Pakolaiset Joutsenlammella! Ok vai EI OK?

T.Tapio

Asiaan liityen eka keskustelu alkoi syyskuussa poiki 168 kommettia!. Helmi 2016 on avannut varmaan uusia ajatuksia kun valtamediakin kertoo osan totuudesta mitä monikulttuurisuus saa aikaan. Esim.Ruotsi epäonnstunut kotiuttamisessa, Malmö, Tukholman Rinkeby, Göteborg ja sadat muut VOK paikkakunnat.
Tässä lainaus joltain nimimerkiltä JOUTSASTA, onkohan vielä samaa mieltä??? "avuntarjoaja 11.9.2015 15:15
Nyt olisi hyvä sauma osoittaa Joutsalaista vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä perustamalla Joutsaan vastaanottokeskuksia. Kirkonkylällä on satoja neliöitä entistä liiketilaa jotka voitaisiin käyttää pakolaisten majoittamiseen. Olisi hienoa, että saataisiin Joutsaankin vähän kansaivälistä ilmapiiriä. Tiloja varmaan riittäisi alkuun muutamasta sadasta tuhannelle avuntavitsijalle."

23

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToivotaanParasta

      Kyllä 9 kk jälkeen on joka savussa musta vävy.

      • Joutsaantekeemieli

        Vävykokelaat voisi laittaa makkarijuttujen lomassa vaikka pihatöihin välillä. "Heissähän on moniosaajia insinööreistä lääkäreihin" Kuten joku hamekorvissa kuulutti. Nyt on selvinnyt että viidesosa ei osaa edes äidinkielellään lukea ja kirjoittaa, valtaosalla ei mitään koulutusta. Hahhaa, "JOUTSAAN kadulle väriä". Tämän lausuja saannut jo vävyn.
        http://mvlehti.net/2016/02/17/paivan-video-ahkerat-moniosaajat-tyossaan/


      • SOTEsäästöä

        Heidäthän vois laittaa "arvauskeskukseen"vastaan ottoon,kun tulis yli 70 vuotias niin hän laittaisi pannan kaulaan, niin kuin leipäpussissa on,ja siinä olisi päiväys, sen verran opetettais suomen kieltä,että hän sanoisi,teistä on PARASTA ENNEN PÄIVÄYS mennyt ohi!!!


      • justjustjussikulta

        Fuck you maanviljelijä!


      • joutsaantekeemieli

    • RAhanreikiä

      Mitään HYÖTYÄ heistä ei koskaan kehity yhteiskuntaan , peräkamareista lähteneillä on vain uuden IMETTÄJÄN löytäminen ykkösjuttu . Yhteiskunta ottaa lisää lainaa että voi tarjota lomailuun sopivat olot.

      • k00kkkkkkk1

        Nyt uutisissa Irakiin palaavista ! Hölmölässä kävivät lomasella! Syksyllä suvakkihuorat ja media näyttivät Syyrian yhtä ja samaa kaupunkia pommitusten jäljiltä, huom. siis Syyrian josta tuli vain 2 prosenttia turvapaikan hakijoita. Kaikki muut turisteja suomalaisten veronmaksajien piikkiin.


    • Juujuupas
    • suvakitverolle
    • T.Tapio

      Kopioin koska olen samaa mieltä, olit jo marraskuussa isänmaalliseti valveilla. Hyvä vastine villasukan kutoja SUVAKKIHUORALLE!
      VoiPRKL.
      5.11.2015 11:12
      Sun olisi korkea aika oppia ymmärtämään että sieltä tulee aika paljon sellaisia ihmisiä joilla ei ole aikomustakaan sopeutua meidän kulttuuriimme. Sieltä tulee aika paljon sakkia, jotka eivät suvaitse "vääräuskoisia". He vaativat että meidän pitäisi sopeutua heidän kulttuuriinsa, omassa kotimaassamme. Mun mielestäni se on kummallista, että tullaan sotaa karkuun ja aletaan ensimmäisenä vaatimaan asioita itselleen. Oletko ajatellut, että näillä tapauksilla olisi omassa maassaankin alueita missä olisivat turvassa, jos turvapaikkaa hakevat kerta? Oletko miettinyt miksi miksi jotkut maat kieltäytyvät ottamasta näitä vastaan? Oletko seurannut naappurimaidemme syvenevää kaaosta näiden ihmisten takia?

      EI mulla ole ongelmaa siinä, että autetaan niitä, ketkä sitä apua tarvitsevat. Ei mulla ole ongelmaa kenenkään ihonvärin takia. Mulla on ongelma sen kanssa, minkälaisen kulttuurin tietty osa näistä "turvapaikanhakijoista" tuo mukanaan. Mä en voi ymmärtää heidän lakejaan esim. koskien alaikäisiin sekaantumisessa. Mä en voi ymmärtää kunniamurhaa. En voi ymmärtää että jos nainen häpäisee miehen "kunniaa", nainen voidaan ottaa hengiltä. En voi ymmrtää että jos kulttuurissa oma tytär joutuu raiskauksen kohteeksi, sen aiheuttaman "häpeän" seurauksena oma tytär saatetaan tappaa. En voi ymmärtää kulttuuria jossa oma tytär saatetaan kivittää hengiltä. En voi ymmärtää kulttuureja, jossa homoseksuaalisuus on kuolemaantuomittava synti.

      Se on kummallista, että kun et suvaitse sitä kulttuuria, jonka nämä tuovat mukanaan olet toisten mielestä rasisti. Se on kummallista kun haluaisit suojata itsesi, läheisesi sekä oman kansasi tällaiselta, olet jälleen rasisti. Jo yksi raiskaus tai rikos mitä nämä sotaa karussa olevat ihmiset kohdistavat kantaväestöön, on liikaa. Se on ikävää, että ne lukemat ovat jo niin suuret ettei niissä pysy edes laskuissa perässä ja te ihmiset ette suostu heräämään, vaan suvaitsette. Poliisi antaa jo ohjeita miten pidetään pakolaisia loitolla, HERÄÄ JO JUMALAUTA! Joki ikinen päivä tulee tauotta uutisia kuinka syvään ahdinkoon kantaväestöt joutuvat pakolaisten takia, kuinka virkavalta on ylikuormitettu jne. "mutta ei kun näitä pitää auttaa".

      Joka ikinen päivä saa lukea ihmisistä, jotka ovat olleet myötämielisiä näitä turvapaikanhakijoita kohtaan ja joiden käsitys on muuttunut kun ovat ensikädessä törmänneet niihin ongelmiin mitä nämä tuovat mukanaan. Se on sinullakin edessä, siinä vaiheessa kun joku läheisesi tai tuttavasi joutuu siihen tilanteeseen, voit miettiä kuinka humaani olitkaan kun kudoit niitä villasukkia heille.

      • NäinMeillä

        Antakaa akkanne turvapaikan hakijoiden mukaan,ei tarvitse elättää kuin oma itsensä,kulut puolittuu puoleen,ja valitus loppuu siihen.


    • takaisinkaikki

      Jokainen suvakki vaan hiekka aavikolle kutomaan sukkia kameleille. Jokainen ählämipaska vaan soutuveneeseen ilman tappia kotiakohti.

    • Selkärangatonta

      Pelin henki on että se kusee kuka uskaltaa JA suomalaiset suostuvat edelliseen .

    • HölmölässäPetteriOrpo
    • vcncnbvbnvbn
    • koskapalaa
    • Laatutietoinenkin

      Lähi-Idän peräkamareista pojat lähtivät etsimään uutta imettäjää itseleen . Merkel oli ensimmäinen joka tarjosi kaiken , miten joku voi yhteiskunnalle tehdä tuollaisen mokan ? Eihän Aatukaan munannut noin

    • suvakitvastuuseen

      Keuruun yksi pikkupaikka lopetetaan, SRK:n, kun paikat hajalla : Lainaus Keuruun komenttisivuilta: 50 seurakunnan all in clusive loma leirillä ollutta viety Saloon eilen tiistaina. IL kertoo jo ongelmista siellä.

    • HalpaaHalvempaa

      Heillä on oma taksiyritys jolla hoituu asiointiliikenne , eikä tarvitse elättää kantaväestön kuljettajia . Fixua porukkaa tai viisaat imettäjät sytyttäneet bisnesaatteen .

    • guterc

      Fiksua porukkaa,sen alleviivaan. Arkartelevat jo Pääsiäisjuttuja ja odottavat jäiden lähtöä uimisen toivossa. Heiltä saan niin paljon iloa ja uskoa tähän elämään.Yhdessä voitamme vaikeudet !

      • Viivaamaton

        Vaikeudet kuittaantuvat valtion maksamilla tilipusseilla . Hullut vain tekevät työtä elääkseen , Viivatut tulevat valmiiseen pöytään vaatien soppaa ja rahaa .


      • Allikkoon

        Kun alleviivaat niin pitkä on miinuksesi minkä yhteiskunnalle puuhastellessasi tuotat. Itse en tappiota tuottaessa olisi kovinkaan rintsikat rottingilla .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe