Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

TOPFIELD TF 6200HD ja salauksien purku

Vierailija134679

Help!

Miten ihmeessä maksukavan salauksen purku onnistuu Topfield TF-6200HD boksista? Ohjeissa kerrotaan näin:

Aloita salatun ohjelman toisto (ohjelman jälkeen joko keltainen tai kelt./vihreä dollarin kuva).
Paina rec-näppäintä aloittaaksesi kopioinnin (voit käyttää 4 kertaista kelausta, tämä ei vaikuta kopioon).
Kopioitu tiedosto tulee arkiston päähakemistoon (COPY-1) lisättynä tiedoston nimeen.(ohjelman jälkeen vihreä dollarin kuva).
Tarkasta, että kopiointi on onnistunut (alussa saattaa esiintyä muutaman sekunnin nykimistä).
Poista alkuperäinen ohjelma.

MUTTA, painetaako rec -näppäintä koko tallennuksen ajan vai alussa kerran? Entä mitä sitten kun tallennus lopetetaan? Annetaako ohjelman mennä loppuun itsekseen, lopetetaanko se STOP nappulalla vai painamalla uudestaan REC näppäintä vai kuinka? Kaikkea on kokeiltu mutta tuota COPY-1 tiedostoa ei vaan tuonne tule. Aaaargh!!!!!!!!!

12

1914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohjekirja_on_ihan_seko

      Olethan hankkinut maksukanavakortin operaattorilta ja CI kortinlukijan, jotka olet asiaankuuluvasti linkitänyt keskenään? Onhan nämä paikallaan digiboksissasi sekä tallennuksen että toiston aikana?
      Kannattaa muuten ostaa uutuusmalli, sillä vaikka oma digiboksini on wanha Topfield, niin netissä olevan ohjekirjan kanssa huomaan olevani täysin hukassa. Käännöksen on tehnyt joku kääntäjärobotti, sillä teksti on todella huonoa suomea. Maksukortistakaan ei ole kuin pari lausetta. Koko purkin testaus on näköjään jätetty loppukäyttäjälle, joten ei muuta kuin palautetta havaituista ongelmista sylttytehtaalle!

      • Vierailija134679

        On linkitetty ja on hankittu ja paikallaan on. Hyvinpä tuo tallentaa mutta toisto nykii. Ääni ja kuva tulee eri aikaan. Boksikin on just ostettu suht uusi malli. Viestiä lähti topfieldille. Joku kikka tossa on mutta mikä! Ohjekirjassa ei luonnollisesti ollut kun pari sivua, toi aiempi ohje on netistä ukk sivuilta.


      • Ohjekirja_on_ihan_seko

        http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/FinTop/Products/TF-6200HD-1TB löytyy ohjekirja, joka on todella puutteellinen. Siinä on käytetty jopa vanhojen versioiden kuvia sotkemassa asiaa;)
        Jos olet DNA:n kaapeliverkossa, niin ongelmat saattavat johtua siitä, että DNA lähettää EPG:n isona pakettina, joka on tuottanut ongelmia ainakin vanhemmille versioille. Lisäksi pitää muistaa, että vaikka voi tallentaa useita kanavia samanaikaisesti, niin se onnistuu vain kahdesta eri kanavanipusta, koska on vain kaksi viritintä. Tämä kannattaa muistaa, kun ohjelmoit tallennuksia.
        Kuvan ja äänen epätahti viittaa laitteen ongelmaan. Muutama meikäläisen digiboksi vaati aikanaan tässä tilanteessa bootin: Sähkötöpseli pois seinästä hetkeksi, niin uudelleen käynnistyttyään boksi oli taas jonkin aikaa synkassa.


      • Vierailija134679

        Anvian kaapeliverkossa ollaan. Aiemmin Handanin boksi tallenti ilman salauksia mutta tässä on nyt oma systeeminsä. Ja nyt olen tallentanut ihan yhtä kanavaa kerralla joten siitäkään ei pitäis olla kyse. Tuosta kanavanippu asiasta luinkin aiemmin jostain. Toki valmistaja ei tätä infoa mainospuheissaan juuri viljele. Katsotaan mitä Topfield vastailee. Kellään muullako ei ole kokemuksia salauksen purkamisesta?


    • Simo72

      Itselläni on HD Conax CI kortti, jonka laatikossa pn operaattorille ilmoitettava PairingID. Lisäksi kortti jonka asentaa kyseiseen adapteriin, on oma koodinsa joka myöskin pitää kertoa operaattorille. näin toimituna maksukanavat alkaa toimia suht. pian, riippuu tietenkin keneltä kanavat on tilannut,

    • Hunskei

      Älkää vaan ostako tuota laitetta. Ostin 4 kuukautta sitten tuon laitteen. Ja alusta alkaen koko ajan jotain pikku vikaa. Sai vaihdettua laitteeni uuteen kun menin valittamaan vioista. Ja kuinka ollakkaan melkein samoja vikoja ja 1 iso vika . Ei pysty nauhoittamaan kanavapaketti D.n ohjelmia . Joku joku t2 viritin estää sen ..... Paskan möivät

      • verkonpainoksi

        On kyl täys P...a boxi vikaa vian perään,milloin tyhjenee kovo itsestään,maksukanavat tökkii,jumittaa jne...


    • kyllähänsesiitä

      Eikö tuon hintaisessa boksissa ole kortinlukija sisäänrakennettuna?.Mallissa 1410 on ainakin ja sitä olen myynyt asiakkailleni eikä ole valituksia tullut. Kortinparitus luonnollisesti tehtävä ja käyttöohjeet on tosi sekavat.

      • Ohjekirja_on_yhtä_sotkua

        Topfieldin ohjekirjat ovat mestariteoksia, sillä ne on käännetty koneella eikä kenelläkään ole ollut aikaa lukea läpi sen tuotosta. Käyttäjää esim. varoitetaan: "Seuraavassa osiossa esitellään monimutkaisia toimintoja, joita suositellaan edistyneille tietokoneen käyttäjille." => Kirjaimia ja sanoja puuttuu tai niitä on kirjoitettu yhteenpötköön. Oikolukuohjelman käyttökin olisi auttanut pahimpien virheiden suhteen. Jos kuvat on kaapattu näytöstä, niin virheitä on sielläkin, kuten Salesana ja Suejaus. Teksti, joka on jäänyt pysyväksi nettisivulle: "Huom. Ohjekirjassa on vielä puutteita, jotka korjataan myöhemmin."

        TF6200HD on ollut myynnissä jo pari vuotta eikä se ole vieläkään testatutlaitteet.fi hyväksyttyjen listoilla eikä sitä enää kannata hyväksyttää. Tuntuu olevan tyyppivikojen kokoelma. Tämä hyväksynnän puuttuminen tarkoittaa sitä, että sen oma CI kortinlukija ei ole linkityskelpoinen operaattorin kanavakortin kanssa. Mikä lienee käytäntö tällä hetkellä? Jos tässä on kortinlukijalle erillinen paikka, niin silloin ongelman voi kiertää parittamalla kanavakortti kortinlukijan kanssa ja käyttämällä tätä paria Topfieldissä.


    • Maksava

      Kyseinen laite ostettu 07.12.2016 Ei onnistunut kuin kanavien haku,sitten alkoivat vaikeudet! Kun sai tallennettua, niin ei saanut katsottua tai ei voinut poistaa tallennusta. Huoltoon lähti! Kaksiviikkoa ollut,eikä ole mitään kuulunut! Kohta menee hermot ja pitänee ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamiehen!

    • Vitsikokolaite

      Älkää ostako tätä.
      Uskomaton moka topfieldiltä kun päästivät tämän markkinoille.
      Olen ollut aiempiin malleihin hyvin tyytyväinen, mutta tämän kanssa menee hermo.

    • Konnevesi

      Mitä ihmettä? Oletko rikollinen? Hyi häpeä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe