Jumalat ja ufot

Universuminvaltias

uskotko minua, jos kun kerron, että olen olin yksi ensimmäisistä ihmisistä yksi tämän planeetassa? koska kaikki niin ensimmäinen tho kirjoitus ja opettaa ihmisille kirjoittaminen ja monia asioita? opettaa heille maatalous- ja tieteen, taiteen ja monia monia asia? Olen ollut siellä ja tehnyt sitä: D oli monia sivilisaatioita ennen 10000 eKr kun ihmiset alkoivat "oppia kirjoittaa ylös niiden historiaa" oli ylivoimainen sivilisaatioiden ennen 10000 bc ja jotkut sivilisaatiot olivat niin suuria, että ne ovat sivilisaatiot, jotka olivat tyypin 1 Kardashev mittakaavassa. mutta valitettavasti ne tuhottiin: cool: Minä ja ihmiset olivat kaikki niin oli yksi ensimmäisistä, joka suunniteli ja että rakentaa Mesopotamian, egyptiläiset, kreikkalainen sivilisaatioiden ja kaikki niin monta osaa tämän maailma..missä oli sivilisaatio olin siellä:tiedän kuka rakenssi suuri Gizan pyramidien ja itse oli ensimmäinen, joka opettaa ihmisille rakentamista : D minulle oli pääsy korkeamppi tietoisuuteen tämä Jumala antama hyper mieli tai "universaali mieli", joka oli lähes kaikkitietäväinen..kohta olen taas vauhdissa

19

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usko_Kaikkinen

      Kyllä sanomasi on täysin uskottava, tuskin kukaan muu kuin James Randi liukuvoiteineen voi sitä epäillä !

    • pahintrolliikinä

      Tänä iltana perustettu nimimerkki. Haiskahtaa taas varaktorin uusilta trollijuonilta.

      • pliukastaon

        Hmm,mistähän mahtaa johtua se,että lähes aina kun ilmaantuu uusi aloitus joltain äskettäin rekatulta nimimerkiltä,niin lähes välittömästi alkaa arvelu siitä,kuka nimimerkki todellisuudessa on.Ja kas kummaa,lähes heti päästään siihen tuttuun nimimerkkiin.Niin ja tietysti eri tavalla orientoituneet J.R:n kaipaajat tuovat taas esille kaipuunsa liukuvoiteisiin.


    • ihanöönä

      ennen oli vaan Jumalat taikka Ufot; nyt pitäis vielä uskoa suhunkiin?
      Kuka, taikka mikähän ois seuraava... kerropa?

      • PenJimmiston

        Kersantti Jim Penniston


      • hassuinta on että tämä kaikki on totta enimmäkseen,vaikka se oli tarkoitettu viihteeksi ;D


      • ainakunjoo
        Universuminvaltias kirjoitti:

        hassuinta on että tämä kaikki on totta enimmäkseen,vaikka se oli tarkoitettu viihteeksi ;D

        Varaktori, sinulta ilmestyy aina silloin eniten "viihdettä" kun sinua vituttaa. Viina ja vitutus eivät sovi yhteen. Piruuttaan tietenkin.


    • m-sirian

      No, ainakin kirjoituksesi vaikuttaa innostuneelta. Positiivisesti innostuneita aina inspiroidaan :)
      Thoth toi kirjotustaidon ja amen toi maanviljelystaidon maapallolle. Niin ainakin minulle kerrottiin silloin aikoinaan. Kulttuureita on toisinaan tuhottu perustelluista syista. Suuri suunnitelma painaa vaa-assa eniten.
      Uskottavuudesta: Jos itse uskot asiaasi niin se riittaa. Vastaamme itse omista uskomuksistamme ja teoista.

      • m-sirian

        Ja vaikka tuo oli viihdetta, niin vastasin normalisti.


      • kiitos :)


    • Olen jatkuvasti yhteydesså viisaimman minään joka on luonut koko universumin ja kaikken olevaiseen=Luojaan.On olemassa myös rinnakkais maailmoissa yliminä jotka jatkuvasti auttavat ja ohjavat minua korkeamppaan tarkoitukseen.Olen seikkailut ja suorittanut monia tehtäviä maanpäällä monessa eri hahmosssa ja tämä on viimeinen sinettti kautta loppu tehtävä,Tämä eeppinen matkani päättyy Jeesuksen kanssa..Jahtien Anti kristusta ja hänen lopettamiseen ikävä kyllä.

      • luotan

        Kyse on tässä tekstissä maahan tunkeutujista islamia vastaan.
        Auta suomen kansaa pääsemään vainoajistaan vääräuskoisista jotka yrittävät vainota meitä kääntymään pahuuteen. Siunaa ja varjele, lähetä Enkelisi vartioimaan rajojamme. Minä uskon sinuun.

        Aamen


    • ufot-usein

      pitkulaisia tai äähh no kurkkuja ja pizzoja muodoltaan viitannee nälkään

    • yli100000elämää

      Aloitukseen lyhyt vastaus.
      En usko sinua.

      • m-sirian

        Aloittaja lähestyi uskomisen problematiikkaa. Jos joku asia ei ole uskottava, niin ihmisten maailmassa se ei ole myöskään tosi. Mielenkiintoista että epätosi voi näyttää täysin uskottavalta jonkun silmissä, ja tosi näyttä täydellisen epäuskottavalta. Tässä päästään erottelukykyyn. Olen huomannut että mestaritkin ovat harhautettavissa tekstin keinoin, jos eivät ole tarkkana. Mutta jos ovat tarkkana, heitä ei voi harhauttaa, koska näkevät kuka tekstin kirjoittaa ja näkevät kirjoituksen takana olevan motiivin.
        Teksti voi olla joskus vain pieneltä osalta totta ja suurelta osalta epätotta (tahallisesti), mutta kas kummaa motiivi voi olla joskus hyvä. Variaatioita tästä tietty on.

        Jos ei ole mestaritasoa, niin tällaista lukijaa aivan varmasti voidaan viedä mennen tullen. Hänellä ei ole keinoja tarkistaa tiettyjä asioita, esim. kirjoittajan luonnetta hän ei näe (auraa) ja hän joutuu turvautumaan arveluttavaan uskomiseen/uskomatta jättämiseen.

        Loppupeleissä kun pystymme todellakin erottamaan mikä on totta kaikissa tilanteissa, niin se vie henkisen todellisuuden käsittämiseen. Sieltä ne totuuden erottamiskeinot löytyy.


      • loputonmääräelämiä

        Minäkään en usko aloittajaan koska olen se,jolla on monta nimeä ja monta hahmoa,ja jonka salaista nimeä ei kukaan tiedä eikä kykene lausumaan.

        Minä tulen vanhoilta ajoilta,jotka näkivät ensimmäisen valon mustien taivaitten alla ja loputtomien syvyyksien yläpuolella,ja kasvoin ensi kerran pyhien pyramidien alla lepäävien suurten kuninkaiden maassa.

        Minun tietoni ja taitoni periytyvät myös niiltä ajoilta,jolloin maat olivat vielä kuumia ja vedet vilisivät pelottavia olentoja.

        Minua ei voi tuhota koska kuljen Osiriksen polkua ja Anubiksen silmä suojelee minua.


    • Anonyymi

      Täällä on melko hyvä ja ytimekäs esitys tuosta ideasta:

      https://www.youtube.com/watch?v=Yb4H098aMRI

      Tasolla 7 olisivat siis tuon teorian mukaan Creator/Luoja-tason et-olennot jaa sivilisaatiot. Heillä voi olla kykyä jopa universumienkin luomiseen. Tuo vastaa omaakin käsitystäni ja sitä olisi hyvä miettiä hartaimpienkin uskovien. "Jumala"-käsitteenä nimittäin voi olla tyhjä, jos ei hyväksytä mukaan "Taivaan joukkoja".
      Metafyysisesti jää kuitenkin aina se kysymys, että mistä tuollaiset olennot ja sivilisaatiot sitten ovat tulleet? Ovatko ne luonnollisen evoluution seurausta hyvin pitkän ajan kuluessa, vai onko niiden syntytapa joku muu - ja mistä ja miksi kehittyi ensimmäinen elävä olento.

      Joka tapauksessa universumi näyttää olevan tarkoituksenmukainen ja älykäs.

      • Anonyymi

        Vielä ajatuksia tuohon liittyen. Tämä tässä seuraavassa esitetty ei kuitenkaan ole tietoa, vaan pohdintaa ja teorioita.

        Jos elämä todella siis on hyvinkin yleistä meidänkin galaksissamme ja sivilisaatioiden kehitys yltää ainakin tasolle 6, niin miksi jotkut sitten ovat alle 1:n tasolla, kuten me täällä nyt? Maan teknologinen kehitys on kuitenkin ollut huimaa 1970-luvulta tähän päivään ja muistan itse tuosta 1970-luvusta eteenpäin. Todellinen kolmas teollinen vallankumous alkoi sitten 1990-luvun alussa. Parisataa vuotta sitten oli vielä alkeellista teknisesti, ei puhelimia, ei kameroita, ei radioita, ei TV:tä, ei tietokoneita...kännyköistä ja älypuhelimista puhumattakaan. Hidasta kehitystä ajanlaskumme alusta, eli kristuksen syntymästä Miksi kuitenkin sitten hyvin nopea äkillinen nopea kehitys viime vuosikymmeninä? Ohjattuako ja suunniteltua? Ja ufotietoakin annetaan nyt kaikille median kautta valtiollisestikin, mikä on sekin uutta.

        Oma teoriani - ja tämä ei siis ole tietoa - on, että olemme kaikki et-olentoja(jotkut positiivisia ja osa negatiivisia), jotka ovat nyt täällä ihmiskehossa. Meillä on kokemusta vaikka minkälaisista maailmoista - myös henkimaailmoista - tai hienomman tason aineellisissa maailmoista - joissa asutaan inkarnaatioiden välissä ehkä pitkiäkin aikoja. Miksi nyt sitten ollaan täällä? Kuka mistäkin syystä, mutta aika varma olen nyt siitä, että joillekin meistä tämä on testin lisäksi rangaistus. Meillä on sielu, joka jostain syystä on asetettu rajoitetun tietoisuuden tilaan tänne.

        En tiedä onko sivilisaatiomme loppu pian käsillä, mutta monet kyllä uskovat niin...ja se on yksi mahdollisuus. Onko tämä muutoksen aikakin koettu aiemmin, vai ensimmäinen kerta nyt?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe