Eräänlaista kaveruutta

henryxavier

*

Voisimme olla Arin kanssa veljeksiä. Ari on minua muutaman vuoden vanhempi. Voisi hyvinkin olla isoveli. Mutta ei me veljeksiä olla. Ollaan vaan lapsuudestamme lähtien vietetty paljon aikaa yhdessä. Johtuu siitä, koska vanhempamme viettävät paljon aikaa keskenään. Minä tykkään Arin siskosta. Minusta tuntuu, että Ari tykkää minusta. Silleen vähän eri tavalla, kuin kaverista yleensä tykätään. Se katselee minua joskus oudosti.

Käveltiin rantaa pitkin. Meillä oli virvelit mukana. Ei niinkään kalastusta varten, vaan muuten vaan. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä sitä keksii. Aurinko paistoi kuumasti. Minulla oli vieheenä iso Rapalan vaappu. Tuskin sillä mitään saisi, mutta ainakin se lentäisi kauas ja tarkasti. Aloin heitellä sitä rannan suuntaisesti. Juttelimme Arin kanssa niitä näitä.

Seisoskellessani rantakivillä virvelöimässä, ehdotin uimista. En saanut vastakaikua ehdotukseeni. Ari halusi siirtyä jo eteenpäin. Lopetin kelaamisen vieheen jäädessä johonkin kiinni. Kala se ei ollut. Kivi tai uppotukki? Nyin ja vedin sivulle. Ei irronnut. Vedin lujempaa. Siima napsahti poikki. Viehe ei ollut kovin syvällä. Riisuin vaatteeni ja kahlasin alasti veteen. Vettä oli puolireiteen. Kurkottelin veden alle. Yritin välttää sukeltamista. Haroin rantavettä katkennutta siimaa etsien. Se johtaisi minut vieheen luo.
Huomasin Arin katseen seuraavan minua. Kumarrellessani veteen viehettä etsiessäni, pyllistelin samalla Aria kohti. Viehe pysyi piilossa. Sain vain kaisloja ja risuja käsiini. Heittelin niitä rannalle. Siirryin Arin eteen. Pyysin sitä uudestaan uimaan. Ei se innostunut. Se halusi vain kalastaa ja jatkaa jo matkaa.

- Ei sitten, mutta minä etsin vieheeni, sanoin, ja jatkoin etsimistä.

Hidasteluni tuntui ärsyttävän Aria. Löysin lopulta uistimeni kivien väliin tarttuneena. Irrotin sen ja menin takaisin rannalle. Istuin hajareisin kaatuneen puun rungolle tutkimaan uistinta. Se ei ollut pahasti vaurioitunut. Sanoin meneväni vielä uimaan. Ari harkitsi hetken. Asteli sitten rannalle, käänsi selkänsä minua päin. Riisuutui ja viikkasi vaatteensa kivelle. Katselin sen hidasta kävelyä veteen. Vahvan näköinen se on. Minua voisi sanoa jänteväksi. Selän takana hinteläksi. Ari oli toista maata. Niiden perheessä kaikki miespuoliset harrastivat painia. Usein Ari nappasi minua vyötäröstä kiinni ja sitten mentiin ja silloin vauhtia riitti. Monesti sain lentää niiden laiturilta veteen.

*

31

5232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *

      Pohja syveni paikoin jyrkästi. Ari seisoi aika lähellä minua. Vesi aaltoili sen navan yläpuolelle. Kyselin sen luokan tytöistä. Olin huomannut, että jotkut niistä olivat todella hyvännäköisiä.
      Ari vastaili uteluihini vältellen, tuijotti vain. Kyselyni oli nostanut hennon punan sen poskille. Menin takaisin rantaveteen seisomaan. Aloin heitellä vesirajassa olevia kiviä kauemmas. Poimiessani niitä pohjasta, pyllistelin kiusallani Ariin päin. Ari kertoi haluavansa jatkaa vaellusta rantaa pitkin. Itse halusin jäädä uimaan ja unohtaa rannan ryteiköt. Menin lähemmäs Aria ja kyselin lisää tytöistä. Ajattelin, että niin sekin unohtaisi ryteiköt. Taisin ärsyttää liikaa. Ilme varoitti, että kohta tulee heitto. En ymmärrä miksi se niin tekee, mutta se on Arin tapa reagoida kiusallisiin asioihin.

      Seisoin uhmakkaasti sen edessä. En pärjäisi sille fyysisesti. Mutta välillä oli hauska ärsyttää sitä. Ari kietoi kätensä vyötäröni ympäri. Perinteinen heitto olisi vienyt minut kauas syvemmälle. Nyt vesi auttoi ja se antoi vastusteluuni uutta potkua. Ari yritti korjata otettaan, mutta liukkaus teki tepposet ja valahdin alaspäin. Alaselkäni painui vasten Arin vatsaa. Vei hetken tajuta, että välissämme tuntui Arin paisuva erektio. Se hämmensi meitä molempia. Yritin kiemurrella irti otteesta, mutta sain vain hierottua välissämme paisuvaa kalua kovemmaksi. Ari nosti minua ylöspäin saadakseen otteensa korjatuksi. Valuin kuitenkin uudestaan alas otteen pettäessä. Jäykkä erektio odotti kehoani. Jalkani polkivat vettä. Kova terska löysi paikkansa pakaroitteni välistä. Rytmikkäästi jauhavat pakarani eivät helpottaneet Arin tilannetta. Hän hämmentyi totaalisesti. Piti minua hetken paikoillaan. Lopulta hellitti kätensä vapauttaen minut kokonaan. Valuin koko painollani vasten paikkansa löytänyttä terskaa. Koko kehoni lepäsi sen päällä. Kuin olisin istunut tolpan nokassa.
      Aisa oli kohdallaan. Juuri keskellä anusta. Vesi kannatteli minua sen verran ettei se uponnut sisälleni. Hitaasti kallistuin eteenpäin kalun jäädessä seisomaan paikalleen. Käännyin ja sukelsin veden alle. Katsoin suoraan kohti sitä, minkä päällä olin hetken istunut. Se oli suurempi kuin olin kuvitellut. Se sojotti kohtisuoraan pintaa kohti. Katselin sitä hämilläni. Hapen puute pakotti minut pintaan.

      -Tulit kuitenkin, luulin että hukut. Mikä sua siellä pidätteli, Ari kyseli.

      -En tiedä, mikä se on, mutta ainakin se on iso, voin sanoa. Mitä aiot sillä tehdä? Minne ajattelit työntää sen? Eikös sellainen ole vähän niin kuin tapana?

      Ajattelin kuulevani jonkun tytön nimen Arin luokalta.
      Vastaus yllätti minut.

      -Työnnän sen sinuun, halusit tai et. Käännä selkäsi niin saat tuntea sen sisälläsi! Upotan sen perseeseesi, syvälle, pohjaan asti, sain yllätyksekseni kuulla.

      Sukelsin veteen uudestaan. Tällä kertaa Ari ei ujostellut seisovaa kaluaan. Tuijotin pitkään veden alla pystyssä sojottavaa aisaa. Jos se oli tuntunut jo pakaroissanikin isolta, niin Arin uhkauksen jälkeen, se näytti vielä suuremmalta.
      Ari nousi vedestä ensimmäisenä. Luikahti vaatteisiinsa kuivattelematta. Itse menin perässä. Odottelin rannalla kehoni kuivumista ennen kuin pukeuduin...

      Jälkeen päin tapahtuma huvitti. Emme enää rannalla palanneet vedessä käytyyn keskusteluun. Yöllä heräsin kuun paistaessa ikkunasta. Hätkähtäen tajusin Arin olleen tosissaan. Se haluaa oikeasti työntää sen patukkansa minun sisälle. Ihan kuten itse haluaisin työntää oman patukkani sen siskoon.
      *
      *
      *
      Kalareissusta on vierähtänyt muutama tovi. Ajelemme illalla Arin äidin autolla kohti kaupunkia. Arin kortti on vielä ihan tuore. Auto kulkee kohti kaupunkia. Minä istun kyydissä kyynärpää ulkona avoimesta ikkunasta. Tytöt liftaavat suoran päässä. Tajuan sen aikovan ohittaa ne. Se ei ole koskaan ottanut ketään ylimääräistä kyytiin. Käännyn Aria päin. Levitän reisiäni sen verran kuin siinä etupenkillä pystyn.

      -Jos otat tytöt kyytiin, niin saat tehdä sen, mistä silloin rannalla puhuit.

      Se vilkaisee kerran. Laittaa kätensä housujeni vetoketjun päälle. Annan sen olla siinä. Tunnen kankaan läpi Arin käden lämmön. Ari tuntee kätensä alla että olen tosissani. Jalka nousee kaasulta ja kytkin painuu pohjaan. Auto rullaa vapaalla kohti tyttöjä.

      *

    • *

      Ajelimme katuja ilman päämäärää. Tytöt juttelivat keskenään takapenkillä. Arikin oli puheliaalla päällä. Sillä ei tuntunut olevan kiirettä mihinkään. Ei, vaikka olin juuri tarjonnut sille neitseellistä peppuani. Ei siltä yleensä mene pupu pöksyyn, mutta kerta se on ensimmäinenkin. En saanut tytöistä oikein otetta. Enemmän kuin tytöt, minua jännitti se, mitä olin juuri tullut Arille luvanneeksi.
      Kahvilakäynnin jälkeen ajelimme takaisin kotia kohti. Ari ajoi mutkien kautta. Tytöt kertoivat vanhempiensa menevän kohta nukkumaan. Pyysivät viemään kotiin. Hätkähdin, tajutessani Arin oivalluksen. Kysymys oli ajan kulusta. Ei se peppuneitsyyteni viemistä halunnut siirtää hamaan tulevaisuuteen. Myöhäisempi ajankohta vain varmistaisi hänelle työrauhan. Kukaan ei häiritsisi meitä. Se odotti ja kulutti aikaa, jotta kaikki olisivat nukkumassa kun menisimme niille. Tänään se ei halunnut mitään häiriötä. Se halusi jotain ihan muuta.
      Heitimme tytöt kotiovilleen ja jatkoimme matkaa Arin luo.

      Pysähdyimme piharakennuksen eteen. Katsoin Aria varovasti. Ari näytti puhkuvan sisäistä voimaa. Jotain samanlaista kuin salilla, kun tangossa on paljon rautaa. Istuin autossa odottaen. En vain saanut itseäni liikkeelle. Ari avasi ensin piharakennuksen oven. Käveli sitten auton viereen ja avasi minulle auton oven kohteliaasti, hymyili vinosti ja sanoi:

      -Neiti on hyvä ja käy peremmälle.

      Kävelin varovasti sisälle pimeyteen. Tältäköhän tytöistä tuntuu, kun ne tietävät, että kohta niitä naidaan ekan kerran. Rakennuksen sisällä oli pimeää. Vei vähän aikaa, ennen kuin silmät tottuivat. Kuun valoa tuli ikkunasta. Kävelin vanhan sohvan taakse. Ikkunasta tuleva valo valaisi minua vyötäröstä polviin. Se sopi tunnelmaan hyvin. Ari valitsisi tapahtuvalle ajan, minä paikan. Odotin.

      Laitoin käteni sohvan selkänojalle. Nojasin hiukan eteenpäin. Voisin nojailla siinä vaikka mitään ei tapahtuisikaan. Pallo olisi nyt Arilla. Se voisi tehdä mitä haluaisi, tai olla tekemättä. Ari siirtyi selkäni taakse. Painostava hiljaisuus vallitsi. Pidättelin hengitystäni. Takanani huohotettiin raskaasti. Kädet rullasivat paitaani paljastaen selkäni lapaluihin asti. Sormien kosketus poltti ihoani. Sormet siirtyivät etupuolelleni, avasivat vyöni, vyötärönapin ja vetoketjun. Housuni valahtivat nilkkoihin. Olin hiljaa ja odotin. Kädet hiveli selkääni. Ne liukuivat pakaroilleni kosketellen niitä.

      Ari vetäytyi kauemmas. Tunsin sen katseen ihollani. Kuulin, kuinka vetoketju avautui rahisten. Seisova kalu painui pakaroitteni väliin. Se sojotti suoraan anustani kohti. Ensimmäisen kerran oikeastaan tajusin sen aikovan astua minut. Säikähdin tulevaa kipua. Tuleekohan minusta verta kuten tytöistä. Naurahdin ajatukselleni.
      Mutta jäykän kalun koko pakaroissani hyydytti hymyäni. Nyt toivoin ainoastaan etten repeäisi. Varovasti työntelin itseäni kalua vastaan. Toivoin kaiken olevan nopeasti ohi.

      - Tekisi nyt jo sen, mitä olin sille luvannut, ja miksi tänne oltiin tultu, mietin.

      Kosketus hävisi iholtani. Jäin nojailemaan sohvaan. Ari siirtyi lipaston luokse. Liikahdin hermostuneesti. Nilkoissa olevat housut lukitsivat jalkani yhteen. Olin kuin sidottu paikalleni.

      *

    • *

      Ari toimi päättäväisesti. Hämäryys ei haitannut sen toimia. Paketti löytyi varmuudella. Se muisti ja tiesi missä se paketti oli. Ehkä se oli haaveillut jostain tällaisesta jo kauan. Jospa tämä onkin vain minulle ensimmäinen kerta.

      Ari avasi pakettia varovasti. Repäisi yhden erilleen avaten sen oikeasta kohdasta. Sisältö valui sen kämmenelle. Käänsi sen sormissaan oikein päin. Rullasi kumin aisan päälle huolellisesti. Kynsiään varoen. Se ei selvästikään halunnut siihen reikiä. Pelkäsiköhän se, että panisi minut paksuksi. Teki mieli huomauttaa, ettei raskaudesta ole pelkoa, poikaporukassa kun ollaan. Katsoi ylpeänä lopputulosta. Se oli varmaan harjoitellut. Yksinköhän vai jonkun kanssa. Olikohan se ajatellut silloin minua?

      Käänsin katseeni pois kalusta. Jos tuo ei revi paikkoja, ei sitten mikään. Nielaisin. Katsoin uudestaan, en voinut olla katsomatta. Ari levitti öljyä akseliinsa. Näin jotain jäykkää ja kiiltävää.

      Sitten Ari siirtyi taakseni. Sormet levittivät pakarani. Säikähdin tulevaa kipua. Kumarruin eteenpäin tarjoten samalla pakaroitani taaksepäin. Hoin mielessäni ”rennosti, rennosti”.

      Sormet etsivät kohdetta. Minua vedettiin olkapäästä pystympään asentoon. Tahmainen kosketus reiällä kertoi maalin löytyneen. Terska painui vasten reikääni. Kalun ja reiän kokoero tuntui suhteettomalta. Mutta nyt ne oli kohdakkain. Kädet hakivat vielä paremman asennon. Sitten Ari rupesi työntämään voimalla. En tiennyt pitäisikö painaa vastaan vai yrittää rentoutua. Olin puoliksi varpaillani. Ari työnsi kaluaan minua vasten. Liukas kalu liikkui ylös, alas, sivuille, mutta sisään se ei löytänyt. Tärisin ja hikoilin. Toivoin sen lopettavan. Ihoni kostui kauttaaltaan. Yritin avata suutani pyytääkseni sitä lopettamaan. Sormet puristivat kehoani. Tajusin mustelmien syntyvän vähemmästäkin.

      Äkisti tunsin sulavani. Avauduin Arille täydellisesti. Polte kasvoi työntymisen mittaan. Aisa painui sisääni pohjaan asti. Tunsin Arin äänettömän riemun takanani.

      -Sä halusit tätä, myönnä pois, Ari kuiskasi.

      Hiljainen liike alkoi sisälläni. Sisään ja ulos, pikku hiljaa kiihtyen. Nainti tuntui jatkuvan. Liike oli määrätietoista. Tajusin tärinän saapuvan. Yritin hillitä itseni. Spermaa valui sohvan takaosaa pitkin. Kesti hetken tajuta ryöpyn olevan lähtöisin minusta, ei Arista. Se odotti hetken, jatkaen sitten loppuun asti. Ote kiristyi ja huohotus kiihtyi. Kädet painoivat minua olkapäistä alaspäin. Hampaat jättivät jälkensä niskaani aisan nytkähdellessä sisälläni. Huohotimme hetken yhteen sulautuneena.

      Arin vetäytyessä minusta, en voinut pidättää voihkausta. Ari siirtyi takaisin lipaston luokse. Se rullasi kumin pois. Pyyhki itseään. Taittoi kaikki paperin sisään, sujautti mytyn taskuunsa. Nojasin edelleen sohvaan. Sitä nauratti huomatessaan, että minulle oli tullut uusi erektio sen vetäytyessä.

      -Se loppui jo, Ari sanoi.

      Nostin housut sanomatta mitään. Kihelmöinti jatkui edelleen. Saisin kuulemma lähteä. Sanoi soittelevansa.

      Ei siinä pitänyt näin käydä. Minunhan piti olla ihan tyynenä. En ollut ajatellut laukeavani. Mutta kehoni eli omaa elämäänsä ja toimi sen mukaan. Tapahtunut sai minut mietteliääksi. Arin ajatukset minusta, meistä, muuttuivat silloin lopullisesti. Vaikka ei se sitä muutosta näyttänyt kuin silloin vaan, kun oltiin kahdestaan.

      Sellaista kaveruutta meillä...

      *

    • Heip.

      Jos olet jo kuluttanut aikaasi lukemalla tänne asti, laita kommenttia, mitä pidit.

      Kyseessä on tositarina. Minä toimin tässä ainoastaan sellaisena takapiruna, haamukirjoittajana, kyseisen kaveruuden kokeneen luvalla ;)

      En mainitse alkuperäisen tekstin kirjoittajaa, mutta hän saa itse ilmoittautua, tai jos antaa luvan, minä kerron sen.

      Hyvää talvea kaikille lukijoille...

    • Konosen_Norre

      Amazing! Sä oot tosi hyvä kyllä tuossa tunnelman luomisessa. Osaat keskittyä hyvin pieniinkin yksityiskohtiin. Realistisen oloisesti osasit myös henkilön ajatuksia kuvailla. Oot vähän liian hyvä tälle palstalle Henry. Kannattaa julkaista näitä tarinoita muuallakin ;)

      • Kiitos Kononen hienosta arvostelusta. En voi ottaa kunniaa itselleni kuin pieneltä osin. Ujo, alkuperäisen tarinan kirjoittaja, ei valitettavasti ole ilmoittaunut kehuja saamaan ;)

        Pallotytön kommenttia odotellessa ;)


    • Ebatsuli

      Lisää vaan :)

    • jklo

      oli pakko tumputtaa

    • pekkkaaa

      Joo ihan heti alko seisomaa itell kun luin tota kiihottavaa kiitos kiitos

    • Mukanveti

      Hyvin seisotti tämä tarina. Samalla tyylillä lisää juttua, kiitos :)

    • Hyvä tarina!

      • Pallotyttö

        Kyllä,kyllä,hyvä oli !


    • hämmentynyt2016

      Loistava! Hetero kanki kovana ja miestä tekis mieli...

    • Taas sain sun kirjoitusten ansiosta.

    • poika12345

      Hieno kirjoitus, kiitos. Muna seisoi kovana ja voin vain kuvitella miltä tuntuu kun toinen työntyy sisälle. Vähän jatkoa jos mahdollista tarinaan.

      • Jeeeeeeeeesus

        Kyllä mukava poika munaa saa aina.


    • XavierinHenkka

      Jatkoa tulossa lähiaikoina...

    • Tyttöpoikavain

      Lisää hyviä tarinoita ja hyvää Joulua Henry

    • VoiVeljetSentään

      Ihan kirjoitat kuin ammattilainen ja peremminkin, tunnelma oli mahtava. Kirjoita toki lisää!

      • Paljon olen kirjoitellut. Vuodesta 2013.

        Eipä tänne enää paljoa kiinnosta kirjoitella. Mistään ei tiedä, lukeeko näitä tarinoita kukaan. Ei näy kommentteja juurikaan.
        Ja peukkujakin saavat novellipalstalla enemmän seuranhakijat, kuin novelleja kirjoittavat.
        Revi siitä innostusta sitten.

        Kaikesta huolimatta:

        HYVÄÄ TULEVAA VUOTTA 2018

        Se alkaa piakkoin ;)


      • Toivottavasti jaksat kirjottaa jatkossakin.
        Minulle vaan tulee välillä niin hyviä tyyppeja elämääni ja samalla fantasioin heistä.
        Vanha rakas Nalleni välillä ilmoittelee olemassaolostaan ja sekin tuo muistoja mieleeni. Haluaisin rakastella hänenkin kanssaan kunhan saa aikaa...


      • henryxavier kirjoitti:

        Paljon olen kirjoitellut. Vuodesta 2013.

        Eipä tänne enää paljoa kiinnosta kirjoitella. Mistään ei tiedä, lukeeko näitä tarinoita kukaan. Ei näy kommentteja juurikaan.
        Ja peukkujakin saavat novellipalstalla enemmän seuranhakijat, kuin novelleja kirjoittavat.
        Revi siitä innostusta sitten.

        Kaikesta huolimatta:

        HYVÄÄ TULEVAA VUOTTA 2018

        Se alkaa piakkoin ;)

        Kirjoitteletko vielä?


    • Kaksukm

      Moi! Muistan kun panin eka kerran ukm kaveriani! Se oli kiihottavaa...Sextaamme yhdessä silloin tällöin, viimex viikko sitten... Otimme toisiltamme suihin 69 asennossa

      • M42-utelias

        Kumpa sitä löytäisi itsekin kaltaisesi kaverin jolle voisi aina silloin tällöin "hieman pyllistää"... ;)


      • um50

        itselläkin ollut 2ukm salajuttu. ihan paras.


    • Kiinnostava tarina

    • SatumainenLukija

      Hieno löytö.

    • Kikelinpuolikas89

      Oot tosi hyvä kirjottamaan tunnelman ja kaikki tämmöset! Tykkäsin tästä tosi paljon ja toivon että tulis jatkoo tyylii :D sun kannattais lataa Wattpad ja kirjotella sinne ;))

    • Pidin tarinasta.

    • Tyttöpoika

      Tosi kiihoittava tarina.....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe