Aihe

Ave d4 vm.2000 diesel suodattimen vaihto opas?

naftasuodatinn

Aloin pähkäilemään miten diesel suodattin vaihetaan,ohjekirjassa vain veden tyhjennyksestä ohje,että pohjasta ruuvi auki ja sit pumpataan mut eihä sinne ruuville mahdu ellei suodatinta irrota.

Mut miten suodattimen vaihto tapahtuu :Onko siinä muutaku letkut irti ja kahdet ruuvit auki ja nostaa vanhan suodattimen pois ja uusi tilalle?
Vai oonko iha hakoteillä?

2

<50

  Vastaukset

  • Suodatin on ainakin 98:ssa patruuna, eli periaatteessa ei tarvii letkuja irrottaa.... Ellen väärin muista, niin se pohjaosa, missä hana pitää sekin ottaa vanhasta.

   Käytännössä on kuitenkin pitänyt ottaa viilapenkkiin......

  • Youtubessa on malli suorituksia, mutta monessa ei liene kerrottu vuosimallia ja tarkempaa tietoa. Ne mitä olen itse sieltä katsonut oli sellaisia missä koko suodatinrunko ja letkut oli irroitettu.
   Ainakin tuoreemmissa suodattimen vaihdon paikka hieman hankala, mutta toisaalta se on lämpöisessä paikassa, eli pienempi hyytymisriski.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   358
   17501
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   661
   9935
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   62
   6093
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2425