Jätepussit

Jätteet-roskikseen

Kuka saatanan tampio kylvää niitä marsun/kaninpaska pusseja köyliöntien varteen ? Taaskin pitkäjärven kohdalla paskapussi tiputettu tielle.Näitä on koko tien matkalla kilometrin välein.Luulisi että jos on varaa ruokkia jotain helvetin hamsteria olisi varaa myös hoitaa paskat asiallisesti !!!!!!!!!!

22

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyörälläpäästään

      Tänä aamuna niitä kutterinpuru pusseja oli kylvetty siihen autopurkaamon mutkaan kaksin kappalein ! Onpa merkillistä touhua.

    • kemiranmies

      Kaninkakat takaisin luontoon. Sinne mahtuu muitten ihmeteltäväksi.

    • Metsien-mies

      No joo,nyt kun lumet sulivat pois niin näky tienpientareella ei paljoa ilahduta.Muutaman kilometrin matkalla kymmenittäin autosta paiskottuja pusseja.Kyllä tällainen luonnonroskaaja pitäisi saada kiinni ja siivoamaan jälkensä.

    • kuljettaja

      Ajelen kanssa päivittäin tätä tietä työni puolesta.Näkyy niistä pussukoista leviävän myös muuta talousjätettä tien varteen.Eikö tällaista tyyppiä kukaan tiedä kuka näitä roskiksiaan tänne heittelee ???

    • Eero-vaan

      Facebookissakin jo etsiskellään tätä henkilöä.........Luulisi että jollain on jotakin tietoa että saataisiin kaveri vastuuseen ja putsaamaan paskansa !!

    • Iikii123

      Toivottavasti saadaan kiinni!

    • Porttoliivi_päälle

      Suomen paritus rinki on kylvänyt kokemäen täyteen paskatappeja. Enemmän niistä haittaa on kuin kanin papanoista.

    • kevättä12

      Valtaväylässä oli juttua mutta nimestä en tiedä

      • meidän.selkänahasta

        Juu, luvattiin, että sanktioita tulossa, mutta jos ei ole varaa maksaa jätelaskuja, niin tuskin on varaa maksaa mahdollisia sakkojakaan. Eli veronmaksajien piikkiin meni taas tämäkin homma... *prkl* >:I


      • Kukkelix

        On lapsilla puheenaiheet. Kakkapussit vie mielenterveyden. Käynti ammattiauttajalla ehkä auttaa ettei mene energiajuomat väärään kurkkuun.


      • mene.ite

        Itse roskaajako siellä vikisee? Käry kävi, niin sitten aletaan passittamaan muita ammattiauttajille? Eiköhän se ole itse roskaaja, joka joutais sinne psykologille. On aika paha ongelma, jos ei ymmärrä, että ne säännökset ja lakipykälät koskee kaikkia, eikä kenellekään ole tässä asiassa annettu vapaamatkustajan passia. Vai miksiköhän asiasta meteliä pitävien pitäs mennä sinne kallonkutistjalle? Kerropa se. Täällä ei ole kukaan sanonut yöuniansa menettäneen, tai muutenkaan traumatisoituneen. Ihmisiä nyt vaan vituttaa joidenkin idioottien luulo siitä, että ne saa tehä ihan mitä niitä huvittaa ilman surauksia.


    • Hentun

      Hieno homma että jäivät kiinni,sairasta roskaamista.Nimi vaan lehteen..

    • Jätteetroskikseen

      No niin.Tämän ketjun aloittaneena en voi olla muuta kuin tyytyväinen että roskaaja jäi vihdoinkin kiinni.Pitkäjärvi ympäristöineen houkuttelee myös ulkopaikkakuntalaisia eikä ne pussit varmaan kovasti hyvää kuvaa olisi paikkakunnasta antaneet.Se vaan että olisi pitänyt laittaa tämä henkilö itse siivoamaan jälkensä.Sen verran pieni tämä peipohja kuitenkin että varmasti joku vielä kertoo kenestä on kyse............toivottavasti.Ja myös joku tarkastamaan eläimien pito ensitilassa,ettei jälkeenpäin todeta siinäkin tapahtuneen jotain laiminlyötejä tai muuta....Epäilemättä niitä hamstereita on jonkun verran koska paskapussejakin ilmestyi lähes päivittäin.!

      • Läksivätjo

        Juu niin houkuttelee. Ihan on Afrikasta asti tullu ulkopaikkakuntalaisia.


      • Mähäpeen

        Mutta oli se kivasti pervoa


      • Kokemäki-keskisuomi
        Läksivätjo kirjoitti:

        Juu niin houkuttelee. Ihan on Afrikasta asti tullu ulkopaikkakuntalaisia.

        Ai,uskomaton maantiedon taito sulla,että ihan afrikasta ovat Irakilaiset :)


      • muualta.valmistunut

        No, mut jos ei siellä elämän(korkea)koulussa ole tätäkään opetettu, niin ei voi tietää... ;)


    • Raun

      Kyse on taloyhtiöstä, jossa asuu muitakin talouksia, kuten lehdessäkin sanottiin. Todella törkeää niitä muitakin asukkaita kohtaan, siellä oli lehden mukaan ollut jotakin vanhoja asiakirjoja, jotka vissiin luultiin, että on turvallisempaa heittää sekajätteeseen, eikä paperinkeräykseen, joita pulsut tonkii
      Mut hyvä, että tää roskaaja nyt saatiin kiinni. Miten voinukin jaksaa nähdä moista vaivaa keräämällä haisevat roskat autoon ja ajella pitkin Kokemäkeä viskoen niitä yltympäriinsä. Sietäs saada kunnon rapsut.
      Ja nimee tänne heti ko tiiätte kuka on kyseessä!

    • Hentun

      Uusia roskapusseja ilmestynyt nyt voimakadulle,perunajauhotehtaan kohdasta huidan kumikorjaamolle päin on yksi revittynä.Varaosaliikkeen kohdalta sähköyhtiölle päin on yksi,kuka ihme näitä heittelee. On kyllä ihme harrastus...

    • ajelenOhiJokapäivä

      Ja paskapussien jakelu köyliöntien varteen jatkuu näköjään entiseen malliin.On se kumma ettei tuota poliisitkaan saaneet kuriin ?????????

    • Köyliöläinen

      Tänään kävin pitkästä aikaa Kokemäellä ja mitä näinkään! Taas edellämainittuja pusseja tien varressa . Suurin osa taisi olla raviradalta Köyliöön päin. Kuka kumma harrastaa tällaista ?

    • Hentun

      Ilmeisesti roskaaja on viranomaisten tiedossa,mutta eivät voi asialle mitään.Sairastahan tuollainen roskaaminen on,ilmeisesti kyseistä henkilöä harmittaa kun on jäänyt jo kerran kiinni ja jatkaa kostaakseen viranomaisille....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe