Nasima Razmyar Ukiin

ukilainenpostaaja

Kiiltokuva-afgaani Nasima Razmyar on nyt sitten kutsuttu lobbaamaan vastaanottokeskusta ja tuomaan monikulttuurisuuden ilosanomaa myös Ukiin. Nasima on tunnettu siitä, että hän kiertää ympäri Suomea syyllistämässä kantasuomalaisia siitä, etteivät he ota elintasopakolaisia avosylin vastaan.

Nasima siis haluaa, että me kustannamme raavaiden afgaani-, somali- ja irakilaismiesten turvapaikkashoppailun, eikä ihme, koska hän on itse mukana vastaanottokeskusbisneksissä ja on mm. Viittakivi Oy:n varsinainen jäsen. Nasiman puoliso, suomenruotsalainen Johan Fager, toimii niinikään kiinteistö- ja rahoitusalalla.

Tässä on kyse maahan tunkeutuneista ulkomaalaisista, joista poliisin maltillisen arvion mukaan vähintään kaksi kolmasosaa on tullut Suomeen vain korkeamman elintason toivossa. Ei myöskään pitäisi olla kenellekään epäselvää, että tämän sirkuksen kokonaiskustannukset liikkuvat vuositasolla miljardeissa. Se on tuonut mukanaan myös laajalle levinneen rikollisen toiminnan, josta kärsivät erityisesti naiset ja nuoret tytöt. Maahantulijat työllistävät viranomaisia merkittävässä määrin ja seurauksena on kantasuomalaisten heikentyneet turvallisuus- ja sosiaalipalvelut sekä asuntojonojen venyminen entistä pidemmiksi.

Valtion rahoituksen päättyessä kaikki kustannukset jäävät meidän kuntalaisten maksettavaksi ja meidän riesaksemme jää myös kotikaupunkimme heikentynyt turvallisuus, josta esimerkkejä löytyy runsain mitoin muualta maastamme ja muista Euroopan maista sikäli kun on tullut seuratuksi muitakin medioita kuin Yleä ja paikallislehteä. Lähinaapurimme on Ruotsi karmaiseva esimerkki, siitä miten turvapaikanhakijat ja holtiton maahanmuutto ovat saattaneet ennen niin rauhallisen Pohjoismaan kaaoksen tilaan.

Tiistaina 2.2. alkaen klo 18 Viikaisten koulun auditoriossa siis lobataan vokin puolesta. Koska Ugin Sanomien mainoksen mukaan kyse on keskustelutilaisuudesta, kannattaa paikalle mennä hyvin valmistautuneena kertomaan mitä mieltä on meneillään olevasta turvapaikkashoppailusta.

Tästä tilaisuudesta / karhunpalveluksesta ukilaiset saavat kiittää kunnallisneuvos Helena Vartiaista ja Työväen sivistysliiton Uudenkaupungin seudun opintojärjestöä, jossa vaikuttavat henkilöt on lueteltu alla.

Työväen sivistysliiton Uudenkaupungin seudun opintojärjestö

Puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja tiedotusvastaava:
Mauri Pietilä
Sannontie 40
23500 Uusikaupunki
050 524 0302
mauri.pietila(at)uusikaupunki.fi

Varapuheenjohtaja Eeva-Liisa Isoheiko:
050 581 8642

Sihteeri:
Pirjo Pesola
044 272 7144
pirjo.pesola(at)uusikaupunki.fi

Kulttuurivastaava:
Sirpa Kaupinsalo
050 348 7442
kaksonen51(at)suomi24.fi

Ay-vastaava:
Eva-Liisa Piiroinen
044 305 5271
eva-liisa.piiroinen(at)uusikaupunki.fi

Sd-vastaava:
Hannu Heino
02 842 3177
piheino(at)uusikaupunki.fi

45

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 82574564564

      Valtiopetospuolue pettää aina ja kaikkialla. Nähtäväksi jää syntyykö parempi maailma porvaria kiusaamalla, verottamalla ja mamuttamalla.

      http://mvlehti.net/2015/11/30/nasima-razmyar-laksi-turvapaikkabisnekseen/

      Ehkäpä Uki voisi tehdä vokittomuudestaan ja monokulttuurisuudestaan menestystekijän? On varmasti monia kantasuomalaisia hyvin toimeentulevia lapsiperheitä, jotka eivät viihdy monikuttuurisessa demarihelvetissä, jossa pyssyt paukkuvat, raiskaajat vaanivat ja imaami ulvoo psykoosiaan minareetissa.

    • kunniakansalaiset

      Nasima tulee kertomaan miten me suomalaiset olemme epäonnistuneet kotouttamaan hänen naisia raiskailevat ja vaimojaan ja lapsiaan pahoinpitelevät maanmiehensä.

      Sillä sehän on luonnollisestikin suomalaisen vika kun maahanmuuttaja raiskaa, ryöstää ja tappelee.

    • 8374583747
    • utopioidentavoittelua

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3426947/Shocking-footage-claims-group-migrant-men-attacking-two-pensioners-stood-woman-harassing-Munich-subway.html

      Joukkoahdistelijoiden ja uhrin väliin menemisessä on riskinsä kantaväestön edustajalle. Olen vakuuttunut että tämä kehitys tulee johtamaan Euroopan laajuiseen sotaan, joka mahdollisesti on samalla EU:n hajoamissota. Maahantunkeutujat voitaisiin heittää pihalle NYT vähemmillä kustannuksilla, uhreilla ja verenvuodatuksella. Vaihtoehtona on toimivan valtion taantuminen islamistiseksi kehitysmaa-paskanistaniksi kaikkine siihen liittyvine piirteineen.

    • utopioidentavoittelua

      Heh, Ruotsista ei ainakaan jutunaiheet lopu.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3425640/The-lawless-asylum-centre-migrants-rule-Inside-squalid-shelter-ten-year-old-boy-raped-police-not-enter-just-TWO-staff-duty-600-refugees.html

      Oijoi, laajempi käsitys seksuaalisesta ilmaisusta ja ihmisoikeuksista? Ruotsalainen pellepoliisi saisi kyllä terästyä, SWAT-tiimi paikalle ja kovia piippuun jos ei ala järjestystä pikkupoikien raiskaajille ja uhkailijoille löytyä. Etenkin afgaanien keskuudessa pikkupoikien raiskaaminen on suosiossa, googlettakaa vaikka "Afghan dancing boys". En tosiaan haluaisi olla pikkulasten vanhempi tulevan(?) vokin naapurissa.

    • huolestunut.kansalainen

      Kiiltokuva-afgaani Nasima Razmyar on nyt sitten kutsuttu lobbaamaan vastaanottokeskusta ja tuomaan monikulttuurisuuden ilosanomaa myös Ukiin. Nasima on tunnettu siitä, että hän kiertää ympäri Suomea syyllistämässä kantasuomalaisia siitä, etteivät he ota elintasopakolaisia avosylin vastaan.


      Yllä lainaus nimimerkin ukilainenpostaaja kirjoituksesta

      Jos kyseistä kirjoitusta pitäisi luonnehtia kahdella sanalla niin ne olisivat: TÄYTTÄ ASIAA

      Olisi todella toivottavaa että päättäjät, he jotka voi vaikuttaa pakolaisten tuloon maahamme lukisivat näitä kirjoituksia ! Noista kirjoituksista kuvastuu kansan syvä huoli ja hätä kuin myös pelko mitä huominen tuo tullessaan. meillä on vielä hyvä asua tässä vapaassa isänmaassamme. Kumpa osaisimme hoitaa asiat niin että tämä jatkuisi edelleen. Suuri uhka ja pelko on tuo laiton pakolaisvirta. Se pitäisi saada loppumaan. Ja mahdollisimman pian.

      Kauttaaltaan kaikki pakolaiskeskuset alkaa jo olla tupaten täynnä. Nyt viime aikoina näitä raavaita nuoria miehiä on alettu majoittaa myös hotelleihin ja kylpylöihin. Ei voi muuta kuin arvailla mitä tämä kaikki tulee maksamaan veronmaksajille. Tänään oli
      uutisissa että pakolaiskustannukset on 1.5 miljardin luokkaa ja on mahdollista että lähivuosina ne voi kymmenkertaistua. Karua ja pelottavaa joka mitä todennäköisemmin aiheuttaa verotuksen tuntuvaa kiristystä. Olisiko päättäjien aika tehdä jotain tuon ongelman eteen ? ettei tuollainen uhkakuva toteutuisi.

    • UunitAukiko

      Rajat kiinni liike esitti Turussa iskulausetta Rajat kiinni ja uunit auki. Olisiko siinä ratkaisu ? Miten käytännössä toteutetaan ?

      • joovarmaanniin

        Säälittävä provo. Suksi suvakkitrolli kuuseen.

        Jos seuraisit Ylen ohjelmien sijaan ihan oikeita uutisia niin tietäisit mitä Euroopassa oikeasti tapahtuu.


    • OnnellinenUkilainen

      Lobbarit töissä. Ihan samanlaista oli taannoinen tuulimyllyvouhotus, jonka yhteydessä päättäjät onneksi näkivät metsän puilta.

      Silloinkin paikalle rahdattiin erilaisia tuulivoimalle sielunsa myyneitä lobbareita puhumaan kansalle järkeä. Onneksi kansaan ei mennyt läpi ihan mikä tahansa soopa ja myllyt jäivät tulematta.

      Onneksi meillä on hyvät päättäjät, joihin voi luottaa. Vasta tuo tuulivoimapäätös avasi silmäni, että hei, meidän päättäjät sittenkin pitävät äänestäjiensä puolta.

      • turvaväli

        olisikohan tässä asiassa hyvä tehdä sellainen päätös,että EI vastaanottokeskusta 30 km lähemmäksi keskustaa.


    • 283475856
    • nasimatonmaa

      Nasima on susi lammasten vaatteissa. Hänen isänsä oli kommunisti johtaja Afganistissa ja Nasima on saanut kommari-kasvatuksen. Etevä, kun meni demareiden joukkoihin ja näin sai ääniä joilla pääsi kansanedustajaksi.
      Mitä hyvää Nasima on saanut aikaan?
      Hänen kannustuksestaan Afganistit vyöryvät tänne ja se ei ainakaan ole hyvä asia.

    • UlkomalainenVieras

      hänellä ei ole riittävää koulutusta ja ilman pätevyyttä !

    • MatuBisnes

      rehellinen ihminen ei olisi ajanut matu bisnes !
      ensi olisi suomalainen eikä ulkomalainen

    • MAmutBisnes
    • Humanisti.Työläinen

      Painukaa rasistiset ihmisvihaajat ihannevaltioonne, Venäjälle

      • BRAVOEUROOPPAA

      • PainukaPois

        Painuka kaikki mamut takaisin ! Lähtöpisteen !
        Suomi on suomalaisille ja näin kuuluu olla ja Suomessa on Suomen kultuuri ! Painuka kaikki ulos !


    • ULOSEUROOPPASTA
      • ISLAMULOS

        PAINUKA TAKAISIN KAIKKI RASISTISET JA POIS MAASTA !
        ÍSLAM ULOS !


    • MatuloisiaPois

      Poistetaan kaikki 'matuloisia lähtömaihinsa tai lähimpään turvalliseen maahan kotimaasta.

    • Mamut

      Mamut on aina vaikea porukka joten takaisin !

    • ÄHKÄLÄMÄKLÄVÄPÄTIVÄÄ

      NUSSIMAN NASSI voi ihan VITUN VAPAAST I PALATA SINNE ÄHLÄMIEN MAAHANSA KUKAAN EI TÄÄLLÄ TULE KAIPAAMAAN ISLAMISTI HUORAA

      • StopIslam

        Eurooppa ei ole ahlamit maa joten painuka pois !
        Teidän alah ahlam ei ole EUROOPASSA joten ulos !


      • MatuaUlos

        Persut ovat kaiken tämän mamutuksen takana.


      • SuomiTaiEi

    • nussimanassi

      LOPETETAAN RAHAN ANTO NIIN EIKÖHÄN SAVANNI HOUKUTTELE vuohenpanijoiden seurassa ;D

      • EuroEurooppa

        Kaikki rahat tahriintumaan sian keittorasvassa !


    • SIPILÄNPASKA

      JA SIPILÄ MUKAAN KEMPELEEN KÄMPPINENSÄ. Voi vittu mikä SANANSASYÖJÄ mutta kepuhan PETTÄÄ A I N A

    • SUOMISUOMALAINEN
    • Pakolaisiatakaisin

      Muslimien käytännöt aiheuttavat suurta vahinkoa eurooppalaisille ja
      laittomia maahanmuuttajia on siirryttävä takaisin!
      Islam ja muslimit eivät kuulu Euroopaan !

    • KIITOSSUOMI
    • SUOMISUOMALAINEN
    • SUOMIENSIN

      SUOMI KUULUU SUOMALAISILLE JA SUOMI ENSIN !

    • SUOMIENSIN
    • KiitosSuomi
    • SuomikuuluuSuomalaisille
    • Islam
    • Laittomat

      se ei ole niin ! että kaikki meidän on annettava maamme, rahaa ja kulttuuriperintöämme ! kaikki mitä rakensimme ja isovanhemmat on perintömme !
      Laittomat maahanmuuttajat lähettää takaisin ja antaa heidän rakentaa kotimaahan.

    • SUOMIKUULUUSUOMALAISILLE
    • SUOMIENSIN
    • JiadistitUlosIslamUlos

      Jiadistit ulos ! Islam ulos !

    • MÄDÄTTÄJIÄTulos

      Suomen mädättäjiät ulos !

    • EUROOPPAjaMuslimit

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe