Maalais- ja neuvostoliiton yhteistoiminta

TukiaisVuoristot

Neuvosto- ja maalaisliitto tukivat toisiaan ja vehkeilivät yhdessä. Näin stalin seuralaisineen pääsi sekaantumaan Suomen asioihin. Maalaisliitto-kepu sai kohtuuttoman aseman pelatessaan neuvostokortilla. Yksi tuhotoimista oli maataloustukiaisjärjestelmän perustaminen ja sementoiminen lainsäädännöllä. Suomalaisia on 70 vuotta kuritettu ja kurjistettu vastikkeettomalla maatalosutukivirralla suurmaanomistajille.

Maataloustukiaisilla aiheutettiin suurta vahinkoa, sillä rökäletappiollisia maataloustuotoksia tehyailtiin vuoriksi saakka. Eihän oikeita markkinoita silloinkaan sallittu muodostua. Kuuluiko maalais- ja neuvostoliiton sopimukseen se, että ylijäämäelintarvikkeet dumpattiin verovaroin pilkkahintaan neuvostovenäläisten pöytiin?

37

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • comtörstoxpolttwped

      Ylituotanto vietiin Väyrysen käskystä Leningradiin ja oli hyllyt täynnä ruokaa venäläisellä roskaväellä törsäpurojen porsastellessa, onneks tähän tuli Lidlin ja vastapakotteiden myötä loppu.

    • Niiinpäniiin

      On varmaan parempi että pohjalaisisännät vastustivat työläisten aikeita liittää koko suomi Neuvostoliittoon.

      Maalaisliitto teki itsenäisenä säilyneen suomen Neuvostoliiton kanssa kauppoja jolloin suomen teollisuus kehittyi ja suomi nousi maailman rikkaimpien maiden joukkoon ja työläisetkin sai töitä.

      Ilman tulisijoja ei suomen maatalous olisi pystynyt kilpailemaan tulia maksavan ja suotuisimpiem kasvuolosuhteiden Euroopan kanssa.

      Taas suomalaiset elintarviketyöläiset saivat töitä.

      • elisiiswutarto

        Juopot vaan toikkaroi lakeuksil 1918, loppu keni lustas pörsis tienaten ja neukun persettä nuollen.


      • eino.uusitollo

        Pohjalaisisännät ja kepun johtajisto perustivat 1969 kepun
        sisälle RYHMÄ-70 järjestön jonka ohjelmassa oli
        sosialistinen Suomi ja liittyminen Neuvostoliittoon.


    • KommunismiNyt

      Maataloustukiaiset ovat reaalikommunismia ja neuvostomallista suunnitelmataloutta.

      Ml-mtk ja stalin ryhtyivät luokkataisteluaan suomalaista veronmaksajaa vastaan, joka yhä jatkuu.

      • PummiTuki

        Vastikkeettomat maataloustukiaiset ovat sossutukea, jota joutilaille maksetaan "lumen sulamisen tarkkailutyöstä". Näin ne ovat myös työkkäritukea. Muista tukiaisista poiketen maataloustukiaiset ovat sossu- ja työkkäritukiaisiin verrattuna tähtitieteeliset.


      • JOPETMETSÄÄNPUMPUM
        PummiTuki kirjoitti:

        Vastikkeettomat maataloustukiaiset ovat sossutukea, jota joutilaille maksetaan "lumen sulamisen tarkkailutyöstä". Näin ne ovat myös työkkäritukea. Muista tukiaisista poiketen maataloustukiaiset ovat sossu- ja työkkäritukiaisiin verrattuna tähtitieteeliset.

        aika kuuboo tekstii
        maajussi elättää joppeje kaltaaset loiset...nämä saa tukee mm työttömyystukee sillä ostetaan ruokaa ja annetaan siis tukirahaa kauppiaille
        maataloustuet maksetaan maajusseille jotta kuraperseet saa ilmasta ruokaa...jälleen kauppiaat saa tukun rahaa kun riistohintaan saavat tuotteensa
        samaa aikaa jopen törkyturvat saavat siis maataloustuen ansiosta ilmasta tuotetta ruuanmuodossa että myös työttömyystukee asumistukee harkinnanvaraistatukee
        NÄMÄ JOPET TULEVAT TODELLA KALLIIIKSI SUOMEN VALTIOLLE
        TUKEA TUKEA TUKEA JOPET OVAT OIKEITA SIIPIVEIKKOJA


    • trollaus

      "Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti.

      Tutkimuksen mukaan nettitrollin takaa paljastuu lähes ihmishirviö.

      Trollilla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, joka haluaa ärsyttää ihmisiä ja aiheuttaa ristiriitoja. Trolli siis provosoi. Trollaus on trollien kirjoittamista esimerkiksi erilaisiin uutisryhmiin tai keskustelupalstoille. Trolli kääntää asiat päälaelleen, joskus hauskastikin. Trolli liioittelee, valehteleekin ja saa usein paljon palautetta.


      Trollaaja siis näyttää todellakin saavan siitä iloa ja nautintoa, että hän saa loukata ja pahoittaa toisen ihmisen mielen. Internet tarjoaa tälle toiminnalle loppumattoman avaran toimintakentän.

      Asiantuntijoiden mukaan trolleihin törmäävän kannattaa pitää oman mielenterveyden vuoksi mielessään, että trolleihin ei kannata uhrata aikaa. Ne eivät ole sen arvoisia, koska ne haluavat vain kiusata."

      http://www.iltalehti.fi/digi/2014091918676898_du.shtml

      Tuo pitää paikkansa ylläolevaan kirjoitukseenkin.

    • KähmytJotkavat

      Maalais- ja neuvostoliiton yhteistoiminta on musta sivu historiassa. Veteraaneja pilkanneet, kasakan edessä rähmällään maanneet, k-linjan päättömyyksiä laukoneet ja neuvostokortilla etuja kähmineet hyypiöt yrittävät kieltää tekosensa ja esiintyä kunnaillisina kansalaisina. Lisäksi neuvostokortilla pelatut kähminnät - kuten maataloustukiaiset- halutaan säilyttää.

    • eläköön-vallankumous

      ".puna liput loi suomen hyvinvoinnin ,ei näkyny kapitalistien sontimista,kapitalistit pirettiin oppositios vonkumas kun suomee rakennettiin..."
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14121770/sdp-noussu-kaikkien-ohi-hallitus-uppoo-suohon

      Ei maalaisliitto voinut mitenkään noin toimia kun ,"kapitalistit pirettiin oppositios" sanoo politiikan asiantuntija Arsa. Asiantuntijamme mielestä myös nimenomaan kommunistit, nuo Neuvostoliiton ystävät toivat suomeen hyvinvointia. ja...

      "...suomesta on kiellettävä puolueet kepulit ja kokoomus..." asiantuntijamme arsa kertoo. siis kommunistit valtaan.

    • pedrotvlportri

      Kekkoslovakia loi hyvinvointia korkeintaan pummipaskoille, tiedn nimittäin ettei monessa Keski-Pohjanmaan pirteissä ollut sisävessaa edes 60-luvun lopulla.

      • tgjgöoyöi

        Sitten myös ihan kamalaa oli nuorille emännille kun se" idyllinen" päärakennus sai kyytiä kun oli mahdonta ja arvokasta sijoittaa se nykyaika rakennukseen kun monelle tuli sitten tiilinen päärakennus kun paikalliset yrittäjät.


    • Niiinpäniiiin

      No eikös kaupungeissa sitten ollut paremmin kuin maalla jossa ei taloissa ollut edes sisävessaa.

      Muuten kukahan hyötyi niistä Kekkosen neuvottelelemista kaupoista, esimerkiksi junien valmistamisesta tai suurista rakennusurakoista neuvistoliitosta.

    • Kekkosenaika

      "Urho Kekkosen pitkän presidenttikauden (1956–1981) aikana Suomi muuttui maatalousmaasta moderniksi teollisuus- ja palveluyhteiskunnaksi. Niinpä maaseutu alkoi autioitua 1960-luvulta alkaen maaseutuväestön muuttaessa teollisuuskeskuksiin ja Ruotsiin. Samalla yhteiskunnan koulutustaso alkoi merkittävästi nousta 1970-luvulla peruskoulujärjestelmään siirtymisen ja korkeakoulutuksen voimakkaan laajenemisen myötä."

      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Suomi

      • Tukiaispelleily

        Päättömän maatalouspolitiikan eli investointien maatalouteen tuhoamisen seurauksena sadat tuhannet suomalaiset joutuivat muuttamaan maasta hakeutuakseen oikeisiin töihin, joita ei Mtk-Suomessa oltu haluttu rakentaa.

        Tukiaismaatalous rökäletappioineen merkitsee maalle ja taloudelle kuoleman vaaraa.


    • Oikeita-töitä

      Ihanko totta? Minäkun olen aina ollut siinä uskossa että maatalouden puuttuminen olisi merkinnyt nimenomaan kuoleman vaaraa ihmisille.

      AI että teollisuuttakin syytät kun eivät olleet halunneet työpaikkoja rakentaa, tai millaisia ne oikeat työt sitten ovat?


      Vai olisiko valtion pitänyt rakentaa "oiketa" työpaikkoja". Ilman markkinoita? Siis neuvostotyyliin.

      Kekkonenhan neuvotteli kauppoja Neuvostoliiton kanssa. "Oikeita töitä"

      • Rahanhävitysautomaatti

        Suomessa investoinnit on tärvelty maatalouteen eikä rahaa sijoitettu teollisuuteen. Tästä johtuen Ruotsissa oli 1960-luvulla teollisia työpaikkoja, jotka kepulandiasta ja yleensä Suomesta puuttuivat.

        Mtk-maalaisliitto-kepun tuhopolitiikka vei yhteiskunnan varat mm. Maataloustukiaispolitiikan seurauksena sodan jälkeen 1940-luvun lopulla ja 1950-, 1960-, 1970-, 1980-, 1990, 2000- ja 2010-luvuilla. Maataloustukaiset ovat taloudellinen katastrofi ja yhteiskunnan musta aukko, joka tuhoaa oikeaa rahaa ja vie elämän edellytyksiä koko yhteiskunnalta.


      • virkamiespäätöksellä

        Ja viinat ruokakauppoihin, että saadaan alkoholin haitat yli 15 miljardin€, nythän jäärään vähän alle.


    • pelkharha

      Agraarisosialistilta loppuu joskus muiden raha, kuten rautarouv tatcheeti joskys totes.

      • Kuokkakommuisami

        Hyvin sanottu. Valitettavasti mtk-kepu jatkaa agraarisosialismiaan ja kuokkakommunismiaan viimeiseen veronmaksajaan saakka.


      • Näin-se-on

        Näinhän siinä käy.
        Veronmaksaja on tietääkesi ihminen ja ihminen ruokaa ja ruokaa tuottaa se sinun vihaamasi viljelijä.


    • Eueueu
    • KepuJaKapu

      Onko väykyn kapu-puolueella mtk:n isäniten tuki? Desantti batman ilmoitti kapun perustamisesta 9 päivää ennen väykkyä. Putin antaa varmasti kapulle oikeuden edelleen korottaa vastikkeettomia maataloustukiaisia, kunhan saa määrätä ulkopolitiikasta.

    • Tukiaiskorruptio

      Venäläisen imperialismin liehittely sisäpoliittisen edun hankkimiseksi on yksi mtk-kepun kuvottavimmista piirteistä.

      • JOPPEPIPIO

        OIJOIJII, SDP OIKREHEN AJAA VENÄÄLÄÄSEHEEN MAASTRA,,,:))))))))))))


    • Aijaaaa

      AI eikö vasemmisto olekaan liehitellyt Neuvostoliittoa.

      Nimimerkki "tukiaiskorruptiolla" on tainnut viettää historiantunnilla aivan muualla kuin luokkahuoneessa.

      Mikäs porukka yritti aikoinaan jopa Neuvostoliittoon. Sattuuko muistumaan.

    • menejatiedä

      "Suomessa investoinnit on tärvelty maatalouteen eikä rahaa sijoitettu teollisuuteen. Tästä johtuen Ruotsissa oli 1960-luvulla teollisia työpaikkoja, jotka kepulandiasta ja yleensä Suomesta puuttuivat."

      " Iso osa noista yritystuista menee myös lannoitusten, mastaloudkoneiden ja muun vastaavan valmistajille. Supercellin ja Angry Birdsin kaltaisia lupaavia yhtiöitä tuetaan yleensä hyvin vähän. Kepuidyli on, että patarautoo..." nimimerkki sikaanttilaposliini
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14110828/tupuhupulupu-jos-rahat-loppuu-ota-yhteytta

      nimimerkki Rahanhävitysautomaatti on sitä mieltä että patarautateollisuuteen valtion pitäisi "satsata"

      Toinen on päinvastaista mieltä ja patarautateollisuuteen ei valtion pitäisi "satsata" vaan peliteollisuuteen.

    • Mistä-halvemmalla-saa

      Melko erikoisia mielipiteitä, että valtion rahaa ei ole sijoitettu teollisuuteen.
      Eikö teidän tukien vastustajien eräs perusperiaate ole että mitään ei tueta vaan yritykset menestyy omillaan ulkomaistenkin kilpailijoiden kanssa ja jos ulkomailla pystytään parempaan, niin ostetaan sitten sieltä.

      • HuikeatTappiotJaTuhot

        Suomessa ei ole rittänyt rahaa teollisiin investointeihin, kun varat on tärvelty tukiasmaatalouden harrastajille. Toisaalta rökäletappiollinen tukiasimaatalous on estänyt pääoman muodostuksen ja näin ehkäissyt elinkelpoisen elinkeinotoiminnan syntyä.

        Tukkaismaatalous tuottaa hirvittäviä tappioita, inflaatiota, saastetta, palkansaajien ostovoiman menetystä sekä alueellista taantumaa. Vastikkeettomien sisarosuuksien jakelu kerran sukupolvessa puolestaan nostaa oikeaa työtä tekevien asumiskustannukset pilviin, sillä heidän on markkinoilla kustannettava tämäkin vastikkeeton raha suurmaanomistajien perheille.


      • huuhaaukko

        Ei liene verotus oikein hallussa tällä hepulla.


    • jaaahaaas

      Sisarosuuden maksaa kyllä tilan jatkaja jotka usein rahoitetaan pankkilainalla.

      Maatalouden tappiosta taas päästään eroon kun tuotteen hinta nostetaan kuluja vastaavaksi. Näillä tuottajahinnoilla se ei ole mahdollista.
      Mutta kun myytävän tuotteen hinta vastaa tuotantokustannuksia ja jää vielä palkkaakin viljelijälle
      voidaan keskustella tukien poistosta.

      Alueellinen taantuma sitten korjaantuisi jos maaseutu tyhjenisi ja suurin osa elintarviketeollisuudesta loppuisi. Aika vaikea uskoa.

      Suomen vaihtotase paranisi kun alkutuotanto ja osa ruoastakin ostettaisiin ulkoa. Ei se minun järkeeni kyllä mahdu.

    • Rähmälläänkontallaan

      Suomalaiset joutuvat yhä maksamaan maalaisliiton vehkeilystä neukkulan kanssa.

    • vehkeilyä

      Kun Neuvostoliittoon myytiin esimerkiksi junanvaunuja, paperia, tai suomalaiset rakensivat siellä suomalaisen mittapuun mukaan isoja kohteita, ei suomalainen teollisuus eikä työläinen kyllä siitä "vehkeilystä" paljon piitannut, pääasia että oli työtä.
      Kumma kun meidän maatalouspolitiikkaamme ei sitten muutettu viime hallituskaudella kun keskustapuoluekaan ei ollut esteenä muutoksille.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2739
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      352
      2594
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      70
      1744
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      132
      1648
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1402
    Aihe