Islamin 73 lahkosta 72 helvettiin

alfa123om2222

Islam on lahkoutunut uskonto. Monet opettavat väärää islamia ja tekevät oman mielensä mukaisia fatwoja. Se mikä on lihallinen ulkomuoto islamista on melko luotaantyöntävä ja inhottava. Sitä sietää arvostella ja kristisoida ja toivoa, että lihallinen islam ei pääse koskaan poliittiseen valtaan.

Mutta on toinenkin islam. Eli kirjoitukset, joiden käännöstaso tosin vaihtelee, mutta joiden arvo on suuri. Kun Koraani sanoo: Jumala on kieroin kieroilija niin olen oppinut lukemaan raamattua aivan eri valossa. Olen alkanut nähdä ne kohdat, joissa Jumala kieroilee. Ilman Koraania en niitä näkisi.

Entä sitten johdatus. Islam itse vastustaa uudistuksia, mutta johdatus johtaa mitä eriskummallisimpia polkuja pitkin. Itseäni se on yllyttänyt jopa tieteen pariin. Johdatus ei ole pitkällä aikavälillä täysin vakaata, mutta siihen liittyy tähtihetkiä, jotka ovat kerrassaan mahtavia.

Jos islamin arvoa uskontona arvioisi niin väittäisin, että laitan uskonnot seuraavaan järjestykseen:

1. Juutalaisuus
2. Islam (hengellinen ei lihallinen).
3. Jehovan todistajat
4. Helluntalaisuus
5. Adventistit
6. Mormonit
etc.

12

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vl-mies

   KAIKKI muslimit menevät tulijärveen helvettiin.

   Kaikki muslimiperheidenkin pikkulapset ja riittävän kehitysvammaiset kuitenkin pelastuvat, mikäli he kuolevat siinä sieluntilassa.

   Tehkää parannus ja uskokaa Herran Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan Jumalan valtakunnan evankeliumi. Jotta pelastuisitte.

   http://rauhanyhdistys.fi/fi/nain-me-uskomme/

   http://www.nettiseurat.info/

   http://www.helsinginrauhanyhdistys.fi/

   http://rauhanyhdistys.fi/fi/rauhanyhdistykset/

   http://www.llchurch.org/

   http://www.sfcorg.se/sv/

   • KristusjaMuhammad

    Vastaus nimimerkille "vl-mies":

    Kristus ja opetuslapset samoin kuin kaikki muutkin Kaikkivaltiaan ja samalla Kristuksen palvelijat kautta aikojen ovat olleet Koraanin määritelmän mukaan ns. muslimeja.

    Menisivätkö he tulijärveen sen tähden, että riivaajien vaikutusten alainen valhekristitty, joka samalla nimimerkillä on toistuvasti herjannut julkisesti Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen sanansaattajaansa syyllistyen näin Pyhän Hengen pilkkaan, väittää niin?

    Jos Luoja suo, häntä odottaa ennen tuleen pääsyä maallisetkin rangaistukset Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan ja Lain mukaan.

    Se oikea, Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam on nimittäin jo saapunut Suomenmaahan eikä se tule ihan noin vain pois lähtemään eikä myöskään myötäkarvaan silittelemään Kaikkivaltiaan ja Hänen lähettiläidensä pilkkaajia.
    Kaikkivaltiaan, Kristuksen ja Hänen muiden lähettiläidensä pilkkaajilla ei tule olemaan mitään pakopaikkaa.

    4:104 "Älkää hellittäkö uskottomien takaa-ajoa. Jos te näette vaivaa, niin kärsivät hekin, kuten te kärsitte, ja te sitäpaitsi toivotte ALJAHulta (Jumalalta) sitä, mistä heillä ei ole toivoa; niin, ALJAH (Jumala) on tietävä, viisas." (Koraani 4:104)

    4: 105 "Me olemme ylhäältä antanut sinulle Pyhän kirjan, joka sisältää totuuden, jotta ihmisten kesken tuomitsisit sen mukaan, kuin ALJAH (Jumala) on sinulle osoittanut. Älä ole kavalain puolustaja,
    4: 106 vaan pyydä ALJAHulta (Jumalalta)anteeksiantoa. ALJAH (Jumala) on totisesti armahtava ja laupias.
    4: 107 Äläkä puhu niiden puolesta, jotka itseään pettävät. ALJAH (Jumala) ei totisesti rakasta sitä, joka on petollinen ja syntinen.
    4: 108 He kätkeytyvät ihmisiltä, mutta eivät voi kätkeytyä ALJAHulta (Jumalalta); Hän on heidän luonaan, kun he öisin puhuvat sellaista, mikä ei Häntä miellytä, sillä ALJAH (Jumala) piirittää kaikki heidän tekonsa tiedollaan.
    4: 109 Katso, te olette puolustelleet heitä maallisessa elämässä, mutta kuka on puhuva heidän puolestaan ALJAHun (Jumalan) edessä Ylösnousemuksen päivänä tai kuka on oleva heidän suojelijansa?
    4: 110 Se, joka tekee jotakin pahaa tai menettelee väärin omaa sieluansa kohtaan ja sitten pyytää ALJAHulta (Jumalalta)anteeksi, on huomaava ALJAHun (Jumalan) pitkämieliseksi ja laupiaaksi.
    4: 111 Kuka ikinä tekee synnin, tekee sen ainoastaan itseänsä vastaan; ALJAHuhan (Jumalahan) on tietävä, viisas.
    4: 112 Ja se, joka tekee vahingon tai synnin ja sitten työntää syyn viattoman niskoille, kuormittaa itsensä panettelulla ja ilmeisellä synnillä." (Koraani 4:105-112)

    24: 57 "Älkää luulko, että uskottomat löytävät pakopaikan maan päältä. Heidän asuinsijansa on oleva tuli, surkea määränpää." (Koraani 24:57)

    29: 39 "Samoin kävi vielä Koorahin ja Faraon ja Haamanin. Totisesti, Mooses saapui heidän luokseen selvin tunnusmerkein, mutta he paisuivat maassaan ylpeydestä eivätkä päässeet Meiltä pakoon.
    29: 40 Niin Me rankaisimme kutakin heistä heidän syntiensä vuoksi. Muutamien päälle Me lähetimme hirmumyrskyn, muutamat yllätti kauhistuttava pauhina, jotkut nieli maa ja eräitä heistä Me hukutimme. ALJAH (Jumala) ei ole väärämielinen heitä kohtaan, vaan itse he tekivät itsellensä väärin."
    (Koraani 29:39-40)

    41: 40 "Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
    41: 41 näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus,
    41: 42 valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä." (Koraani 41:40-42)

    46: 29 "Ja kun Me ohjasimme osan dzinneistä sinun luoksesi kuulemaan Koraania, sanoivat he tultuaan paikalle: »Kuunnelkaa tarkasti!» ja kun se oli lopussa, palasivat he kansansa luo varoittamaan sitä.
    46: 30 He sanoivat: »Kansalaisemme, me olemme kuulleet Kirjaa, joka on ilmoitettu Mooseksen jälkeen ja joka vahvistaa sen, mitä oli ennen, johtaen totuuteen ja oikealle tielle.
    46: 31 Kansalaisemme, ottakaa vastaan jumalallinen kutsuja ja uskokaa Häneen, niin Hän antaa teille syntinne anteeksi ja suojelee teidät tuskallisesta rangaistuksesta.»
    46: 32 Sillä ne, jotka eivät ota vastaan ALJAHun (Jumalan) lähettilästä, eivät löydä maan päältä pakopaikkaa eikä heillä hänen sijastaan ole ketään suojelijaa. Nämä ovat selvästi harhaan johdettuja."
    (Koraani 46:29-32)

    72: 12 "Katso, me uskomme, ettemme milloinkaan voi päästä ALJAHua (Jumalaa) pakoon täällä maan päällä, emmekä pääse Hänestä lentämälläkään." (Koraani 72:12)


   • KristusjaMuhammad

    (jatkoa)

    Ja päinvastoin kuin nimimerkki "vl-mies" väittää, Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittama oikea Islam tarjoaa Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämäänsä pelastuksen tietä, Aabrahamin uskoa, jonka ulkopuolella ei ole pelastusta. Ja tällä Kaikkivaltiaan tiellä vaelsi myös Kristus opetuslapsineen.

    Tämä Kaikkivaltiaan elämänjärjestelmä, elämäntie, Aabrahamin usko, se oikea Islam tukeutuu Kaikkivaltiaan, Kristuksen sekä muiden Kaikkivaltiaan lähettiläiden auktoriteetteihin:

    3:18 Oikea elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen) ALJAHun (Jumalan) edessä on Islaam. Ne, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, eivät kiistelleet aikaisemmin kuin vasta sen jälkeen, kun heidän osakseen oli tullut tieto; silloin he alkoivat kiistellä keskenään kadehtien toisiaan. Kuka ikinä kieltää ALJAHun (Jumalan) tunnusmerkit, kokee, miten nopea ALJAH (Jumala) on vaatiessaan tilille.
    3: 19 ja jos he kiistelevät kanssasi, niin sano: »Minä olen kokonaan alistunut ALJAHun (Jumalan) tahtoon, samoin nekin, jotka seuraavat minua». ja sano niille, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, ja tietämättömille :»Alistutteko ALJAHun (Jumalan) tahtoon (liityttekö Islaamiin)?» ja jos he alistuvat, ovat he oikealla tiellä, mutta jos he kääntävät selkänsä, on sinun velvollisuutesi ainoastaan ALJAHun (Jumalan) ilmoituksen julistaminen; ALJAH (Jumala) näkee palvelijansa. (Koraani 3:18-19)

    3: 78 Ei voi ihminen, jolle ALJAH (Jumala) on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette ALJAHun (Jumalan) palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa ALJAHun (Jumalan) palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»
    3: 79 Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet ALJAHun (Jumalan) tahdon alaisiksi (muslimeiksi)?
    3: 80 Aikoinaan, kun ALJAH (Jumala) teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?»
    He vastasivat: »Me tunnustamme sen».
    Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
    3: 81 Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
    3: 82 Jotakin muuta ALJAHun (Jumalan) elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din, deen) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava? (Koraani 3:78-82)


   • KristusjaMuhammad

    (jatkoa edelliseen)

    2:135 Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin oppia, koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin.»
    2:136 Sanokaa: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan) ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,
    2:137 siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (ALJAHulta (Jumalalta) ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet Hänelle alamaisiksi.»
    Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. ALJAH (Jumala) on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.
    2:138 Me olemme ALJAHun (Jumalan) merkitsemiä, ja keneltä on parempi saada tuntomerkkinsä kuin ALJAHulta (Jumalalta)? Me olemme Hänen palvelijoitaan.
    2:139 Sano (Pyhät kirjoitukset omaaville): »Kiistelittekö kanssamme ALJAHusta (Jumalasta), kun hän on sekä meidän Herramme että teidän Herranne? Meillä on omat tekomme ja teillä on omat tekonne, ja me turvaudumme
    Häneen vilpittömästi.»
    2:140 Vai sanotteko: »Aabraham, Ismael, Iisak ja jaakob ja Israelin sukukunnat olivat totisesti joko juutalaisia tai kristittyjä?» Sano: »Kumpi tietää paremmin, te vai ALJAH (Jumala)? Ja kuka on väärämielisempi kuin se, joka salaa todistuksen, jonka on saanut ALJAHulta (Jumalalta)? Eikä ALJAH (Jumala) ole välinpitämätön siitä, mitä te teette.» (Koraani 2:135-140)

    3: 83 Sano: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan), siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
    3: 84 Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din, deen) jotakin muuta kuin Islaamia , niin ALJAH (Jumala) ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.
    3: 85 Kuinka ALJAH (Jumala) ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi, senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin? ALJAH (Jumala) ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.
    3: 86 Näiden palkaksi tulee ALJAHun (Jumalan), enkelien ja ihmisten kirous.
    3: 87 Sen alaisiksi he jäävät ikuisesti, heidän rangaistustaan ei lievennetä eikä heihin kiinnitetä (sen enempää) huomiota.
    3: 88 (Tästä kohtalosta vapautuvat vain ne), jotka myöhemmin katuvat ja tekevät parannuksen, sillä ALJAH (Jumala) on sääliväinen ja laupias.
    3: 89 Mutta jotka oltuaan uskossa ovat tulleet uskottomiksi ja sitten yhä yltyvät uskottomuudessaan, niiden kääntymystä ei totisesti hyväksytä; he jäävät eksyneiksi.
    3: 90 Niistä, jotka ovat olleet uskottomia ja kuolevat epäuskossaan, ei yhdenkään sielun lunnaiksi hyväksytä edes koko maailman täyttä kultaa, heitä odottaa tuskallinen rangaistus, eivätkä he löydä ketään puoltajaa.
    (Koraani 3:83-90)


   • KristusjaMuhammad

    (jatkoa)

    4:163 Me olemme totisesti antanut sinulle ilmestykset, samoinkuin annoimme Nooalle ja profeetoille hänen jälkeensä; samoin Me olemme antanut ilmestyksiä Aabrahamille, Ismaelille, lisakille, Jaakobille, Israelin sukukunnille, Jeesukselle, Jobille, Joonalle, Aaronille ja Salomolle; Daavidille olemme antanut Psalttarin.
    4:164 Toisista ALJAHun (Jumalan) lähettiläistä Me olemme sinulle maininnut, toisista emme ole sinulle maininnut: Mooseksen kanssa ALJAH (Jumala) puhui itse henkilökohtaisesti.
    4:165 Oli profeettoja, jotka toivat ihmisille ilosanoman ja (toisia, jotka) varoittivat, jottei ihmisillä heidän lähettämisensä jälkeen olisi mitään veruketta ALJAHua (Jumalaa) vastaan; ALJAH (Jumala) on, näet, mahtava ja viisas.
    4:166 ALJAH (Jumala) itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja ALJAH (Jumala) riittää todistajaksi.
    4:167 Ne, jotka ovat uskottomia ja estelevät (muitakin) ALJAHun (Jumalan) tieltä, ovat totisesti menneet pitkälle harhaan.
    4:168 Niille, jotka ovat uskottomia ja tekevät vääryyttä, ei ALJAH (Jumala) totisesti anna anteeksi eikä ohjaa heitä muulle tielle
    4:169 kuin sille, joka päättyy Helvettiin, jossa he iäti pysyvät: ja tämä on helppoa ALJAHulle (Jumalalle). (Koraani 4:163-169)

    6: 125 Ketä ALJAH (Jumala) tahtoo johdattaa, hänen rintansa avaa Hän Islaamille, ja kenen hän antaa eksyä, hänen rintansa Hän tekee niin ahtaaksi ja ahdistetuksi, kuin hänen täytyisi kiivetä taivaaseen. Siten saattaa ALJAH (Jumala) häpeään ne, jotka eivät usko.
    6: 126 Ja tämä on Herrasi oikea tie (Koraani ja Islaamin elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen)); nyt olemme selittänyt tunnusmerkkimme ihmisille, jotka ottavat niistä vaarin.
    6: 127 Heidän ovat rauhan asunnot heidän Herransa luona, ja Hän on heidän suojelijansa palkinnoksi heidän teoistaan. (Koraani 6:125-127)

    9:32 Mielellään he puhaltaisivat sammuksiin ALJAHun (Jumalan) valon, mutta ALJAH (Jumala) ei hellitä ennenkuin on saattanut valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat närkästyisivätkin.
    9:33 Juuri Hän on lähettänyt sanansa julistajan ja tämän mukana johdatuksensa sekä totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) asettaakseen sen jok'ainoan muun elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) yli, vaikka se jumalattomia närkästyttää. (Koraani 9:32-33)


   • KristusjaMuhammd

    (jatkoa)

    33:34 Ja pitäkää mielessänne ALJAHun (Jumalan) ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; ALJAH (Jumala) on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.
    33:35 ALJAH (Jumala) on valmistanut anteeksiannon ja runsaan palkan kaikille (Islaamiin) alistuville miehille ja naisille, uskoville miehille ja naisille, kuuliaisille miehille ja naisille, totuudellisille miehille ja naisille, kärsiville miehille ja naisille, sävyisille miehille ja naisille, almuja antaville miehille ja naisille, paastoaville miehille ja naisille, siveille miehille ja naisille, miehille ja naisille, jotka alinomaa ALJAHua (Jumalaa) muistavat.
    33:36 Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka ALJAH (Jumala) ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon ALJAHulle (Jumalalle) ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan. (Koraani 33:34-36)

    39:22 Luuletteko, että se, jonka sydämen ALJAH (Jumala) on avannut Islaamille, niin että hän on tullut Herransa valon levittäjäksi, on kovasydämisten kaltainen. Mutta voi niitä, joiden sydämet ovat paatuneet eivätkä ALJAHua (Jumalaa) muistele; he ovat ilmeisessä harhassa.
    39:23 ALJAH (Jumala) on ilmoittanut parhaan sanomansa, Kirjan, jonka eri osat toisiinsa sopeutuvat ja josta väliin luetaan sellaista, mikä panee jumalaapelkääväisten ihon väreilemään ja sitten heidän sydämensä heltyen ALJAHua (Jumalaa) mietiskelemään; sellainen on ALJAHun (Jumalan) johdatus, Hän ohjaa sillä ketä suvaitsee, ja kenet ALJAH (Jumala) jättää harhaan, sille ei löydy opasta. (Koraani 39:22-23)

    48:28 Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla; niin, ALJAH (Jumala) on pätevä todistaja. (Koraani 48:28)

    61:6 Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka ALJAH (Jumala) on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»
    61:7 Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen ALJAHua (Jumalaa) vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? ALJAH (Jumala) ei kaitse väärintekijöitä.
    61:8 He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin ALJAHun (Jumalan) kynttilän, mutta ALJAH (Jumala) tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.
    61:9 Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
    61:10 Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?
    61:11 Uskokaa ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne ALJAHun (Jumalan) asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.
    61:12 Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
    61:13 Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu ALJAHulta (Jumalalta) ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
    61:14 Te uskovaiset, tukekaa ALJAHun (Jumalan) asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (arab. ansar, nasir) ALJAHun (Jumalan) asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme ALJAHun (Jumalan) auttajia (arab. ansar, nasir).» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.
    (Koraani 61:6-14)


   • KristusjaMuhammad

    (jatkoa)

    Tältä Kaikkivaltiasta, profeetta Muhammadia, Koraania ja Islamia pilkkaavalta "vl-mieheltä" on kysytty jo pariin kertaan seuraavaa, ja ehkä hän nyt antaa jonkun vastauksen:

    Koska kerrontanne muistuttaa toisaalla Suomi24-foorumilla esiintyneen, Mustaan Raamattuun sekaantuneen henkilön tarinoita, tiedustelenkin, oletteko tuo sama henkilö, joka on toiminut myös etsivä-, vartiointi- ja turvallisuuspalvelun alalla ja joka on kopioinut ns. uskovien kirjoituksia Suomi24-foorumilta ilmeisesti ainakin vuodesta 2008 lähtien?

    Onko teillä ollut tai onko edelleenkin jokin toimeksianto Lissabonin sopimuksen alaisen Suomen tasavallan viranomaisilta esimerkiksi provosoida keskustelua keskustelufoorumeilla, kerätä tietoa etenkin ns. EU-vastustajista ja koettaa saada heitä vaikeuksiin? Ketkä ovat olleet yhdyshenkilöitänne näiden viranomaisten joukossa (nimet yhteystietoineen)?

    Isänmaan koskemattomuuden ja sen laillisen yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon (esivallan), Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnana puolustamiseksi Kaikkivaltiaalle vannotut sotilasvalat yhdistettynä ns. jokamiehen kiinniotto-oikeuteen antavat oikeuden pidättää valtio- ja maanpetoksellisesta toiminnasta epäillyt Suomenmaassa sekä takavarikoida kaikki heidän hallussaan olevat, Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle kuuluvat omaisuudet ja ns. rikoksentekovälineistön.

    Ja vielä lisäkysymys:

    Onko teillä valtuutus vanhoillislestadiolaisilta esiintyä heidän nimissään ja edustaa heitä esimerkiksi Kaikkivaltiaan ja Hänen lähettiläänsä pilkkaamisessa? Voitteko mahdollisesti todistaa sen jollakin tapaa? Vai sotketteko heitä tahallaan mukaan sellaiseen, mihin he eivät missään nimessä haluaisi joutua kuten Kaikkivaltiaan, Kristuksen ja Kaikkivaltiaan muiden lähettiläiden sekä oikean Islamin vihamiehiksi?


   • uskoa..muuhun

    Jeesus ei ole profeetta vaan Jumalan poika. Pyhä henki oli neitsyt Marian yllä ja se mikä syntyi oli Jumalasta syntynyt.

    Jumalasta syntynyttä ei voi saatana voittaa koska Jumala ei ole synnin vallan alla.

    Niinpä Jeesus nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä kuoleman jälkeen, kuten oli opetuslapsille sanonut etukäteen.

    Nousi ylös taivaisiin, istuu siellä Jumalan kaikkivaltiaan oikralla puolella ja on tuleva sieltä takaisin vielä .....


  • alfa123om2222

   Jeesuksessa oli monta moneksi. Kyllä häntä voi pitää Profeettana tehtävänsä ja toimeksiantonsa puolesta seuraavat noin 1500 vuotta.

   Ei muhamettilaisen ole mitään järkeä palvoa Jeesusta Jumalan Poikana mielestäni. Jeesus oli Jumalan Poika, mutta on nykyisin Profeetan toimessa. Jumalan inkarnaatioita on intialaisten mukaan useita; jopa kuin laineita meren pinnalla. Joka seuraa Jehovan tahtoa on Jeesuksen veli, äiti tai sisar. Vielä on kaiketi tulematta esim. Kalki inkarnaatio.

   Jeesus vetoaa, kiristää, uhkailee, kiroaa; ja tekee melkein mitä vain epäpyhää saadakseen kannattajia. Tosiasiassa Muhammed (SAAS) on Jumalan lähettiläs.
   Hänkin pelottelee ja varoittelee; mutta niin on kirjoitettu Koraanin hänen tehtäväkseen.

   On vaikea löytää pyhää uskontoa, joka ei perustuisi vääryyteen. Joka tenhoaisi sillä, että todella täyttää lupauksensa ja tekee sanansa mukaan. Ehkä tulevan Totuuden uskonto on sellainen. SE ainakin kertonee totuuden siitä pystyykö täyttämään sanansa.

  • kosmonauticos1

   Kyllä on paljon pimahtaneita ihmisiä, jotka jaksavat suoltaa omia höpö-höpö tarinoitaan islamin suuremmuudesta. Eikö se sanonta ollut, että puu tunnetaan hedelmistään. Kannattaa vain katsoa, mitä islamilaisissa maissa tapahtuu. Ei ole kovin jumalallista viattomien ihmisten tappaminen ja telominen.

   • rererererer

    Ja sitä he haluavat tänne eurooppaankin.


  • näin_se_on

   ISIS=ISLAM!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   9452
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   5021
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   196
   3920
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   89
   1953
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1820
  6. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   126
   1695
  7. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   98
   1625
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1268
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   54
   1240
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1150
  Aihe