Lomaromanssi Gambialaisittain

petostako77

Tapasin 2 vko: n lomalla miehen, jonka kanssa kemiat kohtasivat. Eronnut mies, jonka ex-vaimo pettänyt ja jättänyt syvät arvet. Tapasin miehen siskon, äidin ( kävin syömässä kotona ) sekä pojan kanssa vietimme aikaa.

Mies väittää ettei suhteita muihin eron jälkeen ole ollut. Haluaa jatkaa yhteydenpitoa. Haluaisi nähdä ja tulevaisuudessa mennä naimisiin. Lapsestakin haaveilee, mutta ei vielä...Mies on minua 7-vuotta vanhempi ( näytän tosin jopa miestä nuoremmalta ).

Kertoo että olen yksi miljoonasta ja on täysin keskittynyt meihin. Sanoo rakastavansa täydestä sydämestä ja sielusta. Sanat ja käytös puhuvat samaa kieltä. Mies on tunteellinen sekä herkkä. Tunteet syvät ja itkutkin itketty.

Itselläni on tytär, josta mies tietää.

Mies ei juo eikä polta sekä huolehtii terveydestään. On käynyt, myös ulkomailla mm. Thaimaassa, Japanissa sekä Kiinassa. Koulutus löytyy...

Rukoilee säännöllisesti ( muslimi )

Enpä tiedä...

Nyt viisaammat kertokaa voiko tässä olla mitään todellista vai onko näin, että liitot päättyvät huonosti. En osaa sinisilmäisesti luottaa ( ehkä pyörittää kuitenkin haaremia ). Onko omakohtaisia kokemuksia? Kertooko ylläoleva mitään?

56

908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • duiddu

      Miehenä jota Gambinainen pompotti ja jätin hänet,sanon sulle,ANNA MENNÄ! Kerran tässä eletään!Silmäänkusijoita tässä kaikki on jos tarkkoja ollaan!ELÄ! Niin mäkin tein enkä kadu PÄIVÄÄKÄÄN!

    • duiddu

      Älytöntä alkaa pohtimaan liikoja,NAUTI ÄLÄKÄ POHDI !

    • gambbiina

      Eikös se kertonut jo, että olet vain yksi miljoonasta?

    • justtullut

      Voi herrajestas että oot lapsellinen. Muslimit rukoilee koko ajan, muttei se estä naimisiin menon jälkeen (mihin jokainen gambialainen pyrkii) sortamasta ja kusettamasta... valkoinen oot ja täten ollen jo ihan uskonnon mukaan sua pitää huijata!
      Vääräuskoiset kuitenkin heillä niin omassa kastissaan ja jos tiukka paikka tulee niin sun mielipitees on aivan se ja sama. Et kai tosissaan usko sille rahojas yms... kyllähän sitä naida voi ja sitähän sekin sulle tekee. Mut se siitä sitte. Mut jokaistahan arvostetaan just tasan sen verran ku itsekin arvostaa itseään....
      Ja jos sun itsesuojeluvaisto ei nyt pelaa sänkyhommien takia, niin ota nyt aikaa ja odottele. Sittenpä näät totuuden.
      Sä olet kuitenki ensisijaisesti se rahapussi, ja menolippu pois kurjuudesta. Mutta jos sä uskot että sä voit uhrata järjen äänes lomapanojen takia ni terve! Aivan oma valinta.

      • bakau

        AAMEN! Näin se menee. Usko tai älä.


      • ihmehätäilyä

        Hellustele mutta älä mene naimisiin.


    • duiddu

      NÄIN ON NÄREET!

    • duiddu

      ELÄ.Älä suorita.ELÄ!JA NAUTI!!

    • jejrvjvwkj

      Oletko varma että kävit äidin ja siskon luona vai äidin ja vaimon luona?
      Onko ulkomailla käymisestä, koulutuksesta muuta todistetta kuin miehen omat sanat?

      Asu itse Gambiassa muutama kuukausi tyypin kanssa vähintään ennen kuin hoidat ukkoa suomeen.

      • Alkuperäinen

        Ulkomailla ollut, juttelin paljon eri ystävien kanssa! Passikin sen todistaa. Siskon kansaa juttelin, myös pitkään sydämellinen sekä ujohko nainen.

        Ei missään vaiheessa halunnut rahaa ( enkä antanut ). Sain lahjoja sekä sormuksen ( ei rihkama ). Nyt yritän ymmärtää mikä pielessä...

        Mies siis 7-vuotta nuorempi ( ei vanhempi niinkuin aikaisemmin vahingossa mainitsin ).

        En ole ruma ( kaunis kyllä ) sekä normaalipainoinen.

        Kemiat kolahtivat syvästi.


      • Kukkurukuukku

        Siis mitä tää nyt on että rumat ja pyöreähköt sitte niinku jotain toisen luokan kansalaisia, lopettakaa hyvät ihmiset!


    • duiddu

      Ruma tai läski,ykkösluokkaa mutta kyllä parrua saat sellasena ihan eri tavalla mitä Suomessa.Saan mäkin perusjamppana nuorta kaunista tussua Gambiassa ihan eri tavalla ku täällä kotimaassani,mitä sitä kieltämään.ELÄKÖÖN GAMBIA!

    • alkuperäinen

      Vielä tarkennusta lomaromanssiin...Näkyy olevan yleinen olettamus, että romanssi sisältää myös seksiä. Meidän tapauksessa näin ei käynyt. Varmasti yksi syistä miksi kolahti minuun naisena.

      Miehelle ei hinkua suomeen, vaan haaveilee elämästä kanssani paikanpäällä. Alueella asuikin jonkun verran pohjoismaalaisia sekä englantilaisia.

    • minenvälitä

      Juuri tuo on heidän tyylinsä,vakuuttaa länsimaiset rehellisyydestäön ja vilpittömyydestään. Jotkut älykkäät osaa tehdä sen paremmin,toiset tumpelot tökerömmin. En silti nielisi kaikkea...miksi kyselet täällä mielipiteitä/yrität vakuutella hänen rehelisyydestään,kun olet jo selkeästi pinkit sydänlasit silmillä. Olen rehvaillut gambialaisia ja kaikilla sama päämäärä...raha. Mutta eipä se yllätyksenä tullut. Vaikeinta on päästä niistä eroon,kun haluaa. Etenkin,jos aikoo useammin matkustaa Gambiaan. Ilmestyvät yllättäen ku viidakkorumpu tiedottaa olinpaikkasi. Taas silti lähdetään,mutta niitä äijiä en vilkaise edes. Täysin naurettavia heppuja mun mielestä.

    • hämärää

      Heippa "alkuperäinen"!
      Olen joskus ollut itsekin " se yksi miljoonista". Kävin naapurin lapsen nimiseremoniassa mutta myöhemmin sain tietää, että olikin kyseessä oma lapsi. Vaimot ovat yleensä mukana "jujutuksessa"koska rahaa ja vaurautta tulee länkkärin mukana ja ovat jo oppineet pienestä saakka, että vaimoja voi olla useita.
      Cape Point hotellissa oli kerran työntekijä, joka oli niin "rakastunut" minuun ja siivoojani toi hänen kirjeitään minulle. Oppaalta sain sitten tietää, että olivat aviopari ja samassa juonessa mukana. Heidän tarinansa jatkuu vielä mutta se siitä...
      Olen vuosien saatossa oppinut tuntemaan gambialaisten tavan ajatella. Minulla on ystäviä siellä sekä heikäläisiä ystäviä myös täällä Suomessa. Käyn siellä välillä lomalla edelleenkin, taattu aurinko ja pitkät rantakävelyt. Ja kun heitä osaa "käsitellä", säästyy harmeilta.
      Kysy ystävältäsi, millä rahalla hän on pystynyt matkustamaan noin paljon. Ei kyllä gambialaisen tuloilla...
      Olen myös kuullut näitä tarinoita vaimon petturuudesta ja itkukin tulee helposti...Ovat niin "aidosti" herkkiä. Miksikähän vaimo petti häntä... Yleensä "siskot" ovat niitä vaimo - kultia.
      Käsitteli sinua kuin prinsessaa mutta odottaa palkkiotaan kärsivällisesti.
      Halusin kertoa oman tarinani, että ottaisit iisisti. Rakastuminen on ihanaa mutta gambin kanssa arki on aivan toista. Kaverit ovat tärkeämpiä kun vaimo. Ja edelleen siellä vallitsee useamman vaimon periaate.
      Tuntemistani suomi - gambi - liitoista ei yksikään ole onnellinen. Ajattelutavat ja kulttuuri ovat niin erilaiset. Loma on toista kuin arki.
      Kenenkähän rahoilla sormus on ostettu...
      Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää sinulle! Voihan joskus ihmeitäkin tapahtua...

      • niinaQ

        Aloittajan kertomus on kuin omasta romanssistani, paitsi että mies ei ole tuollaisista matkoista kertonut, enkä niihin olisi uskonutkaan. Entinen vaimo petturi, ero, sisko, äiti, miehen poika, heillä kotona käyty syömässä jne. Kuulostaa todella tutulta tuo tarina, mutta kai siellä on paljonkin miehiä, joilla samankaltaiset jutut, ehkä näin. Koetellaanpa ns.kepillä jäätä, kun lähden perjantaina Gambiaan, ettei sattuisi olemaan kyseessä sama mies kuin aloittajalla. Itse otan jutun ihan vain hauskuuden kannalta, ei muuta.


      • Alkuperäinen

        Hei Niina olet ilmeisesti palannut Gambiasta... Missä hotellissa olit ja kerro lisää miehestä ( nimi ym )....Olisi mukava saada mahdollinen valetarina päivänvaloon :)


      • niinaQ
        niinaQ kirjoitti:

        Aloittajan kertomus on kuin omasta romanssistani, paitsi että mies ei ole tuollaisista matkoista kertonut, enkä niihin olisi uskonutkaan. Entinen vaimo petturi, ero, sisko, äiti, miehen poika, heillä kotona käyty syömässä jne. Kuulostaa todella tutulta tuo tarina, mutta kai siellä on paljonkin miehiä, joilla samankaltaiset jutut, ehkä näin. Koetellaanpa ns.kepillä jäätä, kun lähden perjantaina Gambiaan, ettei sattuisi olemaan kyseessä sama mies kuin aloittajalla. Itse otan jutun ihan vain hauskuuden kannalta, ei muuta.

        Olen edellen Gambiassa, palaan Suomeen huhtikuun lopussa. Tjäreborgin viikon lipulla tänne ja Barcelonan kautta lennän Suomeen. En halua mitään nimiä kirjoitella, ei ole korrektia. Asun Kotussa, tapaillut miestä joitakin kertoja, ei ole irronnut mitään konkreettista valetarinaa, mutta hehän osaavat pitää pokkansa eikä totuus irtoa useimmiten lainkaan. Mutta eipä se minua oikeastaan kiinnostakaan, paljon paikallisia tuttavia, myös naisia ja heidän kanssaan tulee vietettyä paljon aikaa. Huomenna paratiisi rannalle muutamaksi päiväksi, hotelli varattuna, ihanaa lomaa viettelen!


    • jyrätään

      Eräs tuttuni epäili gambialaista poikaystäväänsä ja kertoi ajankohdan jolloin tulee sinne. Menikin aikaisemmin ja jatkotarina onkin sitten surullista kuultavaa. Kahden viikon välein uusi kierros ja joskus sitten nappaa.
      Voihan olla, että sinun ystäväsi olisi poikkeus mutta miten voi rakastua noin lyhyessä ajassa. Sormuksella haluaa sitoa sinut. Luulen, että arka sisko on alistettu vaimo, joka pelkäsi paljastusta.
      Jokin sinua arveluttaa ja tekstistäsi päätellen olet fiksu nainen, joten anna ajan näyttää. Ystävätkin ovat aina juonessa mukana koska haluavat kaverille hyvää. Mutta se uskonnollisuuskin on sitä sun tätä.

    • df8g4d8f4g

      Älä nyt ole ihan hölmö. Jos se mies on afrikkalainen muslimi ja sen "ex vaimo" on pettänyt niin eivät muuten ole eronneet niin kuin täällä avioero käsitetään, se mies tai koko kylä on kivittänyt ja tappanut sen vaimon.
      Toisekseen Afrikassa ja Lähi-idässä muslimeilla on usein 4 vaimoa joten etpä sinä sitä miestä omaksesi saa. Tekee pari mukulaa sun kanssa ja jättää sinut hoitamaan lapsia ja äitiään kun lähtee etsimään uutta siitettävää naista. Kuten muutkin on myös todenneet niin se arka sisko on todennäköisesti sen vaimo joka ymmärtää että parempi vaan esittää siskoa kun niin sanotaan ettei tule turpaan taas mieheltä ja anopilta.
      Rahaa se sinulta haluaa ja alistetun seksiorjan se mies susta aikoo tehdä. Kannattais vähän käyttää järkeään mutta omapahan on elämäsi.

      Gambian presidentti myös juuri julisti reilu kuukausi sitten että Gambia on nyt islamilainen tasavalta eli siellä toimii Sharia laki. Eli oikeutta et siellä saa vaikka mitä tapahtuisi. Jos et ole muslimi sun sanoilla ei ole oikeudessa mitään merkitystä. Vaikka kääntyisit muslimiksi niin sun sanalla on vain 50% painoarvoa siitä mitä miehen sanalla. Jos sinut esimerkiksi raiskataan siellä jonkun muun kuin aviomiehesi toimesta ja haluat oikeutta niin sinut kivitetään hengiltä aviorikoksen vuoksi ja se sun ihana Gambia mies lähtee etsimään uutta hölmöä emäntää sen enempää murehtimatta. Kyllä sun kannattaa tutustua muslimien Sharia lakiin ennen kuin lähdet noin hölmöilemään. Elossa et nimittäin sieltä kotimaahan enää palaa jos menet naimisiin sen kanssa.

      • sdf84s6e5f

        Tähän vielä kokoan joitakin Sharia lain kohtia että tiedät mitä sinullakin on odotettavissa jos menet sinne Gambiaan avioliittoon nyt kun se on julistettu islamilaiseksi tasavallaksi. Käytännössä sinun on oikeastaan pakko ryhtyä muslimiksi siellä kun se mies on muslimi ja näistä Sharia lain kohdista näet kuinka romanttista se elo sitten on.

        - Muslimi, joka luopuu Islamista, täytyy tappaa välittömästi.

        - Muslimille annetaan anteeksi murha, joka koskee: 1) uskonluopiota 2) aviorikoksen tekijää 3) maantierosvoa. Kadulla tapahtunut oikeuden toimeenpano ja kunniamurha on sallittua.

        - Muslimi ei saa kuolemanrangaistusta, jos hän tappaa ei-muslimin, mutta hän saa sen tappamalla muslimin.

        - Sharia ei ole koskaan kumonnut orjuutta, seksiorjuutta mutta sääntelee sitä suuresti. Isäntää ei rangaista orjansa tappamisesta.

        - Sharia määrää kuoleman kivittämällä, katkaisemalla kaulan; raajojen amputoimisen, ruoskimisen sellaisista rikoksista kuin aviorikoksen synti.

        - Ei-muslimit eivät ole tasavertaisia muslimien kanssa lain edessä. heidän täytyy mukautua islamin lakiin, mikäli he aikovat olla turvassa. Heitä on kielletty menemästä naimisiin musliminaisten kanssa, nauttimasta julkisesti viiniä tai sianlihaa, lausumasta ääneen kirjoituksiaan tai avoimesti juhlimasta uskonnollisia juhlapäiviään tai hautajaisiaan. Heitä on myöskin kielletty rakentamasta uusia kirkkoja tai rakentamasta niitä korkeammiksi kuin moskeijoita. He eivät saa astua moskeijaan ilman lupaa. Ei-muslimia ei enää suojella, jos hän johtaa muslimin pois Islamista.

        - Ei-muslimi ei voi olla muslimin perijänä.

        - Oikeusistunnoissa ei hyväksytä todista sellaisilta ihmisiltä, jotka työskentelevät alempiarvoisissa tehtävissä, kadunlakaisijoina tai kylpyläpalvelijoina. Alempiarvoisissa tehtävissä työskentelevät naiset kuten ammattimaiset hautajaissurijat eivät voi toimia lastensa huoltajina avioerotapauksissa.

        - Tyttöjen avioitumisella ei ole ikärajaa. Avioliittosopimus voidaan tehdä milloin tahansa syntymän jälkeen ja voidaan panna täytäntöön 8:n tai 9:n vuoden iässä.

        - Kapinallisuus vaimon taholta mitätöi aviomiehen velvollisuuden elättää häntä, antaa miehelle luvan lyödä vaimoa ja estää vaimoa lähtemästä kotoa.

        - Vain aviomies kykenee ottamaan avioeron ja se on niin helppoa kuin sanomalla 3x ”Minä eroan sinusta” ja astuu voimaan vaikkakin aviomies ei tarkoita sitä.

        - Aviomiehellä ja vaimolla ei ole mitään yhteistä omaisuutta ja aviomiehen omaisuus ei mene automaattisesti vaimolle miehen kuoleman jälkeen.

        - Vaimo perii puolet siitä, mitä mies perii.

        - Miehellä on oikeus olla jopa neljä (4) vaimoa ja yhdelläkään heistä ei ole oikeutta ottaa avioeroa miehestä – vaikka hän moniavioinen.

        - Miehen on sallittu harjoittaa seksiä orjanaisten kanssa ja taistelussa vangiksi saatujen naisten kanssa, ja jos orjaksi otettu nainen on avioliitossa hänen avioliittonsa mitätöidään.

        - Naisen todistus oikeusistuimessa on arvoltaan puolet miehen todistuksen arvosta.

        - Todistaakseen tulleensa raiskatuksi naisella täytyy olla neljä (4) miespuolista todistajaa.

        - Muslimimiehelle annetaan anteeksi, jos hän tappaa vaimonsa siinä tapauksessa, että mies saa vaimon kiinni aviorikoksesta. Kuitenkin päinvastainen ei ole oikeutettua naisille, koska mies ”saattaisi olla naimisissa sen naisen kanssa, jonka luota hänet tavoitettu itse teossa”.

        - Muslimi on velvoitettu valehtelemaan, jos sen tarkoitus on pakollinen. Tämä tarkoittaa sitä, Islamin käskyjen toteuttamiseksi, sellaisen kuin jihadin, muslimi on pakotettu valehtelemaan ja hänen ei tarvitse tuntea mitään syyllisyyden tunteita tai häpeää, joka liittyy tämänkaltaiseen valehtelemiseen.


    • olntepoi

      Minulla kans omakohtaisia kokemuksia. Tarina on aina samanlainen kuin sinun tapauksessasi. Eivät edes älyä muuttaa kertomustaan.
      Mieti millaisessa tilanteessa tutustuit häneen. Tarjoilijat, taxikuskit ym. ovat pahimpia, puhumattakaan bumstereista.
      Jäitä hattuun! Suomalaiset miehet ovat luotettavia.
      Pitäiskö alkaa boikotoimaan Jammehin idiotismia!?

    • pähkäillyt

      Tulin viikko sitten kyseisestä maasta. Joka viides sekuntti joku pysäytti kertomaan kuinka kaunis olen ja haluaa saada e - mail - osoitteeni. Vanha mummoni sai kulkiessaan viestejä, et voin tyydyttää sinut.
      Sairasta ja epätoivoista.
      Jos ja kun tämä maa muuttuu pikkuhiljaa enemmän islamistiseksi, kuten presidentti aikoo, paetkoon ken voi. Ihmiset ovat epätoivoisia ja tekevät kaikkensa päästäkseen sieltä pois keinolla millä hyvänsä. Jopa isoäitini kelpaisi rakastajattareksi... Oksettaa!!!!
      Valitettavasti vallankaappausyritys ei onnistunut.

    • sitäpäniin

      Joopa joo!
      Valitettavasti heillä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Halu hyötyä valkoisen rahasta on suuri.
      Kohta hän haluaa, et ostat palan maata rakentaaksenne talon. Lapsista he kyllä huolehtivat. Käsittääkseni, jos syntyy poikalapsi , isä saa sen erotilanteessa.
      Minullakin kokemusta moisista tyhjänpuhujista. Särkevät vain sydämiä. Ovat taitavia näyttelemään tunteita laaja - alaisesti.
      Toivoisin, että teillä toisin mutta stoori on niin tutunoloinen.
      Käytä älliäsi tsekataksesi asiaa pidemmälti. Tosin vaikeaa, koska siellä päässä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, sanoakseni.
      Jos voit, mene ottamaan asioista selkoa pidemmäksi aikaa ja saman katon alle. Ja mene yllärinä.
      Voimia! Sitä tarvitaan heidän kanssaan.

    • vteouti

      Miten alkuperäinen kirjoittaja nyt ajattelee ja mihin fiiliksiin on tullut. Edelleen jäitä hattuun. Kuulin taas uuden vastaavanlaisen jutun, jossa sama story. Tarve päästä sieltä posi on todella suuri tällä hetkellä koska maa islamisoituu hurjaa vauhtia ja köyhtyy. Skenaario on, että parin vuoden päästä turismi on siirtynyt muualle Afrikkaan.

      • MIHINMUKA

        Plastic coust on ja pysyy sellaisena kuin s on ollut kolmisen sataa vuotta mutta ei aiheesta enempää.Muutamassa vuodessa joko karaistuu tai köyhtyy tai molempia.


    • olenpakana

      Voi vittu näitä gambian tarinoita! Halooooo,herätys! Eikö vittu ihmisillä ole edes toivoa....älä nyt saatana säädä elämääsi ongelmia.

    • Arja-Leena

      Minulla täsmäsi myös pohjoisafrikkalaisen kanssa kemia heti. Siitä huolilmatta pysyin vankkana enkä aloittanut seurustelua ollenkaan. Tästä mies julmistui ja näytti todellisen luonteensa. Sain onnitella itseäni, että pääsin heti eroon kun en ollut antanut osoite- enkä muitakaan tietoja itsestäni. Oli myös "eronnut" ja niin päin pois. Mikä tarinoissa oli totta mikä ei - en osaa sanoa. Jos kemia toimii niin se ei tarkoita sitä, että olisi mitenkään luotettava ym. Huijareilla on usein erityinen kyky päästä lähelle, joten kannattaa varoa. Onneksi selvisin pelkällä säikähdyksellä eikä mitään vahinkoja tullut.

    • woiuytre

      Olin viime vuonna maassa ja tapasin ihnana tyypin. En edennyt pitemmälle , koska olen varovainen. Lähtiessäni hän pyysi rahaa ja kysyin minkä vuoksi enkä antanut. Olin valitettavasti antanut e mail osoitteeni ja johan rupesi tulemaan rumaa tekstiä. Olin huora jne. vaikka mitään petipuuhia ei ollut tapahtunut. Gambialaiset, kiitos ei.

      • wearetheworld

        Nimi esiin niin voin ensi viikolla mennä vedättämään sitä ääliöö! Ottaa just niin aivoon tollaset miehet. Kirjota sille,että julkaiset hänen viestinsä netissä.


    • pyöräpää

      Tulin vasta kyseisestä maasta. Olin monelle se vain yksi miljoonasta. Säästyin paljolta kun en alkanut heidän kanssaan minkäänlaisiin syvällisempiin tekemisiin. Mikähän lie tautien kirjontakin siellä. Halu päästä maasta, joka on todella masentava heille, on niin suuri, että tekevät mitä vaan päästäkseen parempiin olosuhteisiin. Olen pahoillani heidän surkean tilanteensa vuoksi, joka johtuu presidentistä. Lukekaa vaikka freedom news niin tiedätte tilanteen surkeuden siellä.

    • Se on rakkautta. Vaadi avioehto muuta miksei naimisiinkin.

    • Kerro mitä teit?

      • Alkuperäinen

        Vieläkin tiivis yhteydenpito... Mies kertonut minusta ystäville ( asuu ystävänsä kanssa., kävin lomalla siellä myös ). Soittelee päivittäin, ei kuulemma voi olla ilman minua. Sanoo minun onnellisuuteni olevan tärkein... Haluasisi, että muutan Gambiaan tai miten vain kuhan saadaan olla yhdessä... Tuntee ihmisiä joilla liitto ulkomaalaisen kanssa. Suunnittelee tulevaisuutta ja huolehtii hyvinvoinnistani. Kaikesta huokuu läpi välittäminen. Silti vaan epäilen... On kertonut rakkaudestaan mm. äidilleen ja parhaalle ystävälle. Molempien kanssa olen jutellut myös loman jälkeen useasti... Silti epäilen... Sanoo olevansa aina minua varten, kukaan eikä mikään voi sitä muuttaa. En tiedä enkä uskalla, vaikka vaistoan tässä jotain todellista. Niin paljon olen pahaa gambialaisista kuullut. Huonoja kokemuksia siis.


      • koettuon
        Alkuperäinen kirjoitti:

        Vieläkin tiivis yhteydenpito... Mies kertonut minusta ystäville ( asuu ystävänsä kanssa., kävin lomalla siellä myös ). Soittelee päivittäin, ei kuulemma voi olla ilman minua. Sanoo minun onnellisuuteni olevan tärkein... Haluasisi, että muutan Gambiaan tai miten vain kuhan saadaan olla yhdessä... Tuntee ihmisiä joilla liitto ulkomaalaisen kanssa. Suunnittelee tulevaisuutta ja huolehtii hyvinvoinnistani. Kaikesta huokuu läpi välittäminen. Silti vaan epäilen... On kertonut rakkaudestaan mm. äidilleen ja parhaalle ystävälle. Molempien kanssa olen jutellut myös loman jälkeen useasti... Silti epäilen... Sanoo olevansa aina minua varten, kukaan eikä mikään voi sitä muuttaa. En tiedä enkä uskalla, vaikka vaistoan tässä jotain todellista. Niin paljon olen pahaa gambialaisista kuullut. Huonoja kokemuksia siis.

        Ihan on tavanomaisia lässytyksiä mieheltä, just noita samoja juttuja kertovat kaikille naisille jotka rupeavat heidän kanssaan hengailemaan. Osaavat kyllä olla vakuuttavia, eikä se merkitse mitään, että tapaa äidin ja parhaan ystävän, siihen on turha tukeutua. Siellä osataan systeemit, usko tai älä, en ikinä luottaisi mihinkään vakuutteluihin. Tunnen tosi monta tapausta joissa naiset ovat uskoneet ja luottaneet, ja mitä on sitten myöhemmin tullut esiin, on todella surullista.


    • duiddu

      Mun kaveri on Gambi-mies,vaimo ja 2 pientä lasta.Sanoi kerran haluavan Suomalaisen vaimon...Tarkottaa että jos niin käy.on liitto Suomi-neidon kans vaan keino päästä tänne että saa rahaa jota voi lähettää todelliselle vaimolleen ja lapsilleen.Muslimiliitto on eri juttu ku liitto mikä on täälläkin lainvoimainen ja Gambian lakien alainen.

      • Ticoticona

        Aika katala ystävä sulla!


      • miestampereelta
        Ticoticona kirjoitti:

        Aika katala ystävä sulla!

        Tuollaisia tyyppejä siellä on paljonkin, tiedän asiasta jotain siellä 6kk asuneena ja paikallisten miesten kanssa tuli paljon juteltua. Heillä päämääränä päästä pois Gambiasta, oli sitten siellä perhe tai ei, avioitua voivat länkkärin kanssa ilman ongelmia. Naisen iällä eikä ulkonäöllä ole väliä, kunhan vaan pääsisis europpalaisen kanssa naimisiin.


    • nytkynkytkyn

      Älä usko. Puheet on puheita. Kokemusta itseltäni ja jopa lähes kymmeniltä kanssasisariltani. Samat stoorit ym. Mutta jos haluat nauttia, anna palaa mutta jätä se siihen.

    • duiddu

      Mä en Gambimiestä,vaikka kaverini onkin tyrkytä yhellekkään naiselle.Pitäköön huolen vaimostaan ja lapsistaan ilman Suomi-vaimoa.

    • alkuperäinen

      Sinnikäs on vieläkin mies. Juttelin parin ystävän kanssa ja sanoivat, että rakastunut on ja muusta ei puhu...Ei ole kuulemma väliä missä asutaan ja naimisiin haluaisi. Vaikuttaa ahdistuneelta ja kaipaa kovasti...

      Mies pyörii minullakin lähes kokoajan mielessä. Olisi täälläkin ( suomessa ) ottajia, mutta nyt enimmäistä kertaa tuntuu oikealta.

      Yritän kuitenkin unohtaa, toivottavasti aika parantaa haavat

    • duiddu

      MUTTA,jos sulle käy että hän lähettelee rahaa täältä exälleen tai kakkosvaimolleen,anna mennä.Täällä kun saa Reiska ja Perakin avioitua keskenään lapsia kasvattaen,ei sulla ole mitään hävettävää!Tee ja elä miten haluat!

    • nyälilly

      Ota suomalainen, tiedät mihin ryhdyt. Gambin kanssa on hetken huumaa ja vaikeudet alkavat ja rahaa palaa. Eksotiikka siinä ehkä sua viehättää ja heidän tapansa pitää naista kuin kukkaa kämmenellä mutta se ei valitettavasti vaan jatku, kun arjen erilaiset näkemykset alkavat kohdata. Käy siellä ensi talvena katsomassa...

      • millaåbo

        Tutustuin kahdeksan vuotta sitten gambialaiseen mieheen kahden kuukauden matkallani ja kyllä oli mies niiiin rakastunut ja olin ainutlaatuinen jne. Halusi naimisiin ja hänkin sanoi, että ei mitään väliä missä asuttaisi kunhan vain saisi olla yhdessä kanssani. Ovat sitkeitä kavereita, vieläkin laittaa tekstaria ja soittelee näin pitkän ajan jälkeen, en vastaa kuitenkaan, ja olen tehnyt selväksi ettei meillä ole yhteistä tulevaisuutta.
        Elämä siellä on useimmilla tosi ankeaa ja olettavat, että länsimainen nainen on varakas ja sitä kautta miehen perhe Gambiassa saisi taloudellista apua. Eiväthän he sitä naiselle kerro, sanovat vain ettei raha ole tärkeintä vaan rakkaus, just joo. Ei todellakaan kannata uskoa niihin puheisiin, heillä on monta rautaa tulessa ja yritystä sinne ja tänne, jos vaikka joku tarttuisi syöttiin.


    • byhydu

      Tottakai sitä harmittaa ja ahdistaa ku hyvä poka meni sivusuun. Vuosia sitten olin tyhmyyksissäni antanut paikalliselle suominumeroni ja tekstiä ja puheluita tuli herkeämättä kuukausien ajan. En vastannut yhteenkään. Siihen aikaan ei ollut vielä viberä eikä whats aapia. Lopulta haukkui minut, koska tekstiviesteihini oli mennyt häneltä paljon rahaa ja oli nyt rahaton. Olisi lopettanut, kun en vastannut. Jos olisin vastannut, en olisi päässyt hänestä eroon millään.

    • ryönääjä

      Voisitko mennä sinne ja elää hänen kanssaan kotvan aikaa? Onko hänellä työpaikkaa ja kuinka pysyvä? Älä missään nimessä lähden rahanantamisen tielle - siihen ei loppua tule. Asukaa yhdessä kurjuudessa muutama kuukausi niin eiköhän asiat kirkastu. Riippuu tietty miehestä, kuinka kauan jaksaa sinnitellä ennen kuin näyttää todellisen luonteensa ja aikomuksensa.
      Jää sua vaivaamaan, jos et kokeile. Mutta muista, sinun ehdoillasi. Onnea matkaan!

      • gambiaanrakastunut

        Gambiassa ei yleensä asuta yhdessä ilman avioliittoa, tosin jotkut eurooppalaiset naiset asustelevat pidempiäkin aikojan paikallisen miehen kanssa. Ei sitä kukaan ääneen kommentoi, mutta ei ole hyväksytty tapa siellä, tiedän kokemuksesta.

        Itse asuin neljä kuukautta miesystäväni kanssa compaundissa. Suihku oli pitkän kujan päässä ja sinne oli aina jonotettava, ei lämmintä vettä. Wc oli iso monttu, joka sekin kaikille yhteinen ja myös usein jonottaminen sinnekin. Vesikipot kaikilla kädessä, ei tietenkään kenelläkään paperia, paitsi minulla.

        Meillä ei ollut myöskään sähköä ja kaikki kokkaaminen tapahtui ulkona, kuten siellä on tapana. Vaatteet pestiin paljussa kylmällä vedellä, mutta kummasti vaan tuli puhdasta pyykkiä.

        Yksi huone oli asuntona aaltopellistä rakennetussa ns.rivitalossa. Naapurit olivat aivan ihania ja vietimme heidän kanssaan paljon aikaa atayaa juoden, musiikkia kuunnellen ja bailaten ilman alkoholia. Rotat juoksentelivat öisin talojen katoilla, mutta siihen tottui vaikka se ensin valvottikin joitain öitä.

        Neljä kuukautta niissä ympyröissä oli unohtumaton kokemus, mutta en todellakaan voi kuvitella asuvani niissä olosuhteissa pidempään. Miehestä tuli esiin monia piirteitä, joita en osannut ennakoida tietenkään. Palasin Suomeen ja pidämme yhteyttä, mutta en aio mennä naimisiin hänen kanssaan, vaikka hän on siitä varovasti vihjaillutkin. Gambiaan palaan kuitenkin joka vuosi, ihmiset, ilmasto ja turvallisuus, siinä se on, näinhän sanoi myös Jari, joka asuu siellä, Jethron matkailu ohjelmassa.


      • satusetiäovat

        Gambialaisille miehille voisi antaa Oscar palkinnon näyttelemisestä, siinä ovat tosi hyviä. Ainakin kun kyse on turistinaisesta johon ns. rakastuvat salamavauhdilla ja alkavat setelien kuvat vilkkua silmissä, siitä lähtee ihan ammmattimainen näytelmä liikkeelle. Kaiken takana on vain ja ainoastaan raha, ja sen tavoitteen vuoksi valehdellaan koraanin luvalla vääräuskoisille naisille ummet ja lammet.


    • GhostInTheShell

      Ajattele, pohdi itseksesi ja yritä olla puolueeton. Forumeilta saat vaan pahan mielen ja menet pian tekemään ratkaisuja toisen mielipiteiden perusteella.
      Itselläni on ollut hyviä ystäviä jo vuosikausia Gambiassa. Kyllä sen epärehellisyyden vaan aika nopeasti itse huomaa. Tarjouksia satelee oikealta ja vasemmalta, mutta ne jotka pitävät lupauksista kiinni, auttavat ystävänä kyllä erottaa porukasta. Ihan samalla tavalla kun täällä kotonakin, epärehellisiä ihmisiä on kaikkialla.
      Kulttuurishokki voi olla kovakin, vaikka kyseessä olisi ihan aito rakkaus. Kannattaa todellakn vaikka kokeilla Gambiassa asumista vähän pidempään. Kyllä siinä huomaa kiinnostavatko kaverit enemmän kuin oma suhde, mihin ja miten yhteinen raha käytetään ja millä tavalla muutoinkin yhteistä arkea järjestellään, onko työpaikkaa jos ei ole niin mistä rahat elämiseen ja matkustamiseen tulee?
      Ota selvää omista oikeuksistasi tms. ennen kuin teet mitään päätöksiä.

      Tiedän todellakin miltä sinusta tuntuu! Itselläni on joskus vaikea luottaa jopa pitkäaikaisiin ystäviini (osa ikäänkuin työkavereita, joten tarkoitan siis ihan platonisia ystäviä, sekä miehiä että naisia). Ja välillä tietysti onkin erimielisyyttä ja mielipahaa molemmin puolin kulttuurieroihin liittyen, mutta aina niistä on selvitty kun asiat puhutaan halki, toimitaan sovitusti ja sovitaan kaikki paperilla vaikka kyseessä olisikin ihan kahden keskinen sopimus.

      Tsemppiä!

      • alkuperäinen1

        Kiitos positiivisesta / rehellisestä sekä kannustavasta palautteesta GhostInTheShell : )


    • asian_tietävä

      Otsikko on virheellinen. Se on lomaromanssi Suomalaisittain, koska vain aloittajanainen kokee sen romanssiksi.

      • gambienkaveri

        Aloittajan mielestä lomaromanssi, mutta siellä ne miehet useimmiten kokevat asian aivan toisin. Heille tuollaiset suhteet ovat yleensä ns. hyötyromansseja, sillä vaikka väittävät, ettei raha merkitse mitään, vain rakkaus,niin se on vain silmänlumetta. Raha se on, joka heille merkkaa eniten, vaikka siitä ei tietenkään naiselle kerrota. Puhutaan vaan liirumlaarumia, joka monille naisille menee ikävä kyllä täydestä. Järki käteen arvoisat ladyt.


    • kulttuuri-elli

      Kuinkahan käy Gambialaisille miehille kotosuomessa, kun ovat tulleet tänne väärillä periaatteilla ja eronneet suomalaisista puolisoistaan. Asuvat keskenään kommuuneissa jossain Helsingin sokkeloissa ja lähettävät täällä saatuja rahoja oikealle perheelle Gambiaan. Suojeleeko byrokratialaki täällä vai kyllästyvätkö elämäänsä täällä kun tietynlainen henkinen vankila täälläkin sen vapauden vie lopulta vie.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe