Pakko saada asunnot mamuille

Takarivi

Näin menee :) Eli norm. Porvoolaiset turha hakea asuntoa 10 -vuoteen ? Jonojen keulilla muutama sata mamua .Heh Heh

36

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • migraani

      Ikuisuuden jatkunut asuntopula ei ole mamujen vika. Asuntopulasta päästään eroon vain rakentamalla lisää kunnollisia kohtuuhintaisia asuntoja.

      • jokukohtuus

        Sitten vielä ihmetellään suvakkien keskuudessa, että miksi kaikki suomalaiset vastustavat elintasopakolaisia. Tavallinen suomalainen työläinen jää matujen jalkoihin kaikissa eduissa, joita verovaroin kustannetaan ja vieläpä asuntojonossa. Kristitty maa on alkanut palvella vihulaista.


    • PorvoonPoika

      Lukekaa lehtiä. Asunnot hankitaan 100 mamulle, jotka eivät todennäköisesti työllisty ainakaan 10 vuoteen, Asuntopäällikkö sanoi, että eivät ohita jonossa suomalaisia, mutta kuka sitä valvoo.

      Se on melkoinen pieti elättää 100 ulkomaalaista 40-50 vuotta. Jos näin kävisi, se maksaisi Porvoolle yli 100 miljoonaa euroa.

      • KuolaEero

        Ai eivät ohita asuntojonossa..? No kyllä varmasti ohittavat ja syyksi kerrotaan se, etteivät he voi kauempaa majoittua vastaanottokeskuksessa turvapaikan saatuaan. Kaupungin ja a-asuntojen symbioosi on juuri näitä tilanteita varten, Toukovuoreen valmistuu kohta matuille ihan uudet asunnot!


    • KevinServin
    • ToimikaaIhmiset

      Yhdessä olemme vahvoja ja voitamme paremman Suomen!

      http://www.suomiturvalliseksi.fi

      Koko ajan tulee uusia toimijoita mukaan ajamaan meidän maatamme turvallisemmaksi ja paremmaksi paikaksi elää. Näiden lisäksi tarvitsemme myös sinut. Nämä ovat talkoot joihin koko Suomen tulee osallistua. Yhteiseksi hyväksi!

    • JosefMengele88

      Porvoo on jo sopinut 25 turvapaikanhakijan kuntapaikan myöntämisestä. Tämä tuskin jää tähän, vaan varmaan tulevaisuudessa niitä tulee lisää. Mutta 25 asuntoa ja heidän elämisensä yhteiskunnan kustannuksella hamaan tappiin saakka ei ole mikään ilmainen ja pieni juttu. Työtähän ei meiltä Porvoosta löydy edes meille Porvoolaisille, joten vielä vähemmän sitä löytyy lähes kielitaidottomille turvapaikanhakijoille, joista suuri osa ei osaa lukea eikä kirjoittaa edes äidinkielellään.

      • PorvoonPoika

      • ilmaiset
        PorvoonPoika kirjoitti:

        Ensimmäisessä vaiheessa asutetaan nuo 25 mutta suunnitteilla on 100 asutettavaa mamua Porvooseen. Kunnat ovat toistaiseksi olleet nihkeitä
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/363056-10-000-oleskeluluvan-saanutta-jaetaan-ympari-suomen-tallainen-on-viranomaisten

        Yhdellä kurssilla oltiin .Ihmeteltiin kukaan ei maksanut mitä kaikilla lautaset kukkupää täynnä ruokaa .Lämpöiset pullata sämpylät aamu ja iltapalaall .Osa käy syömassa ei millään kurssilla .Me kyllä maksettiin normihinnat :)


    • unohtamatonE
    • Jouhikontti

      Porvoossa on nytkin satojen ihmisten asuntojono ja noin kymmenkunta asuntoa vapautuu kuukausittain. Mihin tässä scenessä sijoitetaan turvapaikanhakijat, jotka perheenyhdistämisen jälkeen tarvitsevat tavallista isompia asuntoja?

    • WinWin-Situation

      Valtiohan maksaa kunnille kolmen vuoden ajan matuista koituvat kustannukset. Näihin luetaan myös asumiskustannuksista aiheutuvat vuokrat. Tavanomainen vuokrahinta partalapsosesta vaihtelee 5000-15 000 euron/kk väliltä ja kysymyksessä siis mikä tahansa koirankopin kokoinen loukko. Porvoolla siis tulee nyt pikkuhiljaa kiire päästä lyömään rahoiksi valtion (veronmaksajien) kustannuksella.

      Kannattavampaa on siis potkia kantasuomalaiset pellolle ja kärrätä vierailta mailta tulijat tilalle. Huhujen mukaan hotelli kämp aikoo lopettaa tavanomaisen toimintansa ja ryhtyä partalapsosten day-care keskukseksi.

      • JosefMengele88

        Ehkä nyt oli vähän liioiteltuja lukuja, mutta siinä olet oikeassa, että kantasuomalaiset potkitaan pellolle edullisia vuokra-asuntoja välittävistä asuntoyhtiöistä yksityisille markkinoille, jossa taas vuokralaisten ylitarjonta nostaa asuntojen hinnat pilviin.


    • asuntoavailla

      Kuinka pitkään joutuu jonottamaan asuntoa?

    • JosefMengele88

      Riippuu tilanteesta, mutta jos nyt ajatellaan, että noin kymmenelle vapautuu asunto kuukaudessa, niin kyllä siinä kantasuomalaisilta lähtee mahdollisuus asuntoon kokonaan kun tuota vauhtia niitä varmaan aletaan kuntapaikoille työntämään.

    • vihermies

      Luin jostain että Porvooseen sijoitetaan 119 pakolaista. Tarkkisiin niistä vähintään parikymmentä on toivomukseni

    • niintainäin2

      Suurin osa sijoitetaan Kamppulaan. Minusta vähän kurjaa, sillä alue on tosiaan tällä menolla slummiutumassa. Kyllä vanhasta Porvoosta pitäisi asunto löytyä edes muutamalle perheelle, että olisi oikeudenmukaista "jakoa".

    • Viherpeipponen

      Toisaalta tässä on myös plussaa, sillä Porvoon on pakko rakentaa uusia asuntoja lisää ja siten pääsee itse muuttamaan mahdollisesti uuteen asuntoon ja mamut vanhoihin asuntoihin.

    • Lehdenluin

      Lehdessä luki ettei Gammelbackaan sijoiteta uusia mamuja, koska eivät halua että mamut "hallitsee" sitä aluetta.
      Osa mamuista on sijoitettu hamariin.

    • MAMUT

      Sen mitä olen sivukorvalla kuullut on se että Porvoon kaupunki tulee vastaan ja rakennuttaa uusia hyviä asuntoja hyville sijainneille tänä vuonna. Paikalliset asukkaat asutetaan uusiin hienoihin asuntoihin ja pakolaiskiintiö jaotetaan vanhoihin tyhjentyviin asuntoihin huonommille alueille. Peli on reilua ja näin sen kuuluu mennäkin. Uusia asuntoja ei ole liiemmin ennen tarjolla ollut.

      • Eru

        Kyllähän ne pakolaiset on perinteisesti asutettu niihin uusiin ja hienoihin asuntoihin, joihin ei työssä käyvillä ole edes varaa, näiden pakoloisten vuokran maksavat veronmaksajat. Ja asuntojen vuokrat nousevat pilviin kun asuntomarkkinat tällä tavoin ylikuumennetaan.


    • Sisäpiiritietoa

      Minä taas kuulin, että mamuille hommataan yksityisiltä markkinoilta asunnot jokaiselle. Myös vuokrahinnoista voidaan periä yksityisellä puolella helpommin tähtitieteellisiä korvauksia. Huonompi homma on se, että jo valmiiksi kalliit vuokrat jatkanee nousuaan matubisneksen avittamana.

    • Matutuasuuhyvin

      No saa mennäkin madut yksityisille vuokranantajille asumaan, ei niillä olekaan
      kun huonoa ja vanhoja asuntoja. Vanhat Porvoolaiset menee kaupungin tekemiin uusiin hienoihin vuokrataloihin hienommille alueille. Gamppula ja kevari jää maduille.
      Parvekkeet ja saunat tulee noihin uusiin kaupungin asuntoihin kaikkiin.

    • Someuudistus

      Olkaa huoletta siinä vaiheessa kun nää mamut on jo rikastuneet joittenkin kuset.. he taatusti maksaa jo perintöveronsa Suomeen eikä rahat mee mihkään veroparatiisiin tai keinottelijoille tahikka älyttömyyteen Somalisessa pyrokrakasysteemissä.

    • Sairastatouhua
    • Hullutyötätekee
    • Eienääikinä

      Missä voin irtisanoa kansalaisuuteni?

    • FyrkFinns

      Normaali ihmnen ostaa asunnon, ei vuokraa.

    • Ahmedby

      Tässä ansiokas selvitys turvapaikan saaneen äiti-lapsiperheen yhteiskunnalta saamista tulonsiirroista. Sen päälle tulevat vielä kunnalliset palvelut kuten päivähoito, terveys jne.
      http://mvlehti.net/2016/03/23/pauli-vahtera-maahanmuuton-hintaa/

      Onneksi Sauli Niinistö ja Venäjän Putin päättivät toteuttaa rajat kiinni liikkeen politiikkaa maiiden rajalla ettei tänne ihan kaikki valu notkumaan.

    • Mitenolissullejokutoinen

      Mitä sinä olet tämän maan eteen tehnyt enemmän kuin, että olet syntynyt täällä kuin joku muu?

      • Veronmaksaja313

        No kuule, maksanut vaikka veroja monta kymmentä vuotta! Se lienee sinulle vierasta..? Minun ja muiden tuottavaa työtä tekevien ihmisten verorahoilla on tämän maan hyvinvointi luotu. Ja nyt sinä olet sitä mieltä, että se hyvinvointi on syntynyt tyhjästä ja se pitäisi jakaa kolmannen maailman loiseläjien kanssa..? Et näytä omaavan minkäänlaista kunnioitusta esi-isiesi rakentamaa valtiota kohtaan. Kaltaisesi tyypit pitäisi lähettää näiden pakoloisten mukana sinne lähi-itään!


    • No_huh_huh

      Ketä kiinnosta joku vitun porvoo!

    • AsunnoGamppula

      Tammikuussa 2014 Latifi pahoinpiteli veljiensä kanssa noin 40-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen. Latifi sai tästä vuoden ja kahdeksan kuukautta ehdollista vankeutta sekä 35 000 euron sakot.[2] Suomen Ammattinyrkkeilyliitto hyllytti myös Latifin lisenssin ja tämä ei ole otellut sen jälkeen.[2]

      Latifi muutti perheineen nuorena Kosovosta Suomeen.

      Eikös tämäkin konnaklaani asu verorahoin gamppulassa?
      Mamuja myös albaaniasta.

    • Espanjaan_pian

      Suosittelen kaikille, joilla siihen on vain mahdollisuus, niin muuttoa pois Suomesta.. Itse lähdössä emännän kanssa espanjaan.. Turha tänne jäädä maksamaan veroa

    • Katupartiotsaatava

      Näitä yöntimoja alkaa olemaan pikkasen liikaa näillä kulmin

      • tätä.mieltä

        Päivä pari sitten paikallisessa aviisissa pikku-uutinen, mamu raiskannut naisen kevarissa.
        Tässä taas nähtiin mitä suvakit tilannut. Joko alkaa sinisilmät avautumaan?
        Vaikka SPR:n naistyöntekijät, Poppelissa ja Karijärvellä mahdollisesti matuja ko. menetelmällä "kotouttaa", se ei tosiaankaan tarkoita, että kaikki naiset olisi näiden kotouttajien kaltaisia matujen jakorasioita.
        Nimim. "Katupartiotsaatava" kanssa ehdottomasti samaa mieltä. Halukkaita toimintaan, itseni lisäksi, varmasti löytyy joten eiköhän aleta hommiin ja taataan naisille maturaiskaajista vapaa liikkuvuus vuorokaudenajasta riippumatta.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      397
      2735
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1885
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1728
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1522
    Aihe