Henkilöllisyyksiä tuosta vaan

Hmhmhmhmh

Lainaus:

“Pakolaiset antoivat epätarkkoja tietoja koko ajan. He kertoivat minulle tarinoita, jotka eivät täsmänneet papereiden kanssa. Kun varmistin asioita työkavereiltani, ilmeni, että päivää aikaisemmin nämä samat pakolaiset olivat olleet heidän tykönään ja kertoneet taas aivan erilaisia tarinoita.”

“Kerran yksi asukas tuo luokseni käännytyspaperin kanssa. Hän halusi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Selitin asian hänelle ja hän meni pois.”

“Ei mennyt pitkään, kun tämä sama mies tuli työkaverini luokse ja näytti aivan uuden henkilöllisyystodistuksen uudella nimellä. Mies siirrettiin toiseen keskukseen.”

http://mvlehti.net/2016/01/19/vastaanottokeskuksen-tyontekija-kertoo-en-kesta-enempaa/

Eli kun joku sai hylkäävän päätöksen, niin jo seuraavana päivänä hänellä oli uusi henkilöllisyys. Toivottavasti Suomessa on kasvojen ja sormenjälkien tunnistusohjelmat aktiivikäytössä. Muutenhan tuosta ei tule mitään.

4

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Neppariz

   Älä lue mvlehteä kritiikittä. Ne jutut on keksittyä paskaa ilman lähteitä ja lehden perustajakin naureskelee ihmisten hyväuskoisuudelle. Keksippä mikä tahansa lehden linjaa mukaileva rasistinen juttu mv:lle nii kohta siitä on "uutinen" kirjotettu. Kokeileppa. 95% niistä asioista ei ole totta. Se on vihasivusto. Ja perustaja ja jotku kirjoittajat on tuomittuja rikollisia.
   http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/23/valheenpaljastaja-uutista-helppo-matkia
   "Mitä vittua -sivusto (vastedes tässä tekstissä MV), joka yhdistelee keksittyjä "uutisia", huhuja, huuhaata ("ruokasooda parantaa syövän") ja salaliittoteorioita (erityisesti WTC-iskuihin liittyviä).

   Sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä journalismin kanssa, eikä mihinkään sen julkaisemaan pidä mennä luottamaan"

   • Näytöillä-kääntynyt

    Tietenkään mihinkään ei pidä täysin kritiikittömästi luottaa, mutta niin vain on, että MV-lehdestä saa informaatiota, jota ei valtamediasta saa. Ei siellä mitään keksittyjä juttuja ole. Joitakin mielipidekirjoituksia siellä tosin julkaistaan, jotka voivat olla ihan mitä tahansa, mutta jos ei osaa itse erotella niitä oikeiden uutisten joukosta, niin siitä saa syyttää itseään samaan tapaan kuin siitä, jos ei erota sanomalehden yleisönosaston kirjoituksia oikeista uutisista.

    Kun esim. ensimmäisen kerran alkusyksystä kävin MV-lehden sivuilla, silmiin osui juttu turvapaikan hakijasta, joka vastaanottokeskuksen ulkopuolella oli sanonut suomalaiselle: "Miten niin en muka saa raiskata niinkuin haluan?" Koska silloin ei vielä tämä raiskausaalto ollut päässyt nykyisiin mittasuhteisiinsa, ja koska olen ollut "kaikkien kulttuurien juhlija", pidin juttua törkeänä muukalaisvastaisena propagandana.

    Mutta niin vain näyttää "turvapaikan hakijoiden" näyttöjen perusteella siltä, että ei ollut mitään omasta päästä tempaistua tai vääristelevää propagandaa tuokaan juttu, vaan vain tosiasia siinä oli kerrottu niinkuin se oli tapahtunut. Muille kuin vajakeille on jo selvinnyt, että "turvapaikan hakijoiden" joukossa on paljon (ei kaikki) sellaisia ihmisiä, jotka ajattelevat tuolla tavalla ja jotka pitävät oikeutenaan raiskata, ja se näkyy.

    Sinunkin pitäisi perehtyä asioihin ja hankkia tietoa niistä ainoista lähteistä, josta sitä saa. Ei nuo jutut vastaanottokeskuksista tosiaan ole keksittyjä (tappamiset, tappelut, uhkailut, raiskaukset, SPR:n työntekijöiden seksisuhteet asiakkaiden kanssa, jne). Jollei vaihtoehtolehdistö eri puolilla Eurooppaa noita olisi julkaissut, valtamedia olisi todennäköisesti ollut kaikesta ihan hiljaa.

    Mukana on usein aitoa videomateriaalia paikan päältä, ja eivät ne mitään väärennettyjä videoita ole. Meno on aika villiä. Paikat ja huonekalut on usein niissä keskuksissa aivan päreinä, kun joku taas on päässyt vauhtiin. Kyseessä on tosiaan melkoinen paskasakki, joka Eurooppaan on viime syksystä lähtien tullut.


   • Näytöillä-kääntynyt

    Lainaus YLE:n linkistä: "...riippuu ihmisten medialukutaidosta..."

    Valitettavasti todellinen medialukutaito paljastaa YLEn "Valheenpaljastajan" ideologiseksi hömppistiksi. Silkkaa tyhjää höpötystä, joka pyrkii tosiasioiden esiintuomisen sijaan edistämään poliittisesti korrektia sensuuria ja aivan tietynlaista ideologista agendaa. Kaikista seurauksista riippumatta. Edesvastuutonta "tiedottamista", tai siis paremminkin tiedottamatta jättämistä.

    Kovasti "Valheenpaljastaja" joltakin närkästyspohjalta tai ammattilaisuuden puutteen pohjalta moitti MV:tä, mutta eipä vaan osoittanut ainoatakaan valhetta sen uutisoinnissa. Jos olisimme vain näiden "oikeiden ammattilaisten " tiedottamisen varassa, niin tietoa vailla jäisimme. Tiedon puutteessa kohtalomme olisi silloin väistämättä sama kuin Ruotsissa, jossa kaikki maahanmuuttajiin liittyvät tieto on pidetty lehdistön ja viranomaisten yhteisestä sopimuksesta salassa, ja kaikki todellinen tiedottaminen ja maahanmuuttopolitiikkaa koskevat kriittiset mielipiteet on leimattu rasismiksi niin, että ihmisiltä on jopa katkenneet urat jos ovat uskaltautuneet arvostelemaan maahanmuuttopolitiikkaa. Tietojen pimittämisen takia maan raiskausluvut pääsivät 15-kertaistumaan 40:ssä vuodessa kenenkään tietämättä siitä mitään. "Poliittisesti korrektit" uutiset Suomessakin mm. kertoivat "seitsemän ruotsalaisen" tekemästä raa'asta joukkoraiskauksesta ruotsinlaivalla, kun tekijät olivat tosiasiassa Ruotsissa asuneita muslimeja (arabeja ja somali), joilla ei ollut vielä edes Ruotsin kansalaisuutta. Valtamedian uutisiin ei voi luottaa "poliittisesti korrektissa" lehdistön ja viranomaisten harjoittaman "itsesensuurin" ja valikoivan tiedottamisen ilmapiirissä, jossa joskus esitetään joskus jopa niin rankasti vääristeltyä totuutta, että sitä ei juurikaan erota täysimittaisesta valheesta.
    Ruotsi on jo menetetty tapaus, mutta meillä vielä ON mahdollisuus vaikuttaa asioiden kehitykseen. Päätöstemme ja mielipiteen muodostuksemme tueksi tarvitsemme tietoa, ja "Valheenpaljastajan" kaltaiselta YLEn toimittajalta sitä tietoa ei saa.


  • niin_vaihtuu

   se on sellainen juttu, että YLE:n maine puolueettomana tiedonvälittäjänä on ...mennyt ja illuusio. En tiedä ketä se palvelee, mutta en soimaisi mv- lehteä suoraan.

   mv- lehti yhdistelee ja julkaisee valikoiden toisten tekemiä uutisia. YLE on sentään verovaroin ylläpidetty laitos, jonka soisi noudattavan journalistin etiikkaa. Mitä se sitten tarkoittaakaan - tässä ajassa.

   mv- lehdellä on tehtävänsä, seuraan sitä ilmiön vuoksi. Ihmisillä on oikeus kritisoida tällä hetkellä käynnissä olevaa invaasiota ja kansainvaellusta.

   Suomalaiset ovat tottuneet pakottamaan toisensa rehelliseen peliin, mutta niin ei ole muissa maissa. Ja ne tulijat tuovat tapansa. Mitä tahansa, että pääsee maahan. Siellä on varmaan rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä joukossa, mutta vilpittömyyskin on määrittelykysymys.

   Yksikään pahoinpidelty, raiskattu tai ryöstetty ei ole hyväksyttävää näiden tulijoiden toimesta. EI yksikään. Ei ole mitään hyväksyttävää uhrimäärää, joka hallitus voi hyväksyä, että saadaan nämä mamut sijoitettua maahan.

   Tämä yhteiskunta ei kestä tällaista painetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   4100
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   184
   3618
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   278
   2555
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   58
   1751
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1662
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   72
   1652
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   1059
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   139
   884
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   828
  Aihe