Patongilta jommekin

Miljamaria

Suosittele jotain kivaa päiväretkikohdetta Patongilta. Voi olla jokin saari tai toinen ranta. Myydäänkö retkiä kojuissa kuten Krabilla oli?

4

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • akim100

      Myydään joka nurkalla. Phi phi saaret ja muuta semmosta.kaikki ne menee samoihin paikkoihin. Tripadvisor ja patong googleen niin löytyy tekemistä, tietoja biitseistä, risteilyjä jne. Asiallista tietoa.

    • käynyt.ja.kokeillut

      Hei. Saarille ei mun mielestä kannata tehdä päiväretkeä. Ei ainakaan PhiPhille.
      Jaa miksikö ei? No matka toki alkaa aamuvarhaisella hotellilta, mutta kuljetus rantaan keeestää. Rannassa odotellaan vähintään tunti niitä viimeisiäkin saapujia. Laivamatka on kiva, kestää n. 1-2 tuntia paatista riippuen. Pikaveneellä pääsee nopeammin, mutta ainakin minulle yksi kerta sitä riitti.
      Laiva saapuu PHIPhin laituriin aamupäivästä, ja niin saapuvat kaikki muutkin laivat. Jo laiturilla tungos aivan uskomaton, rannalle pääsy saattaa kestää jopa tunnin. Saarella tungos ei vähene vaan ahtaat kujat on niin täynnä ihmisiä että verrata voi vain ruuhkabusseihin.
      Kun lopulta onnistut taistelemaan itsellesi ranta-/ ravintolapaikan kello onkin jo niin paljon, että pitää kiiruhtaa takaisin paatille. Phuketin päässä on se normaali iltaruuhka, joten paluumatka pikkubussilla kestää halposti parikin tuntia. Hotellille päästyä on jo ilta, olet kuluttanut suurimman osan päivästäsi joko tungoksessa tai ahtaassa pikkubussissa, etkä varmasti ajattele että kylläpä tuli rahalle vastinetta.
      PhiPhi on toki kaunis, mutta en tiedä yhtään ihmistä joka haluaisi tehdä päiväretken uudelleen. (Varmasti niitäkin silti on).
      Sama rumba hieman kevyempänä on myös esim. Rayan päiväretkillä.

      Saarille kannattaa silti lähteä. Ottakaa yliyön retki jostain kadun matkatoimistosta. Se ei maksa paljoakaan enempää ja kun päiväturistit lähtevät on vielä pitkä ilta aikaa huomattavasti rauhallisemmalla saarella -ja todella hieno aamu. Myös veneretket saaren ympäri halpenevat huomattavasti iltapäivällä -silloin on tarjontaa enemmän kuin kysyntää.

      Kannattaa silti muistaa, että PhiPhi ei "rauhoitu". Kun päiväturistit on lähteneet niin on hiljaisempi aika, mutta kun ilta pimenee alkaa uimarannalla aivan saamarinmoiset bileet joiden musikki on toki hyvää, mutta sitä soitetaan KOVAA! Jos haluatte nukkua yönne rauhassa niin ottakaa hotelli saaren keskeltä tai sataman läheltä.
      PhiPhi on oikeastaan parhaimmillaan aamulla kun bilettäjät on menneet nukkumaan ja päiväturistit on vasta tulossa.
      Jos etsitte rauhallista saarta, missä voi lähteä snorklaamaan heti rannasta, niin suosittelen Rayaa yliyön retkelle.
      Jos taas etsitte rauhallista rantaa päiväretkelle, niin kertokaa taksikuskille mitä haette niin se vie teidät rauhalliselle rannalle Phuketissa ja hakee illalla takaisin.
      Oikein hyvää lomaa teille!

    • Miljamaria

      Kiitos vastauksestasi. Phi phi katsastettiin viime talvena Krabilta päin. Nuo lähisaaret kiinnostavat, samoin Phuketin muut rannat. Mitä Phuketin muita rantoja suosittelet?

    • Akim100

      Moi. Minä tekisin niin että reppu selkään ja skootteri vuokralle päiväksi pariksi. Rannat löytyy niin että ajeli menemään ja jos oli jossain tien vieressä autoja/skoottereita parkissa niin sinne siis. Oltiin patongilla ja hirvien liikenne oli siellä. Eteläpäässä katon/katasta eeenpäin sai ihan rauhassa ajella mutta patongin pohjoinen kanalaan päin oli vilkas. Nyt kohta uudestaan patong/karon reissu edessä ja google "Phuket best beaches" kertoo paljon ja sieltä huomaakin että 10 parasta biitsiä listalta oli vahingossa tullut puolella käytyä mopolla ajettaessa. Jos ei mopoilu kiinnosta niin kuski ja auto alle ja selvä pläni mihin biitsille haluaa. Yllä oleva phi phi pitää paikkansa,minutilleen mennään ja tuhat ihmistä on samaan aikaan samoissa paikoissa. Tripadvisor kertoo paljon... Kirjoita vaikka patong niin sieltä löytyy muutama muukin viitsi sitä läheltä mitä ei muuten huomaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe