Mikä mun kaveria vaivaa?

VittuEttäVituttaa

Hei, olen 15 v tyttö ja haluaisin avautua nyt eräästä " kaveristani". Seki on siis tyttö ja 15 , ollaan myös samalla luokalla.

Tutustuttiin tän tytön kanssa ehkä joskus 4 luokalla ja oltiin siis aivan parhaat ystävät: naurettiin yhessä aina ja leikittiin kaikkea randomia ja tultiin tosi hyvin toimeen.
Se tyttö tuli siis vähän ns. " paremmasta" perheestä; äiti käyny yliopiston ja isä on joku opettaja amk:ssa ja isoveli kävi sillon lukion ib-linjaa.

Mutta sitten ku siirryttiin yläasteelle; kaikki muuttui. Enään sei puhu minule mittään ellen minä sano jotaki ensin ja sillonki sen vastaukset on luokkaa: " Aha, ok, kiva, just tai mmm"
Siis välitunnillaki vaan istutaan penkillä hiljaa, meä luokalla on kyllä yks poika jonka kanssa mie yleensä olen ja puhutaan eli ollaan hyviä kavereita, mutta se poikakaab ei tykkää tuosta tytöstä.
Sei ikinä soita tai laita viestiä, ei koskaan.
Se on jotenkin niin suorastaan outoa, ettei muka ikinä voi sitä viestiä laittaa, sitäpaitsi sei vastaa edes minun viesteihin, ingnooraa vaab ( en edes muista milloin viimeksi laiton sille viestin)
Meillä on yks ns " yhteinen kaveri" joka on menny yhtä ou'oksi: sillä kyllä ala-asteella riitti juttua ja oli niiiin mukava mutta yläasteella nyt sekään ei enään " keksi" mitään puhuttavaa, istuu vaan puhelimen kanssa.
Seki ennen laitto viestiä muttei enää.
Aina koulussa ku ollaa kolmestaa nii ne kaks alkaa puhuu jostai minecraftista, vaikka joo myönnän se on hyvä peli( xd) mutta ne AINA puhuu siitä. Se alakaa jo tympimään. Sitten ne suunnittelemalla suunnittelee jotain saatanan kaupunkireissuja, eli ollaan kaupoilla n. 1 1/2 h ja sitte syömää jotai hesburger-paskaa ja se oli siinä.

Aina tunnilla se tyttö on muka semmonen opettajan suosikki; aina istuu niin selkä suorana ja leuka pystössä, aina ku saa vastausvuoron se vastaa aina sillälailla oikein konemaisesti ja paskantarkasti.
Ei sillä olekkaab muita " kavereita" kuin minä, paitsi yhden lesbon ( joka oikeasti on lesbo!) se aina puhuu jostain saatanan transformereista ja my little
ponysta??

Mulla niin tympii ja suoraan sanottuna VITUTTAA. Että mien niinkö yhtää tiiä mitä mie oon niinkö tehny väärin, että mie ansaitten tämmöstä kohtelua??? Siis miten joku voi olla noin kylmä ettei kaverille, jonka on monta vuotta tuntenu, ei voi hengeneestä sanoa mittään mutta jolleki vitun sekasikiö lesbolle kyllä juttua riittää jonka se on tuntenu hädin tuskin ehkä pari viikkoa??
Miten joku ihminen voi olla ees tuommonen? ;_;
Mulla niin ottaa aivoon ku mie ees ajattelen sen ihmisen naamaa, saatana.

Nykyään en minäkään ees yritä puhua mittää, kun en vaa jaksa tuommosta tyhjänpäivästä tolloilua, jos se sanois suoraan mikä olis, tai jos ei haluiais olla enää minun kanssa niin oisin ihan fine sen asian kanssa mutta ei. Vitun tuppisuuna vaan istutaan.

En jaksa enään olla tuommosen kaveri, mutta toisaalta minula jotenki säälittää se joten en ole uskaltanu ns. " jättää" sitä.
Mitä minun pitäs tehä, oon kyllä aika neuvoton ja hämilläni.

2

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haahaa, vitun paska

    • Jätä hänet vain. Tuskin se häntä haittaa. Jos haittaa, on se oma vika.
      Voisit ensin toki myös puhua hänelle asiasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe