Ihastukselleni puhuminen.

Flirttausapua

Ollaan ihastuksen kanssa hyvii kavereita ja puhutuun aika paljon. En oo varma tietääkö hän että olen ihastunut häneen. Kuinka voisin hienovaraisesti flirttailla esim snapchatis tai wapis. Ei sillee "sulla on hyvä persee" vaan niinku no sillein herrasmiesmäisesti kehua sitä ja vihjailla ja tuallein.

6

62

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jfkskdk

      No siis annat sellasia viitteitä, että olet kiinnostunut. Kehit häntä kauniiksi ja miten ihana luonne ja söpö hymy hänellä on jne. Aina toiminu itellä :)

    • Ihanomasyy

      Tiiän hyvän tavan
      Mut en kerro koska ku ite pyydän täält apuu nii kukaa ei vittu kommentoi yhtää mitää nii miks mä auttaisin sua ku säkää et auttanu mua :D

      • Saatanan lapselline trollaaja!


    • trollarimaatti

      Pyydä vaan seksiä!

      • resdtyg5ryg

        Seksiä pyydetään kun halutaan seksiä.
        Kun ollaan ihastuneita halutaan ja pyydetään jotain muuta, simple?


    • En edes teeskentele tietäväni mitä snapchatti tai wapi on. Ilmeisesti et kuitenkaan juttele ihastuksesi kanssa kovinkaan usein kasvotusten?

      Yleensä tällaiset ihastumisasiat kannattaa hoitaa juuri kasvokkain, koska ihmiset viestivät monella muullakin tavalla kuin puhumalla. Usein ihminen ei itse huomaa viestivänsä eleillään tai ilmeillään, mutta toinen osapuoli huomaa ne siitä huolimatta.

      Näitä eleitä ja ilmeitä voi myös tulkita väärin, joten niihin kannattaa ehkä kiinnittää vähän huomiota. Usein hermostuneisuus tulkitaan ärsyyntyneisyydeksi ja jopa vihaisuudeksi. Ihastuksensa kanssa puhuminen saattaa olla hermostuttava kokemus, joten olisi ikävä jos se tulkitaan väärin.

      Pieni jännityksen tunne on tavallista, mutta jos alkaa olla jäykkänä pelosta ja olo tuntuu hermostuneelta, ei missään tapauksessa kannata esittää rohkeampaa kuin on. Naiset haistavat sen heti ja annat itsestäsi oitis epärehellisen kuvan.

      On parempi tunnustaa olevansa hieman hermostunut, koska et tiedä kuinka hän tulee suhtautumaan sinuun. Tällöin annat itsestäsi sympaattisen kuvan ja hän suhtautuu sinuun ymmärtäväisesti.

      Kun perusta on laskettu, voit kertoa että olet vähän ihastunut häneen. Hän luultavasti esittää vähän yllättynyttä, mutta luultavasti ei ole.

      Ellei hän torju sinua suoralta kädeltä, eikä hän sitä tee, koska kaikki pitävät kehuista ja ihastumisesta, voit kertoa kuinka ihailet hänen kauneuttaan, hiuksiaan, huumoriaan, hymyä, hiuksia, tai muuta sellaista.

      Koska et piilottanut pelkoasi joutavan rehentelyn taakse, hän suhtautuu sinuun vakavasti. Hän ei loukkaa sinua vaan miettii oikeasti, mitä tämä kaikki tarkoittaa.

      Kaikesta huolimatta hän on mielissään, koska häntä on juuri sydämellisesti kehuttu.

      Nämä ohjeet ovat lähinnä kasvotusten tapaamista varten. Jos lähinnä viestittelet hänen kanssaan, ei lähestymistapa kuitenkaan poikkea paljoa kasvotusten tapaamisesta.

      Ensimmäinen asia mitä kasvottomassa ja äänettömässä viestinnässä tulee tehdä, on luonnollisesti keskustelun ohjaaminen romanttisiin taikka ihmissuhteita koskeviin aiheisiin.

      Voit keskustella käytännöllisesti katsoen mistä yleisesti tunnetusta tapahtumasta, elokuvasta ja kirjasta, kunhan siinä on jotain romanttista - vaikkapa Titanic-elokuvasta.

      Kun kumppani on viritetty oikeaan mielentilaan, voit kysellä varovasti, että onko hän varattu tai onko hänellä jo joku mietittynä.

      Voit harkiten kirjoittaa, ettei sinulla ole ketään juuri sillä hetkellä.

      Kun keskustelun on kerran liikkeelle pyöräyttänyt, etenee se yleensä omalla painollaan.

      Jälleen tulee muistaa pieni epävarmuuden osoitus. Sanot ettet oikein tiedä pitäisikö sanoa vai ei. Hän luonnollisesti kysyy että sanoa mitä. Voit vastata, että taidat olla vähän ihastunut häneen.

      Koska osoitit pientä epävarmuutta, etkä ylimielisyyttä, hän suhtautuu sinuun ymmärtäväisesti ja uskoo sinun olevan jokseenkin tosissaan. Hän tietenkin kertoo asian tulleen yllätyksenä, vaikkei se sitä tosiasiassa ollut.

      Jos hän ei välittömästi loggaa ulos, voit kehua häntä yllä mainituilla tavoilla, ja hän on tyytyväinen.

      Nämä neuvot eivät takaa, että hän lähtee kanssasi treffeille, mutta ainakin hän ottaa sinut vakavasti ja suhtautuu sinuun ja tunnustukseesi hienotunteisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6620
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3948
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1515
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe