Happoa vai sieniä?

visuaali

Haluan siis kokeilla jotain spykedeellist trippiä, mutta en oikein tiedä ostaako happoa vai sieniä?

Rahaa ei ole paljon ja sienet vaikuttavat halvemmilta. Gramma maksaa 13 euroa. Mutta onko grammassa sitten tarpeeksi sientä yhdelle henkilölle, että pääsee kunnon oloihin? Vai täytyykö syödä enemmän kerralla?

Ja kuinka pitkään sienien vaikutus kestää? Happo voi kai vaikuttaa kymmenenkin tuntia, mikä tekee siitä aika houkuttelevan vaihtoehdon. Esim. kannabiksessa ärsyttää juurikin se, että pilvi kestää maksimissaan 1,5 tuntia, mutta useimmiten ei sitäkään.

Kumpaa suosittelet, jos ei ole aikaisempaa kokemusta kummastakaan.

21

7651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HilariusHentomielinen

      Syömällä hampun vaikutus kestää 6-8h, isoilla annoksilla pidempäänkin. Tällöin tosin tulee huomioida, että vaikutus alkaa noin tunnin kohdalla ottamisesta, joten pariin tuntiin ei saa ottaa lisää.

      Suosittelen jättämään muut huumeet kokeilematta.

      • visuaali

        Olen kyllä syönyt avaruuskeksejä. Ihan kivaa tavaraa. Mutta psykedeeliset vaikutukset olivat pettymys. Olihan se syöty pilvi fyysisellä tasolla todella vahva, mutta ei se mennyt päähän kuten odotin.


      • Zuihh

        Sienet aiheuttaa toisille pahoinvointia, happo ei niin helposti. Toisaalta ensikertalaiselle sienten vähän lyhyempi vaikutus voi olla helpompi. Sienten kanssa myös tietää yleensä, mitä saa. Happona taas myydään paljon muutakin kuin LSD:tä.
        Gramma sieniä voi olla hyvä annos ensikertalaiselle. Se ei ainakaan kovin helposti vie ihan täysin ulkoavaruuteen, vaan yhteys todellisuuteen säilyy.
        Ei kannata ahnehtia ekalla kerralla liian isoa annosta, sillä sieniä voi syödä useammankin kerran elämänsä aikana, jos maistuu. Jos kuitenkin sattuu olemaan herkempi yksilö, niin grammakin voi tuottaa varsin intensiivisiä vaikutuksia.
        Tärkeintä on huolehtia, että ns. set & setting on kunnossa. Eli oma henkinen tila ja ympäröivä tila tulisi olla hyvä, turvallinen ja tasapainoinen. Älä syö mitään psykedeelejä, jos et ole mielesi kanssa tasapainossa. Jos ahdistaa ja stressaa jo valmiiksi, odota kunnes ei ahdista ja stressaa ja syö sienet vasta sitten.
        Ei välttämättä kannata varsinkaan ekalla kerralla syödä sieniä yksin, vaan pyydä seuraksi joku, joka on sinua kokeneempi psykedeelien kanssa. Älä syö niitä vieraassa paikassa äläkä vieraiden ihmisten ympäröimänä.
        Älä syö psyledeelejä, ellet ole kaikin tavoin sellaisessa mielentilassa ja ympäristössä, jossa voit kokea olosi turvalliseksi, vaikka itkisit kyyneleet, räkä ja kuola valuen puolialastomana lattialla. Niin saattaa nimittäin käydä, jos syö psykedeelejä.


      • visuaali

        Kauanko ne sienet sitten vaikuttaa? Tunnin? Kaksi? Kolme?


      • visuaali

        Sienissa on kai vaan sellainen ongelma, että jos niitä tilaa, ne tulee kuivattuna ja se kai vie niiden tehosta aika paljon pois. Tuoreet olis kai parempia.


      • kjjdj
        visuaali kirjoitti:

        Sienissa on kai vaan sellainen ongelma, että jos niitä tilaa, ne tulee kuivattuna ja se kai vie niiden tehosta aika paljon pois. Tuoreet olis kai parempia.

        Tähän on olemassa pikkukikka!

        Liota sieniä tunti sitruunan mehussa,siis oikeen sitruunan. Keitä vettä ja anna veden jäähtyä vähäsen(liika kuumuus tuhoaa vaikuttavia aineita) ja kaada sekaan sen verran vettä ku aiot juoda ja anna tekeytyä puolisen tuntia ja kaada sininen liemi kitusiis. Tähän tarvii yleensä pikkusen enemmän sieniä,ehkä gramma enemmän ku ajateltu. elikkä jos olet ajatellut syödä 2 grammaa niin teen valmistamiseen tarvitsee 3 grammaa. Sieniä ei ole pakko syödä koska vaikuttavat aineet on liuennu nesteeseen.


      • Zuihh
        visuaali kirjoitti:

        Kauanko ne sienet sitten vaikuttaa? Tunnin? Kaksi? Kolme?

        Noin kuusi tuntia. Happo vaikuttaa 10-12 tuntia.


    • erfe3

      Sienet kestää noin 6 tuntia ja voin kyllä vakuuttaa, että se on aivan riittävästi. Näitä, kun ei kannabikseen voi mitenkään verrata. Kyllä mäkin haluaisin kannabisvaikutuksen kestävän enemmän, kuin 1,5h mutta en haluaisi sienten vaikutuksen kestävän yli sen 6h.

      En lähtisi ottamaan 1g annosta, koska se jää todennäköisesti selvästi vajaaksi, eikä kunnon tripin makuun pääse. 2g on sellainen annos, jonka ei pitäisi olla liian raju aloittelijalle, mutta sillä pääsee jo matkan makuun. Itselle esim 2g jää yleensä vajaaksi, normaalisti otan 2,5-3g. Silokit ovat vahvempia, niitä voi ottaakin sen 1g.

      • haistakaa_mursut_paska

        Voithan sä olla jonkun aikaa olla aamusta iltaan pilvessä, mutta sittenhän sitä meneekin se 3 grammaa päivässä...vähintään...kun ja toisilla 1-2 grammaa kestää viikon tai kuukauden. Toleranssin kasvu johtaa siihen, ettei päihtymisvaikutusta juurikaan tule parin viikon jälkeen, vaan jäljelle jää vain lääkinnällinen vaikutus.
        Aika sama blaadaatko 3 vai 30 grammaa sen jälkeen. Ei pelaa sen enempää.


    • visuaali

      Psilocybe Cubensis on siis se lajike, jota tilaan jos tilaan (ainoa, jota on myynnissä). Kuinka vahvoja nämä sitten ovat?

      • visuaali

        Suomeksi siis huurumadonlakki.


      • f343

        Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja, riippuu myös miten vahvoja just ko kasvatuserä sattuu olemaan, mutta yleisesti silokkeja miedompia.

        2g kuivia cubensiksia on sellainen annos, millä kannattaa lähteä liikkeelle. Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja.


      • Sjsiks
        f343 kirjoitti:

        Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja, riippuu myös miten vahvoja just ko kasvatuserä sattuu olemaan, mutta yleisesti silokkeja miedompia.

        2g kuivia cubensiksia on sellainen annos, millä kannattaa lähteä liikkeelle. Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja.

        Huurumadonlakkeja ei ole eri lajikkeita, sillä sienien kohdalla puhutaan kannoista, ei lajikkeista. Todellisuudessa kantojen välillä olevat erot ovat paljon pienempiä kuon myyntimiehet väittävät. Sienien voimakkuus riippuu vähän siitä, miten ne on kuivattu ja missä kasvatettu. Sitä et voi tietää ellet kasvata sieniäsi itse.

        Kaksi grammaa voi olla herkälle yksilölle tosi iso annos. Ja jos nyt ekalla kerralla syökin liian pienen annoksen, niin maailma ei kaadu. Niitä voi syödä myöhemmin isomman annoksen. Ei kannata ahnehtia heti alkuun kauheita määriä, sillä tripin intensiteetti riippuu muistakin asioista kuin annoksesta. 1-1,5 g om varmaan ensinertalaiselle useimmissa tapauksissa aivan tarpeeksi.


    • ifniion

      Sienet on hyvä ensikoskeus psykedeeleihin,tripin laatuun voi vaikuttaa itse muutamalla pikkukikalla eli set & setting kuntoon. Koko päivän paastoaminen on mulle osottautunu hyväksi ideaksi. Toki voi myös syödä mutta suosittelen että kaikki raskas ja rasvanen pois kokopäiväksi. Hamppua ei kannata polttaa,ainakaan ensimmäisellä kerralla,se voi tuoda liian intensiivisiä ajatuksia ja voi voimistaa trippiä väärään suuntaan. Hyvä annos olis joku 1-2 grammaa.

      Hapot voi myös olla hyvä ensimatka mutta pienemmällä annoksella,100-150 mikrogrammaa on hyvä ensimmäisellä kerralla,tolla annoksella tuskin tule vielä huonja matkoja kunhan mieli on balanssissa ja kaikki muutenki ok. Turhat pelot ja ennakkoluulot kannattaa karsia pois. Set & setting pätee myös tähänkin elikkä mieli ja ympäristö kuntoon.

      Matkasta ei koskaan kannata odottaa mitään,jokainen matka on erilainen ja ennalta arvaamaton,elikkä anna matkan viedä mihin ikinä viekin.

    • 1223344rr

      kokeile pesismailaa takaraivoon niin saat hyvät matkat.

    • menneisyydenhaamut

      entäs Puna kärpassieni tai Pantterikärpässieni

      • Uhjuju

        Tonttu-ukot ovat kertoneet että kärpässienien tripit voivat olla vaikeita ja hyvin hämäriä. Annostuksistakaan ei ole kauhean tarkkaa tietoa. Psilosybiinisienet ovat ainakin helppoja annostaa. Ensikertalaiselle ei yli 1 grammaa jotta selviää miten ihminen reagoi. Lienee selvää että Suomessa on laitonta syödä tajuntaa muuttavia sieniä.


    • Anonyymi

      Oon ostamassa 2g golden tacheria nii mietin et kannattaisko olla yksin vai ystävän kanssa?
      Mietin kans sitä että syönkö ensin gramman ja säästän toisen gramman seuraavaa kertaa varten vai kaikki kerralla ja miten varautua?
      En ennen sieniä ole käyttänyt oon vaan kannabista poltellu.
      Haen tripiltä sitä että kokisin sen kunnolla mutta ei huonoa oloa oksetusta ym

      • Anonyymi

        Älä ny hyvä mies syö goldei 2g ekal kerral. Tosiaan jos haluut hyvän tripin sinuna mussuttaisin sen ykköse eka ellet oo iso jätkä mut silti isommat mahollisuudet huonoo trippii koska niinkuin sanoin jo golden teacherit on aika vahvoja sieniä ensikertalaisille ja aina voit syödä sen toise gramma jos tuntuu ettei jytise


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe