Happoa vai sieniä?

visuaali

Haluan siis kokeilla jotain spykedeellist trippiä, mutta en oikein tiedä ostaako happoa vai sieniä?

Rahaa ei ole paljon ja sienet vaikuttavat halvemmilta. Gramma maksaa 13 euroa. Mutta onko grammassa sitten tarpeeksi sientä yhdelle henkilölle, että pääsee kunnon oloihin? Vai täytyykö syödä enemmän kerralla?

Ja kuinka pitkään sienien vaikutus kestää? Happo voi kai vaikuttaa kymmenenkin tuntia, mikä tekee siitä aika houkuttelevan vaihtoehdon. Esim. kannabiksessa ärsyttää juurikin se, että pilvi kestää maksimissaan 1,5 tuntia, mutta useimmiten ei sitäkään.

Kumpaa suosittelet, jos ei ole aikaisempaa kokemusta kummastakaan.

21

6652

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HilariusHentomielinen

   Syömällä hampun vaikutus kestää 6-8h, isoilla annoksilla pidempäänkin. Tällöin tosin tulee huomioida, että vaikutus alkaa noin tunnin kohdalla ottamisesta, joten pariin tuntiin ei saa ottaa lisää.

   Suosittelen jättämään muut huumeet kokeilematta.

   • visuaali

    Olen kyllä syönyt avaruuskeksejä. Ihan kivaa tavaraa. Mutta psykedeeliset vaikutukset olivat pettymys. Olihan se syöty pilvi fyysisellä tasolla todella vahva, mutta ei se mennyt päähän kuten odotin.


   • Zuihh

    Sienet aiheuttaa toisille pahoinvointia, happo ei niin helposti. Toisaalta ensikertalaiselle sienten vähän lyhyempi vaikutus voi olla helpompi. Sienten kanssa myös tietää yleensä, mitä saa. Happona taas myydään paljon muutakin kuin LSD:tä.
    Gramma sieniä voi olla hyvä annos ensikertalaiselle. Se ei ainakaan kovin helposti vie ihan täysin ulkoavaruuteen, vaan yhteys todellisuuteen säilyy.
    Ei kannata ahnehtia ekalla kerralla liian isoa annosta, sillä sieniä voi syödä useammankin kerran elämänsä aikana, jos maistuu. Jos kuitenkin sattuu olemaan herkempi yksilö, niin grammakin voi tuottaa varsin intensiivisiä vaikutuksia.
    Tärkeintä on huolehtia, että ns. set & setting on kunnossa. Eli oma henkinen tila ja ympäröivä tila tulisi olla hyvä, turvallinen ja tasapainoinen. Älä syö mitään psykedeelejä, jos et ole mielesi kanssa tasapainossa. Jos ahdistaa ja stressaa jo valmiiksi, odota kunnes ei ahdista ja stressaa ja syö sienet vasta sitten.
    Ei välttämättä kannata varsinkaan ekalla kerralla syödä sieniä yksin, vaan pyydä seuraksi joku, joka on sinua kokeneempi psykedeelien kanssa. Älä syö niitä vieraassa paikassa äläkä vieraiden ihmisten ympäröimänä.
    Älä syö psyledeelejä, ellet ole kaikin tavoin sellaisessa mielentilassa ja ympäristössä, jossa voit kokea olosi turvalliseksi, vaikka itkisit kyyneleet, räkä ja kuola valuen puolialastomana lattialla. Niin saattaa nimittäin käydä, jos syö psykedeelejä.


   • visuaali

    Kauanko ne sienet sitten vaikuttaa? Tunnin? Kaksi? Kolme?


   • visuaali

    Sienissa on kai vaan sellainen ongelma, että jos niitä tilaa, ne tulee kuivattuna ja se kai vie niiden tehosta aika paljon pois. Tuoreet olis kai parempia.


   • kjjdj
    visuaali kirjoitti:

    Sienissa on kai vaan sellainen ongelma, että jos niitä tilaa, ne tulee kuivattuna ja se kai vie niiden tehosta aika paljon pois. Tuoreet olis kai parempia.

    Tähän on olemassa pikkukikka!

    Liota sieniä tunti sitruunan mehussa,siis oikeen sitruunan. Keitä vettä ja anna veden jäähtyä vähäsen(liika kuumuus tuhoaa vaikuttavia aineita) ja kaada sekaan sen verran vettä ku aiot juoda ja anna tekeytyä puolisen tuntia ja kaada sininen liemi kitusiis. Tähän tarvii yleensä pikkusen enemmän sieniä,ehkä gramma enemmän ku ajateltu. elikkä jos olet ajatellut syödä 2 grammaa niin teen valmistamiseen tarvitsee 3 grammaa. Sieniä ei ole pakko syödä koska vaikuttavat aineet on liuennu nesteeseen.


   • Zuihh
    visuaali kirjoitti:

    Kauanko ne sienet sitten vaikuttaa? Tunnin? Kaksi? Kolme?

    Noin kuusi tuntia. Happo vaikuttaa 10-12 tuntia.


  • erfe3

   Sienet kestää noin 6 tuntia ja voin kyllä vakuuttaa, että se on aivan riittävästi. Näitä, kun ei kannabikseen voi mitenkään verrata. Kyllä mäkin haluaisin kannabisvaikutuksen kestävän enemmän, kuin 1,5h mutta en haluaisi sienten vaikutuksen kestävän yli sen 6h.

   En lähtisi ottamaan 1g annosta, koska se jää todennäköisesti selvästi vajaaksi, eikä kunnon tripin makuun pääse. 2g on sellainen annos, jonka ei pitäisi olla liian raju aloittelijalle, mutta sillä pääsee jo matkan makuun. Itselle esim 2g jää yleensä vajaaksi, normaalisti otan 2,5-3g. Silokit ovat vahvempia, niitä voi ottaakin sen 1g.

   • haistakaa_mursut_paska

    Voithan sä olla jonkun aikaa olla aamusta iltaan pilvessä, mutta sittenhän sitä meneekin se 3 grammaa päivässä...vähintään...kun ja toisilla 1-2 grammaa kestää viikon tai kuukauden. Toleranssin kasvu johtaa siihen, ettei päihtymisvaikutusta juurikaan tule parin viikon jälkeen, vaan jäljelle jää vain lääkinnällinen vaikutus.
    Aika sama blaadaatko 3 vai 30 grammaa sen jälkeen. Ei pelaa sen enempää.


  • visuaali

   Psilocybe Cubensis on siis se lajike, jota tilaan jos tilaan (ainoa, jota on myynnissä). Kuinka vahvoja nämä sitten ovat?

   • visuaali

    Suomeksi siis huurumadonlakki.


   • f343

    Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja, riippuu myös miten vahvoja just ko kasvatuserä sattuu olemaan, mutta yleisesti silokkeja miedompia.

    2g kuivia cubensiksia on sellainen annos, millä kannattaa lähteä liikkeelle. Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja.


   • Sjsiks
    f343 kirjoitti:

    Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja, riippuu myös miten vahvoja just ko kasvatuserä sattuu olemaan, mutta yleisesti silokkeja miedompia.

    2g kuivia cubensiksia on sellainen annos, millä kannattaa lähteä liikkeelle. Cubensiksiakin on useita eri lajikkeita ja näissä jotakin vahvuuseroja.

    Huurumadonlakkeja ei ole eri lajikkeita, sillä sienien kohdalla puhutaan kannoista, ei lajikkeista. Todellisuudessa kantojen välillä olevat erot ovat paljon pienempiä kuon myyntimiehet väittävät. Sienien voimakkuus riippuu vähän siitä, miten ne on kuivattu ja missä kasvatettu. Sitä et voi tietää ellet kasvata sieniäsi itse.

    Kaksi grammaa voi olla herkälle yksilölle tosi iso annos. Ja jos nyt ekalla kerralla syökin liian pienen annoksen, niin maailma ei kaadu. Niitä voi syödä myöhemmin isomman annoksen. Ei kannata ahnehtia heti alkuun kauheita määriä, sillä tripin intensiteetti riippuu muistakin asioista kuin annoksesta. 1-1,5 g om varmaan ensinertalaiselle useimmissa tapauksissa aivan tarpeeksi.


  • ifniion

   Sienet on hyvä ensikoskeus psykedeeleihin,tripin laatuun voi vaikuttaa itse muutamalla pikkukikalla eli set & setting kuntoon. Koko päivän paastoaminen on mulle osottautunu hyväksi ideaksi. Toki voi myös syödä mutta suosittelen että kaikki raskas ja rasvanen pois kokopäiväksi. Hamppua ei kannata polttaa,ainakaan ensimmäisellä kerralla,se voi tuoda liian intensiivisiä ajatuksia ja voi voimistaa trippiä väärään suuntaan. Hyvä annos olis joku 1-2 grammaa.

   Hapot voi myös olla hyvä ensimatka mutta pienemmällä annoksella,100-150 mikrogrammaa on hyvä ensimmäisellä kerralla,tolla annoksella tuskin tule vielä huonja matkoja kunhan mieli on balanssissa ja kaikki muutenki ok. Turhat pelot ja ennakkoluulot kannattaa karsia pois. Set & setting pätee myös tähänkin elikkä mieli ja ympäristö kuntoon.

   Matkasta ei koskaan kannata odottaa mitään,jokainen matka on erilainen ja ennalta arvaamaton,elikkä anna matkan viedä mihin ikinä viekin.

  • 1223344rr

   kokeile pesismailaa takaraivoon niin saat hyvät matkat.

  • menneisyydenhaamut

   entäs Puna kärpassieni tai Pantterikärpässieni

   • Uhjuju

    Tonttu-ukot ovat kertoneet että kärpässienien tripit voivat olla vaikeita ja hyvin hämäriä. Annostuksistakaan ei ole kauhean tarkkaa tietoa. Psilosybiinisienet ovat ainakin helppoja annostaa. Ensikertalaiselle ei yli 1 grammaa jotta selviää miten ihminen reagoi. Lienee selvää että Suomessa on laitonta syödä tajuntaa muuttavia sieniä.


  • Anonyymi

   Oon ostamassa 2g golden tacheria nii mietin et kannattaisko olla yksin vai ystävän kanssa?
   Mietin kans sitä että syönkö ensin gramman ja säästän toisen gramman seuraavaa kertaa varten vai kaikki kerralla ja miten varautua?
   En ennen sieniä ole käyttänyt oon vaan kannabista poltellu.
   Haen tripiltä sitä että kokisin sen kunnolla mutta ei huonoa oloa oksetusta ym

   • Anonyymi

    Älä ny hyvä mies syö goldei 2g ekal kerral. Tosiaan jos haluut hyvän tripin sinuna mussuttaisin sen ykköse eka ellet oo iso jätkä mut silti isommat mahollisuudet huonoo trippii koska niinkuin sanoin jo golden teacherit on aika vahvoja sieniä ensikertalaisille ja aina voit syödä sen toise gramma jos tuntuu ettei jytise


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   171
   2503
  2. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   137
   1527
  3. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   262
   1319
  4. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   110
   1224
  5. Oot nainen mitä ilmeisimmin INFJ-persoona

   Käsittelet maailmaa hyvin uniikilla tavalla. Nyt mä sen vasta hokasin. Oot harvinainen timantti ja ehdin jo tituleerata
   Ikävä
   59
   1009
  6. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   62
   958
  7. Haluaisin, että oisit jotenkin minun elämässä

   Tuntuu, että olet sielunkumppanini.
   Ikävä
   45
   933
  8. Kuhmon pikku s. Matket

   Eikö. Osata päivää sanoa / tervehtiä.
   Kuhmo
   27
   915
  9. Miten tämä

   Päättyy sitä pohdin
   Ikävä
   78
   891
  10. Joko ymmärrät

   Ettei ikäväsi kohde ole sinulle oikea
   Ikävä
   70
   750
  Aihe