Varokaa MicoWest Yhtiöt Oy:ta

Varoitus

Yrityksessä häärää pitkän linjan huijari, joka esiintyy kosteusvaurioitutkimusten "johtavana asiantuntijana" mutta minkäänlaista asiantuntemusta tai ammattimaisuutta ei löydy. Yrityksen nettisivut ja sähköpostiosoite on muotoa hometutkimukset.fi.

Tällä äijällä on (ollut) muitakin firmoja, viimeksi aputoiminimenä on ollut Homekorjaukset Suomi ja yhtiö sen takana Ikkunamestarit Oy.
Erittäin huonoja kokemuksia. Välttäkää.

14

1453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiertää

      MicoWest Yhtiöt Oy on huijausfirma. Äijä puhuu paskaa ja laskuttaa väärin tehdyistä tutkimuksista ja olemattomasta ammattitaidosta.

    • suurihuijaus

      Minä mietin ihan samaa että miten helppoa onkaan huijata asiakkaita...kysyin meillä käyneeltä kuntotarkastajalta mihin hän lähettää koepalat tutkittavaksi...ja kuka sen todistaa että on lähettänyt?On tietokoneet joilla voi kirjoittaa vaikka minkälaisia raportteja.Minäkin osaisin.Ihmiset maksavat mukisematta asunnon pintapuolisesta tarkastuksesta satoja,varsinkin kun on vakuuttavan oloinen henkilö.Osaisin kirjoittaa myös suosituksen mitä pitäisi tehdä...sen verran on elämä opettanut.

    • Homemiestäkaivataan

      Onko tietoa, minkä niminen asiantuntija kyseisessä tutkimuslaitoksessa on ? Ja onko tietoa minkälainen koututus ja miltä alalta tutkijalla on kokemusta ? Onko mikrobiologi vai insinööri ? Ja onko aikaisemmin toiminut yrittäjänä, jos on niin, millä alalla ?

      • vaiettäkoulutusta

        Asfalttimies se taitaa ennen ollut.


    • Varoitus

      Niin tämä MicoWestin pääjehu on rakennusalan "itseoppinut" sekatyömies (ei oikeasti tiedä mitään ainakaan kosteutuvaurioiden tutkimisesta), häärännyt ilmeisesti kaikenlaisissa sekalaisissa töissä mukamas ammattilaisena. Nimikirjaimet P.T. Ei taatusti ole mikrobiologi eikä insinööri :D

    • Lohduton

      Mitä kokekemuksia teillä tästä Micowestin kaverista on? Hän kävi meillä"puhdistamassa" asunromme josta muutaman päivän kuluttua jouduimme lähtemään hengitysvaikeuksien vuoksi. Ko firman nettisivut ovat maallikon mielestä aivan asialliset.
      Yritimme työn jälkeen tiedustella häneltä koulutuksesta ja työn kulusta. Ainoa vastaus oli, että puhaltanut, imuroinut ja ilmaan jääneet haitalliset mikrobit puhdistuneet ilmasta hänen tuomansa laitteen läpi.
      Hän myös kehoitti meitä tuomaan kotiin KAIKKI vaatteet, jotka olimme vieneet kotoa pois kosteushomekorjauksen alta. Jättekiva! Hän myös kertoi, että olivat tuulettaneet 30 min ja voimme tulla siis raikkaaseen kotiin heti samana iltana. Hengitysliiton sivuilla on ilmoitettu varoajaksi vähintään kaksi vuorokautta. Työterveyslaitoksen sivuilla sanotaan, että asunnon täytyy olla TYHJÄ!
      Oletteko saaneet oireita? Otsoni on vahva hapetin, josta ei tarkkaan tiedetä miten se reagoi eri materiaaleihin siksi sen käyttöä EI suositella. Hämmästyttävää, että tällaista palvelua saa vapaasti myydä ja laitteita myydään jopa kotikäyttöön

      • Allinen

        Katso aikaisemmat kommentit otsikon Tofteyhtiöt onko kellään kokemuksia. Kysymys on samasta kuuluisasta "alan johtavasta homeasiantuntijasta", on tehnyt home- ja kosteustutkimuksia yli 30 vuotta asfaltoimalla pihoja ja eristämällä sokkeleite bitumilla !


      • Tätämietin
        Allinen kirjoitti:

        Katso aikaisemmat kommentit otsikon Tofteyhtiöt onko kellään kokemuksia. Kysymys on samasta kuuluisasta "alan johtavasta homeasiantuntijasta", on tehnyt home- ja kosteustutkimuksia yli 30 vuotta asfaltoimalla pihoja ja eristämällä sokkeleite bitumilla !

        Osoitteen perusteella Tofte yhtiöt, Micowest ja nyt sitten Sumen homepuhdistus on sama virma tai ainakin entisten jälkeläinen. Voiko joku tai firma itse varmistaa asian.


    • tutkitaankos

      Firman osoite on katuosoitteesta huolimatta ns. kylmä postilokero. MTV.n jutun mukaan kyseinen osoite tunnettu ulosottovirastossa ns. kaato-osoitteena ja sinne lähetetään kymmeniä ulosotonkirjeitä kuukausittain.

    • Tuukkasen_uhri

      Varoitus on täysin aiheellinen. Pysykää kaukana MicoWestista ja Tuukkasesta. Itse törmäsin Tuukkasen "palveluihin" Tofte yhtiöiden aikaan ja tämä oli 'opettavainen' kokemus. Tällä kaverilla ei ole mitään muodollista (eikä epämuodollista) pätevyyttä alalle ja hänen kanssaan asiointi oli yhtä helvettiä sen jälkeen kun nimet oli paperissa. Valitettavasti hän ei ole edes ainoa alalla oleva helppoheikki. Jos epäilette kosteus- tai homeongelmia talossanne älkää hätäännyksissänne valitko alussa vakuuttavasti käyttäytyvää Tuukkasta, vaan etsikää käsiinne oikea asiantuntija esim sisäilmayhdistyksen kautta. Tarkistakaa aina yrityksen taustat! Jos valitsette MicoWestin niin teillä on helposti kaksi ongelmaa - alkuperäinen homeongelma ja Tuukkanen.

    • Micopuhdistus

      Suomen homepuhdistus ilmoittaa puhdistavansa irtaimiston jäädyttämällä mikrobit. Mitä mikrobeille tapahtuu, jos jäädyttää, kun sulaa, alkaako taas elämöidä ? Yhteystietojen perusteella Suomen homepuhdistuksella näyttäisi olevan jotakin yhteistä Tofte yhtiöiden ja Micowestin kaa. Onko muut muomanneet ? Suomen homepuhdistus onko kokemuksia ?

    • Homehdus

      Onko sama yritys, mutta nyt nimellä Suomen Homepuhdistus ?

    • Legee

      Kuulostaa järjettömältä että pakastetaan irtaimisto. Ei pakkanen tapa homeita.

      • Antifrost

        Niin ne kuitenkin lupaa, on ihan uusi menetelmä. Mitä tällaisesta "palvelusta" ja yrityksestä pitäisi ajatella ?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3554
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2166
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1702
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1597
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1434
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1305
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1145
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      976
    Aihe