Tuoreita kokemuksia Riu Touaregista

SannaPauliina

1

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin vaimon kanssa 2015 marraskuussa riu touaregissa, Tripadvisoriin jo jaoinkin:
      “A Cheap Week in Isolation”
      Alla olevan linkin käyttö suoraan vaatii trippariin rekisteröitymisen ja kirjautumisen, löytyy kyllä hakemalla december 2015 ajalta muutenkin.
      https://www.tripadvisor.fi/ShowUserReviews-g3579463-d2135953-r332507799-Hotel_Riu_Touareg-Santa_Monica_Boa_Vista.html#CHECK_RATES_CONT

      kokemuksia, mutta osa suomeksi:
      Halpa Viikko Erityksissä
      Lyhyt versio: ei ole syytä mennä. Pitempi versio sitten tässä: se miten kaukana ei mistään Riu Touareg on selvisi konkreettisesti vasta paikan päällä. Siellä ei ole mitään minne karata ilman 40 minuutin automatkaa pitkin osittain todella surkeita täristäviä teitä. Kun hotellivieraiden tilanne on tuo odottaisi, että hotelli sitten täyttää korkeatkin vaatimukset tai ainakin kohtuullisesti kompensoisi ympäristön puutteet. Kuinkas kävikään....( tässä välissä on paljon muutakin Tripadvisorissa, mutta tänne ei mahdu)
      ....Gourmet-ravintola Imuhag: Viehättävä pieni sali noin 15-20 henkeä vain kerrallaan. Tarjoilu pöytiin läpi koko aterian, listalta voi valita 3 eri alku-, pää- ja jälkiruoka vaihtoehdosta.
      Ja ensimmäistä ja ainoaa kertaa tarjottiin ihan juotavia viinejä, ja jopa sekä valkoista, että punaista sai kokeilla.
      Kello 21:00 kattaus. Amuse-bouchet olivat pöydässä odottamassa: katkarapu tikussa ja tilkka thousand island kastiketta.
      Alkuruuaksi valitsimme seafood-pastaa, (kuvat Tripadvisorissa) kuva 1. Sen kanssa sai espanjalaista valkoviiniä, ihan hyvää,makeaa jälkiruokatyyppistä juomaa, ehdottamsti ei mitenkään sopinut tälle ruualle. Ruoka sitten: ylikeitettyä vetelää tagliatellea, seafood-osuutta edustivat 3 katkarapua ja kolme simpukkaa asetettuina pastakeon päälle. Vaimoni jätti (viisaasti?) jo hieman lämpölampun alla kuivahtaneet simpukat syömättä. Näiden lisäksi pastan päällä oli outoja suikaleita, en todellakaan osaa sanoa mitä ne olivat olevinaan, ne oli tehdy hyydyttämällä voimakkaasti natriumglutamaatilla maustettua (kuutiosta tms?) kalalientä, vastenmielisiä limaluikeroita konsistensiltaan, kuva 2. ”Valkoviinikermakastike” annokseen oli tehty sakeuttamalla samaa voimakkaasti natriumglutamaatilla maustettua (Knorr, Maggi?) kalalientä maissijauholla tms. Kermasta ja viinistä ei todellakaan tietoa sen enempää kuin ko. ravintolan ”keittiömestarin” kaittotaidoistakaan. Koska olimme puolittain paastonneet päivän vain allasbaarin snack-sämpylöiden (majoneesia ja coleslawia välissä) turvin, söimme ison osan pastasta kuitenkin, vaikka viisainta olisi ollut poistua buffet-ravintolaan heti, kun se oli vielä klo 22:00 asti auki. Mutta ei kun tilaamaana pippuripihviä vaan!
      Pihvin kanssa pyysimme punaviiniä ja saimmekin nyt 1. ja ainoan kerran ihan mukiinmenvää riojalaista, keskitäyteläistä punaista, joka kyllä sinänsä vielä sopi pihvin kanssa juotavaksi.
      Annos näytti, no sanokamme ruskealta, kuva 3 ja 4. Pallo keskellä klo 12 kohdalla oli peruna- (tai muu mauton tärkkelys) pallo, joka olikin sitten parasta koko ruuassa. Ruskea kökkö sen vieressä vasemmalla on se kelmu, joka oli syntynyt kastikeastian pinnalle kun sekin oli ilmeisesti lämpölampun alla kuivunut aikansa, oli sitten tämäkin nähty sopivaksi laittaa asiakkaan lautaselle. Ihan normaalia jo lapsuudesta tuttua valmista pussiruskekastiketta muuten. Pihvi tuli sitten hiukan yllättäen kyllä oikein, medium – , paistettuna.
      Se vain oli leikattu alunkin pitäen väärin, niin että lihassyyt juoksivat pihvin pituussunnassa, eikä siihen oikein veitsi pystynyt, kuva 5. Tässä vaiheessa molemmat pihvit lähtivät takaisin keittiöön tarjoilijan hämmästykseksi, mutta tuskinpa terveiset kokille mennä takaisin keittiökouluun menivät perille, sen verran oli kielimuuria.
      Sitten, kun se pääravintolakin oli jo kiinni, pyysimme jälkiruuat: omenapiirakan ja creme brylé, kuva 6 ja 7. Jos creme bryleen pinta olisi ollut ”brylee” niistä ei olisi mitään valittamista.
      Ruokamyrkytysoireeni alkoivat 6 tuntia ravintolasta poistumisen jälkeen ja kestivät 3 vrk, onneksi oksentelua vain noin 12h.
      Ai, että mennäänkö uudestaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe