taloustutkimus

kylakysyy

Onko ihmisillä kokemuksia tästä haastattelufirmasta?

11

4435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haastattelijavanhus

      Itse pärjäsin ihan hyvin tk:n kanssa, eikä minulla ole valittamista. Mutta omista aikatauluista johtuen olen tehnyt nykyisin iltavuoroja. Töitä on vaihtelevasti, palkka melko pieni, ihmiset yleensä ihan mukavia.

    • 34fe

      olen ollut vuosia taaksepäin taloustutkimuksessa useaan otteeseen työssä. omat kokemukseni ja havaintoni ovat aivan saman suuntaisia paikasta kuin satojen muiden
      ilmapiiri on varmaan toisinaan hyvä työntekijöiden kesken mutta samaa en voi sanoa
      esimiehestä. voi vain sanoa, että ei ole mistään ilmapiiristä tietoakaan,

    • VähänKiinnostunut

      Millaisiin ansioihin olette päässeet tuolla Taloustutkimuksella ? Useasti olen miettinyt sinne hakea. Niin ja millaisia tuntimääriä teette viikoittain?

      • köyhähaastattelija

        Se nyt tosiaan riippuu siitä, kuinka monena päivänä/iltana tekee töitä. Useimmiten ei makseta tuntipalkkaa, vaan jonkintyyppistä suoritepalkkaa. Joskus ehkä suoritepalkan lisänä puolikas tuntipalkka jos on erityisen vaativa tehtävä. Jos haastatteluja saa helposti / haastattelu on hyvin lyhyt tms. niin aika pieni korvaus. En nyt muista mikä olikaan se laskukaava, jonka mukaan palkka lasketaan. En ole niitä ahkerimpia työntekijöitä, joten palkkani on yleensä aika pieni. Joskus harvakseltaan on töitä, joista maksetaan tuntipalkkaa.

        Työsopimusta ei tehdä ja töitä varataan viikoksi eteenpäin. Saattaa olla mahdollista, että työsopimuksen pyytämällä saisikin, mutta itse olen tottunut tähän epävarmuuteen.

        Joskus työvuoroja perutaan, koska ei ole töitä. Itsekin voi sovittuja työvuorojaan perua. Ja toisinaan on vähän töitä ja paljon työntekijöitä, ja töitä ei riitä koko työvuoron ajaksi, vaan kotiin lähdetään jo aikaisemmin.

        Olen kokenut työt useimmiten ihan mielenkiintoiseksi, koska tehtävät vaihtuvat. Suurin osa niistä ihmisistä, joiden kanssa siellä olen tekemisissä, on ihan mukavia. Kaikkien juttusilla en ole ollut eikä ole tarkoituskaan kun olen siellä kuitenkin vain töitä tekemässä joskus.


      • VähänKiinnostunut

        Ok, kiitos infosta. Olen nyt työttömänä ja meinaa "seinät kaatua päälle" tästä joutenolosta ja kun oman alan työpaikkoja haen on aina yli 100 hakijaa! Siksipä haastattelutyötäkin oon miettinyt. Saako haastattelutyöstä millaiset tulot jos tekee esim 6 tuntia ma-pe ja pystyykö sillä palkalla elämään, ettei oisi tukien varassa?? Jos ei tuosta työstä tehdä työsopparia, eikä kiinteää tuntipalkkaa ei ehkä Kela maksa ns. soviteltua päivärahaa..en kyllä haluaisi risketerata näitä pieniä tukiakaan, näillä kun just ja just pärjää.


    • VähänKiinnostunut

      No kertokaas nyt joku joka tekee tuolla kokopv-työtä, millaisiin ansioihin kuukaudessa pääsee?? Onko haastattelijoista suurin osa opiskelijoita ym. tietoa vähän lisää :)

    • Anonyymi

      Kokemusta on vain haastateltavana olemisesta. Ovat ihan mielenkiintoisia muuta palkkiota niistä ei saa ellei sitten arpaonni satu kohsalleen. Nyt esim Trafin tuktimukseen on kutsuttu 25000 henkilöä ja arvotaan 5 lahjakorttia voittomahdollsuus on 0,02 prosenttia.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe