Nilsiäläinen suvakki puolustelee muslimien tekoja

stop.for.islamisation

http://www.pitajalainen.fi/ala-tule-iholle/

On se vaan kumma kun jo pienissä maaseutukylissäkin kuten Nilsiässä on näitä muslimien puolustelijoita ja ymmärtäjiä. En ymmärrä miten joku voi sympatisoida sellaisten terroristi ja pedofiiliuskonnon edustajia kuin mitä nämä muslimit ovat (Islamin uskon perustaja Muhammed meni naimisiin 9-vuotiaan Aisha lapsen kanssa).

Ns. suvaitsevaiset haluavat näköjään ajaa Suomen samanlaiseen asemaan kuin mitä Ruotsi jo on. Tässäpä näytteitä Ruotsin katastrofaalisesta matutilanteesta. Autot palaa ja poliiseja kivitetään. Samaako rauhattomuutta tänne vielä toistaiseksi rauhalliseen Suomeen tosiaan halutaan?

https://www.youtube.com/results?search_query=muslims of sweden

12

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kumpiko_ensisijaisesti

      Onko sellainen naisten ahdistelija ensisijaisesti muslimi vai rikollinen?

      • suvakkionpaskiainen

        Ensisijaisesti muslimi ja rikollinen.


    • suvakkioninhokki

      Vajaaälyisiä suvakkeja valitettavasti löytyy jokapitäjästä. Kuten ikävä kyllä myös muslimipaskojakin.

      • tuorassuonhassu

        Tuo on totta, mutta seon vieläkin valitettavampaa että ,heikko-lahjaisia rassujakin on löydetty lähes jokapitäjästä .


    • heidihaukis

      Kuitenkin raiskauksella ja raiskauksella on eroa. Kyllä yhteiskunta olisi tavattoman huolestunut jos suomalaiset miehet kuljeksivat kadulla raiskaamassa. Jos ei yhtään tietäisi mistä puskasta ukko hyökkää päälle ja vielä joukolla. Kyllä siinä olisi puheenaihetta, kirjoittaisi jokainen paskanjauhaja arvioita että mikä suomalaiseen mieheen mennyt sekä eduskunnassa suunniteltaisiin lakimuutoksia. Vähän kuin kouluampumiset kuohuttivat.

      Suomalaisten tekevät raiskaukset tekee yleensä ihminen, jonka yleensä uhri tuntee ja jonka muutkin tutut tuntevat. On kyse kahdenkeskisestä selkkauksesta, joka ei tietenkään aiheuta sitä että raiskausta puolustellaan sekä vähätellään, vaan sen ettei se riko yhteiskuntarauhaa eikä ole yleinen uhka. Niitä ei olisi vähemmän vaikka joka kadunkulmassa olisi katupartiomies tai nainen.

      Totuus tahtoo unohtua molemmilla puolin leiriä kun unelmoidaan että tulee somehypetystä ja jos vaikka pressa mainitsisi. Se olisi jo orgasmin paikka.

    • kuopio46

      Siis ei voi olla totta että koulutettu nyky-Suomen nainen puolustaa seksuaalista häirintää. Se on ihan yksi lysti onko tapahtunut 60-luvulla vai 2000-luvulla. Luuletko sä oikeasti, että tytöt siitä ovat koskaan millään tasolla tykänneet?
      80-luvulla jouduin itse tuon kopeloinnin kohteeksi koulussa jo ala-asteella koska kehityin muodoiltani aikaisin. Voin sanoa kokemuksesta, että nöyryytyksen muistan vieläkin, liiankin tarkkaan!!!
      Mikä helvetti siitä tekee muka hauskaa??? Sä olet vissiin niitä, jotka saivat olla rauhassa niissä illan vietoissa. Usko pois ihan huviksesi, niin minäkin olisin halunnut olla...

      • kyllikiänyrkit

        Se että pojankoltiaiset ovat typeryyksissään ja kiimoissaan kopeloineet joskus vuosikymmeniä sitten tyttöjä antaa maahanmuuttajille oikein raiskata heitä.

        Niin yksinkertaisesta asiasta on kyse.

        Joskin olisi ollut toivottavaa että tätä päivää jollain näin Suomessa ajatellaan ei olisi koskaan tullut ja jossa noin epätoivoisilla yrityksillä toimittajat hakevat huomiota että heidät huomattaisiin ja syntyisi sitä hypetystä kun joku tykkää ja joku ei. Nämä häpeällisiä päivä Suomen historiassa.


      • Savo45

        Joo kyllä näin. Tässä maassa ja muuallakin Länsi-maissa on jo nyt ollut hyvä naisenakin elää tasa-arvoisessa maailmassa. Ei ole tarvinnut pelätä kävellä ulkona, jopa öiseen aikaan ja vaatetusta ei ole tarvinnut miettiä ollenkaan. Enkä muuten aio miettiä edelleenkään.
        Kiitos vaan naisasialiikkeelle tähänastisista ponnistuksista ja toivotaan, että ne kantavat edelleen.


    • jeesallahsi

      Ei naisasialiike voi Allahille mitään.

      Sillä liian kovat panokset piipussa jos sen asioihin aletaan puuttua. Siinä hetkessä jopa pilvenpiirtäjät maan tasalla. Parempi olla suu supussa kun pään aukominen ei muutoinkaan ole suotavaa. Siitä saa juntin maineen ja kaikki kilvan ovat haukkumassa sekä kertomassa miten oikeasti asiat ovat.

    • tutavaan

      Kouluampuja ei voi olla suomalainen

      • jeppejapojats

        Ja turhia paniikkihäiriöitä otettu moisesta. Kauhea turhan höpötys, turvajärjestelyt sekä etsitään syitä sieltä sekä täältä ja vain pari tapausta sattunut eikä tyypit tosiaan ole mitään Isikseen verrattuna, vaan jotain onnettomia koulukiusattuja hörhöjä.

        Allah ei ottaisi tuollaisia edes joukkoihinsa.

        Ja jos sen joukot suudellaan kuoliaiksi, niin omat kouluampujat ovat pyhäkoulupojista parhaita.


    • jungermartti

      Nämä vössöttäjät, jotka kirjoittelevat innoissaan että jos pressa heidät huomaa kun ovat olevinaan tolkuissaan, unohtavat sen, että ei kai heidän kouluaikoinaan suomalaiset miehet neljän kimpassa hyökänneet nuorten tyttöjen kimppuun kaupungilla eikä vain vähän rintoja kopeloineet, vaan melaa mekkoon aivan oikeasti kuten nyt vieläkin vangittua olevat ovat tehneet.

      Siinä on vähän aivan pikkuisen eroa jos pojankoltiaiset ajattelemattomuuksissaan sekä tyhmyyttään ovat liian kiinnostuneita ikätovereistaan kuin että raavaat uroot tulevat ja kimpassa raiskaavat mitään aavistamattoman koulutytön. Sitä voi aivan omalle kohdalle kokeilla mitä eroa niissä ja miten erilainen älämöly niistä nousee teki näitä kuka tahansa.

      Nuo vähämieliset kirjoittajat eivät itseasiassa tajua miten halvalla he panevat naisia, miten vähän he oikeasti välittävät heistä, vaan heille on vain tärkeää saada sanoa oma mielipide, esittää asia eikä välittää tuon taivaallista totuudesta tai todellisuudesta missä ihmiset elävät. Sekä yrittää saada huomiota että joku lukisi heidän typeriä kirjoituksiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      79
      3295
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1871
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe