Pedofiilirinki sieppasi Madeleinen

missäfaktatieto

Helmikuussa vuonna 2008 oli ilmestynyt lapsen katoamisen tutkintapapereihin Belgiasta Englannin kautta sähköposti, jossa kerrottiin, että Madeleinen sieppaus oli valokuvan perusteella tehty tilaussieppaus.

Toukokuussa 2008 oli Suomen poliisilta pyydetty tunnistetietoja liittyen sieppaajaan, jotka voivat olla niin sormenjälkianalyyseja kuin liittyä myös DNA-näytteisiin. Tämä vahvisti, että tytön katoamispaikalta on onnistuttu saamaan sieppaajan identifioiva näyte. Tämä uutisoitiin Ilta Sanomissa elokuussa 2008 otsikolla "Maddyn sieppaajaa etsittiin Suomesta". Uutisessa kerrotaan pedofiiliringistä, jolla olisi yhteys tytön katoamiseen, sekä viitataan paperilehdessä olevaan selvitykseen pedofiiliringin kansainvälisistä yhteyksistä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200808078065144_uu.shtml

Myöhemmin on netissä kiertänyt tieto, että sieppauksen takana olikin EU-komission johtaja, portugalilainen Barroso, joka tieto olisi peräisin Britanian tiedusteluraportista. Tämä sopisi aika hyvin siihen, että jo alkuvaiheessa ihmeteltiin, että tytön katoamistutkimuksissa oli mukana Britanian tiedustelupalvelu MI6. Raportissa väitettiin, että EU:n toimesta.

”EU:n presidentti José Manuel Barroso tilasi Madeleine McCannin sieppauksen

Tiedusteluraportti 20. syyskuuta 2008 sisältää tietoa säännöllisestä pedofiliasta , lasten hyväksikäytöstä ja snuff-elokuvien teosta eri paikoissa Belgiassa Euroopan komission jäsenten toimesta. 37 – sivuisen raportin, joka julkaistiin http://www.worldreports.org-sivulla otsikolla ” Madeleine McCann ja Euroopan komission pedofiiliskandaali ” sivulla 23 . todetaan näin:

7. elokuuta 2007 Lontoon Metropolitan poliisi vahvisti, että Madeleine McCann siepattiin Belgiassa toimivan pedofiiliorganisaation tilauksesta. Meille on kerrottu miten tämä tapahtuu: “asiakas saa kolme valokuvaa eri lapsista ja hän valitsee mieleisensä. Henkilö, joka valitsi Madeleine McCannin on korkea-arvoinen Euroopan komission virkamies Brysselissä ja hänen nimensä on raportoitu.…Hänen häpeällinen nimensä on Jose Manuel Barroso…

Cristopher Story julkaisi saamansa tiedot Barroson osuudesta Madeleine McCannin sieppaukseen vuonna 2008. Hän sai useita tappouhkauksia ja kuoli oudoissa olosuhteissa 1. 7. 2010. Christopher Edward Harle alias Cristopher Story toimi aikaisemmin urallaan mm. Margaret Tatcherin neuvonantajana ja oli erittäin arvostettu tutkiva journalisti sekä tiedustelija. Storyn mukaan sieppauksen Barrosolle hoiti Dachaussa päämajaansa pitävä Deutsche Verteidigungs Dienst (DVD)- niminen kansainvälinen pedofiili-rikollisorganisaatio, jonka jäseniin ja taustavoimiin kuuluu useita poliitikkoja niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

Vuonna 1985 Barroso pääsi pääministeri Aníbal Cavaco Silvan hallitukseen varasisäministeriksi ja vuonna 1987 kehitysyhteistyöministeriksi seuraavaksi viideksi vuodeksi.Tämä oletettu pedofiili ja lastensieppaaja toimi Portugalin pääministerinä vuosina 2002–2004.

Hän oli nuorempana myös yksi Portugalin kommunistisen työväenpuolueen johtajia ja kuului maolaiseen liikkeeseen. Barroson ensimmäisen EU-komission toimikausi oli 2004-2009, ja 2009 hänet nimitettiin komission puheenjohtajaksi uudelle toimikaudelle, joka päättyy tänä vuonna.

Barroson vaikuttaessa Portugalissa siellä on siepattu lukuisia lapsia, joista ei ole sen jälkeen tiedetty mitään."

-----------------

Aihe on äärimmäisen tulenarka, jos tämä tilanne on tosi. Onko pedofiilia käytetty poliittisessa tarkoituksessa kiristämiseen, jotta määrätty ryhmä on EU:ssa päässyt tavoitteeseensa? Kuka tätä tutkii, mitkä ovat olleet tutkimustulokset? Onko syylliset pidätetty? Mikä on kokonaistulos tuon manipulointiroskan lisäksi, jota julkisessa mediassa tuuttiin työnnetään? Ihmisillä on oikeus saada kaikkien näiden vuosien jälkeen tietää totuus.

Mikä yhteys tällä Maltalla pidätetyllä henkilöllä on tähän kuvioon. Jos tiedetään pedofiilirinki, niin onko pidätetty/tuomittu jo? Ketä siihen kansainvälisesti kuului? Onko tietoa?

"On the run British paedophile thought to be part of child sex ring linked to Madeleine McCann’s disappearance is arrested in Malta and deported to UK"

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2793541/on-run-british-paedophile-portugal-madeleine-mccann-disappeared-quizzed-detectives-arrested-malta.html#ixzz40QPUf999
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Muistaakseni meille samaan aikaan syötettiin sontaa suomen kielellä maan tonkimisesta Portugalissa?!

22

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etsittyon

      Joka maastahan ne kyselee tietoja kun ei äiti kerro mihin hävitti ruumiin tai myi tytön.

    • pedopedo.fiili

      Madeleine kuoli koska vanhemmat antoi liikaa rauhoittavia. ruumiskoira merkkasi vanhempien makuuhuoneen ja komeron ja vuokra-auton. ruumiineritteisiin erikoistunut koira taas merkkasi samat kohdat kuin ruumiskoira.kumpikaan koira ei ole koskaan erehtynyt.youtubesta löytyy briteissä kielletty puolueeton dokumentti madeleinen katoamisesta. kannattaa katsoa.

    • hyväsuomi

      Tiedätkö, että sen ruumiskoiralausunnon antoi Suomen KRP? Tiedätkö myös, että siitä kirjoitettiin englanniksi, että tuolla lausunnolla manipuloitiin katoamistutkimuksia? Tiedätkö, että mitä manipulointi tarkoittaa?

      • ihanhirveänkauheaa

        Ettei vaan olisi käynyt kuin Ulvilassa!!!

        "- Äänitutkimus on muuttunut ja lasinpalojen lentosuunta muuttunut rekonstruktiossa 180 astetta. En ole fyysikko, mutta.. Koiran jälkihavainnot yhtäkkiä katosivat.

        Luottamuspulaa keskusrikospoliisin äänitutkijaan oli ilmassa jo ennen tutkinnanjohtajan vaihtumista. Hän kertoi kuunnelleensa hätäpuhelun itse noin 300 kertaa eri tavoin leikattuna."

        Kun toisaalla katoaa, niin toisaalle ilmestyy - ei ihan osunut nappiin nuo KRP:n koiranuuskutuslausunnot Madeleinen katoamistutkinnassakaan.


      • muististapätkä

      • tiedetääntoki

        Heti aamulla päätohtorille, muista kertoa kaikki mitä täälläkin, näytä vaikka nämä keskustelut niin saat sopivat lääkkeet tai pääset suljetulle osastolle. Kyllä se siitä helpottaa!


      • vainfaktoja

        Jos minä laitan tapauksen faktoja, niin oletatko faktojen muuttuvan muuksi, kun minut suljetaan osastolle ja lääkitään?

        Mutta jos omaan maailmankuvaasi ei sovi todellisuus, niin voihan sitä yrittää korjata muuttamalla faktoja, vai?

        Miten muuttaisimme ne?


    • gggtgtgtg

      on outo tapaus, ja oikeestaan ihmettelen ettei ole vieläkään selvinnyt. JOs pedofiili otti, tai muu sairas henkilö sieppasi niin ne yleensä tulee ilmi jotenkin. Tämä ei. Näin videohaastattelun vanhemmista ja joku sinä aina säräshtää minun korvaani. Kate sanoi, ikäänkuin vahingossa lipsaisten ohi suunsa, että "käyn useita kertoja vuodessa edelleen Praia de lutzissa, "from private reasons", eli yksityisistä syistä??? JÄRKYTYIN KUN KUULIN TUON" se oli kuin tunnustus että kaikkea ei halua kertoa! Siis on jotain salattaavaa selvästi. Mitä? Miksi ei voinut kertoa syytä? Epäilen että käy Madden haudalla, koska itse he hautasi hänet sinne!!!! ei ole mitään muuta syytä käydä noin usein siellä, ja vielä salata syytä!Joku tässä jutussa vaan haisee ja pahasti!! joko he myrkytti colopolilla lapsen joka sekopäisenä nousi ja lähti ulos, tai kaatui betoniportaissa, iski pään betonirappuun, ja kuoli siihen, vanhemmat hautasi. JOKU haiskahtaa!!!

      • niinpää

        Olikohan isä mukana alunperin vai osallistuuko pelkästään salailuun. On tietysti mahdollisuss että kokonaan ulkopuolisen tekemä, mutta en usko.


    • eikiitosuskoille

      Vittu, uskolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. Vielä vähemmän faktojen. Suomi saisi nyt vihdoinkin kokea jälleen sen uskonpuhdistuksen. On fiksua ajatella, että jos julkisesti - ja jopa suomen kielellä - on kirjoitettu katoamiseen liittyen, että nyt meillä on todistajia ja todisteita, niin mikä mättää, että seuraavaksi taas jauhetaan tästäkin asiasta jotakin merkillistä paskaa.

      Edellä ainoa järkevä kohta:

      "JOKU haiskahtaa!!!"

      Miten oli niiden tunnistetietojen haravointi Suomesta? Miten tämä "korvaasi särähtäminen sopii faktoihin? Ja mielikuvituksellasi ei ole sitten niin mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mutta siitä huolimatta, koko juttu haisee ja kilometrien päähän.

      Tavallisella kansalla on mm. tietämättä tämän tapauksen ympärillä pyörineet EU-kuviot, myös tiedustelupalvelut, myös Marokko-kuviot, mys pääministerin perustamat isot operaatio Granget ja useiden ryhmien jalkautuminen pitkin Eurooppaa "etsimään kadonnutta Madeleinea" jne.

      Metropolitan Policen sivuilta - case Madeleinen, operation Grange.

      http://content.met.police.uk/Article/Operation-Grange/1400005508791/35434

      Mitä ne ovat puuhanneet ja puuhaavat?

    • googlaajaw

      Valitut lapset kidnapattu, huonontunut äärimmäisen paha ja kieroutunut varten, kuvattiin ja lopulta murhattiin tuotannossa nuuska elokuvien tuottoisa kansainvälinen lapsipornografian kauppaa. Elite ja virkakoneisto jäsenet useissa maissa, kuten Portugalissa, ovat joko "asiakkaat" ja / tai agentteja DVD soluttautunut sosiaaliseen rakenteeseen maissa, joissa ne toimivat. Christopher Story raportoitu myös, et ---------------osa tekstistä

      GOOGLattu José Manuel Barroso murder ---

    • nojopasontapaus

      Ilta sanomissa mysteeritapauksia. Myös Madeleine mukana:

      "Tapausta tutkittiin kidnappauksena, kunnes dna-todiste vakuutti tutkijat Madeleinen kuolleen hotellihuoneessa. Myöhemmin selvisi, että todiste oli virheellinen ja kidnappaustutkinta avattiin uudelleen vuonna 2008."

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001129491.html

      Mikä helkkarin DNA-TODISTE VAKUUTTI KUOLEMASTA?! Suomen poliisi antoi koiralausunnon, joka siis oli "virheellinen", ja sillä manipuloitiin tutkintaa - julkista tietoa. Mutta.

      Ei riitä että on Bodomit, Kyllikki Saaret tai Tulilahdet tai Ulvilat sun muut, vaan Suomen poliisin on pitänyt sorkkia vielä tuotakin asiaa. Niin, siis edelleen - miten ja mikä dna-todiste vakuutti kuolemasta? Mitä tekemistä DNA-näytteellä ja kuolemalla on?

      Paikalta sanottiin löydetyn kyllä oletettu sieppaajan dna, josta asiasta kyseltiin Suomestakin tunnistetietoja, samoin testattiin kaikki hotellivieraat ja paljon monia muita. Lause on mystinen, vihjaileva ja kirjoittaja tietää enemmän, mutta mitä.

      Selvisi:

      "kunnes dna-todiste vakuutti tutkijat Madeleinen kuolleen hotellihuoneessa".

      Kyseessä on se poliisin, KRP:n tutkijan - DNA, eli "dna-todiste" on henkilö, jonka dna oli Ulvilasaa, ja jonka sanottiin olleen murhaajan dna. Onko siis kyseessä sama dna-tunniste molemmissa tapauksissa: sekä Madeleinen sieppaaja että myös Ulvilan surmaaja? Tämä tuli mieleen siitä, kun täsmälleen samana päivänä 2013 uutisoitiin, että kenen on Ulvilan surmassa löydetty dna ja Madeleinen tapauksessa, että nyt heillä on todiste ja todistajia, kuten myös näiden kahden tapauksen välillä - Anneli Auer ja Kate McCann - on kaikki nämä vuodet vedetty yhtäläisyyksiä.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/200808078065144_uu.shtml

      • koskakerrotaan

        Ei perhana, on tämä mystinen juttu, kun otetaan huomioon Ulvilan tiimoilta käyty jättimäinen pedofiilioikeudenkäynti, jota julkisuudessa kuljetettiin erään taksikuskin ja Anneli Auerin nimissä, mutta tarvittiin silti neljä syyttäjääkin - yksi heistä oli ainakin poliisirikosten syyttäjä ja toinen tuli suoraan Valtakunnan syyttäjän virastosta oltuaan siellä kaksi vuotta tutkimassa poliisirikoksia. Vuodenvaihteen kummallakin puolella oli 2008-2009 nämä kolmen Suomen korkeimman poliisivalvontaviranomaisen itsemurhat/kuolemat/murhat plus vielä ainakin kaksi ministeriön autonkuljettajan itsemurhaa ja sitten se laajennettu poliisin perhesurma, jossa oli otettu kasvattilapset huostaan. Mitä tekemistä Barrosolla, EU:lla, pedofiilialla, Suomen poliisilla ja Ulvilalla on keskenään?


      • hoitoonhullusirpa

        Mene nyt hullusirpa hoitoon ennen kuin haetaan, kohta olet loppuikäsi suljetulla osastolla ja sinne kulutkin.


    • ihmisiäkönämä
    • YksikköturvaLiinaSinde

      WWW-channel: Cherry and the Boobs.

      Että Messunne, mene turvaan, haistatellen kuolleiden lasten kiinnittymisenä rintoihin, niiden erotteluun.
      Nännien alue käytöksi: ohjaamiseen, terveyskeskuksen päivystys, nimeke: Ota yhteyttä.
      Terveydenhuolto-alan pitämisen oikeuden pyyntöinä: osallistumattomuus.
      Oppaasta avun hakeminen, alueelta

      Erityisesti, kielteinen: maskuliinisuuden täyttymys infrastruktuurikatkaisemiset, holhoukseen.
      Maskuliinisuuden täyttymyksen ihmiskaupoiksi, ei käytössä, oleva tapa, ei sen oikeuttamiseen.

      Mies, vaalea, entinen lääkäriliitto, sen seura: -Meidät, koulutetaan, perse-ottoihin.
      - Valitettavasti emme ole enään tällaista terveydenhuolto-alan pitoa, psykologisin testein, enään lainkaan. Esiintymisenne oikeuttamiseksi, ja sen ei ole tullut olla, laillinen.
      Että sellainen työnohjaus, on myös kielletty.
      Nainen: Entinen sairaanhoito-alan sairaanhoitajien, ammattiliitto: Jaa.
      Aggression käytös-häiriönsä, oikeutuksen pyytämisenä, oikeutuksenansa, ihmisen seurailu, viettinä.
      "Että ei..." Nainen
      Mies: "Me luultiin, että saisi elää..."
      Julkisen etiikan käyttö

      Jatketaanko tästä.. ?
      Avainsana-järjestelmä: Eristäminen, käytös-häiriöt
      Holhous-tukijärjestelmä, katkaisemiset

      Mies: Voi jumalauta, me hävetään...
      - Raiskautumaton, ihminen ei saa olla: esiintymistä.
      Nainen, pyyntö: - Voisitteko mennä vankimielisairaalaan, tuollaisen heidän, kurkkumätänsä, kohdistamisesta?
      Mies: Jaa. Sekö sellainen, on..?

      • niitälukenut

        En tiedä, että oletko jo tehnyt kirjoituksistasi kokelmaa, runokirjaa, ja tarjonnut tekstejä kustantajalle, mutta sinun ehdottomasti kannattaisi - ovat erinomaisen hyviä, ja miettimisen arvoisia tekstejä.


    • mikäjärki

      Meinasi sydän pysähtyä, kun näin tämän otsikon:

      "Madelene katosi - löytyi betonilohkareeseen upotettuna

      Keskiviikko 2.3.2016 klo 10.06"

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016030221204068_ul.shtml

      Ei ainoastaan nimestä tuo sydänpysähdys meinannut tulla, vaan siitä, kun edelle laitoin näitä mysteerikatoamisia ja murhia, ajattelin, että miten ei ole ainoatakaan mysteeriä tuossa joukossa, että ihminen olisi valettu betoniin - vaikka lattiaan tai seinänväliin! Ja sitten tämä uutinen. Mystistä.

      Mitä mieltä olette noin yleisesti tarinasta? Minkä verran painaa betonilohkare? Missä tuollainen valuumuotti on ollut, jossa kyseinen teko olisi tehty? Kuinka monta sataa kiloa, tuolla mötikällä olisi painoa? Millä se olisi tuotu kyseiselle paikalle? Mitä järkeä tuossa valamisessa on, jos betonimöykky ruumiineen on jätetty kuivalle maalle, eikä upotettu vesistöön? Eikö olisi sitten ollut järkevämpää muurata ruumis valamalla jo johonkin sisätilaan/piiloon?

      • itsemurhako

        Tuoreeseen betoniin on helppo upottautua ja tukehtua.


      • tulevaisuusnäyttää

        "- Tämä on hyvin omituista. Madelene tykkää näkyä ja kuulua, hän ei olisi mennyt minnekään kertomatta siitä muille, naisen äiti Susanne ihmetteli katoamisen aikoihin."

        Niin, äidinkin mielestä varsin huomionhakuinen.

        False Flag.


      • mutväliäkösen
        itsemurhako kirjoitti:

        Tuoreeseen betoniin on helppo upottautua ja tukehtua.

        Aloitit sitten välittömästi esitiedoista poiketen.

        "Madelene löytyi lopulta kolme kuukautta katoamisensa jälkeen metsästä Väsbyn läheltä. Aftonbladetin tietojen mukaan naisen ruumis oli upotettu betonilohkareeseen, jolloin poliisille oli selvää, että kyseessä on henkirikos. Poliisi uskoo, että Madelene murhattiin heti katoamispäivänään."


    • pedoäiti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe