hääritäänkö vokkia u:kiin salassa

Försti2

Virastotalon naapurissa käy kuhina ja paikkoja fiksataan.Onko joku salainen operaatio menossa.

22

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvätulee
    • Vesiperät

      Kyllä! Totta se on, mukana on entinen politiikkojen unista.

    • tyhmiltärahatvokkiin
    • 7227557345

      Viime tietojen mukaan koko konkurssivaltion tasolla lapioidaan joku 800 miljoonaa kankkulan kaivoon suvakkien ja valtiopetosdemareiden mielenterveysoireita paikkaamaan, mutta ajatelkaapa kaikkea sitä tuottavaa kotoutusbisnestä. Jo vähemmästä kannattanee ajaa muut julkiset palvelut alas ja romuttaa poliisi ja armeija. Tieverkon ja muun infran ylläpito on turhaa puuhastelua sekin.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14133163/mies-valvoi-somalinaisten-uintivuoroa-lieksassa

      • leena.kaisa

        joo 800 miljoonaa työnnetään...............matujen......p---- n

        vituttaa


    • kaupunki_piloille

      Ei helvetti, voiko olla todellista?

      Kaupungilla on kyllä näkynyt tavallista enemmän pohjoisafrikkalaisen näköistä väestöä, joten näinkö tänne ujutetaan tulevan kevään kunniaksi liuta luku- ja kielitaidottomia afgaaneja ja muuta eksoottista väestöä pakkorikastamaan ukilaisia naisia ja lapsia?

      Veronmaksajien rahoilla.

      Ketkä perkeleen idiootit sitä vokkia tänne oikein hinkuaa?

    • MUSTAMAALAUSTA
    • kamaladufria

      http://mvlehti.net/2016/02/19/rikastunut-ruotsalainen-kulttuuri-puukkohippaa-irtopaita-kranaatti-iskuja-ja-viranomaisten-vaaristelya/

      Ironista sinänsä että Ruotsia on hyvin pitkään pidetty jonkinlaisena kulttuurisena esikuvana ja edelläkävijänä, jonka jokaista liikettä tulee refleksinomaisesti jäljitellä. Missähän muuten ovat Ahvenanmaan vokit? Miksei niitä ole? Nyt jos koskaan olisi rasistipuolue RKP:lla mahdollisuus toteuttaa ideologiaansa TEOIN pakkoruotsipaskan puhumisen sijaan.

    • finnjävel
    • KING_

      Mulla olis sinne myydä kalusteet? On meinaan varastossa tavaraa. Jakella ois kans jotain.

    • NatsitVittuun

      Viime aikoina täyteen sinivalkoiseen kukkaansa puhjennut isänmaallinen kyrpäjoukko on ottanut yleväksi tehtäväkseen määritellä sen, ketkä todella ovat suomalaisia. Perinteisesti raja on kulkenut esimerkiksi kielessä, ihonvärissä, uskonnossa tai syntymäpaikassa. Nyt ”todellinen” kansallisuus halutaankin määritellä sen mukaan, millaisilla mielipiteillä esiintyy sosiaalisessa mediassa tai julkisuudessa.

      http://creat.fi/suo-kyrpa-ja-jussi/

      • Lue.lehddt

        Natsit.vittuun -kirjoittajalle tiedoksi että matuthan sinne menee


      • afsfsfas
        Lue.lehddt kirjoitti:

        Natsit.vittuun -kirjoittajalle tiedoksi että matuthan sinne menee

        Ja tosiaankin! Kaikkensa menettäneet eivät enää pelkää menetyksiä. Mullistus on heille tervetullut, toiveita herättävä asia. Siksi saattaa kommunistikin, jolta isänmaalliset äskettäin nilistivät punaisen paidan ja jolle ojentavat nyt mustaa, vetää sen ylleen. Tyytymättömyys kuin tyytymättömyys, paita kuin paita, suuri isänmaa kuin suuri isänmaa. Kunhan vain kumous tulisi.

        Mutta useimmat kansanmiehet raapivat vielä korvallistaan: kovasti isänmaallisia ja uskovaisia poikiahan te kyllä olette! Kunhan eivät vain nuo herrat olisi asianne päärunnareina! Sillä asiat ovat aina olleet niin, että mikä on hyvä herroille, se ei ole hyvä yhteiselle kansalle. Jos he tämän ns. kansanvallan aikana, jolloin köyhimmilläkin on muka puheoikeus, ovat saaneet ikeemme raskaaksi, niin eikö ole pelättävä, että suola on kahta kauheampi silloin, kun meillä ei ole nokan koputusta, vaan herrat ja johtajat tekevät mitä tahtovat?”

        Näin kirjoitti Pentti Haanpää muistiinpanoissaan oman aikansa fasisteista ja ihan samat ovat merkit ilmassa nytkin.

        Kovasti isänmaallisia ovat ainakin omasta mielestään Odinin sotilaat, Rajat kiinni -mielenosoittajat ja jopa MV:n lukijat. He ovat mille tahansa ideologialle välttämätöntä massaa, helposti yllytettäviä ja helposti uhrattavia. Monet ovat menettäneet kaikkensa; on mennyt työpaikka, ihmissuhteet ja usko tulevaisuuteen. Loput pelkäävät menettävänsä kaiken maan hallituksen jatkaessa kurjistamispolitiikkaansa. Jäljelle jäävät katkeruus ja viha. Juuri he vetävät mielellään mustan paidan ylleen. Paita kuin paita, vallankumous kuin vallankumous.

        He luulevat ilmeisen vilpittömästi puolustavansa isänmaata. Siksi he ovat ihan 30-luvun fasistien rivimiesten tapaan halukkaita käymään myös kotimaista vihollista vastaan. Kun vihollista ei ole, niin se tehdään. Vihollisiksi kelpaavat kaikki, jotka eivät myönny tai ainakin vaikene heidän edessään.

        Eivät he olisi omin päin mustaa paitaa keksineet ylleen vetää, vaan se on ojennettu heille. Ojentajina ovat olleet poliitikot, joista yksi on ideologialtaan musta kuin sepänakan perse ja toinen juhlistaa syntymäpäiväänsä Akateemisen Karjala-Seuran vaakunaksi koristellulla kakulla.

        Eivä he suinkaan ainoita ole. Jo vuosia fasismi on noussut vähitellen monenlaisia ihmisiä yhdistäväksi aatteeksi. Ennen niin sekalaiset milloin minkäkin asian vastustajat ovat liittyneet yhteen konservatiivisiksi voimiksi, jotka kokoontuvat yhdistämään tavoitteitaan jopa yliopistolta vuokratuissa tiloissa. Näin yrittävät hankkia itselleen akateemiselta kalskahtavaa arvovaltaa islamofoobikot, tasa-arvoisen avioliiton vastustajat ja ihan vain netissä hävyttömyyksillä kunnostautuneet turhanpäiväiset suunsoittajat. Toimintansa ylevöittämiseksi he ovat nyt valjastaneet sotaratsukseen isänmaallisuuden, vaikka armeijakin on saattanut itseltä jäädä käymättä.

        Yksikään näistä poliitikoista, suunsoittajista ja kadulla marssijoista ei ole heidän oikea johtajansa. Vai uskooko joku ihan oikeasti, että tuntematon kemiläismies olisi yksin polkaissut tyhjästä hintaviin, yhdenmukaisiin asusteisiin pukeutuvan joukkoliikkeen kaduille marssimaan, osannut rekisteröidä sen yhdistykseksi ja saanut laajennettua sitä muihinkin maihin? Uskooko joku oikeasti, että oululainen ikuinen opiskelija on omin voimin raivannut tiensä yhdeksi johtavaksi äärioikeiston äänitorveksi?

        Mistä ne asian päärunnarit sitten löytyvät? En minä tiedä. Minä olen tuo Haanpään korvallistaan raapiva kansanmies, joka epäilee tarkoituksena olevan kansanvallan lopettamisen kauhean suolan syöttäminen.

        Saku Timonen


      • lääkkeetkuuluusyödä

        tl;dr

        tää oli vissiin se ainoo paikka minne sun sepustukses kelpasi?


    • jkojjii

      Olisiko aika Suomen päättäjien edes pikkusen alkaa miettimään omienkin kansalaisten hyvinvointia ja tulevaisuutta?

      Olisiko päättäjien syytä miettiä suomen tulevaisuutta ja sitä että veteraanimme taistelivat meille vapauden siinä uskossa että saamme elää omassa vapaassa isänmaassamme

    • nytrajaaperkele

      Nyt on alkanut ilmaantua Intialaisia ja Bangladeshilaisia itärajalle. Niillä kulmilla ylimääräistä porukkaa on satoja miljoonia. Tämä siis ilman mitään päällä olevaa sotaa tai muuta kriisiä. Piikkilankoja on valitettavasti ruvettava vetelemään ja potkimaan loisivaa raiskailevaa paskasakkia ulos maasta. On surulllista huomata etenkin vanhemmissa mutrusuisissa demarilehmissä esiintyvän passiivista aggressiivisuutta Suomea ja koko kulttuuriamme kohtaan, mikä ilmenee mm. raiskaajamyönteisenä ilmapiirinä. Jos teissä sosialistikalkkunoissa olisi hivenkään ihmisyyttä, ette vyöryttäisi elämän katkeroittamaa vihamielisyyttänne syyttömien lasten ja nuorten niskaan samalla tuhoten jälkikasvultanne turvallisen kasvu- ja elinympäristön.

    • 863984596
    • 7875328745
    • Försti2

      Eikö esim vanhustenhoitoon ja koulutukseen tarvittavat rahat vois ottaa samasta paikasta mistä 1,5miljardia pakolaisten hyysäämiseenkin otetaan.Jossainhan se rahasäkki on jemmassa oltava koska lisää ollaan sotalapsia haalimassa.

      • sosiaalimaksaakaiken

        juu, tämä on hyvä. se säkkihän on ilmeisen syvä, ellei peräti pohjaton koska hallituksella ja maahanmuuttovirastolla on jo olemassa suunnitelmat satojen tuhansien uus-suomalaisten elättämiseksi.


    • Försti2

      Yksi vaihtoehto on ,että suvakit maksaa viulut omasta pussistaan.On helppo olla kaiken hyväksyvä suvakki(siis tietenkin poislukien isänmaan ystävät,heteromiehet,ym.rasistiset paskiaiset.),kun joku muu maksaa.Tässä tapauksessa siis suomalainen yhteiskunta jonka ylläpitämiseen kaikki osallistumme.Rakentakoot suvakit omilla rahoillaan ja vaikka yhdessä talkoovoimin maahan tunkeutuvien moniosaajien kanssa minkälaisia palatseja vaan haluavat.Pysykää kuitenkin pois meidän kukkarolta on nimittäin muutakin kulunkia ihan riittävästi,laittakaa vaikka keräys pystyyn josta saaduilla varoilla voitte ylläpitää matujen täysihoitoloita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1762
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1758
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1241
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1067
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe