Vittumaisia Joensuulaisia työpaikkoja

vittumainentyöpaikka

Olin vittumaisessa työpaikassa Honkalampi säätiössä salpakadulla.Kahvinkeitto oli kielletty taukojen aikana.Oletko sinäkin vittumaisessa työpaikassa joensuussa,jossa on esim.kahvinkeitto kielletty tai muita vittumaisa rajoituksia?

142

6684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vittumainensalpakatu1

      Olin vittu. Vittu salpakadulla minäkin. vittumaista oli onneks loppu

      • Iso-boss

        Älä viitti lässyttää v*tun työrajoitteinen laiska-petteri-lintsari. Te ette tarvitse kuin kraanavettä, vessan pytystä koukattuna.


      • Anonyymi
        Iso-boss kirjoitti:

        Älä viitti lässyttää v*tun työrajoitteinen laiska-petteri-lintsari. Te ette tarvitse kuin kraanavettä, vessan pytystä koukattuna.

        "Iso-Boss" voi hemmetti mikä pelle luultavasti joku vanhempiensa luona asuva muka fiksu iki opiskelija.


      • Anonyymi

        Minäpä olin tuossa Aavarannan lappamolla yhen kesän. Oli tosi tympeetä hommaa. Lapettiin vettä laguunista toiseen. Varmaan se laguuni, johon lapettiin, vuoti jotenkin, kun ei se vedenpinta noussut yhtään koko kesänä. Eikä pomoja missään ja lapot ihan surkeita. Onneksi ei ollu tulosvastuuta.


    • työmv

      on kiinni omistajasta työnjohdosta työntekijöistä.omistaja jos haluu päteä tai on mielisairas ta muuten hullu esim.firmalla menee huonosti ym.työnjohtaja epäpätevä tai pelkää omistajia muuten sairas yksilö purkaa pahaa oloaan työntekijöihin kun ei uskalla sanoa omistajille pelko työpaikasta.työntekijä laiska ammattitaidoton nuolija pomon edessä täys pelle akka ym.kateellinen selkäänpuukkottaja muita työntekijöitä kohtaan kun ei perjää omassa työssään.on jns firmoista kokemuksia niin isoista kuin pikku firmoista.yleensä joka firmassa on oma akka lauma nuolenta seläntakan puhuminen toisen työn vaikeuttaminen ym.laiskat yleensä nuolevat luonteenlaatu vaikuttaa moneen asiaan meneekö hameen alle.esim.firman tyky päivä ihan ok vois olla lipo päivä.kyllä hyvä työilma on kaiken a ja o.joskus tietysti tulee ongelmia mutta ne selviävät ja kaikki taas toimii.

      • Palataan2v.kuluttua

        Hei te kaikki joensuulaiset kirjoitusvammaiset.
        Käykää peruskoulu loppuun ensin.
        Puhutaan sitten työharjoittelu asioista, eikö totta?


      • Trui

        Just ajattelin samaa. Äärimmäisen hämmentävä ja epäselvä teksti, jonka sisältö ei nyt oikein auennut!


      • ite_oot
        Palataan2v.kuluttua kirjoitti:

        Hei te kaikki joensuulaiset kirjoitusvammaiset.
        Käykää peruskoulu loppuun ensin.
        Puhutaan sitten työharjoittelu asioista, eikö totta?

        Opettele itse. Työharjoitteluasioista on yhdyssana.


      • kakekuniätni
        Trui kirjoitti:

        Just ajattelin samaa. Äärimmäisen hämmentävä ja epäselvä teksti, jonka sisältö ei nyt oikein auennut!

        nii kake ku niät ni.


      • Anonyymi
        Palataan2v.kuluttua kirjoitti:

        Hei te kaikki joensuulaiset kirjoitusvammaiset.
        Käykää peruskoulu loppuun ensin.
        Puhutaan sitten työharjoittelu asioista, eikö totta?

        Hei sinä omastamielestäsfiksu jos niin häiritsee kirjoitusasu täällä menisitkö takaisin sinne paskaakorvienvälissä maailmaasi ja olisit ihan hiljaa.


      • Anonyymi

        Aika usein se työntekijäkin on aika bimbo. On tää nähty.


    • hanjalat

      olen ollut monessa joensuulaisessa firmassa on kahdenlaisia firmoja vittumaisia ja erittän vittumaisia hyviä ei ole omalle kohdalle sattunut.

      • Anonyymi

        Tosihan se on, harvemmin sattuu hyviä firmoja vittumaiselle työntekijälle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tosihan se on, harvemmin sattuu hyviä firmoja vittumaiselle työntekijälle.

        Heh


    • Kelpo_työntekijä

      Älkää puhuko paskaa. Itsestä se suurimmaksi osaksi on kiinni onko työpaikka kelju vai hyvä. Pysykää työttömänä helvetin narisijat. Itse olette vittumaisia työntekijöitä.

      • kyttäilyätyöpaikalla

        Taitaa joku narsisti pikkupomo siinä purkaa vittumaisuuttaan.Näitä psykopaatti pomoja riittää kyllä joensuussa.


    • kaffeoleee

      Jos olit niin paska työntekijä, ettet osannut edes kahvia keittää. Tämän vuoksi kahvinkeittokielto.

      • Persjalkanen

        Hei etkö lukenut tekstiä,siinä kerrottin,että työpaikka kieltää kahvinkeiton,siihen ei voi työntekijä vaikuttaa.


      • no-vittu

        Ompas ollut vittumaisen surkeita kahvinkeittäjiä koko lössi, kun kaikilta pitänyt vittu kieltää kahvinkeitto. Opettelisivat vittu keittämään kahvia, ennen kuin hakevat työpaikkaa vittu.


      • Tiskirättinä

        Olen tiskirätti tiedän sen ja ylpeä sellainen.


    • Vitun_kommari

      Ei se ole työnantajan asia kahveja tai kahvinkeittomahdollisuuksia järjestää. Keitä kahvi kotonasi ja kaada termospulloon ja vie työpaikallesi ja juo lakisääteisen kahvitauon aikana, niin ei tarvitse täällä uikuttaa. Kaikki pitäisi valmiiksi eteen kantaa ja kaikkea ylimääräistä ollaan vaatimassa. Ja kun ei saada niin lapselisesti vittua aletaan vatkuttamaan. Häpeäisit edes jos osaat!

    • yiuy

      honkalampi säätiö kehitysvammaisten suojatyöpaikka kun et muualla pärjää.paiholan vaikeavammainen on työnjohtajana.valittaa joka asiasta.

    • Persjalkanen

      Tarinoita mutta ei oikeata tietoa.Ei työnantajan tarvitse mitään kahvinkeittoja järjestää,vaan on aika lailla normaalia monessa työpaikassa taukotiloissa,että siellä voi keittää kahvit omaan laskuun,eikä vedota paloturvallisuusriskiin ja kielletä kahvinkeitto ja kahvinkeitin.Onkohan näin toimittu monessakin työpaikassa joensuussa?Honkalampi säätiössä ei ole kehitysvammaisia,joten sekin tieto väärä.Mielnterveysongelmiin on helppo vedota,kun ei tiedä asiasta mitään,vaan luulee tietävänsä.

    • kettuv

      kahvin keitosta nariseminen kertoo kyllä ettei kaikki ole kohdallaan pitää päästä pätemään kun äly ei riitä.

    • vapax

      kahvin keitto kuuluu kahvitaukoon.kuten tupakkatauko,pohdiskelutauko eli tuumaus tauko.en välitä pikkukympeistä,ja nilviäisistä,tyhjät tynnyrit kolisevat kaikkein eniten.

      • Anonyymi

        Kahvin keitto tupakan poltto radionkuuntelu ei kuulu työhön kuntouttavassa työtoiminassa työttömät eivät kuuntele edes radiota tässä yksi vittumainen paikka


    • Trosskydd

      Työpaikassani on taukojen aikana tupakointi kielletty.Haisee kuulemma pahalle lasten mielestä ja on huono tapa,kyllä arsyttää moinen kielto työpaikalla.Olen aktiivinen tupakoitsija ja hermoja alkaa kiristämään n.45min. kuluttua viime tupakasta.Kyllä työntekijän pitäisi olla oikeutettu polttamaan tupakkaa töissä.Ymmärrän kyllä,jos kahvinnauttiminen on kielletty,mutta tupakan kieltäminen se vasta on törkeää,vaikka työskentelen lasten parissa,niin tupakoinin pitäisi olla oma asia.

      • no-vittu

        Sä et tajua miten pahalta haiset! Se tupakan savu tarttuu vaatteisiin ja hengitykses heisee vanhukselle.


      • Anonyymi

        Nii, heh heh hoh hoh hoo......


    • kaikkikauniit

      HLS ja PunaMusta.

      • Kiinnostunnut

        Mikä on hls ja mikä ongelma punamustassa?


      • kaikkikauniit

        Honkalampisäätiö. Minä tosin en ollut noissa harjoitteluhommissa joten käsitin väärin. Olin ihan palkkatyössä. Punamustassa nyt on ne ongelmat mitä yleensä isoissa tehtaissa: kuppikunnat ja kun niihin et kuulu niin jo soi. Voit lepuuttaa persiettä siellä niinkuin tykkäät ja etenet mutta odotappas kun teet töitä...Hyih! Enkä ole ainut tätä mieltä.


    • matuskam

      laakkosella karjalaisella on omistajien pelko kova naurettavia automyyjiä ym oli takavuosina.nuoltiin edessä oltiin ylimielisiä muita kohtaan mentiin yrjön hameen alle onneksi ovat eläkkeellä.

    • matox

      pikku firmat isännät leikkivät isoa johtajaa.huvittavia pellejä.kurkkupurkki firmat, oy ämpäri yritys ab.kaikki nousee päähän kun on tarpeeksi tyhjä pää.

    • Pillereissäuusiotorilla

      Vieläkö se "kuljetuspäällikkö" pyörii kierrätystorilla?Onko kierrätystorilla miten vittumainen meininki nykyään?

    • raket

      teen urakalla töitä keitän kahvia kun huvittaa juon syön rauhassa.työt hoituu.ollaan aikataulussa.

    • Aaivaan

      Tiedän mitä tarkoitat! Honkalampisäätiötä mainostetaan hyvänä paikkana, mutta ei se sitä ole. Oma vastuu henkilöni siellä ei tiennyt mistään mitään, piti itseään muita huomattavasti tärkeämpänä ja haukkui muita. Koskaan en tule sitä paikkaa kenellekään hyvänä mainostamaan. Tiedän että omasta käyttäytymisestä kaikki lähtee, mutta kun mikään ei auttanut.

      • JR_Honkalampisäätiöstä

        Olin siellä minäkin.Mitään hyvää en voi kellekään kertoa kyseisestä paikasta.Pikkutarkkoja ohjaajia kyllä riittää. Haukkuva vastuuhenkilö on kyllä tiedossa lähes kaikilla,jotka siellä ovat olleet vähänkin pitempään.Itsekin tein työni tunnollisesti noudattamalla myös taukoaikoja,mutta ei sekään riittänyt,vaan honkalampi-säätiö kirjoitti minulle loppuraporttiin,että ei tarpeeksi tuottava oikeaan työhön,elikkä liian hidas olen heidän mielestään.Olen kuitenkin ollut elämäni aikana useissa paikoissa töissä ja kursseilla ja aina on tullut vähintään hyvä lausunto.Esitäpä sitten tollainen lausunto työnantajalle,niin voi vaan kuvitella mitä tykkäävät.Honkalampi-säätiö siis pahensi työtilannettani,joten eipä tule paikkaa ikävä.


      • aaivaan

        Niimpä. Minullekin tuli loppuraporttiin melkein kaikki negatiivista, vaikka kuinka yritin toimia oikein ja noudatin ohjeita. Samaa mieltä siitä että ompa kiva esittää semmoinen paperi työnantajalle sitten. Kannattaisi myös sinne keittiöön mennä joku tarkastaja... Ruoka ei aina ole ollut kypsää, tai on jo vanhaa. Keittiön säännösten mukaan ei sielläkään toimita oikein, emäntä jättää yksin sinne kun itse lähtee asioille tai jopa kotiin. Sitten tulee kuulemma haukut perästä, vaikka mitään väärää ei olisi tehty, yritetty pitää paikka pystyssä vaan.


      • Vinkkinro1

        Mitään Honkalampisäätiön paperia ei kyllä kannata esittää työnantajille. Niiden arvo on tasan 0 ja kaikki tietävät kyllä kyseisen paikan maineen.


      • homolampisäätiö
        aaivaan kirjoitti:

        Niimpä. Minullekin tuli loppuraporttiin melkein kaikki negatiivista, vaikka kuinka yritin toimia oikein ja noudatin ohjeita. Samaa mieltä siitä että ompa kiva esittää semmoinen paperi työnantajalle sitten. Kannattaisi myös sinne keittiöön mennä joku tarkastaja... Ruoka ei aina ole ollut kypsää, tai on jo vanhaa. Keittiön säännösten mukaan ei sielläkään toimita oikein, emäntä jättää yksin sinne kun itse lähtee asioille tai jopa kotiin. Sitten tulee kuulemma haukut perästä, vaikka mitään väärää ei olisi tehty, yritetty pitää paikka pystyssä vaan.

        Työharjoittelijaa/työelämävalmennuksessa/työkokeilussa olevaa ei saa jättää yksinään paikalle sellainen on työkkärin kanta. Eli vaikuttaisi siltä että ihan itse rikkovat lakia honkalampisäätiöllä, myös kannattaa tuosta asiasta kertoa työkkäriin, lisäksi työsuojelupiirille, ja tuosta keittiöntoiminnasta terveystarkastajalle.


      • OtaSelvääOikeuksistasi

        Olin kuntouttavassa siellä ja tein valituksen sosiaalitoimeen,sillä jättivät ilman ohjaajaa tekemään töitä.Kuntouttavan työtoiminnan lain mukaan ohjaajan on oltava paikalla.Sosiaalitoimi otti yhteyttä honkalampeen ja valittivat sieltä,että heillä oli silloin henkilöpulaa.Selitys ei kuitenkaan korvaa lain rikkomista,mutta honkalampi rikkoo lakia.Honkalampi-säätiö pystyy rikkomaan lakia,koska sosiaalitoimi,kela,te-toimisto ja honkalampi-säätiö ovat yhteistyössä.Kyseinen yhteistyö varmistaa sen,että siinä on yksittäinen työntekijä aika heikoilla puolustaessaan itseään ja oikeuksiaan.Tein lisäksi kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle honkalammen toiminnasta.Ohjaaja on tullut usein puhumaan työvaiheen kiireestä ja kyseinen toiminta on laitonta kuntouttavassa työtoiminnassa.Kuntouttavassa työtoiminta ei saa olla voittoa tuottavaa ja honkalampi tekee juuri niin ohjaajien yrittäessä puhua työvaiheen kiireestä,koska ovat tilausten määristä ja aikatauluista huolissaan,mutta kuntouttavassa työtoiminnassa jokainen on yksilö ja omien voimavarojen mukaan kuntouttavassa työtoiminnassa.Kuntouttavaa työntekijää ei saa painostaa kiireeseen,se on kuntouttavan lain rikkomista ja siitä voi ottaa yhtettä kaupungin sosiaaliasimieheen ja tehdä valitus.Itse tein valituksen tuosta kun ohjaaja tuli puhumaan kiireestä ja valituksen jälkeen kiireestä puhuminen loppui.
        Suosittelen ottamaan selvää kuntouttavasta laista,jos olet kuntouttavassa työtoiminnassa.Kuntouttavaa työtoiminnan lakia on rikottu suomessa todella paljon ja ihmisiä käytetty tai yritetty käyttää hyväksi ilmaisena työvoimana.
        Eduskunnan oikeusasiamiehelle kannattaa tehdä valitus,jos on tullut väärin kohdelluksi kuntouttavassa.Epäselvissä asioissa kannattaa kysyä omalta sosiaalivirkailijalta neuvoa.


      • Äläpelkää
        homolampisäätiö kirjoitti:

        Työharjoittelijaa/työelämävalmennuksessa/työkokeilussa olevaa ei saa jättää yksinään paikalle sellainen on työkkärin kanta. Eli vaikuttaisi siltä että ihan itse rikkovat lakia honkalampisäätiöllä, myös kannattaa tuosta asiasta kertoa työkkäriin, lisäksi työsuojelupiirille, ja tuosta keittiöntoiminnasta terveystarkastajalle.

        Keittiötoiminta on kovin läpinäkyvää,ei pidä alistua siihen.Pelolle ei saa antaa valtaa,vaan on vietävä asia eteenpäin.Kyllä viranomaiset auttavat,kun vaan rohkeasti ottaa heihin yhteyttä.


    • paihon

      pomot eivät ole päteviä.oma epäpätevyys pitää saada jotenkin peitettyä eli syyttämällä toisia,itse eivät pärjää toisessa firmassa missä pitäis tehdä töitä oikeasti ja pätevyyttä vaaditaan.

      • Paiholankirjoittajako

        Tämä taitaa ola näitä paihola tapauksia


    • Höögö

      Aa nyt ymmärrän. Tarkoitatte siis työharjoittelupaikkoja... Mitä jos ottaisitte itseänne niskasta kiinni, hankkisitte ammatin, kampaisitte naamanne ja pesisitte hiuksenne, ja menisitte IHAN oikeisiin palkkatöihin. Loppuu se narina ja unohtuu nuoruuden traumat ikävistä harjoittelupaikoista.

      • VittuiluaHonkalammella

        Ei ole mikään työharjoittelupaikka,vaan te-toimisto on sinne kiristämällä lähettänyt ilmaisiin töihin,ei siis makseta palkkaa.Palkaton työ on kuitenkin oikeaa työtä.Palkkaa ei siis makseta.,töitä tehdään ilman palkkaa,joko menee kaaliin,vai pitääkö rautalangasta vääntää.


    • tulinähtyä

      Tavaratori kuuluu samaan joukkoon.

    • Twisted_Honkalampi

      Honkalampi-säätiöstä tein kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle.On siellä niin kieroa meininkiä ilmaisen työvoiman kustannuksella.Lakia rikotaan ja todella näkyvästi.

    • Cafeha

      Cafe pepe sijaitsee siis kaupungin citymarketin tiloissa. "Omistaja" ottaa nuoria töihin. Jonka jälkeen potkii heidät ilman syitä pihalle. En suosittele.

      • Anonyymi

        Pepellä on tosi huono maine Joensuussa , tuttuja ollut töissä siellä ja tosiaan ovi käy tiuhaan , älkää ikinä edes menkö työharjoitteluun sinne , liekkö vara edes palkkoja maksaa kun firma huitelee miinuksella.


      • Anonyymi

        Luin tätä vanhaa viestiketjua mutta Pepe vetää johtosarjaa vielä tänäkin päivänä Joensuun huonoimpana työnantajana 🤣 mutta onhan siellä nyt uusia tuulia kun narsisti tytär on ravintolapäällikkönä🤣 pääsee isukki rauhassa pullon ääreen 🤣


    • rahix

      itse en tee töitä niin ei ole tullut vittumaisia työpaikkoja.mukava olla vapaa, päivä tuoppi, lepo,osinkoja tulee taas kohta,hiihtokelit paranevat,pilkki ilmat toivottavasti tulee kalaa.jos ei prisman kalatiski hyvä ottipaikka.

    • Tepi73

      Kaikki tiivistettynä. Työtävieruksuvat pikku paskiaiset kun eivät tienneet mihin lähtevät. Kannattaa varmaan vetää spiidiä nokkaan niinkuin keskussairaalassa... Hommaa uusityö ja painu vittuun häiritsemästä meitä rehellisiä työtekijöitä ja pomoja. Kumpa tulisi jonkinlaiset juhlat niin saatte nokkaanne kaikki. Tiedän kyllä ketä olette!

      • Kusekuppiis

        Vittunaama purkaa siinä elämänsä tylsyyttä jota katselee silmät kii!


    • nilk

      kateus on kova,kun on tyhmä niin on, sventuuva.

    • VenäläistenNuolijaPomo

      Joku kateellinen pikkupomo puolustamassa täällä niitä venäläispitoisia työpaikkojaan.
      Kyllä sitä ollaan niin katkeria,mutta itsepähän olette palkanneet niitä venäläisiä sinne töihinne ja nyt maksatte kovaa hintaa ja tuska viiltää rintaa.

    • Kahvilakulttuuri

      Cafe pepe ehdottomasti!

      • Kerrojotain

        Mikäs pepessä vika?


      • Anonyymi
        Kerrojotain kirjoitti:

        Mikäs pepessä vika?

        Eräs tuotantolaitos on aika kenkkumainen. jos et veljeile työnjohdon kanssa myös vapaa aikana. Jos suostut raportoimaan työyhteisön asioita ja mitä kukakin puhuu niin työ ja vapaa-aikana. Myös työkavereiden henkilökohtaisen elämän kyttäys ja raportointi työnjohdolle ja isomman saappat omaaville toimihenkilöille tuo sinulle eri vapauksia, esim. Helpommat työtehtävät ja työ tahtisikaan ei tarvitse olla niin mahtava, näin saat myös työaikasi päättää itse. Asialla ei ole mitään väliä oletko kuullut kaiken mitä ihmiset puhuu, voit tehdä omat päätelmät asiasta, koska sinua uskotaan ,olethan yksi niistä valituista


    • Anonyymi

      Pitää paikkansa monessa yrityksessä etenkin Itä-Suomessa on työelämän tapa.

    • Anonyymi

      On yleisesti tiedossa, että maantieteellisestä sijainnista riippumatta, työpaikan ilmapiiri alkaa nopeasti mätänemään, kun palkataan yksikin joensuulainen. Vastaavasti elämä työpaikalla raikastuu, kun joensuulainen lähtee pois.

      Karjalassa pisupäisyys on syvällä kansanluonteessa. Halutaan nostaa itseä ja hyötyä ihmisistä, joita painetaan alas. Nautitaan asioiden sotkemisesta ja ihmisten välien pilaamisesta. Halutaan tuhota toisen maine. Suurimmat ongelmien aiheuttajat kiekuvat samalla, kuinka ihania, päteviä ja hyviä ihmisiä itse ovat. Tuollainen meno ei ole tervettä.

      • Anonyymi

        Melkonen sepustus ja täyttä tuubaa...


      • Anonyymi

        Heti ensimmäisestä lauseesta huomasin, että taas joku ympyrää ajeleva nissanisti aukoo taas päätään. Noilla tietyn paikkakunnan erityistaipumuksilla ei ole mitään todellisuuspohjaa, vaan kommentti kertoo vain kirjoittajastaan.
        Kaivahan kakkakikkareet kengänpohjistasi ja niistä nenäsi (huolellisesti ja muita saastuttamasta tietysti).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkonen sepustus ja täyttä tuubaa...

        Pitää muuten tuo sepustus paikkansa..Sellaisia nämä karjalaiset..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitää muuten tuo sepustus paikkansa..Sellaisia nämä karjalaiset..

        nissan-puhetta.


    • Anonyymi

      Voipiko juuva tenua jos on töissä. Jos ei voi niin on paska työpaikka

      • Anonyymi

        Voijapitääkinjuosatenua


    • Anonyymi

      Phillips Medisize ja Thermo Fischer molemmissa teetetään vuorotyötä orjapalkalla.

    • Anonyymi

      Hiton vinkujat ja työnvieroksujat. Teistä nyt ei ole mihinkään eikä missään työpaikassa. Pysykää vain kelan leivissä, kaipa me teitä vielä toistaiseksi elätetään. Ettepähän ainakaan ole työmailla haittana pyöriässä ja surkeuttanne valittamassa.

      • Anonyymi

        Jep. Ohan se ny yhtä perskelettä jos palkkansa eteen pitäisi ihan vielä töitäkin alentua tekemään. Ihan natsivaltio tää suomi...


    • Anonyymi

      Cafe pepe saa äänen täältäkin paskimpien työpaikkojen joukkoon.

      • Anonyymi

        Kerro lisää mikä paikassa hiertää? Saitko sinäkin aiheetta potkut koeajalla ilman syytä?


    • Huonoa kohtelua kohtasin minäkin siellä.

      • Anonyymi

        Eikö annettu olla somessa työaikana eikä lakata rakennekynsiä?


    • Anonyymi

      Työnvieroksuja vötkylöiden mielestä kaikki työpaikat ovat v**tumaisia.

    • Anonyymi

      Vittumaisia ne on kaikki.

      • Anonyymi

        Jos työpaikalla on aina ruudinsavun käry ja voi veitsellä leikata ilmaa niin en suosittele kenellekään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos työpaikalla on aina ruudinsavun käry ja voi veitsellä leikata ilmaa niin en suosittele kenellekään.

        Juu ei töihin kannata mennä. Makaa vaan pankolla, kyllä äiti sinne leipomispäivänä aina piirakoita viskoo ja rahaahan tulee kelasta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu ei töihin kannata mennä. Makaa vaan pankolla, kyllä äiti sinne leipomispäivänä aina piirakoita viskoo ja rahaahan tulee kelasta...

        On varmaan nautinto tehdä töitä paikassa missä työilmapiiri on ahdistava!! Sinunlaiset ilmeisesti tykkää olla sellaisessa 💫 On tärkeää että viihdyt ja pidät työstä jota teet.Yksikin työkaveri tai pomo voi pilata ilmapiirin itsekkäällä ja kapealla katsannollaan.Miksi kärsiä huonossa työyhteisössä jos ei ole pakko!! Se ei ole laiskuutta tai työhaluttomuutta, vaan fiksut ihmiset ei vain halua olla nokittavana idioottien keskellä ja vielä naurettavalla palkalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On varmaan nautinto tehdä töitä paikassa missä työilmapiiri on ahdistava!! Sinunlaiset ilmeisesti tykkää olla sellaisessa 💫 On tärkeää että viihdyt ja pidät työstä jota teet.Yksikin työkaveri tai pomo voi pilata ilmapiirin itsekkäällä ja kapealla katsannollaan.Miksi kärsiä huonossa työyhteisössä jos ei ole pakko!! Se ei ole laiskuutta tai työhaluttomuutta, vaan fiksut ihmiset ei vain halua olla nokittavana idioottien keskellä ja vielä naurettavalla palkalla.

        Kuvailemasi tilanne on pelkästään esimerkki omasta sopeutumattomuudestasi ja yhteistyökyvyttömyydestäsi. Jos työpaikallasi on yksi kaveri tai pomo josta et pidä, niin sekö tekee työpaikasta huonon? Kuules, mitäs jos nyt katsoisit peiliin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On varmaan nautinto tehdä töitä paikassa missä työilmapiiri on ahdistava!! Sinunlaiset ilmeisesti tykkää olla sellaisessa 💫 On tärkeää että viihdyt ja pidät työstä jota teet.Yksikin työkaveri tai pomo voi pilata ilmapiirin itsekkäällä ja kapealla katsannollaan.Miksi kärsiä huonossa työyhteisössä jos ei ole pakko!! Se ei ole laiskuutta tai työhaluttomuutta, vaan fiksut ihmiset ei vain halua olla nokittavana idioottien keskellä ja vielä naurettavalla palkalla.

        Kannattaa ensin kartoittaa onko ilmapiiri muistakin ahdistava kuin sinusta. Ennenkuin lähtee nauttimaan julkisesti nimekkään ketjun työilmastosta...


    • Anonyymi

      Lisätään tähän listaan joensuun taidemuseo. Naama jos ei miellytä niin pihalle savustetaan, työntekijä sieltä

      • Anonyymi

        Siellä tuntuu ovi käyvän kun aina haut päällä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä tuntuu ovi käyvän kun aina haut päällä

        Ne etsii museolle kahvinkeittäjiä niin pääsee tärkeät kahville pullaa syömään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä tuntuu ovi käyvän kun aina haut päällä

        Todellakin tuntuu ovi käyvän melko tiuhaan tahtiin tuolla kun aina haut on päällä


    • Anonyymi

      en tajuu, mix yhdys sanoja ei osata kirjoittaa oikein.

      • Anonyymi

        Hah, kirjoitit kir joittaa yhteen... :)


    • Anonyymi

      Hinuri Antti

    • Anonyymi

      Pilkon "aikasi arvoinen". Parempi slogan työntekijän näkökulmasta olisi "paskankaan väärti"!

    • Anonyymi

      Eivätkö kahvitauot juuri edellytä kahvinkeittoa?

    • Anonyymi

      kaikki duunit on paskaa. vittu liksa sikahuono, kytätään, pitäs tehdä 24/7 duunii. sit kehitetään ja vaaditaan kaikkee. mä en ainakaan mene yhtikäs mihinkään orjaksi. oon käyny 1995 kopiksen ja ollut aikonaan postissa ja kiskalla siinä kaikki. työkkärin akat koetti pakottaa lisää paskaduuniin mut en menny! oon kelalainen eli kortistossa ja toimeentulotuella ja pärjään ok!

      • Anonyymi

        Onpa hieno elämä! Ihan kävisi kateeksi, jos kävisi kateeksi...


    • Anonyymi

      Ripulia on silti joka paikat täynnä. Vaikka käyn töissä niin ripulin tulo ei lopu koskaan.

    • Anonyymi

      Otin lopputilin 2vuotta sitten rahaa ei ole niin paljon,mutta elämän laatu on paljon parempi kuin vastaavana aikana huonossa työ paikassa. suosittelen jokaista puntaroimaan oman henkisen ja fyysisen olemuksen tila.

      • Anonyymi

        Totta että kannatta jokaisen puntaroida omaa henkistä ja fyysistä jaksamista huonossa työpaikassa. Että itse en nää huonoa työpaikkaa sen arvoisena että menee oma mielenterveys ja fyysinen tila huonoksi. Mieluummin sitä ottaa lopputilin ja karenssin kuin jää huonoon työpaikkaan kärsimään.


    • Anonyymi

      KESLA huonot palkat, huono johto, työntekijän arvostus täysi nolla, en suosittele kenellekkään. Usean vuoden talossa olleena vakavassa harkinnassa alan/ työpaikan vaihto.

      • Anonyymi

        Voin allekirjoittaa joka sanan, suosittelen jokaisen kiertämään tämän firman kaukaa. Tuntuu koko ajan olevan rekryt päällä. Ilmeisesti ovi käy nykyäänkin tiuhaan…


    • Anonyymi

      Olen kuullut sellaisestakin kuin karjalan kunnossapito, ei taida olla enää olemassa, onneksi. Oli kuulemma niin narsistinen johtaja ettei pahempaa.

    • Anonyymi

      Kaikki ihan paskoja.Älkää menkö mihinkään. Upotkoon pulju suohon kivijalkaa myöten.

    • Anonyymi

      😁🤪👍

    • Anonyymi

      En mene mihinkään paskapaikkaan paskapalkalla paskahommiin. Teen vaan hyviä hommia jossakin mukavassa puljussa saatana. Tai sitten en vittu tee mitään.

      • Anonyymi

        Ja ei kun työttömyyskorvausta taas odottelemaan...


    • Anonyymi

      Juuri näin. Taidat olla alan miehiä kun heti tajusit juonen?

    • Anonyymi

      Hullu paljon työtä tekee,viisas pääsee vähemmällä.

      • Anonyymi

        Update: Ahkera paljon palkkaa tekee, viisaan on pärjättävä vähemmällä.


    • Anonyymi

      Ei kiinnosta voikka laikka eikä muheva maikka mutta huikka kyllä kiinnostas.

    • Anonyymi

      Hullu paljon töitä tekee, viisas hakee rahaa sossusta,

      • Anonyymi

        ...ja on pärjättävä vähällä.


    • Anonyymi

      Onko japen siivouspalvelu vittumainen paikka olla töissä?

      • Anonyymi

        Töitä joutuu tekemään eli onko vittumainen?


    • Anonyymi

      IKH. Valehtelua ja selkäänpuukottamista. Yrittelijän tietotaito kaikesta on nolla.

    • Anonyymi

      cafe pepe , modern slavery

    • Anonyymi

      On vittumainen paikka kokemusta myös täällä

      • Anonyymi

        Siis honkalmpi säätiö


    • Anonyymi

      Pilke päiväkoti , riitti pieni sijaisuus , ei ikinä enää 🤣

    • Anonyymi

      Cafe Pepe , tein siellä lyhyen pätkän ja en suosittele

      • Anonyymi

        et ollut siis pätevä.


      • Anonyymi

        Juu, oon kuullut tuosta Pepepestä. Pistin boikottiin sen ukon firman.


      • Anonyymi

        Kummasti porskuttaa Cafe pepe menemään on toimipisteitä ympäri Joensuuta ja esim poliisi ja oikeustalolla on myös Cafe pepen toimipiste ja taitaa lisäksi toimittaa ruuat poliisivankilan putkalle. Ihmettelen miten on onnistunu laajentamaan Cafe pepe toimintaansa siitä citymarketin kahviosta eteenpäin. Itsekin kuullut huonoa Cafe pepen omistajasta


    • Anonyymi

      Onko siellä Honkalampi säätiössä nykyisin palkatonta ilmaista työvoimaa 9euron kulukorvauksella?

    • Anonyymi

      Olin kerran töissä aika pitkän jakson.

      Työnjohtaja, oikee piiskuri, tuli loihe
      sanomaan :
      Tekisit EDES vähän jotakin !

      Vastasin hieman mieleni pahoittain :
      Olen yrittänytkin tehdä mahdollisimman
      vähän. Sekään ei kelpaa...

      Maksoivat kuitenkin palkan koko ajalta.
      3 ja 1/2 tuntia.

      Pitäkää lomarahat....

    • Anonyymi

      Kaikki työpaikat ovat lorveista vittumaisia...

      • Anonyymi

        Pidä sinä apina pääs kii,kun et mistään mitään tiedä..Tule sieltä äitees hameen alta jo pois ja ota vastuu omasta elämästäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä sinä apina pääs kii,kun et mistään mitään tiedä..Tule sieltä äitees hameen alta jo pois ja ota vastuu omasta elämästäsi.

        😂🤣 Lorvipummi jakelee elämän ohjeita sedille...
        Tienaahan eläkkeesi ahkerasti, ettei tarvitse vanhanakin kaikkea pummata yhteiskunnalta, se on sitä vastuun ottamista elämästä. Onnistuuko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂🤣 Lorvipummi jakelee elämän ohjeita sedille...
        Tienaahan eläkkeesi ahkerasti, ettei tarvitse vanhanakin kaikkea pummata yhteiskunnalta, se on sitä vastuun ottamista elämästä. Onnistuuko?

        Mitä sinä kenenkään työnteosta tiedät. Taidat itse olla työtä vieroksuva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä kenenkään työnteosta tiedät. Taidat itse olla työtä vieroksuva.

        Miten sen nyt ottaa. 42 vuotta yhtä soittoa töissä, nyt pari vuotta nostanut eläkettä.
        Joutaa ihmettelemään teidän lorvien touhuja ja valituksia, kun kaikki työpaikat ovat vittumaisia ja ilmaiseksi ei rahaa tahdo saada. Kyllä on kurjaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sen nyt ottaa. 42 vuotta yhtä soittoa töissä, nyt pari vuotta nostanut eläkettä.
        Joutaa ihmettelemään teidän lorvien touhuja ja valituksia, kun kaikki työpaikat ovat vittumaisia ja ilmaiseksi ei rahaa tahdo saada. Kyllä on kurjaa.

        Ilmaista rahaa on tarjolla vain niille jotka ovat tulleet sankoin joukoin jostain muualta.
        Taitavat olla vielä niitä kovimpia lorvijoita joille pitäisi olla istumatyötä tietokoneen ääressä limpparin ja pitsan kera. Vähän väliä pitää nakuttaa vielä sitä älykännykkää.
        Unohtamatta jokapäiväistä säästä valittamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂🤣 Lorvipummi jakelee elämän ohjeita sedille...
        Tienaahan eläkkeesi ahkerasti, ettei tarvitse vanhanakin kaikkea pummata yhteiskunnalta, se on sitä vastuun ottamista elämästä. Onnistuuko?

        Menisit pullamössö töihin ja lopettaisit paskanjauhannan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menisit pullamössö töihin ja lopettaisit paskanjauhannan.

        Pummi vinkuu ja näkee vaivaa ettei tarttis mennä töihin...😂🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmaista rahaa on tarjolla vain niille jotka ovat tulleet sankoin joukoin jostain muualta.
        Taitavat olla vielä niitä kovimpia lorvijoita joille pitäisi olla istumatyötä tietokoneen ääressä limpparin ja pitsan kera. Vähän väliä pitää nakuttaa vielä sitä älykännykkää.
        Unohtamatta jokapäiväistä säästä valittamista.

        Kyllä ilmaista rahaa jaetaan ihan suomipummeillekin. Vötkylä jo kolmannessa polvessa elää veronmaksajien rahoilla, lisääntyy ja tuottaa uuden sukupolven pummeja veronmaksajien elätettäväksi. Nämä loiset pitää laittaa olemaan hyödyksi yhteiskunnalle, ei vapaamatkustajia voi enää olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pummi vinkuu ja näkee vaivaa ettei tarttis mennä töihin...😂🤣

        Lopeta vellinaama se makailu siellä kellarissa ja mene töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta vellinaama se makailu siellä kellarissa ja mene töihin.

        Oletpa ahkera. Työnvälttely on raskasta hommaa, huilaa välillä...🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletpa ahkera. Työnvälttely on raskasta hommaa, huilaa välillä...🤣

        Sullahan sitä kokemusta löytyy siellä peräkammarissa. Eikö edes vanhemmat patistele välillä töihin tai paskakurssille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ilmaista rahaa jaetaan ihan suomipummeillekin. Vötkylä jo kolmannessa polvessa elää veronmaksajien rahoilla, lisääntyy ja tuottaa uuden sukupolven pummeja veronmaksajien elätettäväksi. Nämä loiset pitää laittaa olemaan hyödyksi yhteiskunnalle, ei vapaamatkustajia voi enää olla.

        Ilmaista rahaa ei suomen kansalainen saa mistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmaista rahaa ei suomen kansalainen saa mistään.

        Niinpä. Se on meidän työssäkäyvien ja yritysten verorahaa. Se siitä ”ilmaisesta”.


    • Anonyymi

      Ahdasmielisissä työpaikoissa vitutus voi ottaa vallan ja seuraukset voivat olla täysin arvaamattomat. Se voi olla ohjaaja jossain paskapajassa paskapalkalla tai paskaduunilainen kulukorvauksella.
      Ahdasmielisiin paskapajoihin on jo etukäteen luotu hyvä pohja yllättäville seuraamuksille.

    • Anonyymi

      Kuulehan sie, *ittumaiselle työnkijälle kaikki työpaikat ovat sellasia.

    • Anonyymi

      Pas koista työpaikoista kannattaa häipyä ajoissa, hyviäkin on olemassa.

    • Anonyymi

      cafe pepe...narsisti pomo ja pikku hidalgo tytär jotka tehtailee potkuja ja vaikeuttavat työntekijöiden asemaa työkkärissä

      • Anonyymi

        Kerro lisää! Samankaltaisia kokemuksia ko paikasta. Jatkuvasti myös rekry päällä, mistähän johtuisi…


    • Anonyymi

      Jäähallin remontti siellä on mielenterveysongelmia monella

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe