Salainen vokkikokous länsiporin koululla tänään?

Pahaa_pelkäävä

Spr, kaupunki ja kumppanit lähetellyt salaisia kutsukirjeitä salaisesti?

Vai pitäisiskö sanoa suljettuun tilaisuuteen? Mihin aikaan se alkaa muuten? Huhu kertoo 19.00, voi olla jo 18.00?

Mauno kissastako ja tulevasta kesästäkö (ongelmista) keskustelevat salaa, ööh, suljetusti?

68

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • länsi-pori

      Enpä ole kutsua saanut.Mikä lie salaseura siellä kokoontuu?

    • AinutSalarakas

      Mikrofonit paikalle että saadaan kokous nettiin !

    • aappatarha

      Sain kutsun kirjeitse pari viikkoa sitten.En osaa sanoa onko syy se,että asun lähellä apinatarhaa vai mikä.En kuitenkaan aio osallistua koska tiedän,että minut poistetaan salista ennenkuin ehdin asiaani sanoa loppuun.Joukkopropagandaan osallistuu myös matuja,näin tiedotteessa luki.Äänittäkää te tämä tilaisuus jotka menette.

    • erittäin_salainen

      Niin. Onhan näitä kaikenlaisia salaseuroja. Itsekin olen SK:n panelisti ja arvostelen lehden juttuja teidän puolestanne. Olen joskus ollut Kelankin paneelissa, ei sinnekään kutsuttu kuin kymmenkunta henkilöä keskustelemaan kehitysideoista. Sellaisia salaseuroja ne ja tämä!

      • satakänninkänsä

        SK on sellainen julkaisu joka kelpaa takansytykkeeksi tai hätätapauksessa perseenpyyhintään.Ei ole siis oikein mikään meriitti eikä sisällä mitään positiivista kun kehaisee olevansa panelistina tällaiselle sontaläpyskälle.


    • Liberaalisti_tuhoon

      Onko avoimuuden aika lopullisesti ohi Porissa? Toisaalta eihän sitä pitkään aikaan enää ole ollutkaan.

    • avomuus_on_pop

      Tunnetusti Porin kaupungin ja satakunnan kansan toiminta on hyvin luotettavaa...NOT!

    • totuuttasaatava

      VIDEOIKAA JA SITTEN JULKI NETTIIN.

      Kun käsitellään asioita jotka liittyvät meidän jokaisen turvallisuuteen,lapsiin sekä verorahoihin ei todellakaan ole oikeutta piilotella suljettujen ovien takana näitä.

    • liinaharha

      Teistä kukaan ei ole tainnut lukea tuota juttua lehdestä? Kaikki heittelee omia arvioitaan mistä on kyse ja jutut alkaa muistuttaa rikkinäistä puhelinta...
      Lennokkaiden teorioittenne sijaan tuohon keskustelutilaisuuteen ja sen järjestelytapoihin on ihan asialliset järkevät perustelut.
      Te jotka ette nyt kutsua saaneet, saatte sellaisen, mikäli katsotte tarpeelliseksi. Tilaisuuksia tullaan järjestämään lisää tarpeen mukaan.

      • paljonmeteliäturhaan

        Kokous ei ole salainen, koska luin siitä tv:n Satakunnan teksti tv:stä.
        Siellä järjestetään vielä toinen tilaisuus, johon kutsun saavat loput vähäraumalaiset.
        Paikallisia asukkaita tilaisuudet asiat koskevat, joten ihan järkevä ratkaisu.


      • KutsumatonVieras

        Sinne saa kutsun"tietyn" periaatteen mukaan. Voin sen periaatteen paljastaakin. Kutsun saa vain maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuvat.

        He sitten toteavat päittemme yli, että kaikki sujuu hienosti eikä mitään ongelmia ole.

        Poliisikin tiesi jo ennakkoon, ettei vok ole vaikuttanut rikollisuuteen mitenkään. Mitä nyt muutama raiskaus ja raiskauksen yritys on unohtunut...


    • RikasKesä2016Tulossa

      Toistaakohan kaunis Aino Maija L. kehoituksensa että 'tutustukaa kullannuppuihin ja menkää pelaamaan jalkapalloa heidän kanssaan

      • yhteistyölläonnistumme

        Kiitos vinkistä!
        Hyvä idea. On jo toteutettu monilla paikkakunnilla ja hyväksi havaittu. Muu liikuntaharrastus ja muunlainen yhteistoiminta on hienoa.

        (Aiotko voittaa loton jättipotin)


      • SitäRataa

        Kempeleellä, Säynätsalossa ja Vihdissä on saatu hyviä tuloksia. Teinitytöt menneet tutustumaan, tulleet raiskatuiksi, mutta syytteitä ei nosteta, koska ovat itse hakeutuneet matujen seuraan.


    • Etkösaaselvää
    • Porin ensi kesä 2016?!

      Liinaharjan vokin suljetusta tilaisuudesta jäi minun mielestä outo vaikutelma 9.2.2016 Länsiporin koululla, sosiaalisessa mediassa ja valtamedioista puhumattakaan. Tilaisuuteen oli jaettu kutsuja SK:n mukaan Vähäraumalla 574 talouteen ja yritykseen.

      Olin itse paikalla ja haastattelin hieman 3-4 järjestyksenvalvojaa ovella, Spr:n työntekijöitä ja paikalle saapuneita lähialueen asukkaita. En päässyt sisälle tilaisuuteen, vaikka pyysin ja esittelin ovella itseni Porin Muutoksen hallituksen jäseneksi Spr:n työntekijälle, kuulemma oli päätetty, että ns. ulkopuolisia ei päästetä.

      Tilaisuudessa oli yllättävän vähän "paikallisia", noin sata henkeä, mukaan lukien n. 20-30 turvapaikanhakijaa, spr:n työntekijöitä, virkavaltaa ja Porin kaupungin asiantuntuntijoita.

      Aktiivisen islamin asiantuntijoitahan näihin suljettuihin tilaisuuksiin ei edes haluta/huolita. En voi käsittää tätä suurta liberaalia sinisilmäisyyttä, sillä turvapaikan hakijat voivat vapaasti kulkea kaikkialle Porissa mihin vain, miksi tälläinen salailu tyyli? Onko tavoite vain "hallita" täydellisesti tilannetta, että saadaan näennäisesti positiivisia tilaisuuksia?! Kansahan on 80% tätä kaikkea "vokki toimintaa" vastaan!

      Varoitan vielä kerran Aino-Maija, kaupungin johtajamme, kaikki eivät evankelioidu tai integroidu Porilaisiksi, Suomalaisiksi, puhumattakaan alistu Suomen lakeihin, ellei tapahdu Jumalan ihmettä!

      Kirjoitan siksi, että noin 80% Suomen kansasta on mm. suvaitsevaisten suunnalta alettu haukkumaan fasisteiksi, natseiksi ja rasisteiksi etc. Vaikka itse asiassa tämä on rasismia Suomea ja Suomalaisia kohtaan, väestönvaihdolla, agenda 21:sellä ja liberaali humanismilla lopullinen kaikkien aitojen arvojen alasajostahan tässä on kyse, kaikilla sektoreilla maassamme.

      Aino-Maija, minutkin (uhri, joka jäi henkiin.) on niin täydellisesti kiusattu, haukuttu, pilkattu, leimattu Porissa. Lapsena koulussa, työpaikalla, seurakunnassa, politiikassa jne. Tiedän mitä väkivalta on, mutta henkisellä puolella, jopa hengelliselläkin sektorilla. Tiedän Porilaisia politiikoita, jotka ei ole tikkua ristiin laittanut, kun olen pyytänyt apua oikeudenmukaisuuden ja moraalin toteutumiseksi Porissa, tiedän Porilaisia politiikoita, virkamiehia jotka puhuvat minusta pahaa selkäni takan ja syyllistävät minut, uhrin. Tiedän Porilaista eliittiä, johtajia, esivaltaa, polittiikkoja jne. jotka ovat niin syvällä rakenteellisessa korruptiossa Porin kaupungissa!

      Varoitan Aino-Maija, kesä lähestyy... Ellei ihmeitä tapahtu, silmänne aukevat hyvin pian mitä olette sallineet Porin kaupungille, unohtaen omat kaupunkilaiset, varsinkin köyhät, työttömät, vanhukset, syyllistetyt, alasajetut, oikeusmurhan uhrit, salatut pahimmat tapaukset vielä päälle etc. Missään ei ole käsketty auttamaan siten, että auttajat itse alkavat tuhoutumaan.

      Aino-Maija, (Kari myös) tutki mitä on aktiivinen islam.

      Spr, tutkikaa, mitä on aktiivinen islam.

      Kaiken suvaitsevaiset, tutkikaa, mitä on aktiivinen islam.

      Esivalta, tutkikaa, mitä on aktiivinen islam.

      Ns. asiantuntijat, tutkikaa, mitä on aktiivinen islam.

      Minä olen tutkinut islamin ja järkyttynyt, olen järkyttynyt myös. ns. asintuntijoiden Jaakko Hämeen-anttiloiden, Spr:n, kaiken liberaali suvaitsevaisten etc. petollisesta informaatiosta. Aktiivinen islam käyttää taqiahiaa (taqiyaa), kitmannia, kafiiri (kuffar), jihadia etc. vääräuskoisia vastaan, joita Suomalaiset pääosin ovat!

      Miten siis varmistutte siitä, että turvapaikan hakija on aito turvanhakija, tai miten varmistutte kun paha käsky, fatva käy kafiireita kohtaan Suomessakin, ettei verilöyly tapahdu? Seurakunnille: miten varmistutte, että turvapaikan hakija on aidosti ottanut evankeliumin vastaan, eikä vain käytä taqiahiaa islamin umman leviämiseen?!

      Kuka kantaa oikeasti vastuun? Aino-Maija Luukkonenko?

      http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1195017525910/artikkeli/turvapaikanhakijoiden arki kiinnosti porilaisia.html

      Vaikka olen monin tavoin syyttömänä Porissa kärsinyt, kaiken maailman puuha petejen ja monen muun mustamaalaamista... Olen ylpeä siitä, että olen armosta saanut tehdä aitoa työtä Porin eteen, sillä Uskon, että Deus Protector Noster, vaakunamme ihana teksti on vielä totta, kaupunkimme aivan johdosta alkaen.

      (Ja se ei ole jah-bul-on! Vaikka 33 asteessa free pride masoneissa niin valehdellaankin. Vinkkinä mm. Juha Vasamalle / kok)

      Jos, ette minua usko Porin esivalta etc; uskokaa edes Jumalan aitoa totuutta, sillä nyt on Porin etsikkoaika! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

      -Satakunnan Olli-
      Arvokonservatisti
      Realisti resisti

      Ma 15.2.2016 Porin kaupungintalolla klo: 18.00 on tärkeä kokous Porin tulevaisuuden kannalta... Tule sinäkin seuraamaan sitä yleisöksi Porilainen!
      http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/porin-kaupunki-vastasi-vihdoin.html

      • valitanystäväasiaonnäin

        Olli, yritys hyvä kymmenen, tulos nolla.

        Olen pahoillani, mutta tähän paskasakkiin joka euroopan islamisaatiota ajaa, ei tehoa puheet.

        He tietävät täysin selvästi mistä on kyse ja mitä he ovat tekemässä.Eivät vain välitä.Siksi kansa on koitettu hyvissä ajoin riisua aseista ja poikkipuolisia sanoja esittävät on leimattu rasisteiksi.

        Tulevaisuuden äänestäjä äänestää talojen katoilta, ei äänestyskopissa.


      • ihmetouhuu

        Olihan se selvästi etukäteen ilmoitettu, että vain kutsun saaneet pääsevät sisään. Ainoastaan häirikkö ei sitä ymmärrä.


      • PikkuisenVituttaa

        Kas, Poru-Olli on taas julkaissut eh-jah-bul-matu-rasisti-potkut-islam-jeesus-Jahve evankelista-manifestin!


      • Porin "puuhapetet" etc. liberaali humanistit, masonistit jne. suorastaan velvoittavat...

        Olkaa hyvä... Bon apetit!

        Ps. Ja en pidä noin arvokkaista jätski annoksista yleisesti ottaen... ;)
        http://ollihakala.blogspot.fi/


      • suvakki_aki
        ihmetouhuu kirjoitti:

        Olihan se selvästi etukäteen ilmoitettu, että vain kutsun saaneet pääsevät sisään. Ainoastaan häirikkö ei sitä ymmärrä.

        Miten etukäteen voi olla häirikkö? Kerrohan se suvakki?


    • Kaikki ei integroidu tai evankelioidu, puhumattakaan, että alistuisivat Suomen tai Porin ihan omiinkaan lakeihin... "puuhapetet" ym. pitää se jo käsittää... Väestönvaihdos agenda 21:llä ja pitää estää.

      Tervetuloa siis kaikki Porilaiset!

      Ma 15.2.2016 Porin kaupungintalolla klo: 18.00 on tärkeä kokous Porin tulevaisuuden kannalta... Tule sinäkin seuraamaan sitä yleisöksi Porilainen!
      http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/porin-kaupunki-vastasi-vihdoin.html

      • AsioistaPerillä

        Voi mikä poru taas nousee, kun huomaat, ettei asiasi ole esityslistalla...


      • PoriPorilaisille

        Nummelinilla on aikaa vihervassaroida Vasaman ja Vuolanteen kanssa.... Valehdelkaa nyt edes ensi kerralla enemmän :P Fuck islam ja sieg hail


    • hfxvk

      Tilaisuus koski naapuruston asukkaita. Mitä vittua sinne olis pitäny päästä jauhaa islamista? Kun se nyt vaan ei ollu tilaisuuden aihe.

    • lisäävokkiraiskuitako

      Mitenpä siellä kokouksessa nyt sitten meni ja mistä puhuttiin?

      • asukki

        No siellä puhuttiin esim siitä mitkä lähialueen yritykset vois työllistää näitä vokkilaisia ja siitä millaset liikennesäännöt suomessaon. Ettei nää hampparois keskellä autoteitä. olis voinu verrata minkä alueen asukaskokoukseen vaan, tää ei ollu siis mikään maahanmuuttopolitiikkakokous. sekin oli hyvä ku näki minkämoisia ihmisiä siellä asuu. On ne omat naapurit aina hyvä jotenki tuntee.


      • Asiastakiinnostunut

        Montako ISIS:n jäsentä asuu Liinaharjassa?


      • JaaseNamittaaLähistöllä

    • viddumitäpaskaa

      "Te jotka ette nyt kutsua saaneet, saatte sellaisen, mikäli katsotte tarpeelliseksi. " Jaahas. Kenelles sitten voi ilmoittautua, että saa kutsun? Onks tää niinku joku itsepalvelukutsutilaisuus? Millä perustein tää eka porukka on kutsun saanut?

      • lakatkaarutisemasta

        No jospa vaikka tilaisuuden järjestäjälle?
        Ihan itte voit varmaan googlettaa yhteystiedot.
        On se jumalauta kumma, että ku Porissa pidetään KAIKILLE AVOIN keskustelutilaisuus maahanmuutostaniin sinne ei tule ku kourallinen väkeä ja ku pidetään keskusteluilta alueen asukkaille, nii kaikki on itkemässä kunnei saanu kutsuu tai päässy selityksillä sisään. Ihme pillitystä! Yli 500 kutsuu oli lähetetty, niistäkä ei paikalle vaivautunu ku 150.


      • ehhehehhe

        buahhahhaaa!! Olipa tosi AVOIN keskustelutilaisuus se eka :D Jos kysyi "väärän kysymyksen" niin poistettiin paikalta.


    • Kesälläpillitystä

      Ehkä viitisenkymmentä alueen asukasta suljetussa tilaisuudessa oli paikalla. Loput itse turvapaikanhakijoita ja monenlaisia suvaitsevaisia ns. "asiantuntijoita" jne. Pillitys tulee suvaitsevaisillakin vielä eteen tällä menolla!

    • NSU

      Fuck islam och Sieg hail! Suomi Suomalaisille!

    • salaisuudet,vokki ja kommunistit on syntiä

    • TähänOnTultu

      Politikot ja viranomaiset pelkää kansalaisia. Päätökset ovat olleet sitä sorttia, että alkaa pöksyt tutisemaan.

      Tiedoitustilaisuuksiin kutsutaan vain "luottohenkilöt" ja silti paikalla pörrää enemmän järjestysmiehiä ja poliiseja kuin varsinaista yleisöä.

    • kulttuurityhteen

      Kuka tietää oliko siellä tämä vasemmistoliiton vaimon pahoin pitelijä mukana jos vaikka puuhailisi poriin yhdistetyn naisen hakkaus ja raiskaus tuvan sinne vähälle raumalle niin saisi siinä samassa vasemmistoliiton ja islamin kultturit sopuisasti yhteen vähän niin kuin harrastus pohjalta.

      • ken.tietää

        paikalla saattoi olla myös vasemmistoaktiivi ja pedofiili J.


      • yhteinenponnistus

        Kotouttaminen on tärkeää Suomelle, joten on hyvä, että tutustumistilaisuuksia järjestetään myös Porissa.
        Tosia-asia on, että pakolaisia on Suomessa ja suuri osa jää maahamme. Tarvitsemme välttämättä ikärakenteen tervehdyttämistä ja uusia yhteiskuntaamme sopeutuneita kansalaisia.
        Mamuista ei tarvitse tykätä, mutta jonkunlaista sivistystä odottaisi jokaiselta suomalaiselta. Asiattomat törkeät huutelut ovat haitaksi koko yhteiskunnalle.


      • suvakitvenäjälle
        yhteinenponnistus kirjoitti:

        Kotouttaminen on tärkeää Suomelle, joten on hyvä, että tutustumistilaisuuksia järjestetään myös Porissa.
        Tosia-asia on, että pakolaisia on Suomessa ja suuri osa jää maahamme. Tarvitsemme välttämättä ikärakenteen tervehdyttämistä ja uusia yhteiskuntaamme sopeutuneita kansalaisia.
        Mamuista ei tarvitse tykätä, mutta jonkunlaista sivistystä odottaisi jokaiselta suomalaiselta. Asiattomat törkeät huutelut ovat haitaksi koko yhteiskunnalle.

        Minkä takia turvapaikanhakijaa pitää kotouttaa?

        Onko jossain salaisessa kabinetissa päätetty etukäteen että hän jää maahan?

        Turvapaikanhakijalla ei ole oleskelulupaa ja notkuntaoikeutta ennenkuin päätös tulee.Siksi ei tarvitse myöskään kotouttaa mitenkään ENNEN kuin päätös on tehty.

        Ihme logiikka teillä saatanan kommaripaskoilla.Eipä silti, suurin osa kansasta on jo niin kypsä tähän tilanteeseen ja erityisesti teihin että odotellaan vain sisällissodan syttymistä ja päivää jolloin kommareiden kyyditykset alkavat jälleen.Siinä poistuu laittomat maahantunkeutujat samalla kun kommaritkin.


    • JTakkuinenTakku

      Porin Kokoomus/SDP/Nummelin ja Furuhuruholmi ajaa Porin alasajoa ja suunnitelmat on tehty 2025 vuoteen asti. Kaupungin sivuilta näkee listaa ja esitystä suunnitelmien kera. Pori tulee menemään konkkaan 2030 vuoteen mennessä.

      Pikku"biisi"noin yleisesti ja kohdentamati"Keneenkään"Jerry Cottonin"sävelin: Kuka"työmaasta"vastuus on?Tuskin se"Turmiolan Raunion Tommi"on,jos näin on,niin"moni" on sanaton eehehee vaihtoon heti eehehee"Mikro Jeti",tääl "Homotukat"demokraattisesti"ei osaa pomottaa,ne paskakaivoon voisi vaikka upottaa eehehee vaihtoon heti eehehee"Mikro Jeti",ens alkuun"Fiksult ne vaikuttaa,kunnes"urea"päähän"kihahtaa"mikro Jeti jeti jee hän hyppää omaan autoon ja rupee joka puolel "koheltaan ja viuhtoon"kun ny ees hetkeks pysähtyis ja oottais, et pieni ajatuksen"kipinä" ees syntyis eehehee"Mikro Jeti"Jeti jee ehhehee he he hee"Mikro Jeti".Tuttuu"Juttuu kenenkään työmaalla?

    • Yhteinenponnistus: Liberaali humanismin valhetta suollat...

      "Asiattomat törkeät huutelut ovat haitaksi koko yhteiskunnalle", se on totta, mutta te 20% 1,1 miljoonaa Suomalaista sitä teette, valtamedioiden tukemana!

      Tätä rakenteellista korruptiota, "puuha petejen" etc. valheellista tietyn eliitin laulua (valtamedioissakin) joutuu Porissa, kuten koko Suomessa n. 80% kansa kärsimään vuodesta toiseen... https://www.youtube.com/watch?v=NWJREjSrdaw

      -Satakunnan Olli-
      Deus Protector Noster
      Realisti resisti, pasifisti, arvokonservatiivi http://ollihakala.blogspot.fi/

      • Yhteinenponnistus

        Realistina varmaan ymmärrät, että maahanmuutto on tullut Suomeen jäädäkseen.
        Silloin paras vaihtoehto Suomelle on saada yhteistyöllä asiat sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla.
        Haitanteosta ei ole hyötyä.


      • pellenäehkätajuat
        Yhteinenponnistus kirjoitti:

        Realistina varmaan ymmärrät, että maahanmuutto on tullut Suomeen jäädäkseen.
        Silloin paras vaihtoehto Suomelle on saada yhteistyöllä asiat sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla.
        Haitanteosta ei ole hyötyä.

        utopistina varmaan ymmärrät, että teidän unelmallanne ei ole koko kansan mandaattia ettekä te hipit voi luvata Suomea toisille meiltä kysymättä.Maahanmuuttoa on aina ollut ennenkin.Nyt on kuitenkin kyse maahantunkeutumisesta.Mutavyörystä jihadisteja.
        Stallarismi ja islam ei tule Suomea hallitsemaan voitte olla varmoja että teidät kyyditetään rajalle aivan kuten tunkeutujatkin.


      • Yhteinenponnistus kirjoitti:

        Realistina varmaan ymmärrät, että maahanmuutto on tullut Suomeen jäädäkseen.
        Silloin paras vaihtoehto Suomelle on saada yhteistyöllä asiat sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla.
        Haitanteosta ei ole hyötyä.

        Niin, minäkin kirjoitin kyllä realisti RESISTI!!


    • KaupassaHavaittua

      Törmänny kaupassa jotta noilla tulijoilla on usein henkilökohtainen avustaja ja sossun maksusitoumuksella maksetaan kassalla, eipä siinä mitään.

      Mutta kun välillä se avustajakätyri mulkoilee meitä paikallisia vihaten ja ilmeiden kirjosta päätellen sen takana on pelko, eli vahvasti terapian tarve.

      Kaikkia saatanan hulluja epäisänmaallisia loisia kulkee täällä irti, palvelevat nöyrästi noita rintamakarkuri yli-yhmisiä.
      Vaimot ja lapset on jätetty hädän keskelle ja itse kuljetaan täällä nyrkinkokoiset kultakellot ranteissa kilo hiusgeeliä päässä, vitun hintinnäköset sossubeduiinit.

    • Urkkija

      Onko kokouksesta olemassa videota jossain?

      • Pelkopoisseauttaa

        Toivottavasti. Hyvä juttu, että tutustumistilaisuuksia järjestetään.
        Turhat pelot karsiutuvat "ammattipelkääjiltäkin". Ihminen on lopulta samanlainen pohjimmiltaan joka puolella maailmaa.


      • kepppihevoine
        Pelkopoisseauttaa kirjoitti:

        Toivottavasti. Hyvä juttu, että tutustumistilaisuuksia järjestetään.
        Turhat pelot karsiutuvat "ammattipelkääjiltäkin". Ihminen on lopulta samanlainen pohjimmiltaan joka puolella maailmaa.

        Juu tääl Suomessakin sotaa lähdettiin pakoon...naiset ja lapset jätettiin taistelemaan ryssää vastaan!


      • vaimonhakkaajakosesiinä
        Pelkopoisseauttaa kirjoitti:

        Toivottavasti. Hyvä juttu, että tutustumistilaisuuksia järjestetään.
        Turhat pelot karsiutuvat "ammattipelkääjiltäkin". Ihminen on lopulta samanlainen pohjimmiltaan joka puolella maailmaa.

        Ihminen EI ole samanlainen jokapuolella maailmaa.Jihadisti on saanut koraanista päähän koko pienen ikänsä eikä kykene rationaaliseen ajatteluun tai ymmärrä oikeaa ja väärää.Älä siis kommari jauha paskaa siinä.


      • hvn
        vaimonhakkaajakosesiinä kirjoitti:

        Ihminen EI ole samanlainen jokapuolella maailmaa.Jihadisti on saanut koraanista päähän koko pienen ikänsä eikä kykene rationaaliseen ajatteluun tai ymmärrä oikeaa ja väärää.Älä siis kommari jauha paskaa siinä.

        En ole kommari, mutta ihmisellä on sama elämän päämäärää joka puolella maailmaa.
        Erilaisuus on hyväksi eikä sitä pidä pelätä. Ääriliikkeet eivät ole hyväksi.


      • AntiLiberaali

        Hvn... tutki historiaa ensin ja sitten aktiivinen islam seuraavaksi! Rajamme yli on tullut pääosin kuu epäjumalan palvontaa ja se on facta. Ongelmia oli maassamme jo rutkasti ennen invaasiotakin, mutta nyt tuli aktiivinen islam mukaan kuvioihin! Ja sinä kafiiri (kuffar) olet pihalla asioista kuin "lumiukko"!


      • viekääunelmannemuualle
        hvn kirjoitti:

        En ole kommari, mutta ihmisellä on sama elämän päämäärää joka puolella maailmaa.
        Erilaisuus on hyväksi eikä sitä pidä pelätä. Ääriliikkeet eivät ole hyväksi.

        Ihmisellä EI ole sama elämän päämäärä jokapuolella maailmaa.

        Jihadisteilla on päämääränä lännen tuhoaminen ja kaikkien länsimaalaisten alistaminen pedariuskontoonsa tai kurkunleikkuu jos eivät käänny.

        Meillä lännessä on täysin eri päämäärät elämässä, siis meillä normaaleilla paitsi heillä joilla on unelma kommarimeiningistä maailmanlaajuisesti.Kommarius ja islam ovat aika tavalla samaa aatetta näemmä ja molempien väki puhaltaa yhteen hiileen.Kunpa tekisivät sitä tuolla lähi-idässä niin me normaalit säästyisimme heidän paskalta unelmaltaan jota emme halua.


    • Kiitos kaikista kohteliaisuuksista...

      Deus Protector Noster, Porin kaupunkimme vaakunan tekstin mukaisesti, liberaali humanismi globaalit okkultismi looshit mädättävät ja ovat euroopan invaasionkin takana, Porissakin.

      Kooste Porin kaupungin valtuuston kokouksesta 15.2.2016 myöhemmin...

      Ystävällisesti: -Satakunnan Olli-

      • okkakalli

        miksi poistettu jumalauta? kysyin vain että mikä kooste on pelkät kuvat kokouksesta?


      • LueskellutKatsellut

        "Porin kaupungin johtajat ja hallitus ei antanut
        valtuuston käsitellä Porin Muutoksen aloitetta."

        Asia on käsittääkseni selkeästi tuossa kyllä, Porilaisten kuntalaisaloitteet (kohta 22) 2015 oli noin 1 minuutissa käsitelty siten, että niitä ei valtuustossa käsitelty.

        Aki Nummelin teki videossa asiasta ponnen.


    • LopenKyllästynytSoturi

      Minne ihmeen perseeseen ne tunkee ne aloitteet jos niitä ei valtuusto ikinä käsittele? Kaupuginhallitus sitten vai? Mitä helvettiä? Vittu ne kokkarit ja demarit kaataa kaikkien esitykset ja toivomukset, ihan turhaa paskaa sitten edes yrittää.

      • 1815

        JOs asiat hoidettaisiin oikeaoppisesti, niin ehkä ne käsiteltäisiin, MIKÄLI asia on kaupunginhallituksen toimivaltaan kuuluva asia.


        "Kuntalaisaloite

        Määräosa kunnan asukkaista voi saada aloitteensa mukaisen asian valtuuston käsittelyyn laissa säädetyssä määräajassa.

        Edellytyksenä tällaiselle kansalais- tai kuntalaisaloitteelle on, että
        – aloitteessa tarkoitettu asia kuuluu valtuuston toimivaltaan
        – aloitteen tekijöitä on vähintään kaksi prosenttia kunnan äänioikeutetuista asukkaista.

        Jos edellä mainitut edellytykset täyttyvät, asia on valmistelun jälkeen otettava valtuustossa käsiteltäväksi viimeistään kuuden kuukauden kuluessa aloitteen tekemisestä. Yleensä asia on valmisteltava niin, että valtuusto voi tehdä lopullisen päätöksen.



        Kansanäänestysaloite

        Kansanäänestysaloitteen voi tehdä vähintään viisi prosenttia äänioikeutetuista kunnan asukkaista.

        Valtuuston on viipymättä päätettävä, toimitetaanko aloitteessa tarkoitettu kansanäänestys.

        Kansanäänestysmenettelyä koskevan lain mukaan
        – aloitteessa on yksilöitävä asia, josta kansanäänestys halutaan toimitettavaksi
        – aloitteessa on vakuutettava, että aloitteentekijät ovat äänestysoikeutettuja kunnan asukkaita
        – aloitteen tekijöiden omakätisten allekirjoitusten alle on selvästi merkittävä nimi, ammatti tai toimi ja osoite

        Jos aloitteen tekijöitä ei ole viittä prosenttia, aloite on jätettävä käsittelemättä ja tästä on ilmoitettava aloitteen tekijöille. Ilmoituksen voi tehdä asian valmistelusta valtuustolle vastaava kunnanhallitus."


    • 1815 Älähän nyt paskaa jauha, jos 80% kansalaisista on asiasta todella huolissaan, se kuuluu käsitellä ehdottomasti valtuustossa vaikka hätätilalain avulla, sillä se tulee tällä liberaali hulludella etc. aika pian eteen kuitenkin! Tuntuu, että 30 vuotta on viilattu pykäliä siten, että vain liberaalimmat ja liberaalimmat asiat luonaa, Porissakin...

      Sitä paitsi Porin kaupunki lupasi 8.10.2015!!!

      Täydennetty versio Porin kaupungin lupauksesta/kuvalla, lopussa!
      http://ollihakala.blogspot.fi/2016/02/porin-kaupungin-valtuuston-kokous.html

      • lukemisenymmärtäminen

        Sinulta jäi yksi erittäin tärkeä sana huomaamatta tekstissä.Oletko valmis? Tässä se tulee: "VOIDAAN"

        käsitellä 15.2.2016...

        Toisinsanoen ei käsitellä,kunhan saadaan tällaisella paskatekstillä kriitikot hetkeksi aikaa hiljaiseksi odottamaan ja toivotaan samalla että asia unohtuu.

        Jos asia olisi aiottu käsitellä, sana "voidaan" olisi jätetty pois ja teksti olisi muodossa "KÄSITELLÄÄN" kokouksessa.


      • EiPaskanjauhantaa

        Ironista, kun Satakunnan pahin paskanjauhaja kehoittaa jotain toista olemaan jauhamatta paskaa.

        Valtuuson et myöskään tarvitse käsitellä paskanjauhanta-aloitteita, jotka on tehnyt joku paskanjauhantaryhmä, jonka tarkoitus on jauhaa paskaa!


    • Dar_al-Harb

      Ass faces

    • Säälityttöjänaisia

      Kesä lähestyy. Kuka jauhoi paskaa ja kuka ei, pian näemme.

      • siitoinisti9238569

        totta puhut toveri!eiköhän lyödä pystyyn vielä soldiers of odiniakin kovempi katujengi pystyyn ja ruveta tositoimiin!!!!!! puskasomalit kuriin !!!!


    • Kunhanutelen

      Onko vapun taharrus gamea peleihin varauduttu?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe