Taitava unijukka! Nostaisitko minulle.

nytaikaolis

Olen kohta syntymäpäiviäni viettävä vesimiesnainen. Olisin kysynyt miesasiaa. Näkyykö korteista miestä? Jos näkyy tunnenko jo hänet vai onko vasta tulossa? Jotain muuta ? Jaksanko vielä uskoa. Ikää tulee 49 v.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Unijukka15

   Sinussa on tunteita, ja eheyttä, elät jokseenkin vakaata ja turvallista elämää. Sikäli elämäntilanteesi olisi mitä sopivin löytää myöskin itsellesi elämänkumppani.
   Muista, että olet vapaa ja sinä myös voit tehdä elämässäsi valintoja.
   Mutta, mutta, tuntuu, että olet katsonut jotakin mahdollista ihmissuhdetta liian mustavalkoisesti. Sopiva ihmissuhteen mahdollisuus olisi ollut lähelläsi. Et ole kuitenkaan tätä osannut ymmärtää.
   Älä epäile liikaan, älä anna "ennakkonäkemyksellekään" liikaa arvoa, voit ottaa ihmisistä selvää, kaikki ei aina ole siltä mitä näyttää päällepäin.
   Sinussa on kyllä sisäistä viisautta, eikä yksinoleminenkaan ole sinulle pahasta. Toisaalta sisäinen valo voi loistaa myöskin viisautena ihmissuhteissa.

  • nytaikaolis

   Kiitos unijukka! Olen ja elän juuri kuten näitkin. Myös usein törmännyt sisäiseen valo aiheeseen. Olen hyvin ihmisläheinen ja itsenäinen. En ihastu saatikka rakastu helposti. Lähelläni on ihminen jota harrastuksen puitteissa näen. Hautasin kuitenkin asian kun hän alkoi olla aika tyly minulle. Enkä Ole enää ajatellut mysteeriä selvittää. Se ehkä jäänee vaivaamaan koska pääsi palomuurini läpi kuitenkin. Ketään muuta ei tule mieleeni joka voisi olla sellainen. Oikeaan kuitenkin osuit. Tätä ennen meni yli 10 Vuotta ettei kukaan tehnyt sellaista vaikutusta. Huh, vihreää valoa en tosin helposti näytäkään. Mutta sitten kyllä jos kolahtaa. Sen vuoksi kyselin kun on ollut niin hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Viime aikoina. Jos näet jotain muuta erikoista tähän mahdollisesti lähelläni olevaan mahdollisuuteen, otan tiedon kiitollisena vastaan. Ehkä se avaa silmäni ja korvani paremmin havaitsemaan hänet. Näetkö onko hän vapaa? Tai jotain hänestä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2391
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   90
   1349
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1319
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   981
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   907
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   879
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   831
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   808
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   29
   758
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   737
  Aihe