimensä olikaan.. jatketaan sitten lisää...

    • huu.haa

      En antaisi suurempaa painoarvoa myöskään ex-muslimi mona walterille. Oli kyse mistä uskonnosta hyvänsä, tai mistä aatteesta hyvänsä, on selvää, että kääntymystilanteessa oma entinen nähdään huonona ja koetaan tehneensä parannus.
      Islaminuskoa tai mitä tahansa kulttuuria ei voida yleistää koskemaan kaikkia sen jäseniä. Islamissa naisen asema on heikompi esimerkiksi päätöksenteon, koulutuksen, talouden, oikeuksien ja työssäkäynnin suhteen. Naista pidetään heikompana sukupuolena, joka ei kykene tekemään päätöksiä ja naista pitää suojella, koska on heikompi. Tästä johtuu mm se, että nainen ei saa useissa maissa liikkua yksin tai ilman perheeseen kuuluvaa miestä. Mies on perheen pää. Mutta koraanin tekstejä ei kirjaimellisesti noudata kuin ääripäät. Elätkö itse kristittynä raamatun tekstien mukaan?
      En oikein ymmärrä, miksi kristityt antavat muslimeille ja islaminuskolle niin valtavan voiman ja arvon? Miksi kristityt kuvittelevat, että muslimit olisivat jollain tapaa lujempia uskossaan ja noudattaisivat uskontonsa ikivanhoja oppeja kuuliaisesti, vaikka kristikuntakaan ei noudata. On outoa, että kuvitellaan islamin olevan jokin superuskonto.
      Islamissa, ihan sillä valtaosalla, niillä tavallisilla hiekkateiden tallaajilla, elämä ei juuri eroa kenen tahansa meistä elämästä. Heillä raiskaaminen, ahdistelu ja hyväksikäyttö on ihan yhtä pahoja rikoksia kuin meidän mielestämme, ei se ole heidän kulttuuriaan, eikä heistä hyväksyttävää. Aina kuitenkin löytyy kiihkomielisiä imaameja, jotka saavat osan ihmisistä liittymään laumaansa. Aina, ihan joka kulttuurista löytyy niitä, joiden mielestä keskitie on häpeällistä ja äärilaita on paras. Kaikki äärimmäisyys on pahasta, sillä silloin tullaan sokeiksi kaikelle muulle siinä äärilaitojen välissä. Valtaosa ihmisistä kuitenkin on jossain siinä ääripäiden välissä, oli kyse mistä asiasta tahansa.

      • muIIah

        NII! ISLAM ON RAUHAN USKONTO JA JOS ET USKO, NIIN....


    • Pakolaishuijari

      Huh huh, kyllä huu.haan nenä on niin pitkä että varo ettet paleluta sitä pakkasilla...!

      • käytöstapojakiitos

        Kenenkään nenän koko tai muu ulkoinen olemus ei oikeuta sitä arvostelemaan. Se on epäkunnioittavaa käytöstä ja kiusaamista ja kertoo enemmän kiusaajan kypsyydestä kuin arvostelun kohteesta.


      • huu.haa

        Kiitos huolenpidostasi. Nenäni mitta peilistä tarkasteltuna on aivan normaali, eikä siinä ole koskaan näkynyt merkkiäkään paleltumista. Pyrin toki olemaan varovainen pakkasen suhteen jatkossakin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe