Haluun kuolla musta ei oo hyötyy

Haluunpois

Tää voi olla vähä outoo mut onks teil vinkkei miten tappaa itteni mahdollisimman kivuttomasti tai ees sairastuttaa itteeni johonki vakavaa sairautee niinku syöpää yms.

41

182

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämäs

      Toivon että tää ois joku vitsi... Mutta jos ei niin mikä on syy tähän ja ooks puhunu tästä jollekki aikuselle ja siitä miks haluut tappaa ittes. Itsemurha on pelkurin työtä, tuskin haluut pelkurin mainetta kuolemas jälkee. Sitä paitsi mieti vanhempias. sitä miten ne kaato sateessa ja kylmyyessä seisoo hautakiven eessä. Hautakiven jossa sun nimi on. Sitä kuinka he itkis ja toivois että saisivat vielä nähä sut. Mieti kunka vaikeaa se voi olla kun lapsi riistetään ja vielä riistäjä on lapsi itse. Jos sulta on otettu joku rakas pois, niin suurenna se tunne miljoonia kertoja. Se että riistät itteltäs hengen satuttaa enemmän muita ku uskotkaa. Älä tee sitä oon ollu samassa päätöksessä mutta se että tekee sen niin ei oo ratkasu ja oon niin ONNELLINEN että en tehnykkään sitä. Elämä potkii joskus perseeseen mutta POTKI TAKASIN >:b Puhu jollekki se helpottaa oikeesti

      • Haluunpoisvastaa

        Kiitti, vinkist en oo viel ihan varma ja joo se on totta et oon pelkuri en aio tehä sitä ainakaa viel mut enhkä teen joskus en tiiä


    • ystävyydellä

      Ei nuori, älä tee sitä ,puhu jollekkin joka voi auttaa ja kannustaa sinua. Elämä on vielä edessäsi ja paljon hyviä asioita usko pois, et ole hyödytön.

    • Haluunpois

      Kiitti mut oon kyl aika varma et oon

      • DIKKI

        paskanvitut sä mikään hyödytön ole
        käy se peruskoulu ja sitten vielä jatkokoulutus ja mee töihin
        sillon olet toimiva ja tarpeellinen osa yhteiskuntaa

        se että joku koulussa vähän nauraa tai sanoo ilkeesti ei tarkota että sä meet ja tapat ittes, sillonkun mä olin nuori niin sanoin vaan vittu takasin enkä tehny itsestäni uhria


    • SuicideIsPainless

      Jos haluat tappaa itsesi kivuttomasti, niin tässä on muutamia keinoja.

      Osta 20l heliumkanisteri, muoviletkua, jesari ja muovipussi.

      Jesariasenna letku kanisteriin, ja ala täyttämään muovipussia heliumilla, sitten vedä pussi päähän ja teippaa pussi kiinni ja hengittele, et tule tuntemaan kipua, koska helium syrjäyttää hapen veressä, eikä aiheuta asfyksaatioreaktiota, kuten hiilidioksidi, menetät ennenpitkää tajunnan ja sitten henkesi, kivuton ja vaivaton tapa.

      Toinen on, että menet autotalliin, vedät pakoputkesta letkun ikkunasta sisään, moottorin jätät tyhjäkäynnille ja menet nukkumaan pois, hiilimonoksidi ei myöskään aiheuta asfyksiaatioreaktiota ja on kivuton tapa lähteä.

      Älä kokeile hirttäytymistä, ellet mene sillalle ja vapaapudottaudu vähintään kolmea metriä, jolloinka selkärankasi katkeaa niskan kohdalta ja kuolet välittömästi.

      Älä kokeile lääkkeillä vetää itseäsi hengiltä, koska hyvä todennäköisyys on, että jäät henkiin ja aivosi ovat menneet piloille, minkä takia elämäsi tulee olemaan vielä vittumaisempaa.

      Enkä suosittele ranteiden viiltoa, ellet vedä koko käsivarren mittaista haavaa, aloittaen ranteesta kyynärtaipeeseen, paljon nopeampi verenvuoto ja vaikeampi paikata, jos joku onnistuu "pelastamaan sinut".

    • Hei

      Tarvitset nyt pikaisesti apua. Nämä "ystävällismieliset" itsemurhantekosuositukset kannattaa nyt ohittaa ja keskittyä enemmän paremman elämän saamiseen.
      Kerrot varsin niukasti omasta tilanteestasi. Valaisevin tieto on otsikossa, koet, ettei sinusta ole hyötyä. Tahtoisitko kertoa hiukan enemmän, mikä saa sinut näin toivottomaksi? Olet arvatenkin hyvin nuori? Nuoruuteen kuuluu tunteiden vuoristorata, mielialat saattavat heitellä laidasta toiseen. Oman itsen etsiminen ja minuuden rakentaminen ei ole aina helppoa. Tässä maailmassa vallitsee usein kovat arvot, pitäisi olla hyvä koulussa, pärjätä kaikessa, olla hyvän näköinen ja suosittu.
      Kuitenkin todellisuus on useimmiten ihan muuta. Me olemme epätäydellisiä ihmisiä, painiskelemme ongelmiemme kanssa. Toki on myös ilon ja onnen hetkiä, täyttymyksen tunteita. Elämä on ainutkertainen, lahja. Siitä ei tule uusintaa.

      Toivoisin sinun hakeutuvan rohkeasti avun lähteille, vaikkapa koulusi terkkarin tai psykologin pakeille. Heillä on vaitiolovelvollisuus ja puhuminen helpottaa aivan varmasti. He voivat myös ohjata sinua eteenpäin.
      Entä vanhempasi, millainen suhde sinulla on heihin? Voisitko ajatella kertovasi heille pahasta olostasi?

      Ole hyvä itsellesi ja hae apua. Olet niin arvokas ihminen, ei ole toista kaltaistasi.

      Lämmöllä tsempaten,
      Pappi Elisabet

      • Haluunpois

        Olen kylläkin tuntenut näin aika lailla "aina" onhan niitä "vähän" parempia hetkiä jolloin olen ihan "ok" mutta muistaakseni olin viimeksi iloinen n. 5 vuotiaana olen itse tällä hetkellä kohta 13 vuotias. Moni sanoo minulle usein: " etkö osaa tehdä mitään oikein? Pysy siinä!!" sitten kun pysyn huudetaan: "miksi et liiku tule tänne!!" ja kun tulen taas huudetaan: "pysy siinä" liikunnassakin joukkuelajeissa olen AINA se kuka vaan "joutuu" johonkin joukkueeseen ja silloin hekin vaan sanovat: " ai mekö toi P Aska joudutaan ottamaan!! Ei me tota tahota!!" aina myös kaikis muiski ryhmätöis tai paritöis kaikki raivoo: " en mä ton kans haluu tehä mitään!!! Vaihetaanko parei?" kotonaki mua ärsytetään koko ajan enkä saa hetkeekää rauhaa äiti tai isäpuol on aina kotona tekemäs etätöitä tai velipuol päässy koulust (se on siis pikkuvelipuol ja käy ilttikses" isällä ei oo sitä helpompaa isä pitää mua jonain 5 vuotiaana tulee kotiin aina heti ku oon tehny läksyt kyl se joskus on myös illalla myöhää töissä ja menee sielt suoraa johonki (se on myös veikkaukses töissä oikeen työn lisäks) sit sen exäki lähti just meiltä pois ku olin tottunu et se asuu siel. Enkä osaa myöskää hillitä omaa syömistäni. En osaa mitään liikunta lajeja siis OIKEESTI en osaa, en saa ku koulus aina max 9 ja se 9 tulee ETstä en saa mistään muusta saan usein koulus 7 tai 8 en vaa osaa! Käyn myös psykologilla joka tiistai siellä mä oon tehny masennustestin ja kaikkee muttei me kuolemiseen olla päästy. Enkä voi puhua siitä vanhemmilleni eivät he ymmärtäisi. Ja kiitos mutta en ole arvokas kuin huonoissa jutuissa täydet 10 ja hyvissä ihan 0 muttei varmaan samanlaistakaan ole


    • Hei
      Onpa sinulla hankalaa. Tekisi mieli halata sinua. Elämäsi on kohtuuttoman raskasta noin vielä pikkuiselle ihmiselle. Näet itsesi maailman lähes surkeimpana ja huonoimpana olentona. Mielestäsi et osaa mitään oikeita asioita kunnolla, saat huonot numerot kaikesta missä tahtoisit olla hyvä. Tulkitsenko oikein? Elämässäsi on tapahtunut myös muutoksia kuten isäsi exän lähteminen. Sellainenkin on raskasta varsinkin jos teillä oli suht hyvä suhde.
      Kuulostaa kuin sisälläsi olisi "korppi", jonka elämäntehtävänä on vain haukkua ja moittia sinua. Siis tietenkään ei oikeasti ole mitään korppia, mutta sitä voi käyttää vertauskuvana sille puolelle sinua, joka vain morkkaa ja arvostelee. Tällä hetkellä tuo korppi on saanut aika suuren vallan sisimmässäsi. Ehkä sillä on ollut tilaa kasvaa ja kehittyä.

      Totuus on kuitenkin myös muuta. Sinussa on paljon hyviä puolia, muutakin kuin ysi ET:ssä. Tahtoisin kuulla löytäisitkö niitä, vaikka kuinka pieniä? Ja vaikket keksisi yhtäkään, niitä on ihan varmasti. Jokainen ihminen on muutakin kuin pelkkä sarja epäonnistumisia ja huonoutta.

      Toinen asia mitä tulee mieleeni, on sana "erityisherkkyys". Se on hiukan muodissa nykyisin, mutta on totta, että osa ihmisistä on herkempiä kuin toiset. Se ei ole huono, vaan pikemminkin hyvä asia. Jos sinua kiinnostaa, tutustu vaikka netissä erityisherkkyyteen. En ole varma koetko sitä omaksesi, mutta se vain tuli mieleeni.

      Kirjoittele tänne jos se yhtään helpottaa!

      Lämmöllä
      Pappi Elisabet

      • Haluunpois

        Tulkitset oikein. Kiitos, tuo helpotti huomattavan paljon. Olen todella ujo että, luokassani tai muuten koulussani ole oikein ihmisiä keille voisin puhua monesti on tapahtunut niinkin etten saa ääntä vaikka haluaisin puhua. Liikunnasta saan kyllä 8 vaikken osaa oikeastaan mitään, mutta yritän en osaa edes luistella enkä juosta nopeasti, yksi asia mikä myös häiritsee koulussa keskittymistäni on pallo kammo tämä voi kuulostaa hieman oudolta mutta minulla on kamala pallo kammo pelkään välitunneillakin kulkea paikasta toiseen kun kaikki muut pomputtelee tai syöttelee tai heittelee palloja liikunnatunnit ovat sen takia kamalia varsinkin pelit, ja syöttelyt peleissähän on toinenkin paha puoli sillä kukaan ei ikinä halua minua koska en osaa mitään. Onhan matikkakin suht helppoa minulle mutta kaikissa kokeissa minua alkaa stressata enkä pysty keskittymään vaikka lasku menee oikein niin joko olen lukenut tehtävän annon huolimattomasti tai lauseke on liian epäselvä. Toinen asia mikä häiritsee kokeissa on huonokäsialani kävin 1-2lklla tukiopetuksessa käsialasta mutta sitten se lopetettiin. Olen kyllä harvoin fyysisesti kipeä tai fyysisesti huono olo yms. mutta minä olen aina henkisesti ihan maassa. Onhan minulla yli suuri solukin kurkun kohdalla se on joskus 8 vuotiaana häirinnyt sillä siihen sattui sillon kokoa ajan ettennpystynyt nielemään. Se "patti" huomattiin kun olin 4 ja silloin se oli valtava. Voi olla yllättävää mutta inhokki aineeni koulussa on kaikki taideaineet ja joskus myös enlanti, siinä olen saanut melkein aina 7 nytkin siinä on 7 mutta, 5lk loppu todistuksessa siinä oli 8 mutta ei se kauan 8 pysyny, kyllähän minulla käy yksityis enkun opettaja aina kun on hänellä aikaa usein näemme tiistaisin psykologini jälkeen. Tunnen olevani oikeasti lihava mutten osaa laihduttaa päin vastoin vaikka harrastankin tanssia joka ke ja to 1h eilinen tanssi jäi väliin kun olin "kipeä" mutta, olen muuten melkein aina fyysisesti terve.


    • Hei
      Osaat tosi hyvin pukea ajatuksiasi sanoiksi! Ei kyllä uskoisi, että olet vasta melkein 13.
      Pallokammo ei ole mikään kovin harvinainen juttu. Muistan omastakin nuoruudestani, että pelkäsin yleensäkin kaikkea liikuntaa (olin arka ja aikamoinen pelkuri joka asiassa). Varsinkin keväällä kun pelatiin pesäpalloa, pelkäsin aina, että se mokoma pallo paukahtaa päin näköä!

      Vaikuttaa siltä, että olet lahjakas itse asiassa aika monessa asiassa! Sinulla vain on esteitä, jotka estävät sinua pääsemään täyteen kukoistukseen. Tarkoitan käsialaa, ujoutta, stressaamista, ehkä esiintymisen pelkoa. Nämä ovat ihan tavallisia pulmia nuorilla ja monilla aikuisillakin. Mietipä vaikka lääkäreitten käsialoja. Se on ihan vitsi, ettei niistä kukaan saa selvää!
      Ja jos olet vielä herkkä, se on tavallaanehkä nyt mielestäsi heikkous, mutta tosiasiassa se koituu vielä vahvuudeksesi. Kunhan olet kärsivällinen ja teet töitä näiden asioiden kanssa, huomaat, ettei ne niin pahoja ja vaikeita olekaan.
      Tunnet olevasi lihava. En tiedä nyt onko se vain tunne vai tosiasia. Monet ikäisesi tuntevat olevansa jotenkin vääränmallisia. Kuitenkaan sinun ei tule sortua mihinkään tyhmiin laihdutuskuureihin ettet saa vielä syömishäiriötä riesaksesi. Sitä et varmaan halua..
      Olet vielä kasvuiässä joten tulet hoikistumaan sitä mukaa kuin saat pituutta lisää. Tottakai on hyvä syödä terveellisesti ja pitää vaikka yksi herkkupäivä viikossa. Kaikkea hyvää ei kannata kieltää itseltään.

      On hieno asia, että käyt psykologin luona juttelemassa! Olet kyllä upea nuori naisenalku! Kunhan jaksat laittaa sille korpille kampoihin ja nitistää sen motkotuksia. Pikku hiljaa niin käy ja joku päivä potkaiset koko korpin pellolle. Sinä päivänä toteat itsellesi peiliin katsoen: minä olen hyvä ja ihana ihminen juuri tällaisena kuin olen.

      Ihmettelen jos jaksoit lukea näin pitkän kirjeen!
      Pappi Elisabet

      • Haluunpois

        Hyvinhän sen jaksoi lukea tämä "keskustelu" kanssasi on helpottanut oloani toden teolla. Ja kyllä minulla on todella kova esiintymisen pelko sain "lintsattua" tänään esiintymisen niinkun kai jo kerroin, sen ajatuksena oli tehdä itselleen oppimistehtävä ja harjoitella sitä (saatiin se tiistaina ja tänään piti esiintyä eli periaatteessa) ti-pe mutta olin sen torstain "kipeä" joten en esittänyt sitä, jota en kyllä saanut aikaiseksikaan. Otin aiheekseni siis koirapelon, sillä haluan oppia pääsemään siitä pois, olen saanut jo viime kesänä yhden koiran aika tutuksi etten enään oikein pelkää sitä mutta se onkin jo tosi vanha ja laiska eikä hauku, nuole, hypi yms. pyytää vaan rapsutuksia. Ja ennen joulua tutustuin toiseen koiraan joka on hiemqn nuorempi, mutta tajuaa lähteä pois jos en välitä hänestä nämä molemmat ovat kyllä lukittuna porteissa ettetivät pääse luokseni jos en halua. Tämän uudemman olen kylläkin nähnyt vain kerran. Aina kun kävelen kadulla yms. ja tulee koira vastaan niin säikähdän ja joko juoksen pois tai vaihdan katua tai kadun puolta riippuu koirasta, eli en ole nyt oikein edennyt asiassa, ja juu ostin vähän aikaa sitten tabletin jolla nyt kirjoittelin maksoi vain vaivaiset 130 kuorineen mutta silloin olikin jouluale. Olin säästänyt (tai yrittänyt säästää) siihen 2vuotta mutta aina välillä piti ostaa äitienpäivä lahja yms. joku muu lahja. Tänään ostin myös, pari ystävänpäivä lahjaa n.5€ lla ja ostin myös "suprise" paketin mutta yksi huono juttu siinä oli. Nimittäin siellä oli muutama turha juttu ja iphone 5 kuuret ja joku iphone 5 kama jnka nimeä en tiedä eikä minulla ole koko iphoena joten en tiedä mitä teen asian kanssa. Kiitos että välität


      • Haluunpois

        Tein herkkyys testin ja sen mukaan olen erityisen herkkä. Onko sinulla mitään sivustoa missä voisin tehdä luotettavan herkyystestin? Haluaisin olla asiasta varma. Olenhan minä tehnyt masennustestestejäkin usean ennenkuin tulin tänne, tein monella monella sivulla ja tein siellä psygologillakin masennustestin. Voiko sitä herkkyyttä testata samalla idealla?


      • älä-luovuta
        Haluunpois kirjoitti:

        Tein herkkyys testin ja sen mukaan olen erityisen herkkä. Onko sinulla mitään sivustoa missä voisin tehdä luotettavan herkyystestin? Haluaisin olla asiasta varma. Olenhan minä tehnyt masennustestestejäkin usean ennenkuin tulin tänne, tein monella monella sivulla ja tein siellä psygologillakin masennustestin. Voiko sitä herkkyyttä testata samalla idealla?

        Oot syntynyt ja sinulla täysin sama oikeus elää kuin kaiklla muillakin. Se, että elämä ei aina tunnu hääviltä on normaalia. Useimpien elämä on aika hankalaa välillä, mut silti: Hyviäkin asioita on, niitäkin joista ei tiedä. Sinnittele. Elämä mätkii, mutta myös palkitsee. Uskon, että oot kiintoisa nuori ihminen, parempia päiviä sulle


      • Haluunpois
        älä-luovuta kirjoitti:

        Oot syntynyt ja sinulla täysin sama oikeus elää kuin kaiklla muillakin. Se, että elämä ei aina tunnu hääviltä on normaalia. Useimpien elämä on aika hankalaa välillä, mut silti: Hyviäkin asioita on, niitäkin joista ei tiedä. Sinnittele. Elämä mätkii, mutta myös palkitsee. Uskon, että oot kiintoisa nuori ihminen, parempia päiviä sulle

        Kiitos, ihanasta tuesta


    • lopeta syöminen ja juominen -> noin viikko elinaikaa. lopulta menetät tajuntasi ja elintoimintosi sammuvat

      • Aloittaja pyysi helppoa ja kivutonta tapaa lähteä. Tämä ei todellakaan ole sellainen.


      • vastaukseni eivät aina vastaa aloittajien odotuksia. mielestäni tämä tapa tehdä itsari on varsin mainio, sillä kuoleman lähestyessä sitä alkaa pohtimaan päätöstään. jos aloittaja muuttaa mieltään, hänellä on vielä mahdollisuus kääntyä takaisin


    • haeapua

      KUINKA JOKU IHMINEN VOI ANTAA POKKANA TÄÄLLÄ VAAN ITSEMURHAVINKKEJÄ!!?? HEI HALOO IHMISET? JÄRKYTYIN KUN LUIN NÄÄ!

      Ethän tee itsemurhaa? Et ole hyödytön, ja sinulla on vielä koko elämä elettävänäsi. Itse koen myös joskus itseni tarpeettomaksi ja olen usein turhautunut mutta yritä jaksaa. Ja hae apua. Elämäsi on ihme ja suuri rikkaus.

      Ethän välitä muiden mielipiteistä? Joillain ihmisillä on paha olla, ja ne purkavat sitä toisiin. Olet ainutlaatuinen, muista se!

      • Haluunpois

        Lupaan harkita asiaa vielä pitkään, en yleensä välitä mutta vain joskus välitän hyvistä sekä huonoista mielipiteistä. Kiitos


      • Haluunpois

        Rasittava. Tänään on/oli siivouspäivä ja Pasin (iskäpuolen) synttärit mutten kestä enää ku mun pitäis siivota siivosinki imuroin koko talon mut sit ku äiti tuli kotii nii se alko keuhkoo et miks mä en siivonnu kuulemma tarpeeks hyvin et piti siivoo uudestaan rasitti tosi paljon ja musta tuntuu vielä enemmän et oon hyödytön äiti laittaa mut imuroimaa ja sit viel "moppaa" sen lattian mun pikkuveli saa pulet nii paljon ku mä saan viikkorahaa vaikkei se tee mitään, mä teen imuroinnin lisäks kaiken mikä pyydetään. Arvaappas paljon saan.? Lauantai ja maanantai on niin mun inhokkipäiviä ja periaattessa muo ihan ok päiviä. Nyt on niin sellanen olo et viittisk karata isälle tai vaan jäädä sinne ens kerralla ku oon siellä etten vaa suostu lähtee, vaikka isä onki rasittava/ärsyttävä nii se ei huuda ta valita siivoomisessa yms. Siinä on vaan kaikki sellanen äsyttävää mikä äidissä kivaa ja siinä kaikkise kivaa mikä äidissa ärsyttävää mut ku äidil on myös se rasittava velipuol nii periaattees haluisin mielummi olla isäll mut periaattes äidil.


      • Monet ihmiset haluavat auttaa parhaan kykynsä mukaan. Jotkut eivät ole hyviä suostuttelemaan ihmisiä olemaan tappamatta itseään. Nämä ihmiset haluavat pitää huolen siitä, että tilanteessa, jossa kukaan ei saa henkilön päätä käännettyä ja henkilö päätyy loppujenlopuksi itsemurhaan, henkilö saa ainakin helpoimman mahdollisen lähdön.


    • Hei

      Vastaan sinulle huomenna. Hyvää ystävänpäivän aattoiltaa!

      Pappi Elisabet

      • Haluunpois

        Kiitos, juu ei kiirettä


    • Hyvää ystävänpäivää, pikku ystäväni !

      Toivottavasti tänään on ollut mukavampi päivä. Kyllä se kotielämä vaan on aika raskasta kun on kaksi kotia ja velipuolta sun muuta. Esikoisena joudut kantamaan enemmän vastuuta kuin pikkuveli. Se saattaa tuntua epikseltä varsinkin kun et koe saavasi kiitoksen sanaa äidiltä, pikemminkin vain moitteita. Monesti me emme oikein osaa antaa sitä hyvää palautetta toinen toisillemme. Saatamme sisimmässämme olla kiitollisia ja tykätä vaikka kuinka paljon, mutta jotenkin sitä on vaikea tuoda esiin. Moitteet ja vaatimukset tulevat paljon luontevammin ilmoille.
      Uskon, että olet sekä äidillesi, isällesi ja pikkuveljellesi tosi rakas ja tärkeä. Ehkä sen näyttäminen vain on heille hankalaa.

      Kuvasit niin osuvasti ristiriitaisia tuntemuksiasi asumisasiassa, että lähes naurattaa. Ei ivallisesti, vaan siksi, että olet tosi taitava kuvaamaan tuntojasi.
      Ai niin, se viikkorahakysymys. Arvaan, että viikkorahasi on 10 e.

      Pappi Elisabet

      • Ai niin, se erityisherkkyys. Katsopa netistä HSP Suomen erityisherkät ry:n sivuja. Siellä on kaksikin luotettavaa testiä, kirjallisuusvinkkejä ja erityisherkän lapsen ominaisuuksia.


      • Haluunpois

        Kiitos,jouduin tänään ulos pikkuveljen kanssa etsimään hänen puhelintaan kun hän oli hukannut sen perjantaina rasitti kovasti, äiti myös kielsi minua menemästä enään ikinä glitteriin yms, etten saisi ostaa enään mitään koruja, tai muuta vastaava. Vastasot viikkoraha kysymykseen väärin viikkorahani on 5€ pikkuveljelläni 2,50€ ennen joulua minulla on oli joku 3€ ja hänellä joku 2€


    • Heips

      Viikkorahan määrä vaihtelee suurestikin eri perheissä. Se riippuu niin monesta asiasta. Jotkut saavat paljon viikko- tai kuukausirahaa, mutta joutuvat kustantamaan kaikki menonsa vaatteista alkaen.

      Voisitko harkita pyytäväsi äitisi perheneuvotteluun kanssasi? Tarkoitan sillä asiallista keskustelua, jossa kertoisit minä-muodossa, miltä sinusta kaikki tuntuu ja kuinka koet asiat. Siis ei syytellen tai riitaa haastaen. Sitten kuuntelisit äitisi puheenvuoron ja kävisitte neuvottelua, jossa molemmat hiukan tulisivat toisiaan vastaan ja lopputulos olisi suht tyydyttävä.
      Miltä tällainen kuulostaisi?

      Pappi Elisabet

    • Jeesuksensisko

      Tyttö teillä on nopeampi energia kuin pappi Elisabethilal ja yleensä täle palstalle kirjoittavilla. Minullakin sumenee pässä ja silmissä katsoa tuota
      vaikka minust sitä helppo lukea
      Jeesus miten tuota tyttöä autetaan??

    • Jeesuksensisko

      Minä syön vaan suklaata. Olen Toni W n loukkaama
      ja Ismo alangon, he ei koskaan tahtoneet tavata ja jutella.
      Samoin Marko oli todella epäkohtelias ( Savonlinnassa hän uhkasi ja huusi vain koska menin sitä konsertti aluetta kohti. ( Koskaan en häiriköinyt häntä )
      Eräs tyttö.. se Mandi.. teki itsemurhan koska ei saanut olla vahva?? tms ( en tiedä )
      Näin vain ilmeen joka ei kelpuuttanut, ylpeänä, elämää jota hänen "korkeudessaan"
      hän olisi tahtonut?? Nyt hän varmaan syntynyt uudestaan, ehkä hänellä on vielä vaikeampaa kun itsemurha ei saisi tehdä
      Ehkä ei ole niinkään vahva ? kuin oli ?
      ( sen kuuluisan lapsi
      Olin todella vihainen Markolle nähdessäni Iltalehden etusivun Kuopiossa jonen menin häntä vastan että sellaist tapahtui kun emme auttaneet ihmisiä hengelisinä elämään

    • Terävällä veitsellä kurkku auki. Pidä huoli siitä, että veitsi on TÄYDELLISESSÄ terässä (sattuu vähemmän, on helpompi&varmempi). Aivojen verenpaineen pitäisi romahtaa hetkessä ja johtaa tajuttomuuteen, johon päästessäsi sinun ei pitäisi tuntea kipua. Kuolema tapahtuu oletettavasti kuiviinvuotamisen takia, joten pidä huoli siitä, että lapset eivät voi järkyttyä, joten tee itsemurha sisätiloissa. Pidä huoli myös siitä, ettei ympäristö sotkeennu pahasti, ethän halua aiheuttaa vielä lisää työtä muille. Veritahroja on lähemmäs mahdotonta saada irti.
      HUOM! Tämä on minun käsitykseni, enkä suosittele yrittämään.
      PS. En kannata itsemurhia, ja toivoisin, ettet tekisi sitä.

    • vaimmitä

      ala luovuttaa verta, niin olet silloin hyödyksi. sitähän halusit?

    • MuutaEtTarvitse

      Paras keino kuolla : Suomi24.fi keskustelu.....

    • Kuuntelee

      Älä tapa itteäs.

      Jooko

      • HaluunpoiS

        Lupaan harkita mut osa teistä ri vaan ymmärrä mun tilannetta.


    • kuuntelejärkeä

      Jos tää ei oo mikään vitsi, niin hanki apua! Älä missään nimessä tapa ittees, koska jäät paljosta paitsi. Susta tällä hetkellä tuntuu, että sun elämällä ei oo mitään toivoo, mutta vannon, että on! Itelläni on ollut vaikeita aikoja paljon myös, jolloin mielessä on käyny samoja hirveitä asioita, mutta en pystyis ikinä tehä sitä mun läheisten takia. Kun mun eräs perheenjäsen yritti itsemurhaa, se oli mun elämän kamalin päivä, mikä vaivaa välillä mua yhä, vaikka hän pelastui. Tällä henkilöllä menee nyt tosi hyvin vaikka sillon sen pää sano aivan päinvastoin ja nauttii elämästä! Kaikilla on toivoa!

    • Haluunpois

      No, juu aijon lopettaa täällä sivustolla käynnin niin, käyn täällä nyt vielä huomenna ja ylihuomenna mutten sitten enään viikonloppuna

    • Älälähde

      Mikset? Älä juokse ongelmiasi pakoon tai ne vaan pahenevat!

    • iwillhelp

      Mä ymmärrän! Mulla on vähän samanlaisia tilanteita vähän väliä ja lisäks oon tosi lyhyt ikäisekseni yms.. Mut ethän tee itsarii? Kyl sun elämä viel kääntyy parhain päin!!

    • Kaikkea hyvää sinulle! Pidä itsestäsi huolta!

      Lämmöllä
      Pappi Elisabet

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      241
      2132
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1378
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1270
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      999
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    Aihe