Henkilöllisyyksiä tuosta vaan

Hmhmhmhmh

Lainaus:

“Pakolaiset antoivat epätarkkoja tietoja koko ajan. He kertoivat minulle tarinoita, jotka eivät täsmänneet papereiden kanssa. Kun varmistin asioita työkavereiltani, ilmeni, että päivää aikaisemmin nämä samat pakolaiset olivat olleet heidän tykönään ja kertoneet taas aivan erilaisia tarinoita.”

“Kerran yksi asukas tuo luokseni käännytyspaperin kanssa. Hän halusi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Selitin asian hänelle ja hän meni pois.”

“Ei mennyt pitkään, kun tämä sama mies tuli työkaverini luokse ja näytti aivan uuden henkilöllisyystodistuksen uudella nimellä. Mies siirrettiin toiseen keskukseen.”

http://mvlehti.net/2016/01/19/vastaanottokeskuksen-tyontekija-kertoo-en-kesta-enempaa/

Eli kun joku sai hylkäävän päätöksen, niin jo seuraavana päivänä hänellä oli uusi henkilöllisyys. Toivottavasti Suomessa on kasvojen ja sormenjälkien tunnistusohjelmat aktiivikäytössä. Muutenhan tuosta ei tule mitään.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neppariz

      Älä lue mvlehteä kritiikittä. Ne jutut on keksittyä paskaa ilman lähteitä ja lehden perustajakin naureskelee ihmisten hyväuskoisuudelle. Keksippä mikä tahansa lehden linjaa mukaileva rasistinen juttu mv:lle nii kohta siitä on "uutinen" kirjotettu. Kokeileppa. 95% niistä asioista ei ole totta. Se on vihasivusto. Ja perustaja ja jotku kirjoittajat on tuomittuja rikollisia.
      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/23/valheenpaljastaja-uutista-helppo-matkia
      "Mitä vittua -sivusto (vastedes tässä tekstissä MV), joka yhdistelee keksittyjä "uutisia", huhuja, huuhaata ("ruokasooda parantaa syövän") ja salaliittoteorioita (erityisesti WTC-iskuihin liittyviä).

      Sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä journalismin kanssa, eikä mihinkään sen julkaisemaan pidä mennä luottamaan"

      • Näytöillä-kääntynyt

        Tietenkään mihinkään ei pidä täysin kritiikittömästi luottaa, mutta niin vain on, että MV-lehdestä saa informaatiota, jota ei valtamediasta saa. Ei siellä mitään keksittyjä juttuja ole. Joitakin mielipidekirjoituksia siellä tosin julkaistaan, jotka voivat olla ihan mitä tahansa, mutta jos ei osaa itse erotella niitä oikeiden uutisten joukosta, niin siitä saa syyttää itseään samaan tapaan kuin siitä, jos ei erota sanomalehden yleisönosaston kirjoituksia oikeista uutisista.

        Kun esim. ensimmäisen kerran alkusyksystä kävin MV-lehden sivuilla, silmiin osui juttu turvapaikan hakijasta, joka vastaanottokeskuksen ulkopuolella oli sanonut suomalaiselle: "Miten niin en muka saa raiskata niinkuin haluan?" Koska silloin ei vielä tämä raiskausaalto ollut päässyt nykyisiin mittasuhteisiinsa, ja koska olen ollut "kaikkien kulttuurien juhlija", pidin juttua törkeänä muukalaisvastaisena propagandana.

        Mutta niin vain näyttää "turvapaikan hakijoiden" näyttöjen perusteella siltä, että ei ollut mitään omasta päästä tempaistua tai vääristelevää propagandaa tuokaan juttu, vaan vain tosiasia siinä oli kerrottu niinkuin se oli tapahtunut. Muille kuin vajakeille on jo selvinnyt, että "turvapaikan hakijoiden" joukossa on paljon (ei kaikki) sellaisia ihmisiä, jotka ajattelevat tuolla tavalla ja jotka pitävät oikeutenaan raiskata, ja se näkyy.

        Sinunkin pitäisi perehtyä asioihin ja hankkia tietoa niistä ainoista lähteistä, josta sitä saa. Ei nuo jutut vastaanottokeskuksista tosiaan ole keksittyjä (tappamiset, tappelut, uhkailut, raiskaukset, SPR:n työntekijöiden seksisuhteet asiakkaiden kanssa, jne). Jollei vaihtoehtolehdistö eri puolilla Eurooppaa noita olisi julkaissut, valtamedia olisi todennäköisesti ollut kaikesta ihan hiljaa.

        Mukana on usein aitoa videomateriaalia paikan päältä, ja eivät ne mitään väärennettyjä videoita ole. Meno on aika villiä. Paikat ja huonekalut on usein niissä keskuksissa aivan päreinä, kun joku taas on päässyt vauhtiin. Kyseessä on tosiaan melkoinen paskasakki, joka Eurooppaan on viime syksystä lähtien tullut.


      • Näytöillä-kääntynyt

        Lainaus YLE:n linkistä: "...riippuu ihmisten medialukutaidosta..."

        Valitettavasti todellinen medialukutaito paljastaa YLEn "Valheenpaljastajan" ideologiseksi hömppistiksi. Silkkaa tyhjää höpötystä, joka pyrkii tosiasioiden esiintuomisen sijaan edistämään poliittisesti korrektia sensuuria ja aivan tietynlaista ideologista agendaa. Kaikista seurauksista riippumatta. Edesvastuutonta "tiedottamista", tai siis paremminkin tiedottamatta jättämistä.

        Kovasti "Valheenpaljastaja" joltakin närkästyspohjalta tai ammattilaisuuden puutteen pohjalta moitti MV:tä, mutta eipä vaan osoittanut ainoatakaan valhetta sen uutisoinnissa. Jos olisimme vain näiden "oikeiden ammattilaisten " tiedottamisen varassa, niin tietoa vailla jäisimme. Tiedon puutteessa kohtalomme olisi silloin väistämättä sama kuin Ruotsissa, jossa kaikki maahanmuuttajiin liittyvät tieto on pidetty lehdistön ja viranomaisten yhteisestä sopimuksesta salassa, ja kaikki todellinen tiedottaminen ja maahanmuuttopolitiikkaa koskevat kriittiset mielipiteet on leimattu rasismiksi niin, että ihmisiltä on jopa katkenneet urat jos ovat uskaltautuneet arvostelemaan maahanmuuttopolitiikkaa. Tietojen pimittämisen takia maan raiskausluvut pääsivät 15-kertaistumaan 40:ssä vuodessa kenenkään tietämättä siitä mitään. "Poliittisesti korrektit" uutiset Suomessakin mm. kertoivat "seitsemän ruotsalaisen" tekemästä raa'asta joukkoraiskauksesta ruotsinlaivalla, kun tekijät olivat tosiasiassa Ruotsissa asuneita muslimeja (arabeja ja somali), joilla ei ollut vielä edes Ruotsin kansalaisuutta. Valtamedian uutisiin ei voi luottaa "poliittisesti korrektissa" lehdistön ja viranomaisten harjoittaman "itsesensuurin" ja valikoivan tiedottamisen ilmapiirissä, jossa joskus esitetään joskus jopa niin rankasti vääristeltyä totuutta, että sitä ei juurikaan erota täysimittaisesta valheesta.
        Ruotsi on jo menetetty tapaus, mutta meillä vielä ON mahdollisuus vaikuttaa asioiden kehitykseen. Päätöstemme ja mielipiteen muodostuksemme tueksi tarvitsemme tietoa, ja "Valheenpaljastajan" kaltaiselta YLEn toimittajalta sitä tietoa ei saa.


    • niin_vaihtuu

      se on sellainen juttu, että YLE:n maine puolueettomana tiedonvälittäjänä on ...mennyt ja illuusio. En tiedä ketä se palvelee, mutta en soimaisi mv- lehteä suoraan.

      mv- lehti yhdistelee ja julkaisee valikoiden toisten tekemiä uutisia. YLE on sentään verovaroin ylläpidetty laitos, jonka soisi noudattavan journalistin etiikkaa. Mitä se sitten tarkoittaakaan - tässä ajassa.

      mv- lehdellä on tehtävänsä, seuraan sitä ilmiön vuoksi. Ihmisillä on oikeus kritisoida tällä hetkellä käynnissä olevaa invaasiota ja kansainvaellusta.

      Suomalaiset ovat tottuneet pakottamaan toisensa rehelliseen peliin, mutta niin ei ole muissa maissa. Ja ne tulijat tuovat tapansa. Mitä tahansa, että pääsee maahan. Siellä on varmaan rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä joukossa, mutta vilpittömyyskin on määrittelykysymys.

      Yksikään pahoinpidelty, raiskattu tai ryöstetty ei ole hyväksyttävää näiden tulijoiden toimesta. EI yksikään. Ei ole mitään hyväksyttävää uhrimäärää, joka hallitus voi hyväksyä, että saadaan nämä mamut sijoitettua maahan.

      Tämä yhteiskunta ei kestä tällaista painetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe