Varokaa MicoWest Yhtiöt Oy:ta

Varoitus

Yrityksessä häärää pitkän linjan huijari, joka esiintyy kosteusvaurioitutkimusten "johtavana asiantuntijana" mutta minkäänlaista asiantuntemusta tai ammattimaisuutta ei löydy. Yrityksen nettisivut ja sähköpostiosoite on muotoa hometutkimukset.fi.

Tällä äijällä on (ollut) muitakin firmoja, viimeksi aputoiminimenä on ollut Homekorjaukset Suomi ja yhtiö sen takana Ikkunamestarit Oy.
Erittäin huonoja kokemuksia. Välttäkää.

14

1572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiertää

      MicoWest Yhtiöt Oy on huijausfirma. Äijä puhuu paskaa ja laskuttaa väärin tehdyistä tutkimuksista ja olemattomasta ammattitaidosta.

    • suurihuijaus

      Minä mietin ihan samaa että miten helppoa onkaan huijata asiakkaita...kysyin meillä käyneeltä kuntotarkastajalta mihin hän lähettää koepalat tutkittavaksi...ja kuka sen todistaa että on lähettänyt?On tietokoneet joilla voi kirjoittaa vaikka minkälaisia raportteja.Minäkin osaisin.Ihmiset maksavat mukisematta asunnon pintapuolisesta tarkastuksesta satoja,varsinkin kun on vakuuttavan oloinen henkilö.Osaisin kirjoittaa myös suosituksen mitä pitäisi tehdä...sen verran on elämä opettanut.

    • Homemiestäkaivataan

      Onko tietoa, minkä niminen asiantuntija kyseisessä tutkimuslaitoksessa on ? Ja onko tietoa minkälainen koututus ja miltä alalta tutkijalla on kokemusta ? Onko mikrobiologi vai insinööri ? Ja onko aikaisemmin toiminut yrittäjänä, jos on niin, millä alalla ?

      • vaiettäkoulutusta

        Asfalttimies se taitaa ennen ollut.


    • Varoitus

      Niin tämä MicoWestin pääjehu on rakennusalan "itseoppinut" sekatyömies (ei oikeasti tiedä mitään ainakaan kosteutuvaurioiden tutkimisesta), häärännyt ilmeisesti kaikenlaisissa sekalaisissa töissä mukamas ammattilaisena. Nimikirjaimet P.T. Ei taatusti ole mikrobiologi eikä insinööri :D

    • Lohduton

      Mitä kokekemuksia teillä tästä Micowestin kaverista on? Hän kävi meillä"puhdistamassa" asunromme josta muutaman päivän kuluttua jouduimme lähtemään hengitysvaikeuksien vuoksi. Ko firman nettisivut ovat maallikon mielestä aivan asialliset.
      Yritimme työn jälkeen tiedustella häneltä koulutuksesta ja työn kulusta. Ainoa vastaus oli, että puhaltanut, imuroinut ja ilmaan jääneet haitalliset mikrobit puhdistuneet ilmasta hänen tuomansa laitteen läpi.
      Hän myös kehoitti meitä tuomaan kotiin KAIKKI vaatteet, jotka olimme vieneet kotoa pois kosteushomekorjauksen alta. Jättekiva! Hän myös kertoi, että olivat tuulettaneet 30 min ja voimme tulla siis raikkaaseen kotiin heti samana iltana. Hengitysliiton sivuilla on ilmoitettu varoajaksi vähintään kaksi vuorokautta. Työterveyslaitoksen sivuilla sanotaan, että asunnon täytyy olla TYHJÄ!
      Oletteko saaneet oireita? Otsoni on vahva hapetin, josta ei tarkkaan tiedetä miten se reagoi eri materiaaleihin siksi sen käyttöä EI suositella. Hämmästyttävää, että tällaista palvelua saa vapaasti myydä ja laitteita myydään jopa kotikäyttöön

      • Allinen

        Katso aikaisemmat kommentit otsikon Tofteyhtiöt onko kellään kokemuksia. Kysymys on samasta kuuluisasta "alan johtavasta homeasiantuntijasta", on tehnyt home- ja kosteustutkimuksia yli 30 vuotta asfaltoimalla pihoja ja eristämällä sokkeleite bitumilla !


      • Tätämietin
        Allinen kirjoitti:

        Katso aikaisemmat kommentit otsikon Tofteyhtiöt onko kellään kokemuksia. Kysymys on samasta kuuluisasta "alan johtavasta homeasiantuntijasta", on tehnyt home- ja kosteustutkimuksia yli 30 vuotta asfaltoimalla pihoja ja eristämällä sokkeleite bitumilla !

        Osoitteen perusteella Tofte yhtiöt, Micowest ja nyt sitten Sumen homepuhdistus on sama virma tai ainakin entisten jälkeläinen. Voiko joku tai firma itse varmistaa asian.


    • tutkitaankos

      Firman osoite on katuosoitteesta huolimatta ns. kylmä postilokero. MTV.n jutun mukaan kyseinen osoite tunnettu ulosottovirastossa ns. kaato-osoitteena ja sinne lähetetään kymmeniä ulosotonkirjeitä kuukausittain.

    • Tuukkasen_uhri

      Varoitus on täysin aiheellinen. Pysykää kaukana MicoWestista ja Tuukkasesta. Itse törmäsin Tuukkasen "palveluihin" Tofte yhtiöiden aikaan ja tämä oli 'opettavainen' kokemus. Tällä kaverilla ei ole mitään muodollista (eikä epämuodollista) pätevyyttä alalle ja hänen kanssaan asiointi oli yhtä helvettiä sen jälkeen kun nimet oli paperissa. Valitettavasti hän ei ole edes ainoa alalla oleva helppoheikki. Jos epäilette kosteus- tai homeongelmia talossanne älkää hätäännyksissänne valitko alussa vakuuttavasti käyttäytyvää Tuukkasta, vaan etsikää käsiinne oikea asiantuntija esim sisäilmayhdistyksen kautta. Tarkistakaa aina yrityksen taustat! Jos valitsette MicoWestin niin teillä on helposti kaksi ongelmaa - alkuperäinen homeongelma ja Tuukkanen.

    • Micopuhdistus

      Suomen homepuhdistus ilmoittaa puhdistavansa irtaimiston jäädyttämällä mikrobit. Mitä mikrobeille tapahtuu, jos jäädyttää, kun sulaa, alkaako taas elämöidä ? Yhteystietojen perusteella Suomen homepuhdistuksella näyttäisi olevan jotakin yhteistä Tofte yhtiöiden ja Micowestin kaa. Onko muut muomanneet ? Suomen homepuhdistus onko kokemuksia ?

    • Homehdus

      Onko sama yritys, mutta nyt nimellä Suomen Homepuhdistus ?

    • Legee

      Kuulostaa järjettömältä että pakastetaan irtaimisto. Ei pakkanen tapa homeita.

      • Antifrost

        Niin ne kuitenkin lupaa, on ihan uusi menetelmä. Mitä tällaisesta "palvelusta" ja yrityksestä pitäisi ajatella ?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe