Yksin.. Yksin aina

paskahuora

Hei!
Oon aina yksin. Kaksisuuntainen hullu ketä kukaan ei huoli. Mulla on ollu paljon hullaantumisia.. Oon saanu rakkautta mutta vielä enemmän vihaa. Kuinka monesti miehet on hakannut mut verille koska oot vaan hullu sairas ämmä.. Mä oon vaan pelkkä ihanan tiukka vittu mitä nussia ja sit mut voi jättää vaan yksin kun on käytetty. Pelkkä spermaviemäri kauniilla vartalolla. Mutta kun haluisin rakkautta ja välittämistä mut hylätään pois koska.. Sä oot ihana.. taiteilija.. älykäs.. Mutta kuitenkin liian erikoinen.. Eli hullu. Enään en uskalla ihastua.. En koe olevani mitään koska tää sairaus on kuin HIV. Kukaan ei halua mua kumppaniksi koska olen sairas. Mä en ole mitään muuta kun nussittava pillu.. Huora. Ilmainen huora. Ja en tiiä hirveellä teini äxdee tyylillä tääkin teksti mutta en nyt pysty parempaan. Tänne tää jää.. Netin syövereihin. Kauemmin täällä ku minä elossa.

20

896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olehuoleti

      Kyllä säkin jonkun löydät odota vaan :)

    • aloittaja_

      Öö mitä vittua mä oon sekoillu pilleripäissäni täälläkin ahhahaha :D Joo huomenta

    • bpete

      Täällähän on virkeää keskustelua heti aamusta !

    • Pipolaari

      Sellasta se on. Naiset saa sentään seksiä, halusivat tai ei

    • akibua

      Morjens. Viestistäsi päätellen olet kovin masentunut. Ja olet nuori. -Olen itsekin ollut kaksisuuntais-lääkityksessä vuodesta -86. Olen mies. Aluksi minulla oli naisten kanssa pientä arkuutta. Viinaakaan en kestänyt kuten ennen, mutta kaikki korjaantui pikku'hiljaa. Toivotan sinulle parempaa jatkoa ja parempaa ystäväpiiriä. Vaistoan tuskasi. Aika on paras lääke.

    • huolestunutsexyböy

      Hei olipas tiukkaa settii mut uskon et sä saat arvoisesi miehen :)

    • Täälläsit

      Oon samassa tilanteesa oleva 37v bipolaari mies meillä voisi olla paljon tarinoita toisillimme! :-) ota yhteyttä niin katsotaan mitä keksitään! :-)

    • Ellinoora61

      Älä hauku itsees noin. Se miten suo kohdellaan ei tarkoita sitä minkä arvoinen olet. Älä anna muiden käyttää suo hyväks ja arvosta itses muiden tasolle niin se on totta ja pärjäät. Voimia

    • lapsetkinsaattaisikärsiä

      Ihan itsestäsi kiinni jos jaat itseäsi tuolla tavoin. Kuvittelet ettenkin kun annat että saat jotain hyväksyntää. Huoh erehdyt! Suosittelen miettimään elämää vähän muutoinkin kun sen "harrastuksen" kautta..
      Lapsetkin saattaisi kärsiä jos sellaisia olisi!

      • Maybebipolar

        Ongelmahan on siinä että kun on kaksisuuntainen mielialahäiriöön voi kuulua seksuaalinen käytös joka saattaa lipsua käsistä. Et voi lähteä väittämään että itsestähän se on kiinni kun sitä ei voi pahemmin itse kontrolloida lääkittä.


    • bipogirlie

      Oon huomannut maniavaiheissa,että olen seksin suhteen huolimaton. Juon ja ajaudun sänkyyn jonkun randomin kanssa. Oma vakikumppanikin on. Hän ei tietenkään tiedä seikkailuistani. Tällä hetkellä olen taas down. Sängynpohjalla lähes apaattisena. En vastaa puheluihin enkä mihinkään. Rahat finaalissa jne.

      • toinenpipopää

        Syötkö lääkkeesi tällä hetkellä?


      • Anonyymi

        Mulla menee noin paitsi että rahan kanssa oon nuuka.


    • Pään-sisäisiä-yölauluja

      Kyllä minä sinut (bipo) huolisin jos sinut vain saisin.

    • aloittaja_

      Ompa talvella tehty synkeä aloitus. Silloin masensi. Ja oli yksinäistä. En edes masturboinut kolmeen kuukauteen. Ajattelin, että lito on vienyt haluni. Huhtikuussa kevätauringon ilmestyä alkoi taas hypomanian oireita ilmetä. Seksielämä mennyt taas holtittomaksi ja jokaiseen kumppaniin aina "rakastuu" silmittömästi kunnes tapailut päättyvät veriseen riitaan. Viinaa on mennyt ahdistukseen ja paljon ja maniat päällä kunnolla. Pää yhtä ilotulitusta. Nyt ihmisiltä tullut useita puheluita ja huolestuneita kysymyksiä terveydentilasta. Tänään päätin lopettaa juomisen ja otin lääkkeeni. Yhden samaa sairautta sairastavan miehen saattelin bussiin. Hälläkin täysi mania päällä ja juotiin mun rahat prkl. Ittellä alko nyt raksuttaa, että tolkkua, varsinkin kun seurailin pahemmassa maniassa olevan "seinille hyppimistä" Hauskaa tosin oli :) Kaksi maanisessa tilassa yhdessä olevaa ihmistä kyllä saa melkoista sekasortoa aikaan. Tapasin toukokuussa miehen ja olin valtavan rakastunut muutaman viikon ajan kunnes hän jätti parisen viikkoa sitten. Se jättäminen laukaisi tän maanisuuden huipennuksen kun naksahti kunnolla päässä. Järki ei voinut käsittää, että yhdessä yössä kaikki ihana ja kaunis oli poissa. Sydäntä särkee. Nyt ei auta kuin koittaa vähentää juomista paljon. Parempihan olisi olla juomatta kokonaan. Lääkkeet syödä päivittäin. Lito sopii mulle hyvin. Rauhoittua ja pohtia sisintään ja koittaa olla välittämättä ilkeistä ihmisistä. Jos nyt alan itseäni morkkaamaan olen taas syvässä masennuksen kuilussa joka johtaa mielisairaalaan ja kyvyttömyyteen hoitaa arkisia asioita. Arvatkaa muuten miltä kämppä näyttää tämän sekoilun jäljiltä? Sotatantereelta. Huomenna yritän siivota ja karttaa ihmisiä jotka saa tai äh minä saan helposti houkuteltua hölmöilemään. Syökäämme lääkkeemme!

    • taunus_Corolla

      Kyllähän ne naiset saa seuraa ja seksiä, silloin kun tahtoo ja apuakin tarjotaan, jos ei julkiselta puolelta, niin ainakin jonkun sponsorin saa varakkaasta herrasmiehestä.

      En ymmärrä miten voit valittaa yksinäisyydestä, kun tekstisi perusteella sinulla on ystäviä ja olet viettänyt hauskaa. Saat siivottua ja ilmeisesti jotain luotuakin.

      Kuinka niin kaipaisinkaan hypomaanisessa vaiheessa mahdollista seksuaalista kanssakäymistä, mutta pääosin hypomaanisuus on työntekoa 24/7 ja muut ihmiset ovat vain ymmärtämättömiä, tiellä, tekevät kiusaa.

      Tuntuu tuo seksihurjastelu ja ihmisille soittelu ihmeelliseltä maanisen/hypomaanisen oireen tulkinnalta, kun 9/10 nuoresta naisesta jakaa persettä lähes kenelle tahansa ja ovat kännykkä korvalla 24/7, elleivät viestittele muuten. Eiköhän Amanda Harkimokin ilmoittaudu kohta Bipoksi, kun persettä on jakanut joka ohjelmassa, missä on esiintynyt. Jokerien pelaajilla tosin on varmaan mukavaa, kun Amandan jalkoväli aukeaa useammin, kuin vaihtoaition ovi.

    • RunkkaavatRuohosipulit

      Mä oon täällä taas.

    • Anonyymi

      Useimmille miehille naiset on vaan tussunkantotelineitä. Se on raaka totuus.

    • Anonyymi

      Olet kaunis ihminen ja voisin hyvinkin pitää sinua sylissäni ja hymyilla kanssasi maailman absurdiulle.

    • Anonyymi

      Joululahjaksi toivon keittiöveitsisarjaa. Tervetuloa

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe