Uutenavuotena kadonnut opettaja

Heikinheimo

Tässäpä uusi katoaminen pohdittavaksi, ei vaan taida olla mitään vihjeitä mitä tapahtunut. Tuli mieleen, että kielitaitoisena saattanut tehdä tuttavuutta matujen kanssa joita uutenavuotena ollut paljon liikkeellä, ehkä opiskelemassakin tuolla ammattiopistossa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012521011812_uu.shtml

16

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tavisope_evp

      Työnantajan edustajaa haastateltaessa kävi ilmi, että he vain toivovat, että opettaja voisi hyvin ja palaisi opettamaan. Ihmisellähän on kuulemma oikeus kadota?! Kyseessä on yksin asuva ihminen, joten mitään ei ole kuulemma voitu tehdä ennen kuin omainen (tässä tapauksessa sisar) on tehnyt katoamisilmoituksen.

      Onko tässä asiassa kokonansa unohtunut maalaisjärjen käyttö? Jos kerran kyseessä on tunnollinen työntekijä, joka alkaa käyttäytyä itselleen epätyypillisellä tavalla, niin eikö työnantajalla ole mitään vastuuta? Voihan olla, että välit omaisiin ovat olleet niin löyhät, ettei näillä ole todellakaan mitään tietoa mahdollisen henkirikoksen uhrin elämään liittyvistä yksityiskohdista.

      Kylmä totuus on se, että taviksen kohdalla olisi jo annettu potkut ja haettu uutta työntekijää tilalle, jos olisi vain aihetta olettaa, että työntekijä olisi vain tehnyt "oikeutetun" katoamistempun.

    • yksi.ja.sama.vai.kaksi

      Nyt oli uutinen, että tämän ikäinen kieltenopettaja on pidätetty epäiltynä miehensä murhasta viime juhannuksena.Siis etelä -suomalaisia "molemmat."

    • Lusifer11

      No tämä oli yksineläjä. Jos etsittäisiin murhasta, niin voisi etsintäkuuluttaa, eikä etsiä "vain" kadonneena ...

    • tietoa-varmaa

      Joku mamu tappanut ja sillä hyvä. Tietää noista maamme rikastuttajista ne ei pidä, että nainen opettaa heidän poikiaan.

      • Pohdiskelija2

        Sama tullut mieleen...


      • vantaalaine

        Luulen että on joutunut rikoksen uhriksi. Nostaessaan rahaa pankkiautomaatilta, joku on seurannut häntä kotiin asti tai myös hautausmaalle. Ryöstäjä on ehkä kolauttanut ohimoon, laittanut uhrin autoon ja ajellut Nikkilään päin. Pudottanut ruumiin Keravan jokeen, jossakin kohtaa missä on silta ja joessa sula virtauspaikka. Puhelin on linkittynyt sipoon suuntaan ja sammunut sitten kun akku loppunut.

        Teoriaani tukee se, että eräs tuttavani ryöstettiin puukolla uhaten Malmilla keskellä kirkasta päivää romanipojan toimesta.

        Toinen tuttavani nosti rahaa automaatilta markka-aikaan reilusti ja ryöstäjä seurasi häntä pari tuntia kaupoissa ja busseissa, kunnes tuli tilaisuus ryöstää rahat teräaseella uhaten. Malmillakin on huume/lääkekoukussa olevia suomalaisia, romaneja tai maahanmuuttajia. Huumevelan pakottama ryöstö/tappo.


    • pienikorjaus

      "Asumisen merkeistä päätellen Heikinheimo on viimeksi ollut kotonaan Helsingin Tapanilassa 2. tammikuuta."
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012621021161_uu.shtml

      Ei siis vielä uutena vuotena ole kadonnut, mutta onkohan asunnolla ollut vieraita. Aika erikoista ettei minkäänlaista vihjettä mihin olisi lähtenyt tai mitä olisi tapahtunut.

    • nettipalikka

      Varmaan nettitreffi harhautuksia nää kadonneet naiset. Huijauksia tapahtuu sielläkin.

    • Liukastuminen

      Sipoonkorvessa on paljon geokätköjä, jotkut saattavat olla vaarallisissakin paikoissa. Vaelluskengät antavat vihjettä, että maastoon on oltu menossa.

      • tuskinrikos

        2. ja 5. päivä kännykkä paikantunut Sipooseen, joko itse liikkunut siellä tai sitten joku löytänyt kännykän. Voisihan murhaajakin vaikka lavastaa, että etsittäisiin väärältä suunnalta, mutta tuskinpa siitä kyse, toisaalta ihmetyttää ettei ole yhtään näköhavaintoja. Tuskinpa enää hengissä löytyy tämäkään ellei haluaisi jostain syystä piileskellä.

        http://www.hs.fi/kaupunki/a1454559391882


    • Outo.juttu

      Melko paljon on nyt kateissa keski-ikäisiä tai sen ylittäneitä naisia - Päivi, Eeva ja Birgitta. On se kumma, miten tässä maassa voi kadota pitkäksi aikaa jäljettömiin, etenkin kun kaikki kolme ovat tiettävästi kadonneet kaupunkimaisessa ympäristössä, eikä missään Lapin erämaassa.

    • 098797685

      Jos se takki on todiste siitä että hän on ollut kotona atm-jälkeen niin en olisi varma siitä. Voihan olla että ryöstön/raiskausken jälkeen on otettu takki ja menty kämpille zekkkaa jos siellä on muuta ryöstettävää. ja takki sinne jätetty hämäystä varten...???

    • hyvinoutoa

      Onkohan miesystäviä tai treffituttavuuksia kuvioissa mukana? Kukapa tietää?

    • kkkkkkkkkkkkk

      Heikinheimo on 49v perheetön nainen. Lesbo ? Joku entinen naisystävä aggressiivinen rekkalesbo tappanut ?

    • epäilen.stooria

      Outoo, onko edes missään Sipoossa vai kolkattu Malmille ja puhelin kulkeutunut jollekkin maksuna kamasta. Pitkät pyhät ja rahapula saa nistit sekaisin. Kannattais ettii Tapanilan pellot ja ojat ja siltarummut.

    • AINUTKOJOTAKIINNOSTAA

      Jotenkin tuntuu,että tämä Päivi olisi ollut työpaikka kiusattu,ei olisi enää halunnut palata töihin-meni jonnekkin "nuuksioon." putosi jyrkänteeltä-sairaskohtaus-itsemurha-tsm ja löytyy vasta keväällä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe