Lättäjalat hiertää - vapautus?

vapautus

Juu eli mulla on melkoset lättäjalat. Pienenä sanovat että kyllä se korjautuu iän myötä, mutta edelleen samanlaiset. Jaloista ei tietenkään peruselämisessä mitään vaivaa ole, mutta kovassa rasituksessa tuppaavat hiertymään verille. Sen jälkeen saakin parannella reippaan viikon ennenkuin ovat taas täysterässä. Oisko tämmösen ongelman takia mahdollista saada kokonaan vapautus intistä?

14

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LLJJHH

      Oletkos kokeillut tukipohjallisia? Siis sellaisia, jotka tehdään oikein sen oman (lättä)jalan mitan mukaan? Eiköhän tuolla armeijassa asia mene vähän sen mukaan, miten pystyy, eikä ihan vain sen mukaan, mikä se jalan kaaren tilanne on. Itselläni koko jalkapohja menee täysin maahan asti. Kuitenkin näillä lättäjaloilla kävin RUKiin asti. Toki juuri noita tukipohjallisia koko ajan käytin.

      Ilkeä vaiva se toki on. Ei välttämättä mikään komistus ja tekee ison miehen liikkumisen vielä vähän kömplelöksi. Naiset tuppaavat nimittämää heikon tanssitaidon miestä lättäjalaksi. Niin se taitaa vähän olla. Ja itselläni ainakin tuo kenkien hankkiminenkin on hankalaa, epäilen että kaikilla muillakin pahasti lättäjaloilla on myös tuo leveys aikamoinen ongelma.

      Mutta siis aloita kokeilemalla tukipohjallisia!

      • vapautus

        Ovat olleet käytössä vuosia mutta en oo kovinkaan merkittävää hyötyä havainnut


      • LLJJHH

        Siis käytätkö oikein omien mittojen mukaan tehtyjä tukia? Mitään hyötyä ei ole noista urheiluliikkeiden hyllytavaroista? Ootko lääkärin kanssa lättäjaloistasi keskustellut?


      • vapautus

        Kylläkyllä, footbalancet Intersportista, hyvän hintaset olivat :D


      • LLJJHH

        No jatketaan vielä... Mene jonnekin muualle kuin Intersportiin! Johtonkin jossa on oikein tällaista proteesialan asiantuntemusta. Mittaavat siinä jalkaa mustekuvioilla, vaatomuovilaatikolla ja peilipöydällä. Lättäjalka ongelman vakavuus vaikuttaa siihen mistä materiaalista tuki tehdään jne.

        Minun ensimmäiset jalktukeni, juuri armeijaikäisenä, olivat metallia!


      • vapautus

        Voisi kyllä kokeilla jotain muitakin!


    • hankivapautus

      Aloita ongelman käsittely hankkimalla vapautus keinolla tai toisella. Intistä saatavat välineet ovat aina huonointa mahdollista kurasarjaa, tämä koskee niin tukipohjallisia kuin muitakin kyborgisia lisävarusteita. Armeijaa ei kannata käydä jos on mahdollista saada vapautus, kyseessä on hallinnon vain miehille määräämä aivopesu ja ehdollistamisleiri. Mitään nykyaikana hyödyllisiä taitoja et siellä opi, vaan ainoastaan haaskaat resurssejasi jotka tulisi kohdentaa alati kovenevaan kilpailuun työelämässä.

      Nimim. Ohi on ja ei ikinä enää

      • Thisisrape

        Aika rajua olisi myös sotilaallista suurvaltaa venäjää vastaan sotiminen. Jos ei painetta tule muilta niin ei kannata mennä.


      • DOLJE

        Nojoo. Kun näitä nuoria miehiä, katselee
        niin ei siinä juuri toivoa ole. Huono ryhtisiä
        ylipainoisia lättäjalkoja suurin osa.


    • marsmars

      Joskus lättäjalkaa pidettiin oikein vakavana kansanterveysongelmana, joka oli tyypinnen erityisesti alemmille yhteiskuntaluokille. Johonkin tällaiseen käsitykseen kai perustui myös se, että armeija ei lättäjalkoja rulliinsa ottanut. Nyt kai jo keksitään vähän katsoa ja kysyä sitäkin, onko niistä lättäräpylöistä haittaa. On kai siinä ollut joku sellainenkin ajatus, että arjalainen soturi on - pelkästään - sellainen, jolla on holvikkaat jalat.

    • MarkusZ

      Kyllä tässä on lättäjaloilla menty RUKiin asti. Luontoa se välillä kysy kun jalat ei siis kyllä ole kestävintä sorttia. Mutta tulipa näytettyä itselle ja muille, että mies se on lättäjalkakin!

    • Kaverini, jolla on lättäjalat, kävi armeijan B-miehenä, eli alemmassa kuntoisuusluokassa esikuntayksikössä.

      Ei ollut mikään ongelma.

    • AkuAnkkaLättis

      Itselläni on täydelliset lättäjälat. Olin palvelusluokkaa A2, en lättäjalkojen vaan silmälasien takia. Kun jaloissa on hyvät maiharit niin kyllä pitkiäkin matkoja voi kävellä varsinkin pehmeälä alustalla. Juoksu on sitten vähän tuskallisempaa. Lenkkeilläkin voi hyvillä tossuolla metsäpoluilla. Mutta ei asfaltilla.
      Hyvin onnistui armeija ja sitten vielä rauhanturvaajana 2,5 vuotta päälle. Sielläkin tehtiin jalkapartiota silloin tällöin 15km pituisia.

      • KoirF

        No käytitkö mitään tukipohjallisia?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5479
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      158
      3361
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2613
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 262
      2002
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      104
      1424
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe