Miksi kirjoitetaan _?

Aiheena

Tiedän että tällaiset keskustelupalstat ovat joko sellaisten ihmisten tarpeisiin joilla ei ole ns "sana hallussa" tai sitten vähän erikoiseen käytökseen viittaavaa, jossa tahallisesti ikään kuin provosoidaan - esitetään muuta kuin ollaan.
Useinkaan ei edes kirjoiteta siten, että tekstistä saisi selvää...

Heitinpä vaan aiheen kehiin. Mikä ihmeen tarve näillä jokseenkin tyhjillä keskusteluilla on? En itse "käy" näissä. Nytkin ikään kuin vähän eksyin tänne.. Enkä löytänyt mitään oikeaa keskustelua, johon kannattaisi lähteä mukaan.

18

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäpyhäkolminaisuus

      Tervetuloa!
      Täällä hiekkalaatikolla voimme yhdessä avautua, haukkua tai muuten vaan puhua pahaa muista. Etenkin kohteena ovat parempi osaisemmat, useimmiten kunnan tehtävissä olevat, sekä järjestöissä ja yhdistyksissä toimivat kuitenkaan unohtamatta yrittäjiä, jotka ovat tyhmiä (lähde puuttuu) jo sinällään, koska yrittävät.
      Tänne kannattaa myös tulla valittamaan ongelmista, koska täällä on vastaamassa asiantuntia porukka. Siksi ehdotankin, että kunnanviraston aulassa olisi tälle sivustolle linkki, asiat kun tuntuu saatettavan tänne, mutta ei sen pidemmälle.

      Ainiin, tähän voi jättää kommentoimatta, kuinka yhdys_sanat ei ole hallussa, pisteet ja pilkut niin ja näin. Turhaa lässytystä kun et muuhun pysty.

      • on.se.niin.tarkkaa

        Käytätkö puhuessasikin sanoja pilkku, piste, kysymys-, tai huutomerkkiä, kun esität lauseen?? Vaikutat sellaiselta perseiden nuuhkijalta.


    • kynäilijä.kyrös

      Miksikö kirjoitetaan ?

      Tämä on yksi monista foorumeista joissa voi tuoda esiin epäkohtia mitä havaitsee.
      Jos selaa noita kirjoituksia niin huomaa että pakolaiset herättää suuria tunteita ja voimakasta kritiikkiä. Kansan syvissä riveissä kiehuu jos niin voisi sanoa. Päättäjät kuin myös monet julkisuushenkilöt tahtoisi sanoa mitä ajattelevat mutta pelkäävät että leimataan rasistiksi.

      Ihmiset ovat huolissaan myös peloissaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan jos pakolaisongelmaa ei saada ratkaistua.

    • eikösni

      Niin, sinullakin on tarpeesi. Tällä kertaa asetat itsesi ikäänkuin "ukkoylituomarin" asemaan. Ja voih, jos joku vielää tulee lausuneeksi jotain sellaista jossa joutuu ikäänkuin arvostelun kohteeksi. Etkä sinä käy näillä palstoilla, no joo, näin varmaankin valtaosa sanoo mutta siitä huolimatta uteliaisuus vaivaa ja mieli aktivoituu. Että jos joku on turhaa niin tämä sinun keskustelunavauksesi. Olet näemmä yksi kyyristelijöistä ja lakeijoista, et voi sietää kritiikkiä missään muodossa tai foorumissa, pysy hyvä mies pois sivuilta äläkä vahingoita tietentahtoen siulunelämääsi, pyörittelet vaan silmiäsi ja hymyilet tyytyväisenä kaikkeen, tulipa sitten mitä hyvänsä. Oletko tietoinen sananvapaudesta tai yksilön oikeuksista. Minä en ole sinä etkä sinä minä. Halleluja ja amen.

    • josefonin

      Aivan niin, juuri silleen. Kaikki yksimielisinä samaa mieltä kaikesta, ei ole tarvetta keskustella yhtään mistään eikä mitään, millään foorumilla, ei vähäpäissään eikä täysin päissään. Oltaisiin ihan vaan niinku ennenvanhaan iki-ihanassa Neuvostoliitossa tai Irakissa Saddamin aikaan, ja jos sitten joku loihe lausumahan suustansa tai kynällänsä niin ei muuta kuin Siperiaan tai Saddamin nopea niskalaukaus. Sillestiinhän se hyvä tulee. Eikä muuta kuin toimeksi toverit, onko nyt suuri hetkemme koittanut.

    • Pauli73v

      Niin, mikä tarve yleensäkään keskustelulla on, siinähän on aihetta pitkälliseenkin pohdintaan. Yleensä keskustelu, usein hyvinkin mielenkiintoinen, syntyy erilaisista mielipiteistä ja näkemyksistä johonkin asiaan. Entäpä jos ei keskusteltaisi asioista, ei vaihdettaisi mielipiteitä, olisiko äkkiä tilanne jossa olisi vain yksi mielipide, virallinen ja ainut oikea. Jos taas ajatellaan keskusteluja kuntaelämässä, voisiko kuntalaisten keskusteluja rinnastaa jonkinlaiseen oppositioon, onko se pyrkimystä vaikuttaa asioiden kehityssuuntaan jos muita foorumeita ei ole käytettävissä. Kuten josefonin julkitoi aiemmin tilanteesta jossa keskusteluja ei ole eikä niitä sallita, onko sekään kovin hyvä tilanne. Ihan kärjistämättä, on kummankin äärilaidan, niin oikean kuin vasemman, taipumus tukahduttaa kaikki keskustelu, varsinkin sen sisältöinen jossa on hivenkin arvostelua tai julkituo jotakin valtaapitäville negatiivistä. Tästähän voisi ottaa esimerkiksi Pohjois-Korean, siellä ei taida olla Korea 24 keskustelufoorumia, josko muitakaan. Jos taas pohditaan mikä keskustelu on tarpeellista ja mikä ei, ollaankin tilanteessa jossa ei voida edes puhua avoimesta, demokraattisesta yhteiskunnasta, johon niin monessa yhteydessä katsomme kuuluvamme, valtio mukaanlukien, kerrommehan olevamme sivistyneitä Eurooppalaisia. Entäpä jos alamme rajoittaa käytäviä keskusteluja sillä perusteella että tuo ei ole järkevää, tuo on. Kuka sitten onkaan se "puheenjohtaja" joka jakaa ne puheenvuorot ja päättää kuka on kyllin älyllinen osallistumaan käytäviin keskusteluihin. Oltaisiinkin hyvin pian tilanteessa jossa hyvin harvat, todennäköisesti valtaapitävät, keskustelisivat, me muut pidettäisiin hevosta, vaihdettaisiin hermostuneesti jalkaa ja toivottaisiin hiljaisina että lopettaisivat "pupunpuhumisen", tässähän kramppaa jalat ja lähtee taju. Minkähänlainen yhteiskunta se sellainen olisi?
      Tulisi myös mielestäni pohtia aiheita joista keskustellaan. Useinhan on niin että epäkohdat synnyttävät enemmän keskustelua kuin onnistuneet tai positiiviset asiat. Miksi se sitten on näin, tiedä tuota mutta niin se näyttää olevan. Uskallan sanoa näin yli 70 vuotta eläneenä ja asioita aktiivisesti seuranneena.
      Rohkenen toivoa tällekin nykytilanteessa tarpeelliselle keskustelupalstalle runsaasti eri aiheisia keskusteluja, mielipiteiden vaihtoa, tuskan purkamista, mitä lieneekään se kullekin sitten onkaan. Sydäntalvea!

    • SATULASEPPÄ

      Tosiaan kyllä täällä on erittäin hidas kananotto(tähänkin kevättalvella ja nyt). Liian pieni kylä että kaikki pelkää tekevänsä pienen paljastuksen textiin ja heti kaikki teitää kuka kirjoittaa. Tosi se on eikä ikä ole ole este,esim tällä hetkellä Heinäkuussa ollaan menossa siihen että hukutaan paskaan kun jätteet pitäisi lajitella,,,ei ionnistu kun jollain tapaa vanhalla järjestelmällä. Kylän keskustassa oleva aidattu "aarre aitta"pitää jättää tois sijaiseksi ja metallit ,lasit ,ym,kaikki kunnossa olevatkin laitteet pien jäteyrittäjälle tai ruetaan keräämään ne yhteisellä sopimuksella jonkun ystävällisen osoittamaan paikkaan ja siitä suoraan ROMUREKKAAN ,minä en lajittele toisen lompakkoon rahaa ja vielä kuskaa sille omilla vehkeilläni kun tyyppi tiiraa kameraa tulee kiiltävät oikeaan läjään ja siitä ongelma jätteestä ei kannata edes puhua,siinä rahastaa reilusti päin naamaa/saat tuoda 2 kuutiota samalla rahalla kun viet leipäpussin pohjalla vaikka asbestia,ja kymmene asiakasta tuskin saamennä kimppaan saavuttaakseen määrän. Tiesittekö että enen Roskakuskeilla oli ystäviä taloissa ja heille jopa juteltiin kunnes rikkoivat yksityisen omaisuutta(roskiksen),senhän tienesti välineen joutuu paskoja yrittäjälle ostamaan vieläkin vaikka toine sillä tienaa?? Heikojat ovat entisiin miehiin verrattuna ,ei liukuvat puolipallojalat nitkahda liikkeelle,pyärät pitää laiheliineille saada vaikka hiekan sisällä kulkisivat,ja repimään joutuvat vaan senhän omistaakin yksityinen eli mitä väliä vedetään vaikka Pasko-autolla liikkeelle eihän se Firman kuluja ole ja jos menee rikki niin tehdään itkupotku-raivari ja kyynelten valuessa heikon ihmisenposkilla kirjoitetaan vaikka lehtiin tai jätetään lappu roskikseen(kunhan ensin hakataan se paskaksi)saadaan hyvä foto millainen on Kakantuottaja Sysmäläinen.Eihän vastassa ole iso taloyhtiö vaan vanhus mummo tai pappa,sillä taloyhtiölle joutuisitte maksamaan rikkomanne(se oli enimmäkseen se entine)mikä nyt huijasi uuden yrittäjän Suomalaista luontoa vasten,eli mitä enemmän tarjoat keppiä ja uhkailet sitä kauemmpana Suomi ihminen oottaa porkkanaa. Tämä on kierrätyksen Suomi malli,kerätkää ja lajitelkaa firmalle,eli tehkää miljonäärille työt ilmaiseksi,, tai jemmatkaa nurkkiinne ja myykää kiertäville joita kohta tulette näkemään. Ai niin Jäteauton kuljettajat ja Paskakuskit raivopäät ovat erikseen,en yleistänyt.

      • RenoNordenKuskilleKiitos

        Meiltä käy roskat hakemassa ihan mukava roskakuski, eikä näytä astioitakaan paiskovan. Ajallaan on käynyt ja tehtävänsä ensiluokkaisesti täyttänyt.


      • reino.nordin
        RenoNordenKuskilleKiitos kirjoitti:

        Meiltä käy roskat hakemassa ihan mukava roskakuski, eikä näytä astioitakaan paiskovan. Ajallaan on käynyt ja tehtävänsä ensiluokkaisesti täyttänyt.

        Varmaankin homoseksuaali.


      • RenoNordenKuskilleKiitos
        reino.nordin kirjoitti:

        Varmaankin homoseksuaali.

        Hih, enpä usko tämän meillä käyvän komistuksen olevan, on hän sen verran miehekäs ja testosteronin tuoksuinen ;)


      • juu.eipä.tietenkään.ole
        RenoNordenKuskilleKiitos kirjoitti:

        Hih, enpä usko tämän meillä käyvän komistuksen olevan, on hän sen verran miehekäs ja testosteronin tuoksuinen ;)

        Siemennesteen pöllähdys haisee, kun pieni tuhnu pääsee peräpäästä.


      • nordininkeikalla
        juu.eipä.tietenkään.ole kirjoitti:

        Siemennesteen pöllähdys haisee, kun pieni tuhnu pääsee peräpäästä.

        Mutta mikä sinä olet arvostelemaan? Mulla ei haise pieru, vaan ne mällipaperit roskissa.


      • voin.vain.kuvitella
        nordininkeikalla kirjoitti:

        Mutta mikä sinä olet arvostelemaan? Mulla ei haise pieru, vaan ne mällipaperit roskissa.

        Yhtälailla saan arvostella, kuin sinäkin. Kakka maistuu suussa.


      • etsi-muualta
        reino.nordin kirjoitti:

        Varmaankin homoseksuaali.

        ei, meillä vaihtui kuskit huhtikuussa


      • korkki.kiinni
        etsi-muualta kirjoitti:

        ei, meillä vaihtui kuskit huhtikuussa

        Vaihtelu virkistää.


      • pervo.olet
        nordininkeikalla kirjoitti:

        Mutta mikä sinä olet arvostelemaan? Mulla ei haise pieru, vaan ne mällipaperit roskissa.

        Miksi sinä säästät niitä papereita? Tykkäätkö siitä tuoksusta? Saako se sinut kiihoittumaan uudestaan ja uudestaan?


      • nordininkeikalla
        voin.vain.kuvitella kirjoitti:

        Yhtälailla saan arvostella, kuin sinäkin. Kakka maistuu suussa.

        Niinno, en arvostellut muita. Kerroin vain miten meillä.


      • juupa.joo
        nordininkeikalla kirjoitti:

        Niinno, en arvostellut muita. Kerroin vain miten meillä.

        Se on arvostelua sekin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe