Influenssarokotuks on mutta flunssa iski

perinkyllästynyt

Se oli sitten viimeinen kerta kun otan flunssarokotteen. Aivan hirveä tauti jo toista viikkoa päällä. Kipulääkitys maksimissaan, että pärjää jotenkin.

Tiedän tiedän!!! rokotus pätee siihen tiettyyn influenssaan, mutta ihan varmasti altistaa sitävastoin muille pöpöille. Näin ainakin kohdallani. Niinä vuosina kun en ole rokotusta ottanut, en ole sairastanut minkäänlaista flunssaa, edes nuhaa. Silloin taas kun rokotus päällä, niin tämä sama rumba kurkkutaudin, räkätaudin, tukkeutuneiden keuhkojen, kuumeensahailun, koko kropan kipujen kanssa!!!

2

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • topipumisia

      Nin on moni muukin sanonut. Mulla kolme tuttavaa jotka ovat nyt flunssassa kun ottivat piikin. Minä en ole koskaan ottanut, enkä ole kipeenä ollu, en ole tänäkään vuonna. Ei el nuhaa eikä mitään. Koskaan en ole ottanut enkä tule ottamaan. Näytää siltä että enempi ihmisiä sairataa kun ottaa sen piikin. Ja näyttääolevan aika raju. En ole hoitaja enkä tietäjä, mutta luulen että jotain siinä piikissä pitää olla kun sen ottaneet siarastyuu.
      Muistan kun lapseni oli ala asteella kun tuli se sikaflunssa, ja kaikkia uhkailtiin että ottakaa ottakaa tai kuolema tulee...no melkein sillä peloteltiin. Omille lapsilleni en ottanut sitä koulussa, ja terveenä pysyi. Puolet luokista oli kipeenä kun ottivat piikin.
      Kipeemmäksi tulee kun laitattaa niitä myrkkyjä kehoonsa. En itse ole ollut flunssassa 7 vuoteen.

    • tuleekotakasin

      Influenssarokotus heikentää vastustuskykyä, jonka johdosta saa kaikki muut virukset riesakseen. Tämä on ihan yleisesti tiedossa oleva asia, josta vaietaan virallisen tahon puolelta.

      Ja käsien pesulla ei ole mitään merkitystä. Maailman sivu on kuollut Suomessa vuosittain 1000-2000 huonokuntoista ihmistä influenssaan, flunssaan tai nuhakuumeeseen ja ihan muuten vaan johonkin bakteeriin tai virukseen. Tämä uusi rokotevouhotus on pelkkää THL:n bisnestä. Bisnes se on joka kannattaa ja juurikin lääkebisnes. Voittoa tahkotaan vuodesta toiseen, haitat ei tunnu haittaavan. Pelottelutyylillä täällä Suomessa on aina saatu löysä kansa taipumaan millon mihinkin vouhotukseen, kuten esim margariinin massiiviseen käyttöön.

      Influenssia on suomessakin ollut jo satoja vuosia joka talvi. Pari tuhatta siihen kuolee ihan joka talvi. Ihmisiä nyt vaan kuolee, jos on huonossa kunnossa. Myös ns. terveitä voi kuolla. Se, että ei ole todettua sairautta ei kerro yhtään mitään ihmisen vastustuskyvystä. Nää kuolleet ovat todennäköisesti lihavia tai laihoja, mutta huonosti syöviä, joilla on erittäin heikko vastustuskyky. Mahdollisesti juodaan viinaa, ei liikuta ja tupakkia vedetään. Kyllä siinä kupsahtaa ilman todettuja sairauksiakin.

      Paljonko kuolee muihin tauteihin ja lääkkeisiin?

      Monta päivässä.

      Bakteerit ja virukset ovat aina seuranamme. Niitä on miljoonittain ihollamme: käsissä ja kynnen alla, varpaanväleissä, kainaloissa. Ilmakehässä yhdessä kuutiometrissä on keskimäärin 5 000–100 000 bakteeria. Moni suomalainen on huonossa kunnossa, johtuen kelvottomasta ruokavaliosta, joka aiheuttaa huonoa vastustuskykyä. Moni kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, B12-vitamiini, D-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä sydämen ja luuston hyvinvoinnille.

      D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä. D-vitamiini vähentää riskiä sairastua flunssaan ja muihin virustauteihin ja nopeuttaa toipumista edellyttäen, että ihmisen seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) on vähintään 95 nmol/l. Tämän tason saavuttamiseen tarvitaan iästä riippuen 30-150µg D-vitamiinia päivässä. D-vitamiini on avaintekijä immuunijärjestelmän toiminnassa.

      Huono ruokavalio aiheuttaa nykyään enemmän terveyshaittoja kuin fyysinen liikkumattomuus, alkoholi ja tupakka yhteensä, kertovat tutkijat urheilulääketieteelliseen British Journal of Sports Medicineen kirjoittamassaan pääkirjoituksessa.

      Ilman rokotteita on pärjätty oikein hyvin. Mutta jahka lääketeollisuus keksi ruveta pelottelemaan tavallisia ihmisiä kuolemalla, niin johan jonotetaan piikille, vaikka mitään syytä ei ole. THL ostaa rokotteita, koska on pakko ostaa. Tämä johtuu siitä, että THL saa rahaa rokotevalmistajalta omiin tutkimuksiinsa ja vastalahjaksi THL:n on ostettava näitä rokotteita. Eli todellakaan tässä ei yhtään ketään kiinnosta kenenkään terveys tai mahdollinen kuolema. Kun possunuhalla peloteltiin vuonna 2011, niin esim. Venäjä ja Puola eivät ostaneet yhtään rokotetta. Ja he pärjäsivät oikein hyvin. Kukaan ei saanut mitään unitautia vaivoikseen.

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe