Tuoreita kokemuksia Riu Touaregista

SannaPauliina

1

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin vaimon kanssa 2015 marraskuussa riu touaregissa, Tripadvisoriin jo jaoinkin:
      “A Cheap Week in Isolation”
      Alla olevan linkin käyttö suoraan vaatii trippariin rekisteröitymisen ja kirjautumisen, löytyy kyllä hakemalla december 2015 ajalta muutenkin.
      https://www.tripadvisor.fi/ShowUserReviews-g3579463-d2135953-r332507799-Hotel_Riu_Touareg-Santa_Monica_Boa_Vista.html#CHECK_RATES_CONT

      kokemuksia, mutta osa suomeksi:
      Halpa Viikko Erityksissä
      Lyhyt versio: ei ole syytä mennä. Pitempi versio sitten tässä: se miten kaukana ei mistään Riu Touareg on selvisi konkreettisesti vasta paikan päällä. Siellä ei ole mitään minne karata ilman 40 minuutin automatkaa pitkin osittain todella surkeita täristäviä teitä. Kun hotellivieraiden tilanne on tuo odottaisi, että hotelli sitten täyttää korkeatkin vaatimukset tai ainakin kohtuullisesti kompensoisi ympäristön puutteet. Kuinkas kävikään....( tässä välissä on paljon muutakin Tripadvisorissa, mutta tänne ei mahdu)
      ....Gourmet-ravintola Imuhag: Viehättävä pieni sali noin 15-20 henkeä vain kerrallaan. Tarjoilu pöytiin läpi koko aterian, listalta voi valita 3 eri alku-, pää- ja jälkiruoka vaihtoehdosta.
      Ja ensimmäistä ja ainoaa kertaa tarjottiin ihan juotavia viinejä, ja jopa sekä valkoista, että punaista sai kokeilla.
      Kello 21:00 kattaus. Amuse-bouchet olivat pöydässä odottamassa: katkarapu tikussa ja tilkka thousand island kastiketta.
      Alkuruuaksi valitsimme seafood-pastaa, (kuvat Tripadvisorissa) kuva 1. Sen kanssa sai espanjalaista valkoviiniä, ihan hyvää,makeaa jälkiruokatyyppistä juomaa, ehdottamsti ei mitenkään sopinut tälle ruualle. Ruoka sitten: ylikeitettyä vetelää tagliatellea, seafood-osuutta edustivat 3 katkarapua ja kolme simpukkaa asetettuina pastakeon päälle. Vaimoni jätti (viisaasti?) jo hieman lämpölampun alla kuivahtaneet simpukat syömättä. Näiden lisäksi pastan päällä oli outoja suikaleita, en todellakaan osaa sanoa mitä ne olivat olevinaan, ne oli tehdy hyydyttämällä voimakkaasti natriumglutamaatilla maustettua (kuutiosta tms?) kalalientä, vastenmielisiä limaluikeroita konsistensiltaan, kuva 2. ”Valkoviinikermakastike” annokseen oli tehty sakeuttamalla samaa voimakkaasti natriumglutamaatilla maustettua (Knorr, Maggi?) kalalientä maissijauholla tms. Kermasta ja viinistä ei todellakaan tietoa sen enempää kuin ko. ravintolan ”keittiömestarin” kaittotaidoistakaan. Koska olimme puolittain paastonneet päivän vain allasbaarin snack-sämpylöiden (majoneesia ja coleslawia välissä) turvin, söimme ison osan pastasta kuitenkin, vaikka viisainta olisi ollut poistua buffet-ravintolaan heti, kun se oli vielä klo 22:00 asti auki. Mutta ei kun tilaamaana pippuripihviä vaan!
      Pihvin kanssa pyysimme punaviiniä ja saimmekin nyt 1. ja ainoan kerran ihan mukiinmenvää riojalaista, keskitäyteläistä punaista, joka kyllä sinänsä vielä sopi pihvin kanssa juotavaksi.
      Annos näytti, no sanokamme ruskealta, kuva 3 ja 4. Pallo keskellä klo 12 kohdalla oli peruna- (tai muu mauton tärkkelys) pallo, joka olikin sitten parasta koko ruuassa. Ruskea kökkö sen vieressä vasemmalla on se kelmu, joka oli syntynyt kastikeastian pinnalle kun sekin oli ilmeisesti lämpölampun alla kuivunut aikansa, oli sitten tämäkin nähty sopivaksi laittaa asiakkaan lautaselle. Ihan normaalia jo lapsuudesta tuttua valmista pussiruskekastiketta muuten. Pihvi tuli sitten hiukan yllättäen kyllä oikein, medium – , paistettuna.
      Se vain oli leikattu alunkin pitäen väärin, niin että lihassyyt juoksivat pihvin pituussunnassa, eikä siihen oikein veitsi pystynyt, kuva 5. Tässä vaiheessa molemmat pihvit lähtivät takaisin keittiöön tarjoilijan hämmästykseksi, mutta tuskinpa terveiset kokille mennä takaisin keittiökouluun menivät perille, sen verran oli kielimuuria.
      Sitten, kun se pääravintolakin oli jo kiinni, pyysimme jälkiruuat: omenapiirakan ja creme brylé, kuva 6 ja 7. Jos creme bryleen pinta olisi ollut ”brylee” niistä ei olisi mitään valittamista.
      Ruokamyrkytysoireeni alkoivat 6 tuntia ravintolasta poistumisen jälkeen ja kestivät 3 vrk, onneksi oksentelua vain noin 12h.
      Ai, että mennäänkö uudestaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenta ihana

      Kauniskasvoinen ihanuus 😘 saan sut vielä
      Ikävä
      46
      7625
    2. Hei rakas...

      Miten on työpäivä sujunut? Rakastan sinua 💗
      Ikävä
      33
      4203
    3. Ei tämä etene ikinä

      Kun kumpikaan ei enää ota yhteyttä. Mä en ainakaan uskalla.
      Ikävä
      57
      3705
    4. Edelleen sitä on vaikea uskoa

      Että olisit oikeasti rakastunut muhun
      Ikävä
      50
      3190
    5. Vitsi mihin menit. Heti takasin.

      Mä näin sut tuu takasin! Oli kiire, niin en ehtiny sin perään!
      Ikävä
      17
      2866
    6. Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...

      Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons
      Suomalaiset julkkikset
      65
      2551
    7. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      54
      2398
    8. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      51
      2378
    9. Toiveikas vai toivoton

      torstai? Ajatuksia?
      Ikävä
      40
      2339
    10. Mukavaa päivää

      Mun rakkauden kohteelle ❤️ toivottavasti olet onnellinen
      Ikävä
      16
      2276
    Aihe