SUONENJOK AJA OHI TOK .

ullapullai

Katsokaa peiliin syyllinen asuu peilissä . Vittu minkä näköistä porukkaa . Hyi .Käyttekö te koskaan vaateostoksilla ? Gummisaappaat jalassa kesät talvet sekä naisilla että miehillä ?

23

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kälähämmi

      Itse et ole käynyt tarkkaamassa tilannetta miten väestö ja kulttuuri rikastunut. Kaltaiseksi rasisti juntit ovat vähemmistönä.

    • vihtujoo

      Osalla ei ole edes kumisaappaita, tuohivirsuissa pitää hangessa taapertaa ja oravia väijyä lintulaudoilta henkensä pitimiksi.
      Samalla kun täysihoidossa oleva VOK:in matu, heittelee puurot seinille ja menee 2 tunniksi syömälakkoon. Sitten kutsutaan suvakkimedian toimittaja paikalle ja tehdään etusivun uutinen
      rasistisesta puurosta.

      • yxtoinen

        Lisäisin edellä, että talvella ei pääse ulos kun virsut paloivat kaskessa, Hesassa käydessä luulivat mualaiseksi vaikka oli uusi tuohikontti selässä. Kontti tosin lahosi viime kesänä sateessa.


    • evoluutsiopul

      Kantaväestö rikastuu ja geenit vaihtavat puskissa omistajaa siten, että pian aikaa väestö osaa pukeutua siten ettei kulje talvipakkasella kumisaappaissa ja helteellä pipo päässä. Joskin rikastumista tapahtuu siinäkin etteivät enää tiedä ikäänsä ja alaikäiset näyttävät vanhoilta ukonrähjiltä.

    • ajanohi

      Monet ovat tahrineet naamansakkin paskalla joten ei kyllä uskalla enää pysähtyä. Monet ovat kovin nälkiintyneen näköisiä mutta nuo paskallatöhrityt näyttävät kyllä hyvinvoiville. Onko ne jotain Suonenjoen eliittiä.

      • vihtujoo

        Olet tainnut ajaa VOK:in ohi, ne on hieman tummahipiäisempiä, voihan se olla että suomalainen wc-kulttuuri (paperin käyttö) ei ole vielä iskostunut.

        Niiin kyllähän ne on eliitti edut alkuperäisväestöön verrattuna, täysihoidolla meidän rahoilla ja sillee.


    • väliäon

      Kyllähän on taas päätelmiä.Itse katselin aikoinaan pääkaupungissa,kun naiset jylykytteli kuin ukot ruskeat lököttävät housut ja pusero samaa ja ei kun kirkon penkkiin lenkiltä muka,ettei tässä nyt hienostella. Naurettavaa,jos menee semmoiseen paikkaan lenkiltä niin vähän kunnioitusta.

    • jyllerkynnes

      Se hyvä puoli tuossa rikastumisessa se, että kun juntien ja mamujen geenit yhdistyy, niin vaikka tulos ei olisi aivan a-luokkaa, vaan jäisi kaikenlaisia mutaatiovirheitä, niin enää heille ei enää vittuiltaisi juntteina, vaan heitä pidetään kuin kukkaa kämmenellä ja jos joku menee moittimaan, niin kauheasti puolustetaan että ovat ihmisistä parhaita vaikka joskus hairahtavat.

      Jos tämä geenimutaatio lähtisi pääkaupunkiin, niin häneen ei suhtauduttaisiin maalaisjunttina, vaan hienot rouvat tulisi ostamaan alaikäisiksi tekeytyneiltä ukoilta kikkeliä.

      Tämähän parasta mitä junteille voi sattua ja mikä onni heitä kohdata kun heidät rikastetaan hellittäviksi ja haluttaviksi kaikkine vikoineenkin eikä kukaan nirppanokka enää yritä epätoivoisesti vittuilla. Tai jos tekee niin, hänet haukutaan maan rakoon rasistisena paskapäänä.

    • plösö88

      On se varmaan helpottavaa saada kirjoitella tänne pahaolonsa ja haukkua muita ihmisiä. Kirjoituksissa ei ole järjenhäivääkään näillä palstoilla, todistaa kuinka tylsyys ja apatia lisääntyy kun ei ole kunnon fyysistä työtä tehtäväksi. Kunnolla kun väsyt et jaksa ajatella kuin järkeviä.

      • ullapullai

        Hei , nimimerkkisi kertoo paljon > plösö88< . On helpottavaa katsella pukeutumista , eräänä päivänä tyttö , ylipainoinen tietysti , lyhyet sääret pitkä selkä pitkät kädet käveli pukeutuneena lökölökö olohousuihin ja aivan linttaan astuttuihin lenkkareihin .Talvella . Lökölökö housut kuuluu kotiin . Talvella talvikengät jalkaan .


      • Kysynpähän
        ullapullai kirjoitti:

        Hei , nimimerkkisi kertoo paljon > plösö88< . On helpottavaa katsella pukeutumista , eräänä päivänä tyttö , ylipainoinen tietysti , lyhyet sääret pitkä selkä pitkät kädet käveli pukeutuneena lökölökö olohousuihin ja aivan linttaan astuttuihin lenkkareihin .Talvella . Lökölökö housut kuuluu kotiin . Talvella talvikengät jalkaan .

        Olisitko sitten tyytyväinen jos ylipainoiset tytöt kävelisivät ilman housuja?


    • kehvelitossu

      Kulttuurikastuminen hälventää kaikki meidän huolet. Kun geenit puskaryskytyksissä sekaantuu, niin ei tarvitse enää haukkua toinen toisiaan miten typeriä olette, vaan kaikki hellivät toisiaan avuttomuuden tilassa. Ehkä ahkeruusgeeni jää siinä vähän paitsioon, mutta eihän se aiheuta muuta kuin turhaa ylemmyyden tunnetta kun kuvittelee olevansa muita parempi. Se kyllä karisee äkkiä kun haukutaan rasistiksi kun ei ole geenit aivan kaikkien sukuun vaikuttaneet.

      Eikä siitä huonomuistisuudesta ole kuin hyötyä. Voi esiintyä etelässä alaikäisenä ja hienot rouvat kilvan ostaa seksiä vaikka ukonkuvatus jo niin vanha että seisoo kuin Taalasmaan Karilla.

      Fyysisellä puolella geenirikastuminen ei paljon paranna tilannetta. Ehkä pahin möhömahaisuus lähtee, mutta intoa ei muutoin oikein riitä kuin maleksimiseen sekä rajan yli kävelyyn. Eikä siitä turhasta höyryämisestä ole mitään hyötyä, aivan saman saa kun vain porukalla löhöilee. Asuminenkin käy halvemmaksi kun ei rakennetta enää jokaiselle omaa koppia jossa kuikuilee, vaan yhteiskolhooseja joissa 200 henkeä selvittelee jumaliensa edesottamuksia.

      Onneksi epätoivoiset juntit häviävät marisemasta maailmankartalta ja peräkylille tulee maailmanluokan kansalaisia.

    • Naurettavaapelleilyä

      Naurettavia pilottitakkipotku(housu)nyrkkeilyisämmaanpuolestasisäsiittoinenruttuturpapellejä koko kylä täynnä.

      • ullapullai

        Hei ,Tänään 2.2.2016 on yksi lesbo tai homo vähemmän . Käveli junan alle . Kylän ei Kaupungin vaan kylän paha olo alkaa näkyä . Edellisestä tapauksesta oli muutama kuukausi .


      • BILL_DOLLAR
        ullapullai kirjoitti:

        Hei ,Tänään 2.2.2016 on yksi lesbo tai homo vähemmän . Käveli junan alle . Kylän ei Kaupungin vaan kylän paha olo alkaa näkyä . Edellisestä tapauksesta oli muutama kuukausi .

        Kyllä on kuin minun kirjoittamaa tekstiä olisi , olenkin täysin samaa mieltä , kylä on täynnä hikistä kiukkua ja sukurutsaa ja piiloteltua seksuaalisuutta ja huonoa käytöstä .


      • hyvästitjunteille

        Juuri siksi tänne tarvitaankin ja onneksi saatiin rikastumiskulttuuria. Junttien geeneistä peseytyvät pois kaikesta pahat ja turmiolliset ainekset. Ja jos jotain pikkuvikoja jää, niin mene moittimaan, niin olet suurin rasisti mitä maa päällään kantaa kun et voi ymmärtää ettei se Jumalan tahto ole aina kaikkien mieleen eikä pyhät isät saarnastuoleistaan niistä päätä.

        Närkästyneet itkupillit pääsevät murheistaan samalla ja heidän tulee keksiä jotain muuta typerää tekemistä kun junttius on poispyyhkäisty kunhan rikastuminen pääsee kunnolla vauhtiin. Vielä se on tunnusteluasteella, mutta jo hyvällä alulla sen suhteen että pelkästään panemalla voidaan asioita muuttaa. Tosiaan helppoa kuin heinänteko eikä pitäisi olla sellaista typerystä joka siitäkin valittaa.


      • vihtujoo

        Sulla on jäänut tuo "junttivaihde" pahasti päälle, muutenkin nuo jutut on ihan sekoja.
        Mutta niinhän ne umpi-suvakilla yleensä tuppaa olemaan.
        Olet ilmeisesti vähentänyt lääkitystä kysymättä lääkäriltä?


    • paskasakillelähtö

      Jokaiselle matulle voisi opettaa että pääsee neitsyen kanssa uimahalliin kun menee junanalle, ja se on Suomessa pyhä rituaali.

      • jeniikooste

        Niillehän on jo taivas kun kohtaavat naisia, joilla värkit eivät ole omeltu kiinni siihen asti kunnes kohtaavat sen oikean. Joskin pitävät sellaisia naisia täysin lutkina, joita voi kohdella aivan miten tahtoo koska eihän kukaan sellaisia huoli vaimokseen joilla torttu tarjolla aivan kaikille.

        Mutta ehkä nuoremmasta heistä oppivat tavoille kun tekevät jo tuttavuutta paikallisten tyttösten kanssa sekä huomaavat että nämä itse päättävät tavarastaan sekä sen kohtalosta eikä suku tai Allah.


    • Annntooni

      Assuuko Rossi äiti siellä.

      • rydanveli

        Ei Rossin äiti yritä ostaa alaikäisiltä turvapaikanhakija pojilta seksiä kuten etelän rouvat tekevät. Siinä mielessä täällä paljon ankeampaa todella kuin mitä etelässä kun he joutuvat vikittelemään paikallisia tyttöjä eikä heitäkään voi oikein raiskata kuten tapana, koska se herättäisi liiaksi pahennusta ja itämafia tulisi turvamaan kesällä mansikkatyttöjä. Putinin käskyläiset laittaisi kyllä mokkakikkelit kuriin kuten oli käydä saksassa, mutta sitten se raiskausilmoitus olikin perätön. Ei venäläisiä oltu raiskattu, vaan pelkästään saksalaisia lunttuja.


    • ullapullai

      HA,HA,HA . Tässä ketjussa paistaa Suonenjoen ihmisten henkinen tila läpi .

      • hengelmaar

        Vielä ei pysty sanomaan asukkaiden henkisestä tilasta mitään koska suurin osa ei vielä hallitse Suomen kieltä siten että voisivat ajatuksiaan ilmaista sillä.

        Koulutus kuitenkin kovasti käynnissä. Joskin ensin täytyy aivan omalla kielellä opettaa käyttäytymisääntöjä. Sitä tulee korostaa erityisesti ettei kesällä mennä raiskaamaan venäläisiä mansikkatyttöjä. Se aivan valtakunnan edun mukaista ettei herra Putin suutu ja Igorit tule hirttämään turvapaikanhakijoita mokkakikkeleistään maamieskoulun koivuihin.

        Jos tarve kova eikä hienot rouvat tule ostamaan seksiä, niin paikallisia voi sillei vaikkei olisi niin kovin innokkaita. Joku juntti heitä kuitenkin panee.

        Joudumme vielä valitettavasti hetken odottamaan että rikastuminen heijastuu tätä kautta henkisyytensä ja pääsemme nauttimaan sen täyteläisiä hedelmiä. Mutta kyllä se siitä kun emme ole rasistisen malttamattomia ja aina johonkin tyytymättömiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe