Oma kokemus mikä auttaa ja mikä ei

On pitänyt jo ennemmin kirjoittaa mutta aina on vaan jäänyt ja nyt ajattelin jonkinlaisen kirjotuksen jakaa täälä.

Ikää on 24v ja hiustenlähtö alkoi siinä armeija aikana 20v. Ohimoilta on lähtenyt ja oli kokoajan menossa keskemmälle päätä. Oli harmillista kuvitella että muutaman vuoden päästä puoli päätä on kaljuna. Tätä on perheessä iskällä ja veljellä, eli perinnöllistä hiustenlähtöä. Aloin vasta siinä 22v ikäisenä kokeilla: Rogainea 6kk ajan, Evonia Hair booster tabletteja, sinkkiä, magnesiumia, monivitamiinia. Näitä käytin vuoden, paitsi Rogainea 6kk eikä tuntunut olevan mitään apua, en pessyt hiuksia yhtään useammin kuin ennenkään, eli 2-3 kertaa viikossa ja normaalilla shamppoolla. Näitten jälkeen Veljen kans luettiin lisää netistä vinkkejä ja kokeilin näitä: Gefina 1/4 osa tablettia (0,25mg), Velformin laser -kampa, Revivogen shamppoo, hoitoaine ja hoitoneste, D-vitamiinia, monivitamiinia, sinkkiä, magnesiumia ja pesin hiukset joka päivä shamppoolla ja 2 kertaa viikossa hoitoaineella, hoitonestettä normaalisti joka ilta. Tästä combosta huomasin että uusia alkoi kasvamaan ohimon rajoille, mutta hiuksia silti lähti samalla lailla kun ennenkin, joka kerta kun hiuksia pesi ja kattoi käsiä niin lähti sellanen noin 20 hiusta, eikä uudetkaan hiukset tuntuneet pysyvän, mutta tämä tuntui jo hidastavan hiusenlähtöä näin kokonaisuudessaan kun uusiakin jo alkoi tulla. Koitin tätä comboa vuoden verran.

Mutta nyt tässä 3kk sitten katoin youtubesta yhden videon jossa lääkäri jolla ei ole omia tuotteita eikä suosittele minkään merkkisiä tuotteita kertoi omat vinkkinsä niin ajattelin koittaa tehdä sen mukaan. Eli Sahapalmu kapseleita 500mg, Ashwagandha ja Rodiola 500mg kumpaaki. Kurpitsansiemenöljyä 1 ruokalusikallinen, Biotiini ja B5 vitamiinia, sinkkiä, Omega 3 kalaöljykapseleita jotka sisältää myös Astaksantiinia. Shamppoota joka sisältää aloe veraa ja biotiinia, ruokavaliosta pois vilja ja sokeri. Lisäksi vielä otan magnesiumia, käytän laser -kampaa, pesen hiukset joka päivä Revivogenin shamppoolla ja hoitoaineella 2x viikossa, hoitonesteenä käytän Kirklandin minoxidiliä.

Näitä ku käytin 3-4 viikkoa niin alko huomata että noin 2 hiusta vaan irtoaa enää pesuis tai joskus ei näy yhtään hiusta. Ja myös uusia näkyy kasvavan samalla lailla kun ennenkin, eli tää ainakin auttoi siihen että hiuksia ei enää lähde ja nyt saa sitten ne uudet rauhassa kasvaa. Vähän jo näyttää että olis paksuuntunu tukka ohimon rajoilta. Muista ei oo ollut apua tuohon HIUSEN LÄHTÖÖN mutta tästä on.

Jos haluatte kokeilla, niin iherbistä saa nuota tilattua suurimman osan, mutta myös Suomesta saa. B6 vitamiinista taisin kuulla ettei saa enää Suomesta. iherbistä tulee tulliverot (ittellä 54€ tilauksesta piti maksaa 13€ veroja) Veli meinas että ulkomailta on kuulemma kiellettyä tiltata lääkeaineita ja näihin kuuluu Kurpitsansiemenöljy ja sahapalmukapselit, että nämä joutuis ainakin Suomesta ostamaan, vaikka ruohojuuren verkkokaupasta oon itte tilannut. Kirklandin minoxidiliä oon käyttänyt koska se on niin halpaa. Ebaystä saa USA:sta 20€ 3kk. Tästä en tiedä onko laillista kun lääkeaineeksihan tuonkin varmaan luokitellaan, mutta ainakin sain tavarat viimmeksi perille ilman mitään kyselyjä.

Tässä on vielä se video minkä mukaan nyt oon tehnyt ja josta on ollut apua: https://www.youtube.com/watch?v=1ryLzrvXib4

7

841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuli virhe tuos lopus, oli tarkotus puhua B5 vitamiinista että sitä ei taida saada Suomesta, ei ollut tarkotus puhua B6 vitamiinista ollenkaan.

      • Keisari78

        Itellä on kans auttanut tuo resepti. Piti vaan 3kk käyttää ennenkun alkas näkymään. Tukka on paksuuntunut mutta ohimoilla ei vielä näy mitään.


    • daaaaaaa

      toimiskohan myös naisella tämä resepti..

    • mauuuuuu

      hei mahtavaa, vaikka olenkin nainen niin pakko kokeilla :)

    • Dht

      Videossa lekuri neuvoi tärkeimpinä asioina laskemaan DHT- ja kortisoli tasoja. Se että DHT on yleensä pääsyy hiustenlähtöön ja sitä pyritään laskemaan on ihan perusjuttu.

      Onko sillä sitten väliä käyttääkö finaa vai sahapalmua ja kurpitsansiemenöljyä joidenka pitäisi laskea dht:ta? Ihan mutuna mahdolliset haitat voi olla samankaisia kuin finalla?
      Eikö pääosin haitat tule sitä kautta kun dht laskee?

      • mietinkanssa

        Minuakin kiinnostaisi tuo sama asia, eli onko sillä väliä millä sitä dht laskee.
        Finasta tulee sivuoireita monille, tuleeko noita käyttämällä?


    • TheMan-81

      Ite jätin Finan pois, ja käyttäny kurpitsansiemenöljyä n. 2-3kk. Aamuseisokki on ainakin aivan järkyttävän kova, eli sivuoireita ei ainakaan itellä aiheuta minkäänlaisia kurpitsansiemenöljy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      664
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe